כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך IIYAMA 454 והוא מלא טביעות אצבעות ולכלוכים קראתי שאסור לנקות אותו עם ספריי לניקוי מסכים אז רציתי לדעת מהי הצורה הטובה והבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג זה? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
...כדי לקבל ביצועים גבוהים? יש לי כרטיס מסך חיצוני 7950 . עובד סבבה ואחלה ביצועים. בנוסף לאחרונה קניתי מעבד 4670 שגם בו יש מאיץ גרפי מובנה. חוצמזנ יש עוד מאיץ גרפי מובנה על הלוח אם )z87x d3h(. יש איזו הגדרה או משו שאפשר לעשות כדי ששלושת המאיצים הגרפיים יעבדו ביחד כדי להגדיל ביצועים במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אז כן זאת שאלה צעירה מאוד אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי יש לי ATI RADEON סדרת 6700 הורדתי מהאתר שלהם עידכון יותר חדש ממה שקיים אצלי ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה להתקין אותו, האם אני פשוט מתקין על הגירסא הקיימת או שאני צריך להסיר את מה שמותקן אצלי עכשיו ולהתקין את מה שהורדתי מחדש?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תמיד היה לי את ה RR FIX ל ATI בשביל XP, היה לי דרייבר דיי ישן וכרגע עדכנתי, אני כבר יותר משעה מנסה לסדר את התוכנה המעצבנת הזאת שתחזיק את הRR יציב אבל זה לא עובד ! Radeon 9000Pro Windows XP Pro SP1 MAG 786FD CATALYST 4.5... מה אני עושה ? אני ממש לא הולך לשחק ב1024x768 על 60HZ, רק על 100 ! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
חברים שלום! יש לי כרטיס מסך LEADTEK A170 עם יציאה לחיבור לטלוויזיה (אם אני לא טועה RCA ) הכיצד אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש לי כבל נורא קצר שקיבלתי עם הכרטיס, איזה כבל צריך לקנות? הטלוויזיה שלי נמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב, האם זה אפשרי? תודה מראש דן.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
פעם אחת ולתמיד משהו יכול לומר איך אמורים לנקות מסך LCD? איזה חומר והאם ע"י השפרצה ישירה למסך או ע"י ניגוב עדין בסמרטוט? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שפירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייבר של NVIDIA ולאחר מכן אני לא רואה את כל המסך, לא רואה את הצצדים, לא רואה את התתחל ועוד.... בפעם הקודמת שזה קרה הצלחתי לסדר דרך ההגדרות של ה-NVIDIA אבל עכשיו משום מה הוא חוסם לי את הגישה לשנות את הגודל. משום מה אני מנסה לשנות את "פורמט האות או HD" בלוח בקרה של ה-NVIDIA אבל משום מה אין שם 1080P רק 1080I וזה מה שהורס לי את התצוגה. הרזולוציה שלי היא 1680X1050 וזה גם ככה המסך, הוא מחובר מ- DVI ל- HDMI. אין לי שמץ של מושג מה לעשות אני ככה מיום חמישי שעבר! תודה למי שיודע איך לפתור את הבעיה! תודה!!!!
-
- 87 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
משום מה ב-After Effects יש אופציה לעשות Preview של סרט רק כקול או כוידאו, אבל לא שניהם ביחד. האם מישהו יודע איך לעשות שהוא יציג Preview בצורה מלאה?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הייתי רוצה לישאול איפה אני יכול לשנות בכרטיס את ה: System memory avalible AGP device revision ו-Transfer mechanism תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי מאיפה אני מוריד עידכון לכרטיס שלי ועם זה יגרום נזק לכרטיס
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... איך צורבים??
