עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ras81,

שלום, יש לי ATI HD 5700 . האם עדיף לקנות עוד אחד דומה ולשלב בין השניים או לקנות אחד חדש בדגם מתקדם?<

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by helo,

זה הספק,אשמח אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

האם המבחנים אחרי סצנת הNATURE נחשבים בתוצאות? כי אני רואה הרבה אנשים שלא עושים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by spellbinder,

מכיוון שאני עובר למערכת PCI-E אני נאלץ להפרד מה X850XT platinum edition שמשרת אותי בנאמנות כבר יותר משנה. אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה הכרטיס החזק ביותר לAGP אבל עכשיו יש כל מיני כרטיסים חדשים לAGP... יש לכם מושג כמה הוא שווה כיום? תודה מראש, Spellbinder

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. :jump: יש לי תקציב של 3000 שקל הגעתי למסקנה שהמחשב שלי מספיק טוב (לעכשיו !) בכדי להחליף בסכום זה מחשב שלם לכן החלטתי לשים סכום זה על כרטיס מסך. מפרט המחשב: intel 2.6 GHZ H.T - מעבד GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel - זכרונות Gigabyte GA-8IPE1000-L Intel 865PE PGA 478 - לוח אם W.D. 80 GB 8 M.B BUFFER כפול 2 - הארדיסק :yelclap:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by GRiM,

אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hagai-,

מה זו ההגדרה הזו? היא אצלי כרגע על 64MB, ולכרטיס המסך שלי יש 128mb של זכרון. יש קשר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מתעסק עם מוזיקה, וכדי שיהיה לי נוח בעבודה אני עובד עם 2 מסכים (תצוגה מפוצלת) שני המסכים היו מחוברים לכרטיס GeForce 9400GT (בחרתי אותו רק בגלל שיש לו קירור פאסיבי וזה הדבר היחיד שחשוב לי). לאחרונה החלטתי ששני מסכים זה לא מספיק לי, והחלטתי להוסיף מסך שלישי. חיברתי את המסך השלישי, ואז גיליתי שלמרות שלכרטיס מסך יש 3 יציאות (VGA+DVI+HDMI) הוא מסוגל לפצל את התצוגה ל 2 יציאות בלבד. אז הלכתי וקניתי עוד כרטיס מסך, Radeon HD 5400. קניתי ATI למרות שהכרטיס שיש לי כבר הוא NVIDIA בגלל 2 סיבות: 1) היה לי מקרה של חבר שגם רצה 3 מסכים, רק שלו היו 2 כרטיסים מסך זהים, והמחשב לא הפסיק להתרסק (גם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש, החלפת הכרטיסים בחדשים, ועידכון דרייברים). רק לאחר שהחלפנו את אחד …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by imac,

בגלל שאתמול עשיתי פורמט אז הורדתי את הדריברים האלו האם הם יעשו לי בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by haim855,

חדש בזה יש לי r9 290 מה ההגדרות הכי טובות לשם? דוגמא:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by or,

ראיתי שיש מסכים כמו למשל FP91E benq שרשום שיש לו 2 זמניי תוגבה אפור לאפור ועד אחד עם הפרש רציני בנייהם (25 לעומת 8) מה ההבדל ביין שנייהם ועל איזה אחד צריכים להסתכל כשקונים מסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bck,

שלום עד לא ממזמן היו לי את הדרייברים 23.11 אבל החלטתי לעבור ל29.42. אחרי שראיתי שהביצועים יורדים , רציתי לחזור ל23.11 , אבל מחקתי את קובץ ההתקנה , הלכתי לאתר של נווידיה , נכנסתי להורדת דרייברים , ויש שם את 23.11 אבל הקובץ שוקל רק 2.8 מגה , זה נראה לי חשוד , האם אלו הם באמת הדרייברים ? (רק בשביל השוואה , הדרייברים החדשים שוקלים 8.25 מגה) ועוד שאלה , מה זה Detonator? בגלל שיש באתר את הdetonator של 23.11 ואני לא בדיוק מבין מה זה ץודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by terabit,

קניתי אתמול GEFORCE 6600 של GIGABYTE, ושאני מנסה להיכנס לאיזה משחק זה עושה לי משו בסגנון הזה: (בקובץ המצורף) זה שהתקנתי תDRIVERים שקיבלתי בדיסק, אם אני מתקין את הDRIVERים החדשים של NVIDIA אני לא יכול להיכנס לWINDOWS כי נהייה לי כל המסך שחור כזה בהתחלה. יש לי DIRECT X 9.3C וWINDOWS XP SP2. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אני יכול לתת. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lmlm,

GeForce 7900GTX 512MB 650mhz core clock, 1600MHz memory clock 3dmark 03: 17800 3dmark 05: 7600 3dmark 06: 5200 GeForce 7900GT 256MB 450mhz core clock, 1300MHz memory clock 3dmark 03: 13800 3dmark 05: 7000 3dmark 06: 4550 נבחן ב Athlon 64 FX-55 1GB DDR400 (2x512MB) nForce4 motherboard ברזולוציה 1280x1024 בדריבר ForceWare 84.12 מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1121

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yg1996,

טוב שמעו אני לא מבין בכרטיס מסך בכלל ואני צריך להחליף את שלי במשהו יותר חדיש בשביל משחקי מחשב.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות משחקים חדשים כמו: combat arms counter strike ועוד אבל שגם משחקים יותר חדשים שיצאו בקרוב יעבדו עליו.... אז יש למישהו הצעה משהו זול ושיעבדו בו המשחקים הכי חדשים...??

16. אני מחפש כרטיס מסף בסביבות ה 400 שקל עכשיו יש לי גרטיס מסך GF4 MX440 64 MB כפי שאתם מבינים לא משהו בכלל.... עכשיו אני רוצה לנסוע מחר לסניף בב"ש לחנות KSP ואני ראיתי באתר שלהם כמה כרטיסים שמתאימים לי.... לפני מה שהבתי ללוח אמ שלי מתאים רק AGP אז הכרטיסים המועמדים הם: 1) כרטיסי מסך ?eVGA? - ?5500 256MB TV, DVI, AGP והנה הכתובת לקישור של המפרט התכני : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 מחיר : 420 2) והכרטיס השני: כרטיסי מסך ?Powercolor? - ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP והנה הקישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2898 מחיר : 350 בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים על שני הכרטיסים.... ומה אתם ממליצים לי.... או שאולי יש איזה כרטיס אחר שאתם יודעים על קיומו... פשוט אני לא מכיר את 2 …

17. Started by Ev,

חושב לקנות ב 500-600 ש"ח, משהו בסגנון 9600GT או אולי RADEON HD4670 בנוסף בלוח יש לי PCIE x16 השאלות שלי הן: 1. שווה להשקיע ב-1G זכרון או שמיותר בהתחשב במפרט המחשב שלי ועדיף לקחת 512M 2. הספק שלי מספיק טוב/חזק לכרטיס הנ"ל ? GRPO 500W 3. המחשב שלי מספיק טוב לכרטיס מסך הנ"ל או שאני סתם זורק כסף כי מילא המחשב שלי הוא זה שיפגע בביצועים ? 4. מה זה 6 פינים של ספק כוח ואיך אני יודע אם יש לי אותם ? צריך מתאם כלשהו? 5. יש לי לוח אם של GIGABYTE האם עדיף גם לקנות כרטיס מסך של אותה החברה או שזה לא משנה בכלל ? 6. אשמח לרעיון לכרטיס יותר טוב באותו הכסף ואם לא אז מה עדיף לקחת מהשתים שרשמתי? בנוסף ראיתי את הלינק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739 ל-Radeon H…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, גיבשתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב 4000 שקל. הגעתי להתלבטות בין 3 כרטיסי מסך, כולם מדגם GTX 560 TI. הכרטיסים הם: Sparkle GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9283 Gigabyte GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 Gainward GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9258 אני זקוק בין היתר להשוואה בין הטמפרטורות הממוצעות שלהם בזמן מאמץ. הכרטיס של Gigabyte הוא כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל וקצת מדאיגות אותי הטמפרטורות אליהן הוא עלול להגיע ואורך החיים המקוצר שיהיה לו בגללן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נדרש: יחס עלות תועלות כמה שיותר גבוה שתי יציאות DVI (או אפשרות לחבר שני מסכים בDVI) יכול להפעיל משחקים ברמה סבירה רצוי: כמה שיותר שקט במנוחה (ובמאמץ) מצוי במלאי של אייבורי או KSP ממשק PCI-E כמובן להזכירכם תקציב 300-500 (סטודנט )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כל אחד שיתרום שקל... סתם אני צריך המלצה לחברה וחנות אין בעיה עם חנויות מחול העיקר שישלחו לארה"ב או לישראל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

שלום לכם. ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1. ליציאת TV מחוברת TV כמובן. הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ. כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש 6600GT, ללוח ב PCI EXPRESS. ראיתי 3 כרטיסים של חברות שונות, כולם אותו מחיר. מה ההדבלים בין החברות? אמינות/ביצועים/קירור טוב ? שכתוב PCX הכוונה ל PCI EXPRESS? בקיצור ,איזה עדיף : 1. אלבטרון 2. לידטק (משום מה לא נראה לי) 3. גיגה בייט (יותר נשמע לי טוב) (תלחצו על כל אחד מהם). תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כנסו לכאן: http://www.asus.com/event/VGA/Rise-of-the-Tomb-Raider/ תבחרו ביפן, הונג-קונג או וייטנאם. קניתי ב31.12 וקבלתי ראיתי תגובות של אנשים מנובמבר שקיבלו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חברים, ראשית, המפרט: Intel E6750 2.66Mhz 4GB Ram Gefore 8800GTS 320MB OCZ 500W אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי... אני משחק סטארקראפט 2 ( ) ואני מגדיר הכל על Low מכיוון שאם אעלה את זה ל High אוטומטית המעלות של הכרטיס מסך קופצות מ 60 ל-70 צלזיוס. וכן, זה גם מקרטע בזמן משחק... חשבתי על כרטיס המסך Gefore GTS450. מה דעתכם עליו? האם ארגיש שינוי? תודה רבה, תום

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Blacky,

השאלה שלי היא אם שווה לי בכלל לעשות את זה? פשוט יש לי כבר אחד והוא לא כזה חזק כמו שציפיתי אז השאלה שלי אם שווה להביא עוד אחד או לקנות פשוט כרטיס חדש... אגב זה הספק modu82+ 550w Enermax רשום עליו שהוא תומך קרוס פייר אבל אני לא יודע עד כמה הוא חזק... ואני יודע שבטח תשאלו על מעבד ושאר דברים... אז עקרונית יש לי עכשיו פנטיום D אבל אני משדרג אותו סוף החודש לא יודע עדיין לאיזה אבל אני לא חושב שזה קריטי הוא בטוח יהיה מספיק חזק כדי להקיץ SLI בלי צוואר בקבוק... תודה מראש לעוזרים... אגב חשבתי על לעבור ל22 אינצ' מסך מ19 אינצ' אני פשוט יודע שזה משנה לרזולוציות וכאלו בגלל זה אני אומר..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים