עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alias,

לא הבנתי משהו האם צריך להתקין דרייבר של כרטיס מסך וכאלה אם יש לי xp ??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. רגע לפני כניסתו של ה API החדש של Micrisoft, ה DirectX10, מנסים מפתחי הכרטיסים הגראפיים להרשים את הלקוחות בפעם האחרונה עם כרטיסים תוכמי DirectX9 במחירים ובהצעות אטרקטיביות. המלחמה הנוכחית היא על המלוכה תחת שוק ה Mid של הכרטיסים (השוק הבניוני), כשהמחירים מזכירים את שוק הכרטיסים הנמוך - ממש כמו מכירות סוף עונה לכרטיסי DirectX9. הכרטיסים X1950Pro ו 7900GS הם הנציגים של כל אחת מהחברות (של ATi ושל nVIDIA בהתאמה) במלחמה הזאת, וככל הנראה ש X1950Pro מנצח את 7900GS ביחס עלות מול תועלת. אך ATi בכל זאת לא נרפים וממשיכים להפתיע את השוק ואת המתחרה בהצעות וברעיונות חדשים. X1950GT הוא המחליף המאושר של ה X1950Pro. ההפתעה הגדולה כאן היא שהכרטיס החדש אמור להיות מעט חלש מה X1950Pro ה"וותי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by omertgm,

THE FIXER 3 זו הייתה סדרת פרסומות כל כך מביכה ומשעשעת כאחד. חבל שהם הפסיקו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם: לפני כשנה וחצי הרכבתי לעצמי מחשב, את החלקים החשובים והיקרים קניתי מארה"ב (דוד שלי הביא לי לארץ) חסכתי כ1500 שח ומאוד הייתי מרוצה מהתוצאה -מחשב חזק מאוד שעובד בצורה מצוינת. כיום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ,שמתי עיניים על GTX 760 (שני כרטיסים) המחיר בארה"ב הינו 260$ זאת אומרת לשניים 520$ כ1850 ש"ח. המחיר בKSP הינו 1450 ש"ח לכרטיס בודד (2900 לשניים) . כמו שאפשר לראות הפרש המחירים הוא גדול מאוד (כ1000 ש"ח) נכון להיום אין שום מצב שאסבול את הפרש המחירים הזה לכן אחכה להזדמנות שאחד החברים/מכרים יביא לי מארה"ב. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הפרש המחירים העצום . http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127745 http://ksp.co.il/?uin=19884

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by waizman,

כמו שהכותרת אומרת, איזה הכי טובה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ? תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כרטיס המסך GeForce RTX 4080 במהדורת Founders Edition של NVIDIA מושק היום רשמית - לקחנו אותו למבחני ביצועים נרחבים בשביל להבין כמה מהיר הדור החדש לעומת הקודם וכמה הוא באמת שווה את הכסף שלכםלכתבה

8. Started by ran123,

במחיר הוא עולה בפנדה ויש 3 שנים אחריות החברה הזאת טובה או אמינה תודה 2370

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני כבר על סף קניה פשוט אני מתלבט כי צצו פה כל מיני הודעות על הכרטיס 9800gtx וכומה עכשיו הספק כח שלי לא בשמיים הוא fsp400gln ככה שאיזה כרטיס עדיף לי בשביל משחקים Palit radeon Hd4850 sonic או geforce +9800gtx ההוא שכולכם מדברים עליו מ foxpc תודה מראש.... ג'ניה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by BONO,

אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך gf4 ואני לא יודע של איזה חברה. אני רוצה אבל שהחבילה תכלול עם הכרטיס גם משקפיים. ראיתי שעם הכרטיס של גיינוורד משהו כזה באים גם משקפיים אבל זה היה של אתר לא בארץ היה רשום גם משהו על כרטיס Firewire מה זה בכלל? אז עם יש לכם המלצה על כרטיס gf4 ti 4400 או 4600 שבא עם משקפיים אז תגידו לי בבקשה ואם אפשר גם אתר בארץ שמוכר אותו. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הכרטיס תומך כמובן ב directX11 שאין גירסה כזו לXP ? והמקסימום שניתן זה DX10 ? תודה למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי יש לי מחשב בבית שהגיע זמנו לשדרוג הכרטיס מסך. הדרישות הם שיכול להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה של עד 1920X1080. ובטווח מחיר של עד 800 ש"ח. אממה, במחשב הנוכחי יש ספק שלדעתי הוא גבולי מבחינת הספק, Chieftec 450W היום יש על המחשב AMD 5770 ומעבד I3 דור שני (לא זוכר את הדגם המדוייק). עד כמה נחוץ להחליף ספק כוח כדי לשדרג כרטיס מסך? לדגומא לכרטיס הזה: ראיתי באתר של TMS את זה: http://www.tms.co.il/product/13367 Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 Windforce 2X הבנתי שהוא כרטיס מסך לא רע, אשמח לעוד אפשרויות. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by orlupo,

יש לי כרטיס מסך ATI 4650 שמחובר למסך מחשב בחיבור DVI ברזולוציה 1680*1050. בנוסף, רכשתי טלוויזית 26 אינץ' בעלת חיבור HDMI ברזולוציית HD READY. 1. האם ניתן מאותו מחשב לעבוד במסך ולהקרין סרט בטלוויזיה? או לפחות להפעיל תצוגה בטלוויזיה של המחשב מדי פעם בצורה יעילה ובלי הרבה סיבוכים? 2. כאשר אני רוכש כבל HDMI לחבר את המחשב לטלוויזיה יש משהו חשוב שעליי לשים לב? אני צריך אורך 10 מטר והמחירים נעים בין 140 שקל לסביבות ה-400. תודה מראש, אור.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by terabit,