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 4350 ודרייברים מעודכנים ו catalyst מעודכן ואני ב WIN XP . המסכים שאני משתמש בהם הם lcd דרך ה hdmi ומסך מחשב דרך ה DVI. עכשיו כל פעם שאני מעלה את הווינדוס המסך שמופעל הוא ה LCD למרות שהוא כבוי. אני מעוניין לעשות שהמסך הראשי שהווינדוס עולה יהיה מסך המחשב דרך ה DVI איך אני עושה את זה? עשיתי שני פרופילים אחד של המסך והשני של ה LCD ואני מפעיל אותם עם hotkey ועשיתי גם קיצור דרך לפרופיל של המסך ושמתי אותו בתקיית ההפעלה (ה startup) של הווינדוס ועדיין המסך שפועל בהתחלה זה ה LCD. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי חברים אז חזרתי לי הביתה מאושר שקניתי את הרדאון 9800 אבל עכשיו אני צריך לדעת איך לקנפג אותו ובאיזה דריברים להשתמש שהוא יעבוד בצורה הכי טובה שלו תודה גל
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום שלום התקנתי דריברים של אומגה ל RADEON 9800PRO שלי ואני עובד עם שני מסכים בסבבה. הבעיה שאני רוצה לראות עכשיו בטלוויזה - סרט - ואני לא מוצא איך להעביר את אחד המסכים לטלוויזה... עזרה PLEASE!!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני פשוט לא מבין בזה כלום אני פשוט רוצה לראות טלויזיה במחשב אם הבנתי נכון אז כרטיס טלויזיה הוא מוגבל לכמה ערוצים (תקנו אותי אם אני טועה ) וכרטיס לכידת וידאו אני יכול לחבר אותו לאנטנה או לממיר ולראות את כל הערוצים שאני קולט מהאנטנה או מהממיר ולהקליט כמובן מה יותר טוב ?? האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלויזיה או לכידת וידאו עד 200-300 ש"ח בעיקרון אני רק רוצה לראות טלויזיה באיכות טובה ולהקליט לא עריכה מקצועית וכל זה תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD "19 מחובר (בחיבור DVI) למחשב, חיברתי עוד מסך (LCD "17) בחיבור VGA. הצלחתי לצפות בשניהם יחד, אבל איך אני יכול לשחק משחק כאשר הוא מופיע על שני הצגים? ברגע שאני נכנס למשחק הוא מופיע לי בצד הראשי, והצג המשני נשאר רגיל (על רקע שולחן עבודה). האם יש לי אפשרות לשחק משחק עם 2 מסכים יחד? אני בעצם רוצה שבמסך אחד יצפה שחקן אחד ומסך השני יצפה השחקן השני (לדוגמא במשחקי מכוניות וכדומה). אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI X800XL 256MB 256bit. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך של דל דגם WA2209 וכ.מסך HD4870. אני רוצה "לעבוד" על הדרייבר ככה שהוא יחשוב שהרזו' המקס' הטבעית היא 1920*1200 במקום 1680*1050. איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי בצד ותראו עם איזה כרטיס אני תקוע, ואני לא ממש רוצה להגיד לאבא שלי להחליף, בגלל שעוד 10 ימים אני קונה מחשב חדש עם TI4200, ביחד כל המחשב 6000ש"ח, ועוד השולחן שיעלה 6000ש"ח שזה 12,000ש"ח ולבקש עוד כרטיס מסך יהיה קצת הגזמה לא? איך אני ישכנע אותו?
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד עם intel hd. מחוברים אליו 2 מסכים ל2 כניסות dvi ב- docking station. אני לא מצליח למצוא את האפשרות לשנות מסך ראשי למשני בהגדרות גראפיות של התכנה של אינטל. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי מחדש rage3d ועכשיו הזכרונות של הכרטיס מסך מראים בeffective ולא בddr... במקום 300 מראה 600... אז אני לא יכול לעשות אוברקלוק ככה כי זה על הסוף של הסלייד מתי שאני מפעל ת'תוכנה =[ נראה לי שזה קרה כי אני עובד על cas 1 אבל בכל מקרה איך משנים את ה max של זה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי VISTA וכרטיס טלוויזיה ורציתי להפוך את הMEDIA CENTER לעברית(עכשיו הוא באנגלית) אבל לשנות את השפה רק בMC לא בWINDOWS VISTA עצמו(אותו רציתי להשאיר באנגלית) יש דרך לעשות את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי.. יש לי כרטיס מסך מהסוג INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB איך לשנות לו את מהירות המאווררים?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעבור בין הכרטיס מסך שלי לבין הכרטיס מסך המובנה שיש לי בלוח אם? ואיך? הסיבה לכך היא אחת ויחידה - בכרטיס המובנה יש לי חיבור HDMI ובכרטיס מסך אין באופן כללי אני לא מצליח להפעיל בכלל את המובנה. עריכה: כמובן בלי לפרק כל פעם את הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעבוד עם DVI אבל לא מצליח למצוא בCATALYST איפה לאפשר את החיבור הזה. כ. מסך X800 GTO 256MB , ו CATALYST 6.2 האחרונה שפורסמה בדף הראשי. תודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-