כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני מבין איך מעבד עם 2 ליבות או 4 ליבות עובד. אבל איך בדיוק עובד כרטיס מסך עם 2 ליבות? מה זה נותן? האם זה עדיף על כרטיס 8800GT/S?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא כמו crt ,מקרין 70 תמונות בשניה? או שהוא שונה? אני לא מדבר עם איך נוצר האור במסך...
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רק אצלי הוא עובד בקצב של צב? עם 780GTX ו- i5 2500S אי אפשר לקבל 60FPS קבוע ברזולוציה 1440p עם כל ההגדרות על המקסימום. צריך לרדת ל- 1080p. המשחק לא אמור להיות כזה כבד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה הייתי רוצה לשאול שאלה דומה בתחום אחר. האם הייתם רוצים להעשיר את ידיעתכם בנושא התלת מימד: לדעת איך הכל עובד, מה זה באמת T&L, מה זה באמת Shaders ואיך הכל משתלב יחד?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי שמחברים אותו ל PCI יש עוד יציאה צריך לחבר אותה לקיר? לממיר? חייב ממיר? חייב את התקע בקיר? אני לא כל כך מתמצא בעניין, אשמח לקבל כל פיסת מידע בנושא. שמעתי שצריך ממיר מיוחד מ YES על מנת לראות טלויזיה במחשב. אבל כל הרעיות זה לחסוך אותו ולראות במחשב בלי הרבה בלאגן . וחשוב לציין שאין לי את התקע של הטללפון בחדר, אז מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איך הוא עובד ? צריך תוכנה או משהו מיוחד , או שככה קונים את המסך?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כזה במשרד וזה פשוט מטריף אותי הכפתורים עובדים רק שאני נוגע בהם עם הגוף, או נוגע בהם עם מתכת (מוליך) שנוגע בגוף שלי. הם לא מגיבים בכלל לכל עצם דומם שנוגע בהם איך?!
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה השאת ואני לא מבין בה בערך כלום...למשהו יש מדריך בעברית או הסבר קצר על איך עובדים איתה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT שמחובר לצג ולמסך פלזמה איך אני עושה קיצור דרך באמצעות לוח מקשים , כדי לעבור בין המסכים ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איך המסך של סאמסונג 757NF Diamondtron? איך הוא יחסית למסכים אחרים, כמו ה- IIYAMA VisionMaster Pro 413C?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית לי אין את הבעיה אבל חשבתי על זה שאם יהיה למסך שלי פיקסל שרוף אז ב KSP לא מחליפים עד 4 אז יש דרך לשרוף פםיקסלים למסך? זה יהיה מאוד שימושי אם אתה רוצה להחליף מסך חח ;D
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האפשרות הראשונה שם טמפורל AA משהו אז שמתי אותה על 2 וזה לא משנה כלום... לא מבין למה כולם אומרים ש ATI TOOL עדיפה על CCC... אולי זה משנה שיש לי גרסה מסיומת ? יש לי את 0.26 ...
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי שום נסיון עם כרטיסי מסך של ATI וזו לי הפעם הראשונה שאני נתקל ב-Catalyst - אז תהיו עדינים... אני מעוניין לחבר מחשב עם כרטיס מסך X1600 לטלוויזה דרך יציאת S-Video ולעבוד במצב Clone. עם NVIDIA החיים קלים בתחום הזה אבל עם ה-Catalyst אני פשוט לא מוצא את רגליי וידיי. אין בעיה פיזית של חיבורים מכיוון שאני מצליח להפוך את ה-TV ל-Primary Display ואז רואה את המחשב על הטלוויזיה, אבל רק עליה... למישהו יש עצות מה צריך לעשות על מנת לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב מדיה סנטר לוח אם של ASUS מדגם M4A78-VM. הלוח תומך בcross fire ויש עליו גם כרטיס מסך מובנה. הכרטיס מסך הראשי שיש לי במדיה סנטר הוא HD4850 ורציתי לבצע cross fire בין ה4850 לכרטיס המובנה בלוח אם אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס מסך המובנה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי Geforce 4TI 4200 של InnoVision במקרה שאני ארצה לעשות לו OC איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/58839/How_It_s_Made_Computer_Circuit_Boards.html
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כרגע יש לי: Q6600 @3.4GHZ 150GB W.D Raptor 1 TB W.D 8800GTS OC INNOVISION Asus Maximus OCZ 2GB 1066MHZ Vista X86 איך אני עושה SLI ? יש כרטיס מסך מיוחד ? גשר ? צריך גם דרייבירים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תמונה ואני רוצה להפוך אותה כאילו מסתכלים עליה במראה אם איזה תוכנה אני עושה את זה ואם אפשר גם לינק
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
ניסיתי עים ה RIVATUNER אני לא מבין איך ראיתי מדריך לגבי ה CATALYST משהו לעשות אבל אין לי את התיקייה הזאת בבקשה עזרה...
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס ואני מעונין לפתוח את הצינורות עבוד.. הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הסבר... תודה מראש ולא לזנב
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן ;D יש לי כרטיס מסך GF6600 של GIGABYTE ואין לו חיישן טמפרטורה...איך אני פותח אותו? כדי שאני יראה את הטמפרטורה בדרייברים ובתוכנות לOC וכו. אם אני יפתח אותו זה לא ישפיע על האחריות? (עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום). תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 806 צפיות
-