כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם אני ארכוש כרטיס מסך שתומך DDR3 ולי יש לוח אם שתומך DDR2 תיהיה בעיה או שאוטומטית הלוח מוריד את העבודה עם הכרטיס ל DDR2? הכרטיס תומך ב PCI Express 2.0 x16 והלוח PCI Express x16 תודה לרבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצד אחד יש לי את ה Sapphire ATI Radeon HD 5970 מצד שני יש לי את ה Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked שניהם עולים 1350 ש"ח פחות או יותר מ TMS או בכלל לחכות להתפתחות עם הכרטיסים החדשים ? לא יודע מה לעשות מיועד למשחקים גם הכי כבדים, מיועד לשחק על ULTRA ב FHD עם פילטרים , בקיצור - רוצח ! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי ASUS 560 GTX TI... רציתי לדעת האם במצב מנוחה הוא עדיין צובר חשמל וכמה ואם יש לי אפשרות להשבית או לבטל אותו לזמן מסויים?...לדוגמא בלילה ובכלל המחשב שלי בדרך כלל דולק {אני מוריד ומעלה דברים} רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל אותו או להוריד משמעותית את צריכת החשמל שלו מתי שאני הולך לישון או יוצא מהבית לזמן ארוך ושאני חוזר להחזיר אותו? האם שאני מוריד לו את התדרים ב MSI זה עושה משהו? תודה {ד"א יש לי כרטיס מסך מובנה אם זה עוזר איכשהו}
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לממש אחריות לכרטיס מסך 9800GT 512MB של Innovision (הPure Video לא מתפקד) ואני מניח שלא יתנו לי כרטיס זהה ולכן אני רוצה לדעת מה לבקש במקום וכמה הכרטיס הזה שווה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך pci x16 הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 200 שקל(אם אפשר גם קישור לחנות)??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אשמח להסבר קצר או הפנייה למקור מידע באשר לחשיבות של נפח כרטיס גרפי. ז"א, בהכרח כרטיס עם 2GB יהיה טוב יותר מאחד עם 1GB? לאיזה עוד פרמטרים לשים לב בהשוואת כרטיסי מסך (מהירות שעון זה קריטי?)? אודה לכם אם תוכלו לבהר לי קצת את העניינים האלו. בנוסף, כרטיסי המסך החמים היום, HD5870, HD5970 אני מניח שנועדו לרזולוציות FHD. אם משחקים בהם ברזולוציה נמוכה יותר (נאמר 1680 על 1050) מה תהיה ההשפעה של הכרטיס הגרפי ועד כמה יבואו לידי ביטוי היכולות שלו (נניח 5870 מול 5970)? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך סופית! זהו כרטיס ששילמתי עליו לא מעט כסף.. (4870X2)... הכרטיס של חברת sapphire וכזכור לי הוא עדיין באחריות.. הבעיה היחידה היא שהוא נקנה מפנדה. האם אפשר לממש את האחריות מול היבואן ישירות? ומישהו יודע מי היבואן פה בארץ? תודה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרות גיימינג, התקציב שלי מתחיל ב-800 ש"ח אך אם קיימת אפשרות להביא כרטיס טוב יותר בצורה משמעותית אז אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שנראה המצב כרטיס המסך שלי (Leadtek Geforce 8800 GTS 512MB) על סף הליכה לעולמו... ניסיתי לוודא, נכון לעכשיו עושה רושם שזה המצב. בדקתי את מצב כמעט כל שאר הרכיבים במחשב, ומאחר ונשאר רק כרטיס המסך, לוח האם והספק... ללוח אם אין נטייה להתקלקל והספק הוא 500W של Antec. האחריות בתוקף עד סוף החודש, אבל מאחר והחברה פה בארץ פשטה את הרגל אני צריך לשלוח את הכרטיס לטיוואן, ובטח לחכות לפחות חודשיים-שלושה עד שאני אקבל אותו בחזרה. הזמן העצבים והכסף שכל התהליך הזה הולך לעלות לי פשוט לא משתלם יחסית לכרטיס בן קרוב לשנתיים ששווי השוק שלו היום בקושי 500 ש"ח. זה המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Intel E8400 זיכרון: Samsung DDR2 800MHZ 2x1GB דיסק קשיח: WD320AAKS SAT…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכרטיס ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card אבא שלי טס לחול ואני חושב ששם זה הרבה יותר זול מבארץ { שפה זה עולה 2400 } אני צריך המלצות האם כדי לקנות את הכרטיס ? האם כדי לחכות למשהו אחר שעומד לצאת ? או האם אתם בכלל ממליצים על כרטיס אחר ? תודה רבה על העזרה נ.ב כבר עשיתי חיפוש לשאלה שלי אז אל תתנו לי תשובה כמו עשה חיפוש !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי היום (אחרי שבועיים שה HTPC שלי היה מוכן) לקחת את הנושא לידיים ולהפעיל את הכל שיהיה מוכן לסרטים. מפרט ה HTPC : Pentium 3 600mhz 256k Mother board - MSI N1996 192mb of SDRAM 133mhz WD 2.4gb (soon will be replaced)5400RPM Voodoo 3 3000 16mb TV-Out Intel lan card 10/100 350W Generic PSU DVD - LG 16X win 2000 ומארז שוכב של IBM שעומד לעבור המון המון מודינג, קודם כל שהכל יעבוד לי טוב (תמונות יהיו...) עד כאן הכל נחמד... התקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס מסך מהאתר www.voodoofiles.com קניתי כבל של S-Video (אני לא בטוח שככה קוראים לזה אבל זה מה שיוצא מהכרטיס מסך) אל 21 פינים שמתחבר לטלוויזיה. הכבל אמור להיות איכותי, מוזהב וכל זה, ורואים שהוא איכות (גם המחיר - 180…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם (ואל תגידו לי סתם R9500 יותר חלש מהR9700) נ.ב. מתי יוצא הR9500
