עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני כבר על סף קניה פשוט אני מתלבט כי צצו פה כל מיני הודעות על הכרטיס 9800gtx וכומה עכשיו הספק כח שלי לא בשמיים הוא fsp400gln ככה שאיזה כרטיס עדיף לי בשביל משחקים Palit radeon Hd4850 sonic או geforce +9800gtx ההוא שכולכם מדברים עליו מ foxpc תודה מראש.... ג'ניה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BONO,

אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך gf4 ואני לא יודע של איזה חברה. אני רוצה אבל שהחבילה תכלול עם הכרטיס גם משקפיים. ראיתי שעם הכרטיס של גיינוורד משהו כזה באים גם משקפיים אבל זה היה של אתר לא בארץ היה רשום גם משהו על כרטיס Firewire מה זה בכלל? אז עם יש לכם המלצה על כרטיס gf4 ti 4400 או 4600 שבא עם משקפיים אז תגידו לי בבקשה ואם אפשר גם אתר בארץ שמוכר אותו. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Josh Fredr,

שלום, אני עתיד לקבל את ה- RIFT מתישהו בקרוב, ורציתי לשאול האם משחקים רגילים (כמו bf4 וכו') יעבדו איתו, או שאני צריך לחכות לדרייבר או מודול מיוחד של המשחק כדי לשחק עם קסדת VR.. תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tidan31,

שלום! ניגשתי לנתק את הכבל מהכרטיס מסך והוא לא יצא ניסיתי בכוח ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו לאחר מכן ראיתי בתחתית של הכבל שיש סימן של חץ שצריך ללחוץ עליו ולאחר מכן לנתק אותו השאלה שלי האם גרמתי נזק כלשהו ליציאה בכרטיס מכיוון שניסיתי למשוך אותו בכוח למרות שהכל עובד באופן תקין?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by supermario,

סתם בשביל להוציא עצבים.. למה ATI הדפוקים לא שמו שיידר מודל 3 בכרטיסים החדשים שלהם? רק בגלל זה אני קונה 6800GT במקום X850XT PE !!! ואם אפשר לקבל הסבר על השיידר מודל הזה כי שמעתי שבמשחקים בעתיד שישתמשו בו הכרטיסים של ATI שלא תומכים בו פשוט לא יפעילו את המשחקים לדוגמא יש לי כרטיס מסך כרגע GEFORCE 2MX (איזה חרא אה?) והוא לא מריץ ט'יף 3 _רק_ בגלל שהוא כותב שהכרטיס מסך שלי לא תומך בצלליות פיקסל 1.1

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by B0necrack3R,

האלן חברה, אני מקווה שההודעה שלי קשורה לכאן.. יש לי בעיה פתאומית שכשאר אני מדליק משחקים כמעט כל משחק או תונכה אשר משתמשת בDX8.1 כותבים לי הודעת שגייה ובהם מקור DIRECTX! עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את הDIRECTX מחדש! ובשביל זה אני צריך למחוק את ההתקנה הישנה! הכיצד אני עושה זאת?? : : : תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by orjerby2013,

הלך לי הgtx 460 , צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בערך באותה רמה או קצת יותר טוב. תקציב ~ אין הגבלה, אבל שיהיה שווה את המחיר.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roma,

הוא קיים בכלל כי בפורום מישהו אמר שהוא עוד מעט יגיע לארץ והוא יעלה בערך 1800 ש"ח.. מאיפה המידע הזה? חיפשתי את הכרטיס הנ"ל באתרים של GIGABYTE וש HERCULES והחיפוש לא הניב תוצאות :-\

