עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hagay21,

צריך המלצה לתוכנות לבדוק את הטמפ של הריאדון 9700 שלי

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by ruler,

כשאני מנסה להריץ 3dmark הוא רושם שאני צריך גירסה 8.1 אבל כרגע מותקנת לי 9.0 ואין לי מושג איך להסיר אותה. תודה לעזורים!

3. Started by Bug2000,

אבל לגמרי שלא יהיה זכר ממנו .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by BobCaT,

איך אני מוחק את הדריברים של נבידיה הדטנטור ראיתי את התוכנה במדור ההורדות אבל היא רק למערכות 9X אז איך אני מוחק שלא ישאר זכר מהן?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by Nitro Viper,

איך מוחקים דרייברים של ATI כאילו שהם לא היו ושאין שום הגדרות שישמרו? נ.ב גם התקנתי RAGE 3D ועשיתי UNINSTALL אין עוד מה למחוק?

6. היי, שמתי לב שכשהכל באיזון. אני מקבל 2769 שזה על הפנים ב3DMARK03.... אז העלתי הכל לאיכות הכי גבוהה בCATALYS CONTROL CENTER והתוצאה ירדה ל1300!! עם RADEON 9500PRO.... והוא לא סתום או משהו.. בדקתי.... למה זה? מה לעשות? להעלות הכל לכיוון הביצועים? תגידו לי מה לעשות אני חייב לשפר את היבצועים שלו.... אין סופט מוד ל9500 פרו נכון? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. שלום כולם יש לי X1950XTX על לוח INTEL 965RY עכשיו מצאתי את הצופציק הלבן, אבל הרווח בינו ובין הגוף קירור של הגשר הצפנוי ממש קטן אז אנלא יכול ללחוץ עליו... יש איכשהו לעקוף את זה? וד"א מה אני עוד צריך לעשות כדי לנתק אותו מהלוח אם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם אני משחק במשחק אחד בלבד fsx קניתי מחשב שלם בכדי שירוץ חלק לא משנה כמה אני אעמיס עליו מבחינת תוספים או גרפיקה להלן מפרט המחשב : מעבד : intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם: gigabyte h77 ds3h s1155 ddr3 1600 זיכרון: g.skill ripjaws-x 2x8gb ddr3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : asus gtx660 ti oc 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb sata 3 כונן ssd 128 gb ספק: seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 עכשיו לבעיה שלי התקנתי את fsx ללא תוספים וכל הסטינג על מקסימום בכל האפקטים.. עם כל זה כשאני טס ועולה קצת לגובה אני רואה טקסטורה נבנת ! כל הזמן .. כלומר המשחק לא עובד חלק.. לוקח לדברים שניה או שתיים ולפעמים יותר להטען בזמן המשחק..ובאופן כללי המשחק לא ע…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מורידים bios ל-ATIWinflash? יש לי כרטיס מסך של ספיר ולא הצלחתי לעדכן ת'ביוס תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. היי יש לי gigabye 6600gt נמאס לי שהוא כל הזמן עומד על 47 מעלות. ניסיתי להוריד לו את התדרים, אבל כלום הורדתי את מהירות המעבד מ 500 ל300 וכלום לא עוזר, מה עושים? אגב מישהו נתקל בבאג הזה: כאשר אני מגדיר מהירות בנפרד ל 2D ול 3D אז המעבד באמת שומר על השינוי והזכרון לא!! כלומר הזיכרון אינו מוגדר לכל פרופיל בנפרד. אם הגדרתי מהירות זיכרון ב 2D ל 600 וב 3D ל 1000 הוא לא יודע להפריד ביניהם, הוא שומר לי את האחרון שבחרתי לשתי הפרופילים

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by general328,

אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?

12. היי ברשותי כ.מ HD4830 בעבר שרציתי להורית את עוצמת הצבעים לא היתה בעיה לעשות זאת לפני כמה ימים הורדתי לו דרייורים חדשים עקב מעבר ל WIN7 ומאז לא מצליח להגיע לתפריט אשר נותן לי להוריד עוצמת צבעים. לא מדובר על בהירות, או ניגודיות. מי יודע ויכול לעזור? תודה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  13. שלום רב לכל החברים. יש לי בעיה כבר הרבה זמן, ואני ממש משתגע ממנה. כאשר אני סורק מסמכים, נסרק גם הרקע של הדף, אפילו שלפעמים הוא לבן לגמרי. הבעיה הכי גדולה היא כאשר רוצים לשלוח את הדף שנסרק. במקום שהדף יכיל רק את הפונטים, האותיות השחורות, הוא מכיל את הנקודות הזעירות של הדף עצמו, ואז לוקח לשלוח כל פקס כזה, לפחות 5 דקות לדף, במקום 10 שניות לדף וורד, מה שגורם לא פעם לסגירת הפקס בצידו השני של הקו...... איך מעיפים את הרקע המעצבן הזה ? אגב, גם מילוי בצבע לבן, לא פותר את הבעיה לגמרי, הוא רק מקטין אותה. לעיתים, הדף נראה לבן לגמרי, אבל כששולחים אותו בפקס, מגלים שלא כך זה...... לתשובתכם אודה

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , יצא לי לקרוא הרבה כאן על העניין הזה של ה 128 ביט או 256 ביט בכרטיסים של 9800 SE . יש לי 2 שאלות , 1 ) יש לי רדיאון 9800 NP . קניתי אותו OEM .. איך אני יכול לבדוק אם יש לי 256 ביט ? אני יודע שאמור להיות לי אבל בכל זאת... 2 ) האם העניין הזה של הפיכת 9800 SE לפרו אפשרי גם בכרטיסים של ה NP כמו שלי ? תודה לכל העונים .

15. Started by Shay2111,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI 5770 איך אני מזהה צוואר בקבוק ומה זה מפרט המחשב מעבד I920 לוח של Gigabyte GA-EX58-UD5 זכרונות של OCZ3RPR1600 4G ספק 650 וואט כרטס מ ATI 5770 1G

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by ReDeOn,

חיברתי את הטלווזיה למחשב בעזרת כרטיס טלווזיה (אני רואה את הטלווזיה במחשב) אבל אני לא יודע איך מחברים את הSound זאת אומרת, אם רואים בטלווזיה ושומעים דרך הטלווזיה אז חיברתי ואני רואה במחשב אבל אני עדיין שומע דרך הטלווזיה אני חיברתי רק את הטלווזיה למחשב ואני רואה לחבר גם קול? איך אני מחבר אם איזה כבל אני מחבר? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by ed@15,

שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני רואה שיש לו שני חיבורי חשמל של 6 פינים. כבל אחד חיברתי מהספק וכבל שני ממה שקיבלתי בחבילה, לכבל הזה יש שני חיבורי מולקס, האם את שניהם ( שני חיבורי המולקס) אני צריך לחבר לספק? תודה מראש עריכה: הכוונה היא לכבל הזה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Phlip_dE-SuSsa,

יש לי רדאון 9700 חיברתי אותו לספק ומימנו שירשרתי להארד דיסק כמו שהם ממליצים האם אני חייב לשרשר או שאני יכול לחבר כל אחד בניפרד מה עדיף לעשות? המחשב עושה לי בעיה שאני מדליק אותו מאז שיש לי את הרדאון יכול ליהיות שזה הספק כי הוא 300W

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by paveltj,

איך מחברים את ה4870 לספק כוח כי יש שם חיבור של 8 ו6 פינים

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by u-re,

שלום לכולם, אני צריך להעביר קטע וידיאו שנמצא על קלטת וידיאו רגילה,למחשב...איך אני מבצע את זה? יש לי וידיאו וכרטיס טלויזיה,הבנתי שהשניים אמורים להתחבר ביניהם-איך?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by M0P,

היי אממ הביאו לי מסך ,תסתכלו בבקשה על החיבור שלו ותגידו לי עם אפשר ואיפה אפשר להשיג את החיבור המתאים בשבילו? ומה המחיר שלו בערך ? תודה צירפתי תתמונה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. צריך כרטיס וידאו או שיש חיבור לוידאו בכרטיס המסך או שיש משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולמצלמת ווידיאו אבל אני לא יודע איך. יש לי כרטיס מסך עם AVIVO של SAPPHIRE דגם X1900GT אבל לא כל כך הבנתי איך משתמשים בתוכנה שהגיע איתו. בקיצור למצלמה יש חיבור S-VIDEO וRCA ולטלויזיה (ממיר של YES) רק RCA. אז איך עושים את זה?? קיבלתי עם הכרטיס כבלים שמתאימים אבל אחרי שחיברתי הכל לא הבנתי איפה אני אמור לראות את הוידיאו. ואיך האיכות שאני צריך לקבל?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  24. Started by roni25,

שלום לכולם. יש לי במחשב כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה עם 5 פינים כשאני מחבר אותו לטליוזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איך אני מחבר את הכרטיס geforce6600 לטלויזיה LCD?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.