כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
כמה שאני חיפשתי לא מצאתי שום בנצ'מארק שמשווה בין שניהם ישירות מצאתי איזה בנצ'מארק אחד שהראה של 980TI של MSI עשה ביצועים יותר טובים, אבל מצד שני הוא גם נבדק על מערכת שונה משל ההיא שה GYGABITE נבחן עליה אז השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD ואני לא משחק הרבה הרוב אני מתכנת אז רציתי לדעת אם אני הקנה מסך עם קצב רענון של 12MS אם זה לא יפגה בזמן שאני משחק או שכדי לי לקנות מסך עם קצב רענון של 8MS?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אנא אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך 19 אינץ' LCD איכותי אני אודה לכם. כרגע המסך הכי משתלם שמצאתי הוא זה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1517 דגם SyncMaster 913N יש לו נתונים טכניים מצויינים, זמן תגובה של 8ms, היחיד בארץ עד כה שאני ראיתי עם זמן תגובה כה נמוך. יש לו ניגודיות של 1:800 שזה גם הנתון הטוב ביותר שראיתי עד כה בארץ למסך במחיר שלו ובגודלו. הדבר היחיד שלא עובד לטובתו זה גודל הנקודה שלו שהוא .294 אבל לפי סקירה מהירה של הרבה מסכי 19" שנמצאים בארץ נראה שזה גודל הנקודה האופטימלי למסך בגודל שלו שכן לא ראיתי מסך עם גודל נקודה קטן יותר. המסך יהיה מיועד לשחק במשחקים, לרוב Counter-Strike ו Counter-Strike: Source בקצב רענון של 100hz ולכן חשוב לי מאוד זמן תגובה…
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוכל ספק כוח של 400W של FSP להחזיק ? hd4850 , 9800gtx+ , gtx 260 הוא יחזיק אותם עם המערכת שבצד ? ואם כן את איזה הוא יחזיק ואת איזה לא ? וד"א מה יותר טוב ה hd4850 או ה 9800gtx+ היו פה דיונים פוריים על זה, הגיעו למסקנה ?! תודה
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כבר לא חדש לנו של Microsoft יש תוכניות לפיתוח מנוע פיזיקאלי שיהיה חלק בלתי נפרד בגרסאות ה DirectX העתידיות. היום, האתר The Inquirer הביא עוד מידע אודות התוכניות. מהשיחות בין צוות האתר לבין מפתחי התוכנה במייקרוסופט אפשר להבין ש DirectX9 היא פלטפורמה גרועה ליישום עיבוד אפקטים פיזיקאליים בעזרת המעבד הגראפי. האתר מודיע שהגרסא הבאה של DirectX (שהיא DirectX10) תוכל לעבד אפקטים פיזיקאליים בצורה יעילה הרבה יותר. כך שיש עוד מה לצפות מהכרטיסים הבאים בתחום עיבוד הפיזיקה, ולא צריך שום AGEIA
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
שלומות. מספר שאלות על הכרטיס הנ"ל : 1. להבנתי הוא כבר ממומהר מראש(750MHZ ?? ) האם ניתן להעלות את תדר הליבה/זיכרון שלו יותר - אם כן מה המגבלות ? 2. מה ההתרשמויות שלכם מהכרטיס הנ"ל ? 3. האם יש צורך גם בקינפוג ערוץ ה PCI-E דרך ה BIOS על מנת לקבל ביצועים מיטביים - אם כן מאיזה תדר המהרה ? חן חן SkAlaR
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מדמיין או לא. היה לי 8400 שיניתי ל-9600 ואני משחק ברשת ב-COD4 ופתאום קל לי להרוג אנשים.פשוט שיפור מדהים. אני מעלה את הסקור בכפול ממה שהיה לי עד היום. אבל האם יתכן שאניח מרגיש נכון? האם באמת יש הבדל בין כרטיסי המסך?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אולי עם חריגה ממש קטנה במחשב שלי כרגע זה AMD 3200 939 K8NS 512 RAM בקרוב עוד.. והכרטיס כרגע.. שאני איתו כבר שנתיים 9550 עם 64 ביט.. ככה שההבדל צריך להיות גדול.. אני לא גימר בכלל ואני סתם אוהב לשחק ושירוץ סבבה את רוב המשחקים אני בכלל לא מסיים...
