כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
לפני חצי שנה רכשתי Panasonic VT-20 "50 וכרטיס מסך תומך HD תלת-מימד Radeon HD 6450 וכבל HDMI 1.4 תומך 3D. בזבזתי המוון שעות במשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך והפלסמה, הקרנתי ב-WMP ב-QT ב-Dvix והורדתי סירטונים איכותיים וPlayer תומך תלת. עד לרגע זה לא הצלחתי לצפות בתלת כמו שצריך. ב-Side By Side התמונות מסרבות להגיע לחפיפה מלאה ובסוגים אחרים של תלת בכלל אין תוצאה מענינת. לפנסוניק עצמה יש רק 4 מצבים: אוטומטי, SBS אופקי, SBS אנכי, ומקור, ואופציה לבחירת 3D או 2D (ממזג את התמונה אבל אז אין תלת). המשקפים תקינות ונטענות. צריך רמז איך להתקדם כי בטוח אני מפספס פה משהו (מלבד האפשרות הסבירה שהHD6450 פשוט לא מסתנכרן עם הפנסוניק בשום צורה או שיכולות התלת שלו פיקטיביות).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יהיה לי כרטיס מסך מובנה טיפה יותר טוב מגיפורס 2.. הוא יוכל להריץ את ויסטה עם גיפורס 2 (בלי הAERO) אם הוא יוכל אז אני ישים לב לאיטיות? (המשחב מספיק חזק 2G ראם וE6300) או בסרטים אני יראה מריחות וכאלה? והאם הוא יוכל אולי גם להפעיל את הAERO אבל הוא יעבדו ממש לאט..
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קיבלתי הצעה לקנות את המסך 710N של חברת Samsung במחיר של 1770 ש"ח. ברשותי כרגע מסך מסך CRT פשוט לפני כ 5 שנים בערך (לא שטוח). האם המסך הנ"ל שווה קנייה? האם יש הצעות טובות יותר בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה ב3DMARK טוב קיבלתי בו את הציון הכי גרוע שאפשר לקבל והוא: תופים חצוצרות 430 איך זה יכול להיות? יצאתי מכל התוכנות וניסיתי כמה פעמים וזה מה שאני מקבל תסתכלו גם על המפרט מחשב שלי הוא לא כזה גרוע!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בהמשך לדיון קודם שפתחתי על כרטיס מסך GTX1650 SUPER OC, הכרטיס נשלח לבדיקה ואכן היה תקול (בעיות תצוגה בעומסים כבדים לאורך זמן, לפי מה שאמרו) וקיבלתי כרטיס חדש, רק מה? שאותן התקלות בדיוק חוזרות על עצמן, הכרטיס החדש נשלח שוב לבדיקה אבל הפעם במעבדה של KSP התוצאה היתה שהכרטיס תקין לחלוטין. הבעיה היתה שבקצת עומס על הכרטיס, הוא מפסיק לשדר למסך והמסך מודיע לי שהוא נכנס למצב חיסכון באנרגיה (כמו שקורה כשאני מכבה את המחשב, או נכנס למצב שינה). לפעמים גם המאווררים פועלים בעוצמה. כשאני אומר קצת עומס אני מתכוון לבדיקות בנצ'מארק פשוטות שברגע שמתחילות לבדוק את הכרטיס זה מה שקורה. במשחקים, אז שמתי לב שבכאלו עם דרישות גבוהות (למשל GTA 5 על הכל מקסימלי) זה קורה מיד כשהמשחק נדלק, במשחקים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש ובכרטיס מסך מדגם gigabyte 512mb 8500GT יש 2 כניסות אחת VGA השניה DVI באתי לחבר את המסך לכניסת ה VGA וגיליתי שאני לא רואה כלום אז חיברתי את המסך לכניסת ה DVI וכן ראיתי אבל המצב הזה לא טוב לי כי יש לי כבל DVI ל HDMI שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרכו אבל אם הDVI תפוס אז תהיה לי בעיה יש אולי דרך לשנות את זה ? שהכניסה הראשית בכרטיס מסך תהיה VGA ולא DVI ? ואז תיפתר לי הבעיה המוזרה הזאת ? עשיתי המון ניסיונות : התקנת דרייברים שונים בדיקה בביוס וכ'ו ולא הגעתי לפיתרון תודה לעוזרים בן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.הכרטיס הזה יותא טוב מ-gf 4 mx? 2.זה יחזיק משחקים חדשים כמו doom 3 ו- half life 2 עם p4 2.4 ghz ו256 ddr ram? 3.