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אחרי 4 \ 5 שנים ולא מעט רגעי הנאה במשחקים על ההגדרות הכי טובות, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz Wolfdale 45nm Technology - CPU 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18) - RAM enermax modu 82+ (525W) -power supply ASUS. P5Q PRO TURBO (LGA 775) - Motherboard ATI Radeon HD 4870 X2 (ATI) - Graphics Hard Drives - 125GB Samsung SSD 840 PRO Series ATA Device (IDE) 977GB Seagate ST31000528AS 488GB Western Digital WDC WD5000AAKX-00ERMA0 תקציב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין במקסימום איכות בתקציב הנ"ל, יחובר לטלוויזיה 55. (HTPC עם 4570, ו-SSD של 500 ג'יגה) אם יש משהו מעניין שיוצא בחודשיים שלוש הקרובים (לא יותר) שמצדיק המתנה, אין בעיה לחכות. נ.ב. העדפה לקירור שקט ככל האפשר ב-idle, בכל זאת בסלון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז הייתי רוצה לדעת באופן כללי איך בודקים צווארי בקבוק אפשריים המגבילים את הכרטיס מסך, ומה יכול לגרום לצווארי בקבוק כאלה (רק המעבד? לוח אם, זכרונות...?) אם נכנס יותר לפרטים, הכרטיס מסך שלי הולך להיות G1 GTX 970 עם המפרט : i5 3570k 8GB 667Mhz Gigabyte H77M-D3H Seasonic SS-650RT 650W שוב השאלה היא לא בהכרח אם יווצר, אלא איך אני בודק אם נוצר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היכן אפשר למצוא פרטים מלאים עליו או אפילו ביקורת? חיפשתי באלטה ויסטה וקיבלתי רק מחירי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1093071525,65931, דיון (תרבותי ) על מצב השוק הבינוני לתושבת הPCI-e. מה הכרטיס העדיף לדעתכם? X700 של ATI או GF6600 של nVidia
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה כבר המון זמן לקנות מחשב לאחי, המחשב הוא למשחקים והתקציב סביר - 4000 ש"ח עם חריגה עד 200, כולל הכל חוץ ממעבד ולוח שכבר יש לי - E6600 ו-Intel Rogers. אני לוקח גם מסך VP930b, ככה שזה יוצא תקציב סביר. הבחירה שלי בינתיים היא Radeon 1950Pro, השאלה היא מה כדאי לעשות באפשרויות הבאות: א. לקחת Radeon 1950Pro ב. להחליף ל-8600GTS שזה ירידה בביצועים אבל הבטחה לעתיד (DX10) ג. לחכות ל-8600GTS 256bit שאין לי מושג מתי הוא יגיע ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלו והמחיר שלו ד. לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שאין לי מושג מתי הם יגיעו ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלהם והמחירים שלהם התלבטות קשה, אה? מה אתם אומרים?
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
8800GTS 640 של EVGA, מגיע עם 2 כבלים - 1. S-VIDEO 2. Component לטלויזיה המסכנה שלי יש רק כניסת Composite. לקחתי מחבר שלי כבל ממיר S-VIDEO ל-Composite, חיברתי, בחרתי בדריבר Force TV Detection, אבל לצערי אני לא מצליח לראות כלום בטלויזיה (Clone/Dualview וכו'). מה שכן אני שם לב שכשאני משחק עם הגדרות אני רואה מדי פעם "קפיצות" בטלויזיה, אבל עדיין מסך שחור... מה עושים עריכה : לא משנה, goddamnit, זה עובד פשוט לא בחרתי output format מתאים ... סליחה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס 1950pro, איזה דגם ושל איזה חברה מומלץ? האם שווה את ההפרש מה- 7600gt?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, E6600 . אני לא גיימר, ומחפש כרטיס מסך שיחזיק לי לאיזה שנה וחצי. חשבתי על: X800GTO 7600GS כולם PCI כמובן יש עוד הצעות? תודה ניב
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הלכידה PVR 2000 Aשל לידטק. יש אפשרות לקליטת ווידאו דרך מהמסרטה דרך S-VIDEO ויש CVBS. מה אתם חושבים שעדיף? שתי הפונקציות מתחברות למסרטה, ולא ראיתי העדפת איכות באחת מהדרכים 'על פניו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-