עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אבל זה לא טלוויזיה. אוכל לחבר למסך YES או PS2 או מכשיר DVD. משהו כזה. קצת קשה להסביר במילים. מסך שיכול לעבוד כמו טלוויזיה, אבל זה לא טלוויזיה.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  2. צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by omri4,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912&CatCode=121 איך הכרטיס מסך הזה הוא טוב כמו gigabyte כי הוא עולה רק 1758 וזה הפרש גדול אני מתכוון לקנות אותו אז איך הוא

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by liores12,

שלום אני שוקל לרכוש את מחשב הזה: מעבד החדש Intel Core i3 2100 3.1GHz לוח אם של היצרן GIGABYTE עם צ'יפסט אינטל H61חבילת זיכרון 4096MB DDR3 במהירות 1333MHz מעבד גרפי מובנה במעבד Intel HD Graphicsדיסק קשיח ענקי של 750GB 64MB צורב DVD דו שכבתי X22 SATA איזה כרטיס מסך ייתמך במפרט כזה? (לגיימינג..) ובכללי, כמה זמן המחשב הזה אמור להחזיק בהרצת משחקים?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by okpimp,

שלום.... רציתי לשאול לאיזה סדרה נחשב הכרטיס מסך שלי: sapphire X1900gt סדרת הרידון או האול אין וונדר כי יש לי כניסת AVIVO

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  6. תראו, חבר שלי משחק פיפא,פרו אבולושין,גיטיאי,cs משחקים רגילים לילדים בני 13 [= מישהו הציע לו מפרו עם כ.מסך מובנה של אינטל 950.. ויש אותו לחבר שני והוא מריץ עם זה פיפא 2008 סבבה.. מה אתם אומרים על ה950..כדאי לו?או שעדיף כבר איזה לא מובנה(עצמאי)פשוט אפעם לא היה לי את ה-950.אז אני לא יודע ביצועים... טוב תודה[= ;)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by yuvalkob,

יש לי כרטיס מסךg-force2 mx400 וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה אני לא מצליח לראות על מסך מלא (ניסיתי בכמה טלוויזיות) גם כשאני משנה את הרזולוציה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by צפיד,

הייתי רוצה לדעת האם בהשוואה כללית QUADRO FX1500 מול GT8800 או GTX/S8800 בציון הכללי מי עדיף,כאשר המדדים הם : משחקים,אנימציה,תכן HD וכ'? (משקל שווה בין הקטגוריות). האם לדעתכם ה QUADRO חזק יותר? האם בALL AROUND הא הכרטיס הטוב שיש עד לסכום של 3K? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח אין לי כטיס מובנה אבל יש לי שאלה האם יהיה לי צבר בקבוק עם אני אקנה את 9800GT והאם כל החבור של הכרטיס מתאיםמות לי . אם אתם נותנים לי שם של כרטיס מסך אחר כמו HD4670 תנו לי שם של חנות ש…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. למה שאני שם על 800*600 בדסטופ אז רואים הרבה יותר יפה מ 1280*1024? ככה זה ב CRT או רק ב MAG? עוד שאלה.. איך אני יכול לשים 640*480 ב XP אפשר? כי אני לא רואה.. יש הכי קצת 800

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. הי, ברשותי מחשב מדיה סנטר: לוח Fatal1ty F-I90HD עם יציאת VGA + HDMI אין כרטיס מסך ייעודי. המקרן הוא OPTOMA65 הטלווזיה היא סמסונג PS50A450 בעלת רזולוציה של 1365X768 חיברתי את המקרן עם HDMI ואת הסמסונג עם יציאת ה-VGA. לצערי לא הצלחתי להגדיר את הכרטיס מסך שיעבוד ב-CLONE , על מנת לאפשר לראות גם בטלווזיה וגם במקרן, ללא צורך בניתוק כבלים. כרגע, אני צריך לנתק את ה-HDMI על מנת לראות בסמסונג, ואז לנתק את ה-VGA על מנת לראות במקרן. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא המעודכן ביותר. מה לעשות? האם אני חייב לקנות כרטיס מסך? עם שתי יציאות DVI? יש פתרון עם המערכת הנוכחית? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. זה המפרט שלי כרגע. Antec TurePower Trio 550WQuadCore Intel Core i7-870, 3200 MHz (24 x 133) Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Transcend JM1333KLU-2G *4 NVIDIA GeForce GT 240 (512 MB) אני רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו שיאפשר לי להריץ משחקי מחשב מודרניים ברזולוציה 2560X1440 (אני משדרג ל U2711 ) בלי צורך בפילטרים. הדרישה היא שירוץ חלק וברזולוציה הנל. אני מאד מעדיף לא לחרוג מ 500 שח

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by someone,

במחיר סביר ביותר של 2350 שקל! אני לא בטוח שזה RETAIL עדיין אבל שלחתי אימייל לחנות ואישרו שהכרטיס צריך להגיע בתחילת שבוע הבא אם לא יהיו עיקובים, כתוב שזה 9700 PRO ככה שגם אם זה OEM זה עובד באותה מהירות של הRETAIL... שלחתי להם אימייל נוסף עם השאלה האם זה RETAIL ואני אעדכן ברגע שאקבל תשובה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eeh50,