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. הציעו לי לרכוש X1800XL מתוצרת ASUS במחיר מפתה יחסית. ראשית, רציתי לשאול איך הכרטיס עצמו והאם הוא יריץ כמו שצריך משחקים גם על מסך 19 אינץ' שאני מתכנן לקנות יחד עם המחשב החדש. שנית, מאחר ואני קונה מאדם פרטי - האם יש דרך כלשהי לוודא שהכרטיס אכן ללא שימוש? הוא הסביר שהוא החליף אותו בחברה בחו"ל ובינתיים קנה חדש או משהו כזה. שלישית - הוא טוען שהכרטיס מגיע בקופסא ועם הערכה המלאה, למישהו יש מושג מה הבאנדל של X1800XL מבית ASUS? בתודה מראש, FARKOOSH :-)
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
לא הצלחתי למצוא פירוט של היציאות שיש בכרטיס, בגדול מה שאני צריך זה לחבר את המחשב בצורה הבאה:מסך אחד הוא המסך מחשב שיש לו רק חיבור DVI והמסך השני זה ה LED שיש לו חיבור HDMI ואני צריך שהחיבור יעביר גם סאונד. זה אפשרי? איפה אפשר לראות איזה יציאות יש לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות אותה נגיד במשחקים בשביל לקבל איכות תמונה טובה יותר? כלומר יהיה הפרש ביצועים בין 6600GT ו X800XL על מסך LCD VP171B2 של ויוסוניק ברזולוציות שונות במשחקים כמו HL2,GTA SA,DOOM3,NBA 2005,FAR CRY,UT 2004 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD התקציב זה בערך 2500 שקל. הגודל נקודה שמתי לב שהסטנדרט זה 0.264, נכון??!! זה טוב? אמרו לי שה 15 אינץ' זה כמו ה 17 אינץ'. זה נכון? אני רוצה מסך 17 אינץ' LCD מסך טוב שיראו כמה שיותר טוב ב 2500 שקל בערך- אפשר קצת לחרוג אבל לא בהרבה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום... הזמנתי מסך: MAG 996PFS מסך שטוח בגודל 19' בצבע אפור רזולוציה 1600X1200 גודל נקודה 0.21 מ"מ 1: המסך מומלץ? 2: המסך אייכותי? 3: לכרטיס מסך יותר קשה לעבד טקסטורות של 19 מאשר 17 ? 4: הוא עולה 1070 המחיר הזה ואפילו קצת יותר אפשר להביא משהו יותר טוב? *מצטער על הפצצה של השאלות האלה פשוט עניין אותי לדעת ... ?(הזמנתי אותו אבל קצת מאוחר מידיי הייתי אמור להתיעץ איתכם קודם לכן.. אבל עדיין אינ יכול לבטל ולהזמין משהו אחר ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט חדש ואני מתלבט לגבי הכרטיס מסך. מה אתם אומרים ? 6870 ? GTX560 ? או שיש משהו אחר בתווח מחירים של 700-800 לכרטיס מסך טוב אחר ? אני קנה אותו עם מחשב חדש, אז אני צריך שהוא יהיה בTMS . תודה רבה חברה !
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את הכרטיס הזה ארוז בתוך קופסה או שהוא פשוט מגיע רק הכרטיס עטוף באיזה נייר מגן או משהו? פשוט אני רוצה לדעת כדי שלא יעבדו עליי..
-
- 13 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי 3 שנים עם כרטיס מעפן החלטתי סוף סוף לקנות את ה7600gt של Gigabyte תמונה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_185_214&products_id=2759 אל תבאסו אותי ותגידו סתם כרטיס מעפן אין לי מושג בתחום הזה טוב קיצר רק תגידו לי מה החסרונות שלו ותסבירו אל תרשמו לי מושגים ובדרך גם יתרונות נגיד אם שווה תכסף וכו'...!!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חשבתי על שדרוג כרטיס ה8800 המזדקן שלי ל-460GTX. (המפרט שלי בצד) אני יודע שעשוי להיות לי צוואר בקבוק בגלל המעבד ואני לא פוחד מOC - לזיכרוני, הOC היציב האחרון שהיה לי הגיע ל-3.2.. האם צוואר הבקבוק יהווה חוסר כדאיות בקניית הכרטיס? תודה מראש. עריכה: אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1680x1050.
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הוא יחזיק יות משנתיים ???... הוא מספיק חזק להפעיל משחקים על מקסימום ???. תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אחים שלי אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך המעפן שלי בכמה מהירות כדאי להגדיל?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, ואשמח למידע מהמומחים. כתוצאה מנפילת מתח אצלי בבית הלך (כנראה) כ' המסך. ווידאו אני רואה מרוטש לגמרי ומשחקים (בעיקר פיפא) מציג תמונה חתוכה ומקוטעת, משהו לא ברור. מקווה שהבעיה לא בלוח אם. בכל מקרה, חשבתי ללכת על החלפה של כ' המסך שלי (ברשותי RADEON 9200SE, ממשק AGP). לוח האם שלי ASUS P4P800SE. ההתעסקות העיקרית אצלי היא עריכה ויצירת מוזיקה, ובמשחקים - פיפא, כך שהדרישות הם לא בשחקים. מדי פעם משחקי יריות אבל בשביל הזמן המועט שאני משחק אין לי צורך בהשקעה כספית גבוהה, מעבר לשימוש הסטנדרטי והאמין. חשוב לי מאוד שיהיה חיבור DVI (יש לי מסך דיגיטלי - רחב 1440X900) ושהכרטיס יכיר את הרזולוציה הזו ורזולוציות של מסכים חדישים + אופציה למסך מפוצל/כפוך. חשבתי על…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-