עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא מבקש לוח זמנים קבוע כי אני יודע שזה לא הולך ככה אבל בערך, בין 4-5 חודשים \ 6-7 חודשים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GRiM,

אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם! לפני כשעתיים קניתי מסך CRT חדש מהחנות "למיר" בהרצליה. המסך הוא LITEON R17AN 17 אינץ', 8MS ורואים בו טוב מאוד לדעתי :-) הבעייה היא שהמרגע שחיברתי אותו, יש למעלה מצד שמאל פיקסל קטנטנן שהוא תמיד ירוק. זה פיקסל מת? והאם יחליפו לי את המסך? הרגע קניתי אותו!! ויש כבר פיקסל מת? בתעודת האחריות לא כתוב כלום על פיקסל מת, כתוב רק 3 שנים אחריות.. האם החנות תחליף לי את המסך? אני מודאג תודה מראש! אלון

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -LosNir-,

שלום, אני לפני שדרוג של המחשב שלי, ורציתי לדעת אם הספק הנוכחי שלי Enermax MODU 82+ 425W יחזיק את המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5 Sandy Bridge 2500k כרטיס מסך - HD6950 זכרון - G.Skill RipJaws 8GB - 4GBx2 כ 3 הארד-דיסקים. ואם כן, האם יהיה מספיק מקום בשביל 9800GT בתור PhysX? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Syao,

אז ככה, יש לי מעבד טוב (i5 650) אבל הכ.מסך הנוכחי שלי די גרוע, ומונע מהמחשב שלי להריץ כל משחק בצורה נורמלית על גרפיקה סבירה+. יש לי 8600GT אז זה די מובן למה אני צריך לשדרג.. התקציב שלי הוא בין 800 ל-1200 שקל, ואם ממש צריך לחרוג אני מניח שאני מוכן לעשות את זה אבל לא בצורה משמעותית. הלוח אם שלי הוא ASUS P7H55-M, ואני לא בטוח איזה ספק כוח יש לי, אבל זאת התמונה שלו: תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם הוא יכנס למארז טריניטי? האם ציפ'טק 400W יספיק? האם Gigabyte GA-8i945GZME-RH תומך בו? האם הוא יעשה לי צוואר בקבוק אם מעבד 3.4 GHZ P-D? האם הוא שווה בכלל? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150172 תודה למגיבים P: אה ומפרט: P-D 3.4 GHZ 2GB RAM 667 MHZ GEFORCE 7300LE 512MB Gigabyte GA-8i945GZME-RH 160 GB ספק G-PRO 500W

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by VoliSuS,

טוב זה מ-FXP פתחתי שמה נושא ויש להם כזה טופס שאהבתי אותו אז אני יעתיק פשוט לפה פרטים על תקציב הקונה : זה התקציב לכרטיס מסך.. אם אפשר להכניס פה שדרוג גם לדוגמה של ספק או משו לא מאמין שהסכום יספיק אבל אם אפשר אז בכיף תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): מעצב גרפי עיצוב 3D האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: מעדיף KSP או אייבורי זה הכי קרוב אליי.. אם יש משו אחר אז גם סבבה עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את האפשרות לבחור בין שני כרטיסים: האחד הוא רדאון 9550 חדש - 128 ביט 256 מגה זיכרון כנראה של ספייר או של פווור קולור והשני הוא של צ'יינטק - גיפורס FX 5600 VIVO . מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים, איכות תמונה ובאופן כללי? בברכה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AxeOr,

--------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ori-silver,

האם הכרטיס מכיל את רכיב ה-uvd אני כל פעם שומע משהו אחר יש תשובה חד משמעית?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם. לאחרונה שבק כרטיס המסך הקודם שלי,שהיה אצלי כמה וכמה שנים, GF 8600 GT 512M היות שאני לא גיימר ארד-קור,וגם לא איזה מעצב גרפי,הסתפקתי בקניית כרטיס מסך הכי זול שמצאתי,שגם הוא כמובן,להתחשב ב-GF 8600,היה קפיצת מדרגה. אז קניתי ראדון 5450, 1024M. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים מהדיסק. כשהפעלתי משחק שמותקן אצלי (ופעל חלק בכרטיס הישן) פתאום הופיע הודעה על זה שהדרייברים כנראה לא עדכנים. המשחק שלח אותי לאתר שלו,ובו הופנתי לאתר של AMD על מנת לעדכן דרייברים, יש לציין שוב שמדובר במשחק ישן (SC2) שפעל טוב אפילו בכרטיס הקודם. באתר של AMD הופנתי לעמוד הזה: http://support.amd.com/en-us/download בו יש תוכנה שיש להוריד,והיא אוטומטית מאתרת את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים. ה…

12. Started by MadCat125,

טוב אז ככה, יש לי עכשיו GEFORCE 5200 FX 125 MG הלוח אם שלי תומך ב-AGP (לא מחליף לוח אם--לאלו מיכם שיציעו לי!!!) אני מחפש כרטיס מסך חזרק..לפחות שיריץ לי משחקים חדשים על רמה בינונית ומעלה... התקציב הוא בין 500-ל 600 ש"ח הציעו לי לקחת RADEON 9600 PRO 256 MG ב- 500 ואם אתם מציעים לי אז תביאו קישור בבקשה!!! תודה על העזרה!!!! ;D

