עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by captaincaveman,

מדובר בכרטיס של POWERCOLOR. איך אני יודע אם זה SE או NP? המהירויות של הליבה והזכרונות הם 378 ו-337 בהתאמה (אם אני לא טועה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guy_pr,

יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by TOM BOM,

אני מנסה לחבר כרטיס מסך 2060 עם 2 יציאות HDMI 2.0 לשני מסכים בשיכפול שני המסכים תומכים HDMI 2.0 רק מסך אחד עובד המחשב מזהה בדרייבר את המסך השני והמסך מזהה חיבור אבל לא מעביר תמונה כל מה שהתקנתי זה דרייבר של NVIDIA

4. Started by fenix5545,

אני לא יודע אם לכתוב את זה פה או בכרטיסי מסך קרוב משפחה שלי הביא לי עוד 2 מסכים למחשב יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורים למסכים איך אני יכול לחבר את שלושת המסכים בלי להוסיף עוד כרטיס מסך או משו כזה (מהסיבה הפשוטה שאין לי אפשרות בלוח אם שלי לחבר עוד כרטיס מסך וגם אין לי יותר מידי כסף כדי לקנות כרטיס מסך) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT DDR2 254MB (אני חוסך עכשיו כסף כדי לקנות 580GTX) תודה רבה על העזרה וסליחה אם זה לא שייך לפה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by freerider,

שלום, אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב אחד, למטרת דסקטופ מורחב (פריסה אופקית). השימוש הוא משרדי להצגת הרבה נתונים, אין צורך בביצועים מיוחדים. מה השיטה הטובה ביותר לעשות את זה ? א. לוח אם רגיל עם 2 כרטיסים - pci-e ו-pci ב. לוח SLI עם שני כרטיסי מסך pci-e רגילים (SLI לא פעיל) ג.. כרטיס מסך בייתי עם 4 יציאות DVI, נתקלתי רק בכרטיס אחד שכזה: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=GV271&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=18&aff=Zap〈=HE ד. הפתרון היקר, כרטיס ייעודי: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=762&category_id=4f7fa0b5918fccb1f21fe39556309e7b& מה דעתכם חברים ? המסכים אגב VP930

• 9 תגובות
    • 10.5k צפיות
  6. פרסמתי בספקים ומארזים אך לא קיבלתי שם תשובה וזה די דחוף כיוון שיש לי דברים לסיים עד שלישי ואני מקווה שכאן קצת יותר ער ותוסס ושאקבל תשובה מהר יותר: " היי, לכרטיס המסך חיבור של 6+8 פינים, אך מהספק יש לי רק שתי יציאות PCI-E של 6 פינים ועוד יציאות שהן 4 פינים. עם כרטיס המסך סופק כבל שאמור לאחד שני כבלים של 4 פינים לאחד של 8. אני חיברתי לכרטיס מסך אחד רגיל של 6 ואחד של 4 שמתפצל לשניים של ארבע ואת שני הראשים איחדתי חזרה לאחד של 8 ע"י הכבל של סופק. תמונות מצורפות: http://s2.postimage.org/cloylc55l/IMG_2348.jpg http://s9.postimage.org/paqh3ue9b/IMG_2349.jpg תמונה שנייה: אני משתמש ביציאה אחת משמאל ואחת מימין. האם אני אמור להשתמש בשתיים מימין? (אני פוחד לשרוף את הכרטיס...)"

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. שלום! אומנת יש לי את כל הכבלים והכל אבל אני לא יודע איזה תוכנה תוכל להציג לי את התמונה מהממיר למסך..יענו תוכנת טלויזיה כלשהי... יש למישהו המלצות?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by Spiritus,

יש לי כרטיס מסך Ti4400 של לידטק. עכשיו קיבלתי איתו כזה כבל כחול ואין לי מושג איך אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ואם איזה כבל אני משתמש. אין שום דבר על התקנה בחוברת של לידטק. אם מישהו יכול לעזור .....תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. שלום לכולם ושבת שלום יש לי כרטיס מסך- ATI Radeon HD 4770 וצג- LG Electronics W2343 איך אני מחבר בינהם שאני אוכל לראות סרטים של HD ואיזה כבלים אני מחבר? תודה!

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by איתמר,

חברה איך סוג של כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 496 צפיות
  11. אני רואה שיש כמה אפשרויות: 1. דרך כבל RF 2. דרך RCA 3. דרך S-VISEO עכשיו אני מחבר דרך RF אז אין את האפשרויות הדיגיטליות של הממיר, זה פשוט כבלים אנלוגי שאני מחבר דרך RCA אז יש כבלים דיגיטלי אני לא מבין TUNER של טלויזיה לא יכול לקלוט כבלים דיגיטלי ?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by nadaw,

איך אני מחבר את הממיר יס לכ. TV? יש לי בין השאר חיבורים בכרטיס: audio out audio in s-video in video in tv antena בין מה לחבר למי ולאיפה? בין הממיר לכרטיס? מה האופציה הכי איכותית? ס-וידאו או וידאו אין? קיצר.. מה לעשות??? תודה מקרב לב לכל העוזרים!!!

13. היי, יש לי כרטיס מסך RADEON 8500 ויש לו יציאה לטלוויזיה סוף סוף הצלחתי לארגן טלוויזיה אבל יש לה רק כניסה של אנטנה איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה? יש כבל כזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by alonkl,

מהכרטיס יש לי S-Video יש לי כבלים: S-video to S- video ומין כבל בצד אחד S-Video זכר ובצד השני כחול, ירוק, אדום וs-video נקבות בטלוויזיה יש לי כניסות צהוב אדום לבן וS-Video

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI HD 7970 שכרגע מחוברים אליו מסך מחשב לכניסת הDVI, הטלוויזיה של הסלון(LCD של סמסונג) לכניסת הHDMI . עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך על שולחן המחשב שלי ולהרחיב את התצוגה בכדי לעבוד עם שני מסכים, זה יעזור לי עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ,SOLIDCAM,PHOTOSHOP . יש ברשותי מסך LCD עם חיבור VGA והכניסות היחידות שנשארו לי בכרטיס הן Mini DisplayPort . אז איך מחברים? זה הכרטיס: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5.html#?div=Specification טוב נראה לי שמצאתי את הפתרון : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221026810138 אני אחבר לו את המתאם, נכון שיכולתי לקנות מתאם לVGA אבל זה כבר ישן אז אשתמש במתאם ע…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by spike_staff,

הי חברים! שאלה כזאת: יש ספק כוח P100GM של ג'יגאבייט וRTX3070TI גם של ג'יגאבייט. לכרטיס 2 חיבורי חשמל של 8 פינים כל אחד. מספק כח יש 2 כבלים שלכל אחד 2 ראשים של 8 פינים. איך לחבר את זה נכון? עם כבל אחד ולהשתמש בפיצול או שני כבלים? תודה :))

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by ozeini,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לחבר שני מחשבים למסך אחד. המסך: LCD NEOVO F-419 עם חיבור אחד VGA ואחד DVI. הכרטיס מסך שלי: ATI RADEON X800XL עם שתי היציאות האלה. והאם אני יכול לעשות גם הפוך? לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 12.2k צפיות
  18. Started by fffSSS,

יש לי R9800P איך אני מכבה פלטרים אבל תירשמו בעברית..

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  19. יש במחשב הנייד כרטיס מסך מובנה Intel HD 620 וגם מאיץ גרפי Nvidia Geforce 940MX. חלונות משתמש בכרטיס המסך המובנה של אינטל. איך לכפות על חלונות להשתמש במאיץ הגרפי של Nvidia?

20. שלום לכולם . נתחיל בזאת שיש לי כרטיס מסך מדגם x1600xt תומך AVIVO .. ביחד עם הכרטיסמסך קיבלתי את כל הכבלים - משמע , יש לי את הכבל הצהוב [וגם קיבלתי איתו מתאם - S-VIDEO ], יש לי את הקבל השחור SVIDEO TO SVIEDO ויש לי את הכבל RGB .. מצד אחד S-VIDEO והוא מתפצל לי לשלושה כבלים [ אדום ירוק וכחול - RGB ].. יש לי ממיר של הוט [ הממירים הקטנים ] השאלות שלי הן : איזה כבל יותר טוב מבין השלושה ? איך לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל ה- RGB ? איך אני לוכד ודיאו מהטלויזיה למחשב ? [ אני מזכיר שנית , יש לי תמיכה בכרטיס מסך ב- AVIVO ש- ATI הוציאה ]

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך אני יוכל לדעת את רמת ה FPS של הכרטיס מסך שלי לפי משחק וגודל רזולוציה? כרטיס מסך מסוג MSI R9 270 GAMING 2GB.. נ.ב מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

בכותרת.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by x-dude,

יש לי CTX PR711F ואני פשוט לא יודע איך לנקות אותו,לפני זה היה לי מסך ענתיקה שפשוט הייתי מעביר מטלית עם מים וזהו,פה לא משנה במה אני מישתמש גם בנוזל מיוחד לניקוי מסכים,תמיד נשארים סימנים מעצבנים,בבקשה תמליצו לי על נוזל ניקוי מיוחד למסכים כאלו,ובאיזה מטלית כדי להשתמש. תודה.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. יש עלו מן טביעות אצבעות וכתמים מעצבים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SMSM,

שלום לכולם ! יש לי מסך LCD ויש לי עליו 2 כתמים קטנים קטנים - שאני יודע בוודאות שזה לכלוך ולא איזה פיקסל מת .... למרות שהם לא מפריעים כל כך - רציתי לדעת מבעלי ניסיון כאן - איך הם מנקים את המסך שלהם , אם בכלל ?!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים