עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X-BLADE,

יש לי טלווזיה 40 אינצ' ובמחשב זה 17 אינצ' ואני רוצה לראות סרטים במסך יותר גדול... יש לי יציאת TV בכרטיס מסך ( GeForce 6600) ואין לי מושג עם איזה כבל מחברים אותו לTV ואיפה קונים את זה... תודה לעוזרים X-BLADE

2. האם יש מישהו שכבר עובד עם ממיר דיגיטלי מחובר למחשב? האם אפשר להקליט תכניות מהממיר ישירות לדיסק? אודה לפרטים בנושא

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  3. שלום. במערך Crosffire (שני 6950), איך מחברים את המסך השני ואילך? האם המסך השני יחובר לכרטיס ה"ראשי" (העליון, נאמר כך)? והיכן השלישי? תודה, וסליחה על הפיגור

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מעוניין לעשות מערך SLI של 460GTX 1GB. אני לא קבלתי עם הלוח אם או עם הכרטיס את הגשר איפה אני יכול למצוא בארץ? האם זה גשר מתאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=16054 יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P55 UD3 תומך ב SLI. רציתי לשאול איך אני מחבר את המערך בעצם? אני שם את שני הכרטיסים כל אחד בסלוט מחבר את הגשר למעלה והשאלה שלי היא הספק יש לי אנימרקס 620 עכשיו יש לכרטיס את החיבורים האלה של הספק כוח יש להם 2 כאלה כל אחד השאלה שלי אם יש לספק 4 חיבורים ואז אני מחר 2 לפה 2 לשם או שיש לו 2 ואני מחבר אחד ואחד? כי אני זוכר שאצלי כרגע עם כרטיס אחד מחוברים שניהם לכרטיס. תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by ATAG,

אהלן... יש לי מסך CRT סמסונג 763MB ושיחקו לו בצבעים וכל זה, ואני לא מצליח להגיע לאיזון רצוי.. אפשר לעשות לו איפוס , לחזור למצב דיפולט של המסך - כמו שהוא יצא מהמפעל? תודה...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by wArezm0n,

עשיתי Unlock לOVERDRIVE בדרייברים של ATI Catalyst 5.4 יש לי כרטיס מסך X850 XT ורציתי לדעת איך עושים Lock לOVERDRIVE ורציתי לדעת,אם אני שולח את הכרטיס למעבדה הם יכולים לראות שעשיתי Unlock ל OVERDRIVE? תודה.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by tttrrr888,

רצ"ב תמונה איך מכוונים רמת OC בכרטיס מסך ? כל פעם שאני מעלה וסוגר את התוכנה או מוריד אותה לטריי התוכנה מחזירה את הנתונים שיש לה בדיפולט ??? שאני לוחץ לו מצא מקסימום זיכרון או CORE הוא רץ שעה ,עושה כל מיני בדיקות ולא מגיע לכלום אז מה זה ???

• 16 תגובות
    • 962 צפיות
  8. יש לי כרטיס AMD שלא עובד טוב עם מסך OLED יתכן שההרץ האופקי והאנכי לא תואם למסך צריך 60 אנכי ואופקי 67.5 איך בודקים או משנים בדרייבר בכרטיס מסך R9 290 ? הפכתי את הדרייבר ולא מצאתי

• 48 תגובות
    • 8.9k צפיות
  9. Started by STRENGTH,

אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ברשותי מסך LG 1900J לא ממש מעניין אותי ביקורות על המסך אלא רק לדעת איך אני יכול לשפר את התצוגה (טקסט וכדומה), האם יש תוכנות שעושות את זה או מדריך מסודר?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by IMT,

לאבא שלי נכנס איזה ג'וק, הוא רוצה להפוך את כל הסרטים הביתיים שלנו לדיסקים. כרגע יש לנו מחשב רגיל P4 2.4GHZ עם כרטיס מסך רגיל (לא כרטיס טלויזיה או משהו כזה). מה צריך בשביל להמיר את הסרטים? ועדיף במחיר הזול ביותר...