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני מתעניין בNvidia GT 9600. אני משחק בעיקר בCompany of heroes ובWorld of warcraft. יש לי ספק כוח של Enermax עם 400W. האם הוא יספיק? (עד עכשיו הוא הספיק לRadeon x1950pro) בנוסף, יש לי מחשב בן שנה וחצי. אילו גורמים שווה לבדוק במחשב כדי לוודא שעם כרטיס המסך החדש לא יווצר צוואר בקבוק? נ.ב הכרטיס הזה נחשב חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי שלי, RADEON X1950?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by netanelam,

חברה תשמעו הטכני שלי אמר שהכרטיס מסך geforce 220gt יותר מתקדם מgeforcre 9800gt מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Lethal_Acid,

שלום לכם. ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1. ליציאת TV מחוברת TV כמובן. הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ. כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה השיפור בזה והאם זה תמיד יותר טוב מPRO?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Load,

אהלן! אני מחפש לקנות מסך LCD 17 אינץ בגבול ה 2100 ש"ח אודה למי שיוכל להמליץ עדיף מניסיון כמו כן הוספתי קישור של מסך במכירה אם תוכלו לתת ביקורת עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1018507

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, אתמול רכשתי כרטיס מסך של חברת "ספייר" ורציתי להתעניין ואולי להיכנס לעולם הOC לכרטיסי מסך. (במחשב עצמו אני כבר בOC) אגב לאיזה מהירות אם כך קוראים לזה בכלל אני יכול להגיע בOC בממוצע? לאן אני אמור להגיע? ז"א הכרטיס הוא 256MB ו128BIT מה "יומהר" הרי במחשב אני מעלה את הMHZ של המעבד אז בכרטיס מסך מה בעצם מעלים? ועם כרטיס מסך כזה לאן אפשר להגיע (בלי להיכנס עדיין להוצאות על קירור - או שחייבים ישר על התחלה )? תודה על הסבלנות מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amirush,

שלום לכולם איזה כרטיס מסך נותן היום את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 500 ש"ח? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Trashold,

שלום לכולם, האם עדיף לי לקנות gtx 980 ti אחד או 2 כרטיסים אחרים שיעלו אולי קצת יותר אבל יהיו חזקים ממנו יחד.? והאם יש לך המלצה על כרטיס כזה? תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by War-Hammer,

החלטתי היום (אחרי שבועיים שה HTPC שלי היה מוכן) לקחת את הנושא לידיים ולהפעיל את הכל שיהיה מוכן לסרטים. מפרט ה HTPC : Pentium 3 600mhz 256k Mother board - MSI N1996 192mb of SDRAM 133mhz WD 2.4gb (soon will be replaced)5400RPM Voodoo 3 3000 16mb TV-Out Intel lan card 10/100 350W Generic PSU DVD - LG 16X win 2000 ומארז שוכב של IBM שעומד לעבור המון המון מודינג, קודם כל שהכל יעבוד לי טוב (תמונות יהיו...) עד כאן הכל נחמד... התקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס מסך מהאתר www.voodoofiles.com קניתי כבל של S-Video (אני לא בטוח שככה קוראים לזה אבל זה מה שיוצא מהכרטיס מסך) אל 21 פינים שמתחבר לטלוויזיה. הכבל אמור להיות איכותי, מוזהב וכל זה, ורואים שהוא איכות (גם המחיר - 180…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by PT,

שלום חברים, לאחרונה התחילה להיות לי בעיה קלה בריבוי מסכים אצלי. לכרטיס מסך מחוברים שני מסכים, LCD של מחשב דרך DVI וטלויזיה דרך DVI-HDMI. הטלויזיה נמצאת משמאל למסך ולכן הוגדרה בדרייברים כמשמאלו. הכל עבד טוב ויפה עד שהיתה הפסקת חשמל. אחרי ההפסקת חשמל, כל פעם שאני מדליק את הטלויזיה ומעביר לHDMI המסך מהבהב והטלויזיה מוגדרת מימין למסך אבל שאר ההגדרות נשמרות. לפני ההפסקת חשמל לא היה שום הבהוב של המסך כשהדלקתי את הטלויזיה והיא נשמרה כמשמאל למסך. למישהו יש מושג אם יש פתרון לזה? זה לא סוף העולם, אבל זה מציק ממש. עדכון: ניסיתי למחוק את הדרייברים עם Driver Sweeper ולהתקין מחדש. אין שינוי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by boom!,

איזה ספק כוח לדעתכם כדאי לקנות עם הכרטיס? הוא זולל אנרגיה לא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסף בסביבות ה 400 שקל עכשיו יש לי גרטיס מסך GF4 MX440 64 MB כפי שאתם מבינים לא משהו בכלל.... עכשיו אני רוצה לנסוע מחר לסניף בב"ש לחנות KSP ואני ראיתי באתר שלהם כמה כרטיסים שמתאימים לי.... לפני מה שהבתי ללוח אמ שלי מתאים רק AGP אז הכרטיסים המועמדים הם: 1) כרטיסי מסך ?eVGA? - ?5500 256MB TV, DVI, AGP והנה הכתובת לקישור של המפרט התכני : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 מחיר : 420 2) והכרטיס השני: כרטיסי מסך ?Powercolor? - ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP והנה הקישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2898 מחיר : 350 בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים על שני הכרטיסים.... ומה אתם ממליצים לי.... או שאולי יש איזה כרטיס אחר שאתם יודעים על קיומו... פשוט אני לא מכיר את 2 …

דיונים חדשים בפורומים