איזה חברה הכי טובה? (gainward, asus...)? תודה רבה לכל מי שמגיב!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה השיפור בזה והאם זה תמיד יותר טוב מPRO?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי GTX 980 TI של EVGA כשאני בשולחן עבודה או סתם גולש באינטרנט לא משחק הGPU CLOCK נמצא רוב הזמן על 1101MHZ לפעמים הוא יורד ל135 לשני שניות ואז שוב עולה. לפי מה שידוע לי בזמן מנוחה התדר לא אמור להיות על 1101MHZ אלא הדרייבר אמור להוריד אותו למינימום כי אין מאמץ. אשמח אם מישהו יסביר לי למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מתכוון ליתרונות כמו עיצוב , משקל , או מקום על השולחן יש יתרונות בכלל ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לקרוא בפורומים בחו"ל וכו' ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה הנ"ל. הדרייברים היחידים שנתמכים הם של החברה עצמה: במקרה הנ"ל טושיבה. הכרטיס מסך הינו radeon mobillity 5650 1gb. אז למה לא להשתמש בדרייברים של החברה עצמה? כי הם לא מעדכנים כל פעם את הדרייברים ואני רוצה את החדשים ביותר. יש פתרון לבעיה? אלו הפרטים על הקטליסט המותקן אצלי כרגע: Driver Packaging Version 8.712.2.1-100315a-097311C-Toshiba Provider ATI Technologies Inc. 2D Driver Version 8.01.01.1010 2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000 Direct3D Version 8.14.10.0735 OpenGL Version 6.14.10.9704 Catalyst™ Control Center Version 2010.09…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה מ-FXP פתחתי שמה נושא ויש להם כזה טופס שאהבתי אותו אז אני יעתיק פשוט לפה פרטים על תקציב הקונה : זה התקציב לכרטיס מסך.. אם אפשר להכניס פה שדרוג גם לדוגמה של ספק או משו לא מאמין שהסכום יספיק אבל אם אפשר אז בכיף תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): מעצב גרפי עיצוב 3D האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: מעדיף KSP או אייבורי זה הכי קרוב אליי.. אם יש משו אחר אז גם סבבה עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset:…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל אני קורא פה באופן כמעט יום יומי בכל אופן מה שאני צריך זה כרטיס מסך שיוכלו להתחבר אליו 3 מסכים בו זמנית: אחד בVGA-אני מניח שזה יעשה באמצעות מתאם DVI-VGA, אחד בDVI. אחד בHDMI- אין לי שום בעיה אם לא יהיה חיבור HDMI אלא DVI ואשתמש במתאם. אין צורך בכרטיס שיכול להריץ משחקים כבדים, הוא ישמש לשימוש משרדי. מה כרטיס המסך הזול ביותר שעונה על הדרישות שלי? תודה רבה, אריאל!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בבית שהגיע זמנו לשדרוג הכרטיס מסך. הדרישות הם שיכול להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה של עד 1920X1080. ובטווח מחיר של עד 800 ש"ח. אממה, במחשב הנוכחי יש ספק שלדעתי הוא גבולי מבחינת הספק, Chieftec 450W היום יש על המחשב AMD 5770 ומעבד I3 דור שני (לא זוכר את הדגם המדוייק). עד כמה נחוץ להחליף ספק כוח כדי לשדרג כרטיס מסך? לדגומא לכרטיס הזה: ראיתי באתר של TMS את זה: http://www.tms.co.il/product/13367 Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 Windforce 2X הבנתי שהוא כרטיס מסך לא רע, אשמח לעוד אפשרויות. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בתקופה האחרונה החלו לצאת לשוק המעבדים הגראפיים כרטיסי מסך בעלי זיכרון של 256MB. אני יודע שכיום משחקי המחשב היותר כבדים, לא מגיעים לצריכת זיכרון של יותר מ-150MB. השאלה היא אם שווה לקנות כרטיס מסך כדוגמת nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra או ATi Radeon 9800PRO 256MB, ולהשקיע על כך יותר כסף ובעוד זמן מה משחקים יתחילו לממש כמות גדולה יותר של זיכרון ש"תאמץ" את הכרטיסים הללו וכך אני יממש את קניית הכרטיס (כך גם יהיה לי כרטיס טוב שיחזיק מעמד ליותר זמן). או שעדיף לקנות כרטיס בעל 128MB כדוגמת ה GeForce FX 5900 או ATi Radeon 9800 בפחות כסף והוא יספיק לי גם לזמן ממושך אך לא כמו גרסת הUltra בעלת זיכרון 256. בקיצור, עדיף לקנות 128 או 256? (בהתאם לרווחיות לביצועים ולכסף). או שאולי שוו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש וראיתי לפי התגובות שלכם שה 8600GTS אינו כרטיס משתלם. אינני גיימר מושבע, משחק רק פעם בכמה חודשים. המפרט המוזמן הוא: e6550 asus p5k 2giga 800mhz geil p150 seagate 250 gigabyte 8600gts zalman cnps7700 אני חושב לשים LCD בבית ולכן חשבתי שכן משתלם לקחת אותו,אך אם תתנו לי טענות משמעיות למה לא אשמח לשנות כדי לקבל תמורה מלאה לכספי. תודה רבה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חשבתי להחליף את ה- GTX 260 216SP שלי ב- HD4890, לאחר שראיתי ב- SkyPC שהוא עולה 640 שקל, אבל עכשיו אני לא מוצא את דף המוצר שם... יש מצב שהוא נגמר? מפה לשם, יש גם איפשהו אותו ב- 720 ש"ח נראה לי, ככה שאם אני מוכר את שלי (נגיע לזה בהמשך) ומוסיף כמה גרושים, אני מקבל כרטיס חזק יותר. השאלה אם זה שווה את כל הבירבורציה הזאת (מכירה, קניה - אולי עם משלוח)... זה שווה את תוספת הביצועים הזו? אני משחק לרוב על FHD עם הגדרות גבוהות וכמה AA שאני יכול, במידה והמשחק LAGGING אני מוריד את ההגדרות עד שהוא רץ חלק - כי אני חייב. ובכמה נראה לכם שאוכל להעיף את הכרטיס? עם אחריות לעוד שנתיים וקצת (חודש-חודשיים) ב- SkyPC.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היכן אפשר למצוא פרטים מלאים עליו או אפילו ביקורת? חיפשתי באלטה ויסטה וקיבלתי רק מחירי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לחבר בין שני כרטיסים שונים לדוגמא בין 6600gt 6800ultra או 78000?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התעניינתי אם יהיה לי לוח אם תומך, האם אני אוכל לעשות CF של שני כרטיסי מסך שונים (לדוגמה ה-HD4870 שלי יחד עם HD4350)? לדעתי זה לא ממש אפשרי (אם כרטיס אחד חזק משמעותית מהשני, יכול להיות שהוא פשוט ימשוך אותו ויפיל אותו: דמיינו שבנאדם וסוס קשורים יחד בחבל, ומנסים לרוץ כדי לחזק אחד את השני בטענה ששניים חזקים יותר מאחד-הבנאדם יפול-וכך גם הכרטיס החלש). אני רוצה להאמין שזה אפשרי, אבל האמנם?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 5200 אבל כאשר אני נכנס למאפיינים הגדרות במקום שיופיע לי שם כרטיס המסך מופיע לי דבר אחר Intel ® 82915G Express Chipset Family אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה. בנוסף המשחקים שלי לא עובדים ואני חושב שזה קשור בכרטיס המסך. בנוסף האם יש דבר כזה כרטיס מסך רצרבי, כזה שפועל לאחר שכרטיס המסך נהרס, ואם כן האם זו הבעיה שנהרס לי הכרטיס מסך, המאוור שלו קצת תקוע ויכול להיות שהוא נשרף אבל אז לא הייתי אמור לראות כלום במסך של המחשב לא. תודה גדולה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-