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. לאחר לבטים רבים רכשתי Radeon9800pro של SAPPHIRE שיטת השידור היא NTSC דבר שמוריד מאיכותה, רציתי לדעת איך ממירים אותה ל PAL (אם ניתן הסבר מפורט ואיטי , אני חדש בעסק של כרטיסי המסך) תודה מראש אסף

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

אני רוצה להמיר סרט לדיבאקס כדי שאני אוכל לדחוס אותו עם KINOMA לפאלם אבל לא הייתה לי הצלחה, הקינומה אומר שהוא לא מזהה את התקן "DIV3" לא יודע מה זה. בקיצור אם מישהוא יוכל להגיד לי באיזו תוכנה להשתמש כדי להמיר את זה למשהוא אחר או אפילו לעזור לי יותר לעומק ולהסביר לי איך להעביר את זה לפאלם.... תודה רבה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by ilay22,

לא ממש הבנתי את ענין הכרטיס קול המשולב, כי בכרטיס עצמו יש רק יציאות וידאו זה אומר שהוא משולב ביציאות DVI? יש דרך לחבר אותו לרמקולים רגילים? עוד דבר זה שהכרטיס קול של הלוח אם לא עובד, האם זה בגלל ה HD או שיכול להיות שהוא מקולקל בלי קשר?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. ואני חייב לנקות אותו איכשהוא...אבל אסור לגעת בו אז איך מנקים אותו בלי לגרום נזק? מרוב ליכלוך התמונה כבר פחות חדה...

16. Started by m.l,

איך אפשר לנקות מסך LCD? כלומר אי אפשר עם חומר מנקה חלונות אז איך אפשר?

17. Started by גל פרידמן,

גם מאבק וגם מכתמים שמנוניים

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by Posford,

יש לי מסך - Samsung LCD SysMaster 730B DVI רציתי לדעת איך מנקים את המסך? תודה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by WHITE_ZOMBIE4,

איך אפשר לנקות מסך lcd? מאבק וכתמים?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by NIRAN,

אני יודע שהמסכים האלו עדינים מאוד אז אני שואל איך מנקים מסכים כאלו?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by lmlm,

השאלה בכותרת... תודה ( יש לי של סמסונג )

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by ori83,

קניתי עכשיו מסך MAG 796FD2 ואני לא יודע איך מנקים אותו. אפשר לנקות אותו באופן שוטף או שאסור? עם מה מנקים אותו כשהוא מתלכלך?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  23. שלום, פורומים רציניים יש לכם פה אנשים. 1. מסך LCD "17 אממ... Viewsonic VE702 איך הוא? השגתי אותו באמת במחיר נחמד, 1600 ש"ח, בגלל הנחה קטנה שעושים לי. אממ, אני יודע שהמהירות תגובה שלו (14ms) אחלה, אבל מה חוץ מזה? שווה? אני לא מבין במסכים. אגב, אני חייב LCD. כל המידע עליו פה: http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDE2/VE702m.htm 2. Gigabyte GV-R955128D ATI RADEON 9550 128 mb 128-BIT bulk הרבה אמרו לי שזה כרטיס מסך די טוב יחסית למחיר שאשלם עליו, בסביבות ה400 ש"ח, אחרי הנחה . אני לא גיימר רציני במיוחד. מדי פעם (נגיד פעם בחודש) אני מקבל משחק. אבל לא פקמן מהמשחקים הכבדים יותר, שדורשים כרטיס מסך מצויין. אבל בשביל פעם בחודש, כשחלק מהמשחקים דורשים יותר וחלק דורשי…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by pro,

איך נגרם שהמסך נשרף לעונים תודה ;D

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  25. Started by RayZ,

איך המסכים (ה CRT) של AOC? כדאי ומשתלם לקנות?

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.