אפשר לקבל המלצה למסך lcd שיריץ משחקים כבדים ברמה גבוהה בלי כל המריחות חוסר חיים וכ'.....???.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by roes,

אני יודע שזה שאלה נובית אבל מה זה 3DMARK01 ? מה הנקודות שיוצעות ממנו? (או משהו כזה)

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. עם כרטיסי מסך מחוזקים ומעבדים מרובי ליבות חדשים - מדליף טוויטר פופולרי מציע לנו הצצה אל המבחר שממתין מעבר לפינהלכתבה

17. Started by בייגל טוסט,

http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX18GTO25V&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=268 נשמע לי עסקה ממש טובה. אז אולי כדאי לעדכן את הסטיקי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by maazg,

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. אני הולך לעבוד עם התכונות: Autocad, Autodesk, 3DSTUDIO, Photoshop ותוכונת אדריכלו אחרות. אני עדיין לא משתמש כבד מידי, ואין לי יכולת תקציבית לכרטיסי הFIREGL היקרים. ראשאת אני מעוניין להבין את המשמעות של הנתון של אפיק זכרון 128bit לעומת 256bit. ראיתי כרטיסים עם זכרון של 128MB ואפיק זכרון גדול יותר שעולים יותר מהצירוף ההפוך. מה זה אומר ומה כדאי? כמו כן ראיתי המון יצרנים לאותו הכרטיס. מי המומלץ? בסה"כ הצטמצמתי לFX5700 256MB 128bit או RADEON 9600XT 256MB 128bit. בנוסף לזה, ואני מניח שזה חשוב מאוד, אני בונה על קניית לוח אם עם חריץ PCIEXPRESS. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בחריץ זה? על איזה כרטיס PCIE הייתם ממליצים. המון תודה לכל מי שמוכן לעזור ויעזור. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  20. שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך עבור משחקים כגון סימס2, nba, fifa. הבנתי כי המינימום שעלי לרכוש הוא כרטיס מבוסס 6600. איזה כרטיס טוב אוכל לקנות (במינימום כסף), רצוי PCI-E. (ורצוי ב-ksp) תודה

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by guylederer0,

שלום רציתי לשאול לגבי הכרטיס השאלה שלי מחלקים Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe האם המהירות של הכרטיס מ512 ל 1024 ממש משמעותית ? ואם כן במה בידיוק ? השאלה השניה שלי היא ... אני רוצה כרטיס מצויין למשחקים הכי כבדים שיוצאים אז בחרתי ב HD4870 ורציתי לדעת אם אני יוכל להביא 2 כרטיסי מסך במחיר דומה אבל ביצועים יותר טובים ? למשל משו של NVIDIA ? האם יש משו כזה ... ? הכרטיס אמור לרוץ על מסך 17 אינץ ובעתיד על 22... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by stas12,

שלום. יש ברשותי 1000+- ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש. המפרט שלי זה: AMD 2500 EPOX8RDA3+ זיכרון 256 מגה 400מה"צ ספק 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? חשבתי על ה XfX 6600 256mb אבל ראיתי שהוא רק ב PCI אקספרס. מתי יגיעו לארץ גרסת ה AGP? או שאין בכלל גרסת AGP? איזה כרטיס אתם ממליצים לי ואיפה לקנותו?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by mb74ever,

מצאתי את זה - המחיר שלו מוצא חן בעיני http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=168 אין מצב להגדיל את התקציב..וכמה שיותר לחסוך יותר טוב.. בגדול בהתחלה רציתי ללכת על 9600pro ב430 ש"ח השאלה שלי האם תוספת של 200 ש"ח למען ה6600 זה משתלם? שמתי לב שיש מבחנים שה9600PRO עובר את ה6600..אבל בד"כ ה6600 משאיר לו אבק.. בכל אופן, אם יש לכם הצעה יותר משתלמת עד 700 ש"ח אשמח לקבל.. חבל שפיספסתי את ה6800 מפנדה..אבל בכל אופן משלוח זה עוד 50 ש"ח שם...אז גם זה חרג מהתקציב.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by yot,

יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB וכך גם ל LumberJack_Jim. לאחר מספר הודעות אישיות, גיליתי שהכרטיס של LumberJack_Jim הגיע לאובר קלוק גבוה, הרבה יותר משלי, ללא קירטועים. אני הגעתי ל305/550 כשהמהירות הרישמית היא 250/446. LumberJack_Jim הגיע ל340/578 כשהמהירות הרישמית היא גם כן 250/446. אני חייב לציין, ששתינו לא השתמשנו בשום קירור אחר חוץ מהקירור של הכרטיס עצמו. הטמפרטורה במארז שלי כשהוא בעבודה מאומצת היא 40, במנוחה 32. מישהו יודע למה יש הבדל במהירות שהגענו אליה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by johnmclaughlin,

הכרטיס הזה נחשב טוב?... רק רציתי לדעת... כי אם אני משלם 800 שקל אני אמור לקבל כרטיס ברמה גבוהה.. (?) על לוח Gigabyte GA-K8N51GMF והאם זה שהכרטיס הוא sli זה יתן לי משו לעתיד?.. אם יש לי pcie בודד

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.