עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KF,

הורדתי את הדרייבר BETA האחרון של ATI וכנראה שהוא עושה לי בעיות. הוא תוקע לי סרטים ב-VLC והתוכנה קורסת. איך אני חוזר לגירסה הקודמת שהייתה לי במחשב ? (אין לי מושג איזו גריסה זו הייתה). תודה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  2. יש לי כרטיס GTX570 והוא התחיל להרעיש בזמן האחרון אז אמרו לי לשנות בדרייבר את מהירות המאוורר ל 40% השאלה איך אני עושה את זה? ואיזה טמפ' צריך להיות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. התקנתי את ה CATALYST 5.6 עם ה CENETER ועכשיו אני לא מוצא את האפשרות הזאת ובגלל שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC אני רואה הכל שחור לבן, חייבת להיות אפשרות לשנות את זה מ NTSC ל PAL כי בדרייבר 5.4 הייתה אפשרות ותמיד הייתי משנה כשהייתי מתקין אותו ואז הכל היה בצבע.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  4. ???

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום, שאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by DakloN,

שלום.. בהגדרות שלי אני רואה שהוא משתמש אצלי ב pci express x8 הלוח שלי הוא זה : ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 הוא לא אמור להשתמש ב X16??? אם כן איך משנים? דרך אגב.. אני משתמש בפונקציית הSLI אצלי.. אך רק בסלוט אחד.. (יש לי כרטיס כפול ליבה)...

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  7. משום מה הכרטיס מסך שלי רץ על מהירות של AGP 4x , והכרטיס מסך וגם הלוח מסוגלים להגיע לx8. יש למישהו הסבר למה זה קורה? ואיך כמובן אפשר לשנות את זה למהירות 8?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yuvalkob,

יש לי g-force2 64 mb mx400 ואין לי מושג איך משתמשים ב twin view

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  9. Started by mozes,

שלום (: קניתי כרטיס מסך חדש Leadtek WinFast A310 (FX 5600)o ויש בכרטיס את האפשרות של VIVO ... מה שאני רוצה לעשות זה, לקחת את המצלמת ווידאו שלי, ולחבר אותה עם Svideo לכרטיס מסך.. (לכניסת Vivo ) ואז אני יוכל להעביר מה שהקלטתי למחשב etc... עכשיו היית בעיה, שהחיבור VIVO הוא לא Svideo אבל, הגיע איזה כבל עם הכרטיס, שיש לו 3 צדדים, אחד מתאים לכניסה של הכרטיס מסך, ועוד 2 צדדים זהים, שיש בכל אחד מהם 2 חיבורים (אחד Svideo ואחד בננה..) אז חיברתי את הכבל מהמצלמה, לאחד הצדדים (חיברתי אותה רק ל Svideo) וחיברתי את הצד השני של הכבל לכרטיס מסך.. (נשאר לי צד אחד בכבל שלא מחובר כלום, וצד אחד שנשאר לי החיבור לבננה פנוי..) יש תוכנה שהגיע עם הכרטיס מסך בשביל לערוך סרטים ממצלמות ווידאו (בדיוק …

10. Started by oran87,

ואם בכרטיס מסך GF2 MX 400 32 אפשר להשתמש בזה?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. Started by alonkl,

איך עושים בדיקה ומה אמור להיות לי עם 88GTS 32MB ב06

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. Started by Ghtm,

יש לי 7800GT של forsa ואני מתקשה להפעיל את הvivo. יש לי hot. אני לא מבין לאיפה לחבר את הכבל,לממיר או לטלויזה עצמה?(ולאיזה מהחיבורים בממיר?) ולאיפה לחבר את הסאונד?(ובאיזה מהצבעים על המפצל?) ולאחר מכן איך אני מפעיל את ההקלטה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. אהלן חיברתי את הכרטיס מסך דרך המתאם של ATI ואני רוצה לשמוע קול בטלויזיה , מה אני צריך להגדיר , יש לי חלונות ויסטה . תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by maoros,

הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by maoros,

פשוט הורדתי את הדרייבר האחרון ששוחרר מ ATI.. אז אני פשוט עושה setup או שאני צריך להסיר את הדרייבר הקודם או משהו כזה? תודה לעוזרים. *מצטער על השאלה הטיפשית0

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by TAMIRRR013,

תיראו הזמנתי את המחשב עם הכרטיס 9800gtx+ לאא שזה משנהה אבל בכל זאת. ועכשיו השאלה תיראו שהמחשב יגיע אז אחרי התקנת הווינדוס אני ישר מתקין את הדרייבר של הכרטיס? או שצריך לעשות מצב בטוח או משהוא?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

מחברים אותו ללוח אם ומתקינים את הדיסק שבא איתו וגמרנו את הסיפור? לא צריך משהו כמו לעדכן משהו בביוס או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, קניתי כ. מסך חדש - GeCube Ati Radeon X1950XT 512M. רציתי לדעת איך מתקינים אותו (פיזית) במחשב בלי לשרוף אותו בטעות (יש לי נסיון רע עם CD-ROM ששרפתי פעם...) האם באמת מחברים אותו מהחיבור שלו (6 פינים) לשני מקורות חשמל (4 פינים כל אחד) בו-זמנית? תודה

19. -Hsun On GeForce GTX970Jen -Hsun HuangJenBy שלום לכולם, כשהשקנו GeForce GTX970 חלק מכם מאוכזבים שלא תיארנו בבירור את הזיכרון המקוטע של אותו. אני מבין למה ועל כן הרשו לי להתייחס לכך. היא ארכיטקטורת זיכרון חדשה פרי המצאתנו. יצרנו יכולת חדשה זו כך שלתצורות Maxwell ויכול 3GB-אינו מוגבל ל GTX970 , כלומר – יהיה אוגר שקופיות גדול יותר Maxwell מצומצמות של נוסף. 1GBלקבל הנוסף מקוטעים ויש להם רוחב 1GBהעליונים של 512MB; אולם, 4GB הוא כרטיס עם GTX970 ומהנדסי התוכנה שלנו GTX970עבור 1GB פס מצומצם. זהו עיצוב טוב משום שאנו יכולים להוסיף .512MBיכולים לשמור על מידע בשימוש תכוף פחות במקטע למבקרינו בעת –לרוע המזל, כשלנו בהעברת מסר זה באופן פנימי לצוות השיווק שלנו, ובאופן חיצוני …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by wArezm0n,

יש לי את אפשרות הOVERDRIVE בX850 XT שלי ולחצתי על Unlock אבל לא עשיתי OVERCLOCK ואני רוצה שהOVERDRIVE יהיה על Lock מידהו יודע איך אני משנה את זה בחזרה לLock מUnlock?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by kobibo,

באיזה רמה הייתם שמים את ה GTO2 ? כמובן עם פתיחת צינורות ו O.C . הוא נחשב לכרטיס בינוני ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איך נחשבת חברת Sapphire לכרטיס Radeon 9700 Pro Video Card לאחר חיפוש בפורום פה ראיתי שהם כחברה לא נחשבים טובים- אבל בסדרת 9XXX זה לא חשוב.. בכל מקרה- למה כרטיסי GIGABYTE עולים 1900 שקל לעומת 2500 של SAPPIHRE?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  23. מה אתם אומרים על הלוח האם הזה אם הכרטיס מסך שלו שווה את המחיר או לא ומה אם הביצועים שלו? Gigabyte GV-3D1 GA-K8NXP-SLI MB + Dual GPU 6600GT Vga Card Retail Bundle

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  25. בכל אתר ניתן להעלות שאלה או לבחון באג עם תומך טכני בכיר ב-NVIDIA לא מצאתי מייל שאליו פונים ואני לא מדבר על פורום

• 5 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.