קניתי אתמול GEFORCE 6600 של GIGABYTE, ושאני מנסה להיכנס לאיזה משחק זה עושה לי משו בסגנון הזה: (בקובץ המצורף) זה שהתקנתי תDRIVERים שקיבלתי בדיסק, אם אני מתקין את הDRIVERים החדשים של NVIDIA אני לא יכול להיכנס לWINDOWS כי נהייה לי כל המסך שחור כזה בהתחלה. יש לי DIRECT X 9.3C וWINDOWS XP SP2. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אני יכול לתת. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Roeebenj,

טוב אז אני מחפש כרטיס מסך חדש כי ה gtx 570 שלי מרגיש לי קצת ישן... בעיקרון לגיימינג חזק כמו fsx עם תוספות על FHD או BF4 על Ultra בקשר למסך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שהיא FHD 32 הכי חשוב שהכרטיס יהיה של geforce.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ToMuSH,

שלום, חשבתי להחליף את ה- GTX 260 216SP שלי ב- HD4890, לאחר שראיתי ב- SkyPC שהוא עולה 640 שקל, אבל עכשיו אני לא מוצא את דף המוצר שם... יש מצב שהוא נגמר? מפה לשם, יש גם איפשהו אותו ב- 720 ש"ח נראה לי, ככה שאם אני מוכר את שלי (נגיע לזה בהמשך) ומוסיף כמה גרושים, אני מקבל כרטיס חזק יותר. השאלה אם זה שווה את כל הבירבורציה הזאת (מכירה, קניה - אולי עם משלוח)... זה שווה את תוספת הביצועים הזו? אני משחק לרוב על FHD עם הגדרות גבוהות וכמה AA שאני יכול, במידה והמשחק LAGGING אני מוריד את ההגדרות עד שהוא רץ חלק - כי אני חייב. ובכמה נראה לכם שאוכל להעיף את הכרטיס? עם אחריות לעוד שנתיים וקצת (חודש-חודשיים) ב- SkyPC.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by moshemordo,

עשיתי בדיקה ב3DMARK טוב קיבלתי בו את הציון הכי גרוע שאפשר לקבל והוא: תופים חצוצרות 430 איך זה יכול להיות? יצאתי מכל התוכנות וניסיתי כמה פעמים וזה מה שאני מקבל תסתכלו גם על המפרט מחשב שלי הוא לא כזה גרוע!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DoT12,

בין : מסך ''17 LCD (דק) NewVision+רמקולים לבין : מסך ''17 LCD (דק) Viewpoint 16ms דגם VP175D שתיהם אותו דבר...מה יותר כדאי? זה די חשוב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avi2014,

Leadtek Geforce FX6800 256Mb Retail PCI-Express http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=163 זה gt????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tal_p,

יש ברשותי כ.מסך sapphire hd5770 new edition ומאז שיש לי אותו המחשב קופא, קורס, ויש לא מעט פעמים מסך כחול או חום עם קווים אנכיים.. יש פיתרון למצב?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחפש מסך דק בגודל 17 אינץ הכי איכותי שיש עם התכונות הכי טובות שקיימות,זמן תגובה הכי מהיר שקיים בארץ! בהירות הכי גבוהה ובכללי מסך הכי טוב שקיים. אין הגבלת תקציב... לא משנה לי כל כך חברה העיקר משהו טוב שיחזיק לכמה שנים טובות . לא חשוב לי עם או בלי רמקולים, המסך לא מיועד כמעט למשחקים! מה שכן חשוב שהזמן תגובה יהיה לפחות 16מילישניות אם יש יותר מהיר יותר טוב אבל שוב שיהיה ניתן להשיג אותו בארץ. אשמח עם תעזרו לי תודה למי שיעזור לי ;)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eviatarp,

שלום המפרט מחשב שלי נכון לעכשיו הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l ואני יכול לקבל כמעט בחינם את הכרטיס מסך gtx560 ti ורציתי לשאול האם הוא יפעל על המערכת שלי? האם יווצר צוואר בקבוק משמעותי? תודה מראש לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dimkafkh,

אני צריך כ.מסך דחוף בבקשה עד 600 שקל של NVIDIA שיהיה יותר חזק מה 4850 HD(שכרגע ברשותי) (אני יודע שאולי לא יהיה אפשר ביצועים גדול,ואני יודע שאולי כרטיס של MDA במחיר כזה יהיה יותר משתלם,אבל אני צריך כ.מסך לפי הבקשה. אני משחק במשחקים כבדים על רזולוציה מקסימלית FHD זאת המערכת שיש לי עכשיו GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a - SeaSonic SS-500ET 500W - 120mm-Fan 408W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze (OEM) AMD Athlon II X4 #620 Quad-Core 2.6GHz 512KB/Core_L2-Cache 2GT/s/Direction-Bus Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro - for AMD ASUS AMD-ATi Radeon HD4850 512MB-GDDR5 HDMI PCIe-2.0 Seagate 500GB 16MB-Cache S-ATA ST3500418AS וחייב שהכ.מסך י…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by spellbinder,

מכיוון שאני עובר למערכת PCI-E אני נאלץ להפרד מה X850XT platinum edition שמשרת אותי בנאמנות כבר יותר משנה. אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה הכרטיס החזק ביותר לAGP אבל עכשיו יש כל מיני כרטיסים חדשים לAGP... יש לכם מושג כמה הוא שווה כיום? תודה מראש, Spellbinder

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים