כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
בכמה הכרטיס מסךGigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked http://tms.co.il/product/9180 (בעל הOC ) חלש מ570GTX ? אם אפשר גם בנתונים של מספרי FPS (בערך ) ,אם זה ממש בקצת, אז שווה לי . ערכיה: גם על זה בין 570GTX הרגיל לOC מהחברה, כמה שיפור? (וכמה זה מתבטא בFPS - בערך ) http://tms.co.il/product/10323 http://tms.co.il/product/10386
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש וחזק מאוד. בין השאר הוא הכיל בתוכו גם geforce 2 mx400 . היום כשאני שואל אנשים מה הם חושבים על מפרט המחשב שלי אז אומרים שהוא באמת טוב חוץ מהכרטיס מסך!!!!!!!!!!! אני לא מבין , מה הבעיה עם הכרטיס מסך הזה , מה הוא לא טוב?! הרי זה nvidia !! בסך הכל יש לו יכולת גרפיקה טובה מאוד והוא "סוחב" משחקים טוב מאוד... אז עכשיו מישהו יכול באמת לכתוב למה צריך יותר מזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקבל אותו מארצות הברית מה אתם אומרים עליו הוא שווה הוא יוכל להריץ לי את כל המשחקים זה גירסת הפיסי אקספרס Platinum Edition
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש X800GTO16 לAGP? בכללי איזה כרטיס יותר טוב X800GTO 16 או X800GTO2?
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב אז את המחשב אני קונה מ -TMS אני מתלבט בין Giada GTX 560 Ti שעולה 900 ש"ח לבין Sapphire 6950 2GB שעולה 1125 ש"ח. השאלה הראשונה שלי היא האם בפתיחה של ה6950 ל6970 קיים סיכון גדול או סיכון דיי קטן.. הייתי שמח לשמוע מכאלה שעשו את זה.. נניח והסיכון הוא קטן ואני עושה את הפתיחה הזו, באיזה מקרה אני אקבל יחס ביצועים / מחיר טוב יותר.. בקניית ה560 TI או בקניית ה6950? אני פשוט רוצה לדעת אם ההשקעה הזו של עוד 200 שקל תהיה שווה לי בסופו של דבר.. תודה רבה! :>
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב - full HD 1080P, גם כאלה של מעל 24GB, ומשחקים ברמה בינונית (starcraft 2, אולי זה אפילו בינונית ומטה, אני מניח שאני גם ארצה שהוא יריץ diablo3 כשיצא, אבל רוב המשחקים של בליזזארד הם לא עמוסי גרפיקה אז אני מניח שלא תיהיה בעיה). אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה שלי '37 LG-LE5500, כיום אני רואה סרטים עם כונן קשיח שמחובר ישירות דרך USB לטלוויזיה (יש לה תוכנה מובנת להרצת סרטים בפורמט MKV וגם בפורמטים נוספים), אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין תמיכה ב - DTS ולכן לרוב הסרטים שאני מוריד אני צריך להוסיף שכבה של קובץ שמע ב - AC3, תהליך שלוקח בסביבות ה - 20 דקות בממוצע תלוי בגודל הסרט, בנוסף לאחרונה גיליתי שהמעבד של הטלוויזיה לא מספי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה אם יש לי מסך 17 אינץ ואני משחק על 1240 על 768 ואם אני ישחק באותה רזולוציה במסך 21 אינץ אני אראה "רע"??? למה ובמה יש הבדל ומהו היחס?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים על : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL שעלותו 688 ש"ח (מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L )? 2.האם שווה להתאמץ ולהוסיף 800 ש"ח עבור GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ? אני מבין שמדובר בכרטיס "מפלצתי" ביותר אבל לא זול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ויש לי בסביבות ה2000 ש"ח לקנות כרטיס מסך בטכנו' הPCIE איזה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? מה יענו עבדו עלי או שהתוכנה דפוקה הנה תמונה מהתוכנה, התוכנה היא HWiNFO32
-
- 16 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
-
איפה אני יכול להשיג כאלה נגיד בכמה עשרות שקלים, באזור ת"א ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כך יש לי רסיבר פיוניר 73 שאני מנסה לחבר לו כרטיס מסך נבידיה 470 יש בעיות תאימות צבע הצבע נראה כמו 16 BIT למרות שחיברתי דרך HDMI תקין פירמטתי את המחשב והצבע לא כמו אתמול מלא וחי ( שאני מחבר ישירות לטלוויזיה הצבע שוב מלא וחי ) התקנתי את הדרייבר האחרון 280.26 האם צריך להתקין עוד דרייבר ? הרסיבר +כרטיס מסך עובדים ב- 1.4A בגדול תמיד היה לכרטיס מסך הזה בעיה לעבוד מול רסיבר ( בדיקה אצל היבואן לא גילת כלום ) הכרטיס נמצא ב- 29 HZ ולא 60 HZ
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אחרי שנתיים בשימוש ה9800פרו שלי התחיל ליצור בעיות התחממות שמתבטאות בארטיפקטים מרובים במשחקים. אני רוצה להחליף אותו ב6600gt והייתי רוצה לדעת איזה חברה מייצרת את הכרטיס עם קירור סטוק הכי טוב וגם עם איזה חברה יש פחות פוטנציאל לבעיות התחממות בעתיד (ה9800 שלי עבד מצויין שנתיים ולפני כחודש הוא החליט להתחממם יותר מידי ומה שלא עשיתי לא הוריד את הטמפ') החברות העיקריות שאני מתלבט בינהן הן: gainward, gigabyte, leadtek & eVGA
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה, ולצורך כך מסתבר שאני זקוק למסך LCD ללא תאורה אחורית, איך קוראים לז, אני תמיד מקבל תוצאות של טלויזיות או מסכי מחשב מוגמרים, ניתן להשיג כזה בארץ? זה הסגנון למקרן הבייתי : ושם יש גם את המסך http://inventgeek.com/Projects/HomeTheater/Page1.aspx תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Radeon 4780 512, וחשבתי לשדרג אותו ל GTX 570, אני מניח שיש שיפור משמעותי בביצועים בין הכרטיסים, אך האם עשוי להיות לי צוואר בקבוק ? המערכת שלי : AMD Athlon X2 6400+ 6G Ram ספוק כח :700W TAGAN הרזולוציה שאני משחק : 1920X1200
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה: אני מעוניין לחבר את ה Gainward Radeon 4850 HD שלי לטלוויזיה. יש לו 2 יציאות DVI בלבד, אבל הוא כן מגיע עם Audio Chip עליו ככה שניתן "להעביר" סאונד על ה DVI אם משתמשים במתאם של HDMI ל DVI. קניתי אחד כזה לפני כמה ימים, אבל לצערי הוא לא מעביר סאונד, רק תמונה. בדיקה מהירה הראתה ש ATI עשו שינוי ב Drivers שלהם לפני כמה שנים, ורק מתאים מקורי ש ATI מוציאה מעבירים סאונד (הדריבר בודק את ה Device ID של המתאם). איי ביי מגיע עם כל מתי מתאמים "מקורים?" מהמזרח, אבל אני מעדיף לרכוש אחד בארץ אם ניתן ולא לחכות שבועים פלוס. האם מישהו נתקל בחנות שמוכרת מתאמים מקורים של ATI בין DVI ל HDMI? או אולי מישהו קיבל אחד כזה שהוא לא צריך עם הכרטיס מסך ש…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הערוץ הבא ידוע בתור ערוץ שאומר ישירות מה שהוא חושב, לא התחשבות ביצרנים או מותגים, מה שמאפשר לו להיות כנה עד כאב. והפעם הערוץ לקח את הנושא של סטגנציה וחמדנות בתחום המאיצים הגרפיים ומראה לנו איך מדור לדור המחירים עולים, השיפור בביצועים פר דולר יורד, עד למצב בו שוק כרטיסי הביניים (200$ ומטה) נעלם לחלוטין כיום. לדעתי מרתק:
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום,יש לי ב6600GT שלי VIVO... אין לי מושג מה זה ..מישהוא יכול להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב כבר כבן שנתיים+ בזמן שקניתי אותו זה היה הכל הכי חדש אם זה Core I7 920 2.67GHZ ו 6GB RAM לוח אם של Gygabyte גם חזק מאוד... יש לי צג של LG דגם W2261V, לא מיוחד עם ניגודיות של 1:20,000 ו Full HD והכרטיס מסך הוא Geforce GTX 295 לכן לא צריכה להיות בעיה בהפעלת משחקים או סרטים ב HD ברוזולוציה של 1920X1080 על מקסימום לצורך העניין... הבעיה שלי במשחקים הייתה כשהוא היה מתחמם בצורה נוראית וקורס גם באמצע משחקים. ניקיתי אותה משמועתית וזה פתר חלק מהבעיה אבל מה שלא נפתר ועדיין קורה זה מין "החשכת אובייקטים" מסויימים במשחקים. בעיקר ב Battlefield זה קרה לי כי אני משחק רק בו כרגע לצורך העניין המשחק Battlefield Bad Company 2 מה שקורה זה מין פסים שחורים שמתחילים…
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום! היה לי hd 5870 של gigabyte והוא נשרף עקב התקיעות הבלתי פוסקות במשחקים וסרטים ביו טיוב.. (אחרי בדיקה זה כניראה בעיה בדרייברים) אחרי זה קיבלתי את אותו הכרטיס רק של saphire או משהו כזה.. והבעיות עדיין נמשכו... העפתי את הכרטיס הזה כי נמאס לי לדאוג לבעיות השטוטיות האלה.. שילמתי 2400 שקל לא לחינם.. עכשיו יש לי אפשרות בחירה ואין לי מושג איזה כרטיס לקחת... ואין אפשרות לקנות את ה 295GTX... כי הוא יצא מהשוק... בבקשה מי שיכול לעזור לי אני אשמח! בתודה רבה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האופן בו נוכל למצוא את דגמי משפחת ה-ARC Alchemist מתבהר עוד קצת - ויהיה דומה לדרך בה NVIDIA ו-AMD פועלות בתחום כבר שניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
- 1 follower
-