כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מספר שאלות: 1)האם יש שיפור שמורגש מ GTX560 TI לכל אחד מהכרטיסים בכותרת ? 2) האם שווה לקנות את ה 6950 ב1399שח או שכדאי להשקיע 1685 כדי לקנות את ה GTX570? 3) איזה ספק כח חזק מספיק בשביל להחזיק את המערכת הבאה: כרטיס מסך אחד מהכותרת, 4 הרד דיסקים, צורב DVD ומעבד i5-760? (כרגע יש לי ספק כח 500W של HEC) 4) מטרת קניית הכרטיס היא לשחק MW3 ו BF3 5) האם לדעתכם זה בזבוז להוציא סכום של 1400 או 1700 שח על כרטיס מסך?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייח פשוט ב-1000 ש"ח לפני חצי שנה בk.s.p משיקולי תקציב כעת התפנו לי עוד כ-1000 עד 1500 ש"ח ואני ממש רוצה להריץ עליו משחקים כבדים האם זה אפשרי ע"י שדרוג כרטיס המסך בלבד? ואם כן אז איזה כ.מסך כדאי ביותר? (1000-1500 ש"ח) אשמח לכמה אופציות. המפרט הוא בערך כזה: intel E5700 3.0 Ghz זיכרון 2 ג'יגה (תוכנה בשם cpu wizard מכריזה שיש לי 4 אבל הווינדוס מזהה רק 2) כרטיס מסך: intel hd graphics לוח אם: Asus P5G41T-M LX זוהי שאלתי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושי מחשב עיקריים: מחשב ביתי: גלישה באינטרנט, צפייה בסירטונים HD, משחקי דוס וחלונות 3.11/95 ישנים או משחקי נוסטלגיה קלים. המשחק המשמעותי היחיד שמשוחק במחשב: דום דרך Doomsday Engine גרסה אחרונה. מפרט המחשב של אבא שלי: ספק כוח: SAMA דגם 550W גנרי לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H, rev 1.4 ערכת שבבים (צ'יפסט): Intel Ibex Peak H55, Intel Ironlake מעבד: DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz זיכרון: 2GB DDR3 כרטיס מסך חיצוני: nVIDIA GeForce GT 220 כרטיס מסך מובנה: מופיעים שלושה כרטיסי מסך באתר של Gigabyte, ואינני יודע מי מהם נמצא בלוח האם של אבא שלי מסך: Samsung SyncMaster 2253LW, גודל "22 LCD עם תאורה פלואורסצנטית ורזולוצייה של 1050x1680 מאחר ולכרטיס המובנה של לוח האם של המחשב של …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש חברת הרקולס הוציאה ביוס , שפתר הרבה בעיות שהיו, ועכשיו היא מוציאה דריברים חדשים! גרסת הדריברים : 7.72 שווה הורדה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זמן הוא יכול להשאר דולק בidle בלי שיגרם לו נזק? והאם LCD אפשר להשאיר דולק כל היום בidle או שכמו CRT אסור?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך הישן+מסך 144HZ + זכרונות וכנראה שאצטרך גם לקנות ספק כוח חדש(לכרטיס מסך)(המערכת נבנתה לפני 7-6) ספק כוח: seasonic 620w מעבד: amd phenom black edition 3.4Ghz לא מוממהר לוח אם:gigabyte ga ma790gpt ud3h זכרונות: kingston ddr3 1332Mhz 4G כרטיס מסך: ati readon 5850 GDDR5 השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי כאן בהתחשב בכך שזה מחשב של משחקי FPS ומסך חדש שברצוני לקנות של 144HZ של asus ליתר דיוק. אני חשבתי על GTX970 אם זה אפשרי להתקין במערכת הזאת ויש כל כך הרבה גירסאות שאני כבר לא יודע מה הכי טוב מבינהם. השידרוג הזה כנראה לא הולך לעלות לי זול כולל הכרטיס מסך מסך זכרונות וספק כוח יגמר בסביבות ה4K …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו אני יודע שחפרתי לכם, אבל אני באמת כבר מיואש אני מרגיש כאילו זרקתי לפח 1800 שקל הCF כזה דפוק!!!! במשחקים הנוף נראה כאילו הוא זז די מרצד כזה, נקודות לבנות.... כמו חום כזה אני לא יודע להסביר וזה לא בעיה בכרטיסים, החלפתי את שניהם והבעיה עדיין נשארה :'( :'( :'( אולי החום מפריע?