כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום! ניגשתי לנתק את הכבל מהכרטיס מסך והוא לא יצא ניסיתי בכוח ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו לאחר מכן ראיתי בתחתית של הכבל שיש סימן של חץ שצריך ללחוץ עליו ולאחר מכן לנתק אותו השאלה שלי האם גרמתי נזק כלשהו ליציאה בכרטיס מכיוון שניסיתי למשוך אותו בכוח למרות שהכל עובד באופן תקין?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ניסיתי לחבר טלוויזיה בנוסף למסך מחשב לכרטיס המסך שלי. היו לי בעיות עם זה וניסיתי כל מיני המלצות שראיתי ברשת (התקנת גירסאות ישנות של ati catalyst, לנקות את הדרייברים עם תוכנות כגון driver sweeper ןכדומה). בסוף פתרתי זאת ע"י חיבור הטלוויזיה למחשב בעזרת כרטיס המסך onboard. הבעיה עכשיו היא שכרטיס המסך החיצוני שמחובר לא מזוהה טוב ע"י ווינדוס. בdevice manager יש סימן קריאה לידו, ובסטטוס כתוב: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייברים וזה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בעזרת amd cleanup utility ואז להתקין וגם זה לא עוזר. …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן חברה, אני מקווה שההודעה שלי קשורה לכאן.. יש לי בעיה פתאומית שכשאר אני מדליק משחקים כמעט כל משחק או תונכה אשר משתמשת בDX8.1 כותבים לי הודעת שגייה ובהם מקור DIRECTX! עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את הDIRECTX מחדש! ובשביל זה אני צריך למחוק את ההתקנה הישנה! הכיצד אני עושה זאת?? : : : תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס הנ"ל, ראו תמונות + Review: http://www.ivmm.com/review/inno3d/pc_modding_gf_fx5700le.html 1. הבעיה היא שהכרטיס מגיע ללא מאוורר ??? האם ניתן/ בטוח לעשות לו oc מ- 225 MHZ CORE 400 MHZ MEMORE ל- 320 MHz core ו- 490MHz memory ? 2. מה זה : No bundled games ? 3. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי msi 865pe-neo3 ללוח אם אחר שיתמוך ב pci expressx16 אבל מבלי להחליף את המעבד, האם זה אפשרי? ואם כן, אם תוכלו לתת לי לינקים ללוחות אם במחיר של עד 550 ש"ח בכדי שישאר מספיק כסף לקנות כרטיס מסך טוב...גם כאן יש התלבטות בין sapphire x1800xt 256mb לבין leadtek px7900gt 256mb איזה מהם טוב יותר? תודה על העזרה.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך ל AGP עד 1000 ש"ח, כמה שיותר טוב !!! צריך תשובה כמה שיותר מהר...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל כנראה שזה יהיה עוד בערך חודשיים (עד שיכנס הכסף). ראיתי שאורגנה מכירה קבוצתית של ה-GTX 670 בהנחה של סביבות ה-400 שקל. רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות אותו עכשיו בהנחה או לחכות עד לקניית המחשב. כשאני אקנה את המחשב התקציב יהיה בסביבות 4000 ש"ח, לגיימינג על רזולוציה 1920x1080 - יכול להיות שאולי קפצתי מעבר לפופיק עם הכרטיס או שהוא יתאים? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונות של הכרטיס , (לא שלי , אבל הוא בדיוק ככה) : תוצאות עם הדרייביר הרשמי של NV (61.77) : עם הדרייביר ה"לא רשמי" (בטא 66.00) : טמפ' ללא מאמץ : טמפ' במאמץ : הכי גבוה שהגעתי 70 מעלות . כרטיס טוב מאוד , אני מאוד נהנה ממנו
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחילה להיות לי בעיה קלה בריבוי מסכים אצלי. לכרטיס מסך מחוברים שני מסכים, LCD של מחשב דרך DVI וטלויזיה דרך DVI-HDMI. הטלויזיה נמצאת משמאל למסך ולכן הוגדרה בדרייברים כמשמאלו. הכל עבד טוב ויפה עד שהיתה הפסקת חשמל. אחרי ההפסקת חשמל, כל פעם שאני מדליק את הטלויזיה ומעביר לHDMI המסך מהבהב והטלויזיה מוגדרת מימין למסך אבל שאר ההגדרות נשמרות. לפני ההפסקת חשמל לא היה שום הבהוב של המסך כשהדלקתי את הטלויזיה והיא נשמרה כמשמאל למסך. למישהו יש מושג אם יש פתרון לזה? זה לא סוף העולם, אבל זה מציק ממש. עדכון: ניסיתי למחוק את הדרייברים עם Driver Sweeper ולהתקין מחדש. אין שינוי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש בדרך רק נותר לי לבחור בין כרטיסי המסך יש ברשותי כרטיס אחד מדגם ASUS GTX 670 Direct CU II השאלה שלי היא מה עדיף לי לעשות, לקחת עוד עוד כרטיס כזה או ללכת על GTX770 4G מה יתן בצועים יותר טובים גם למשחקים וגם לעבודות בתוכנות רינדור תלת מימד ומיידול תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
570GTX PHANTOM משתלם?מחירו כמעט 2000 שח.אני די מתלבט....
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , בימים אלה אני בונה את המחשב החדש שלי ומתלבט, כאדריכל, איזה מסך עדיף "CRT22 או "LCD 19. מבחינת גודל הבנתי כבר שאין הבדל ממשי, אבל מבחינת איכות תמונה - לא יודע מה עדיף. יצוין שאני מתכוון לעבוד עם AutoCAD אבל גם עם תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop) והדמיות תלת-מימד (MAX, VIZ וכו'). ספציפית, בגלל מגבלות תקציב, אני מתלבט בין LG 1910B (מסך LCD) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL19&globalCode=L1910BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING לבין, למשל, IBM C220P (מסך CRT) http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מפעילים את הAAX4(לדוגמא) בכרטיסי ATI, ואיך(אם אפשר) להפעיל ANISTROPIC FILTERING. כמו כן, הבנתי שAA משנן את הקצוות על חשבון קצב הפריימים, ומישהו אמר לי איכות התמונה-זה נכון? מה עושה ANISTROPIC FILTERING?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבחור בין הכרטיסים הבאים : ASUS EAH3850 TOP/HTDI/512M http://uk.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=602&l4=0&model=2040&modelmenu=1 Gigabyte GV-RX385512H http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2717 יש אפשרות לכרטיס נוסף של Gigabyte בתוספת נוספת של כ- 300 ש"ח GV-R485-512H-B http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2856 זקוק לעזרתכם, מה ההבדל בין הזוג הראשון ? יש עדיפות לאחד מהם ? לגבי האפשרות השלישית, כדי להוסיף את ההפרש מבחינת תמורה לביצועי הכרטיס קרור תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא טוב? או שיש מסכים טובים אחרים בתחום ה700 שקל (שהם 17 אינץ').. ולא מצאתי Reviews עליו, אז אם יש למישהו כאן זה יהיה מצוין. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כנראה קונה ממישהו כרטיס GTX280 , ולא נראה לי שהספק יחזיק, באותה הזדמנות זו אחליף למארז חדש ונורמלי ישנם 4 אפשרויות בגלל מגבלת התקציב... שהוא בערך 600 שח 1. מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W במחיר: 584 (אני בספק לגבי הספק אם יספיק לספק את ההספק ) 2. מארז Antec Three Hundred + ספק כח Chieftec A-135 550W במחיר: 627 3. מארז Raidmax Apex + ספק כח Chieftec A-135 650W במחיר: 612 4. מארז Raidmax Apex + ספק כח Seasonic SS-650HT 650W במחיר: 624 כמובן שאם חשבתם על אפשרות נוספת,אשמח לשמוע דרך אגב הסיבה שכתבתי בפורום כרטיסי מסך ולא בפורום ספקים ומארזים היא בגלל שהנושא הכי חשוב פה הוא הכרטיס מסך וההספק שלו
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך יפעל ה-R9500PRO על המחשב שלי (תסתכלו במפרט שלי בצד) הלוח אם שלי תומך ב-AGPX2 רציתי לקחת R9000PRO או 9100 אבל העדפתי לקחת משהו חזק שישמש אותי במחשב הבא שלי. הרעיון הוא לקנות ביחד איתו הארד דיסק 80GIG של ווסטרן ושאני אקנה מחשב חדש (אולי עוד חצי שנה ) אני יעביר אותם אז מה אתם אומרים? שווה לא? כמה אתם חושבים שהמערכת שלי תצליח לנצל אותו?? ובכלל שווה לקנות אותו ?הביקורות טובות אבל אנשים פה בפורום מתלוננים עליו ואומרים שהוא עושה בעיות. בקיצור שווה קניין או לא? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה עדיין לא יהיה דור ליבות חדש - אך המפתחת הירוקה כן מכינה לנו ניידי גיימינג מתקדמים ביותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נו, אז מסתבר שלא חייבים specialized RT Cores בשביל להריץ Ray tracing. יאופשר אפילו בכרטיסי PASCAL בכל כרטיס מעל 1660 (1700, 1800 וכו). יגיע בעידכון דרייבר הבא ויאופשר ע"י הפעלה ידנית של האופציה בדרייברים:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עדיף מהם וכמובן של איזו חברה ? יש הצדקה ל4GB בכרטיסים האלו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעזאזל, אני לא מוצא ביקורת ספציפית שבוחנת אותו מול הראדונים האחרים ממשפחתו, וכל ה ti4200 .ואני לא יודע מה להחליט. קיבלתי סכום כסף קטן(1200 שקל), ואני חושב ובהחלט רוצה להחליף את הודוו שלי, אני חושב שטחנתי אותו עד הסוף. אם מישהו יכול לעזור לי בבחירה אני אודה לו מאוד. בבקשה חבר'ה,תמליצו מכל הלב. אני פשוט חייב להרגיש מה זה כרטיס טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך יד שניה בתקציב הנ"ל. המערכת שלי: I5 2500K 1X8G SAMSUNG 1333MHZ asus z68-v 128GB SSD CRUCIAL SEASONIC 620W M12 DELL 2311HM וכרגע יש לי RADEON 5850 איזה כרטיס מסך פחות או יותר אפשר להשיג בתקציב כזה? כמובן שיהווה שיפור ל5850.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לדעת חד משמעית אם יש טעם להשקיע עוד 600 שקל (עכשיו שה- 4850 ירד אל מתחת ל- 900 שקל) בשביל הגרסה המשופרת... לא קריטי פילטרים ודברים כאלה, רק חשוב שבשנה פלוס הקרובות משחקים ירוצו חלק. אם ה- 600 שקל פלוס מינוס האלה עושים הבדל רק ב- AA ורזולוציות מטורפות או משהו אז מבחינתי זה באמת מיותר. מה לקנות? עריכה: אופס שכחתי גודל מסך: 22".
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיעלה סביבות ה500 ש"ח. איזה כרטיס יתן את הביצועים הטובים ביותר במסגרת התקציב הזה? מה עם הRADEON 9550, הוא טוב? איך הוא בהשוואה לgeforce 5200FX?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-