אולי צריך לקנות קירורים לשני הכרטיסים? אני אשלם אפילו אלף שקל העיקר שהבעיה המסריחה הזאת תפטר בבקשה תעזרו לי :-[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין בNvidia GT 9600. אני משחק בעיקר בCompany of heroes ובWorld of warcraft. יש לי ספק כוח של Enermax עם 400W. האם הוא יספיק? (עד עכשיו הוא הספיק לRadeon x1950pro) בנוסף, יש לי מחשב בן שנה וחצי. אילו גורמים שווה לבדוק במחשב כדי לוודא שעם כרטיס המסך החדש לא יווצר צוואר בקבוק? נ.ב הכרטיס הזה נחשב חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי שלי, RADEON X1950?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! שואלים למה אני שמח.. טוב.. אז תקראו את האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=45256&st=0 (אני הוא LosNir) למי שאין כח לקרוא את האשכול, אז ככה: לכל מי שיש 7600GT / 7xxx אולי שם לב שיש המון בעיות ריצודים ופליקרים כשתמשים ב Dual Display בדריברים החדשים (1xx), הפתרון הוא להתקין את הדריבר בגירסא הבאה: 93.71 הורדה: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html עכשיו לדבר המפתיע: כנראה שלא רק הדריבר הזה מתקן את אותן הבעיות שיש, אלא הוא מגדיל את הביצועים במשחקים! מסתבר שלאחר כמה בדיקות זה הוא הדריבר הטוב ביותר לגירסאת ה 7xxx של nVidia. בהתחלה, עם הדריבר בגירסא 163.71, Prey ועוד המון משחקים זזו לי מאוד לאט, עכשיו אחרי שהתקנתי את 93.71.. המש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מקווה שהכל לפי הכללים) אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע. כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך. אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום4 1400 מגה הרץ. 384 זכרון. וחשבתי על לקנות כרטיס מסך שיספיק למחשב להריץ קצת משחקים נורמליים כי המחשב הזה עומד לעבור לאחים שלי ואני קונה מחשב חדש. אני מוכן להשקיע עד 400 שקל וגם זה בלחץ על המחשב הזה, אז מה אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:jump: יש לי תקציב של 3000 שקל הגעתי למסקנה שהמחשב שלי מספיק טוב (לעכשיו !) בכדי להחליף בסכום זה מחשב שלם לכן החלטתי לשים סכום זה על כרטיס מסך. מפרט המחשב: intel 2.6 GHZ H.T - מעבד GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel - זכרונות Gigabyte GA-8IPE1000-L Intel 865PE PGA 478 - לוח אם W.D. 80 GB 8 M.B BUFFER כפול 2 - הארדיסק :yelclap:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
18614 נק' שני כרטיסי GTX512 ב SLI של Gainward 2052MHZ לזיכרון - כן ,יותר מ 2 GHZ !!! 779 לליבה ... פשוט מדהים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל, מתוצרת Plait, בחנות skypc. הבעיה שהמחיר "טוב מדי". עד כדי כך טוב שאני חושד שמדובר באיזשהו חתול בשק..לא ברור לי איך כרטיס כזה יכול להיות כל כך זול, למרות שאני יודע שמדובר בחברה יותר זולה מהשאר. למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה או החנות הזאת? מה אתם ממליצים לי? העניין הוא שאני מאד מוגבל בגלל שיש לי AGP. קישור לכרטיס: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 850 ש"ח ל PCI-E שיתן מענה למשחקים לפחות ל חצי שנה שנה (עד שיכנסו יותר לשוק כרטיסי DX10 ). כרטיס שיתמוך ב SM3 עדיפות ל Gforce? אודה ללינקים לחנויות באזור המרכז. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי במה הDirectX עוזר או יותר נכון מה התפקיד שלו ועוד משהו מה עם DirectX 10 ?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד P4 1.5GHz, עם לוח אם בתושבת AGP. בגלל הגרפיקה הגרועה בכרטיס הישן שלו, אנחנו מחפשים לקנות לו כרטיס AGP עד 500 שקלים, להרצת המשחק WOW בצורה סבירה+. אני מעדיף להזמין לו עם האשראי כרטיס מסך מאיביי או כל חנות אחרת ששולחת לארץ, כי יוצא יותר זול. אז מבחינת מחיר לחו"ל, עד 65$ (יש עוד מע"מ ומשלוח). אני מבין שהתקציב לחוץ, אבל הבן אדם תפרן והוא בקושי מגרד את ה-500, כך שלהוסיף לא אפשרי, אבל אני אשמח אם תרשמו את האפשרות עם התוספת מעבר לתקציב כאפשרות משנית (אולי אוסיף לו טיפה לתקציב בעצמי). תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית יצרה צמד שעשוי להיות הבחירה המושלמת למחשבים סלוניים צרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן, ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך כדי שיוכל להריץ משחקים לא כבדים כמו Euro Truck Simulator 2 בלי לאגים. מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8.00GB RAM DDR2 Geforce 8800GT
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום באפשרותי לקנות בארה"ב כרטיס gtx1070 בסביבות 1500₪. ברשותי כיום gtx970, האם הקנייה כדאית ואם כן בכמה ניתן למכור את ה 970 שלי ביד 2? נ.ב. אני משחק ברזולוציה של 1080, 60הרץ משחקי AAA
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן אני שואל את עצמי שאלות לגבי כרטיסי מסך... אני גיימר חובב. משחק משחקים כמו COD, BF3, Crysis ובעיקר משחקי FPS... אני משתמש כבר 3 שנים ב-GTX260 הוא די עושה את העבודה מבחינתי, ברור שיש מקום גדול לשיפור. העניין הוא שאני לא מבין למה נועדו הכרטיסים במחירים הגבוהים מאוד (3000 ומעלה). האם זה קשור לריבוי מסכים? האם זה קשור לרזולוציה גבוהה של מסכי מחשב בגודל 30 אינץ'? איך אני יודע איזה כרטיס להתאים לכל צורך? מאיפה מתחילים? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מרכיב מפרט (לקרוב משפחה בתקציב בינוני - משהו באזור ה 3K שכנראה יהיה מבוסס על 3470 או ה 3570) שעיקר העבודה עליו היא עריכת וידאו , בעיקר בפרמייר ובפינאקל סטודיו , ואני די תקוע על ההחלטה על איזה כרטיס ללכת . מסך יחיד (DELL 2311 קיים) חשבתי על משהו באזור ה GT630 1GB - האם זה הכיוון הנכון ? האם יש יתרון בכרטיסים יותר יקרים וחזקים למחשב כזה ? (אין גיימינג) בחלק מהמקומות ראיתי שגם ה HD4000 ב 3570K (או ה 3770) יהיה מספק לגמרי - האם זה נכון ? אשמח לעזרה כאן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קודם כל נתחיל במפרט : מעבד - intel i7 920 לוח אם - MSI Platinum X58 זכרונות - 1066 6GB GEIL דיסק קשיח - 640GB SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte GF9800GTX 1G ספק - Spire 550W כרטיס מסך הלך לעולמו... ואני מעוניין לקנות חדש . תקציב : 1000-1500 ש"ח (מספיק כדי לאפשר לי לקנות כרטיס מסך ברמה גבוהה שיחזיק להרבה זמן ללא צורך החלפה ? ) אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-