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rlord,

קניתי את הכרטיס של חברת TWINTECH זה גרסה עם OC מהמפעל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק שבאמת יש לזה OC? וגם שחקתי בCRYSIS WARHEAD שמתי הגדרות הכל על הבינוני ורץ טוב אבל לא יודע יש לפעמים תקיעות קטנות מעצבנות מישהו יודע איך אפשר לטפל בהם? ושאלה לסיכום מה אתה חושבים על הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חדשים טוב? תודה מראש לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איזה כרטיס מסך יותר טוב או ברמה יותר גבוהה? Geforce GT 610 או Geforce GT 7600 ואם עש למישו המלצה טובה על כרטיס מסך ברמה גבוהה למשחקים בתקציב של עד 500 ש״ח זה יעזור

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם ניתן לעבוד על מסכים כאלה גם ב1024X768 או שזה לא מומלץ ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by דניאלאב,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין הכרטיסים האלו :[h=1]MSI Radeon R9 280X או sapphire r9 280x vapor x[/h] אני מתכוון לשחק BF4 לפחות high או ultra תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by vourt,

הכרטיס הוא ATI GIGABYTE 9800 , מפרט המחשב אפשר לראות בצד, והתוצאות ב3DMARK 2001 SE ממש מאכזבות! 12000 נקודות בלבד! זה הגיוני? כפיר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני לא גיימר (אבא שלי יותר גיימר ממני),ויש לו MX 460 דיי עלוב,אני רוצה לקנות לו משהו יותר נורמלי אבל משהו שלא דורש חיבור מספק כח (אין לו PCI-E כמובן),מישהו יכול להמליץ לי על כמה כרטיסים,גם של ATI וגם של NVIDIA ואיזה כרטיס הכי משתלם ביחס לכח שלו למרות שהם דיי ישנים. והאם יש כאלו שבאים עם קירור פסיבי?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by asafm,

לי יש את ה9700 פרו של גיגה בייט ורציתי לדעת מה זה בכלל סדרת הALL IN WANDER שך ATI ומה ההבדל בינה ומה יותר טוב ועדיף

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. למשל הייתי רוצה לדעת כמה כרטיסי 6600GT PCIE לוקחים בוואטים, נגיד 6200, X700PRO וכו... איפה אני יכול לבדוק את זה? (הדגמים שרשמתי הם רק לדוגמא אין לי צורך בנתונים עליהם). תודה (:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. פרטים במפרט המחשב <<<<<

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: מעבד E7200 2.53 Core2Duo 4GB זיכרון פנימי DDR2 NVIDIA GeForce 8600GT דיסק קשיח WD (ראשי) – WDC WD5000AAKS-00C8A0 דיסק קשיח WD (משני) – WDC WD1002FAEX-00Z3A0 כרטיס קול Juli@ (לעריכת SOUND הקלטות) לוח אם EP43-DS3L GIGABYTE הוא כעיקרון מריץ על המחשב דברים דיי כבדים כמו: PHOTOSHOP CS3 CUBASE 5 משחקים: Call Of Duty Black Ops, Need For Speed, Far Cry (דוגמאות) מין הסתם המחשב כבר לא מריץ דברים על ביצועים גבוהים וצריך לשדרג - השאלה מה וכמה. אני חשבתי על כרטיס מסך (המעבד ב-OC צנוע), אולי גם מעבד. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים פה בלי להיות אובר קיל ושיהפוך את המערכת לצוואר בקבוק.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tronado,

אפשר לחבר בין שני כרטיסים שונים לדוגמא בין 6600gt 6800ultra או 78000?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DoT12,

בין : מסך ''17 LCD (דק) NewVision+רמקולים לבין : מסך ''17 LCD (דק) Viewpoint 16ms דגם VP175D שתיהם אותו דבר...מה יותר כדאי? זה די חשוב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by avi2014,

Leadtek Geforce FX6800 256Mb Retail PCI-Express http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=163 זה gt????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי אנשים ! מה קורה ברשותי המסך SAMSUNG 959NF שאני עד היום חושב שאין טוב מימנו ! הקטע זה שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לסדר ! כאשר אני מותח את התמונה כדי שאני יראה על כל המסך אני מצליח להגיע עד 100 אבל עדיין חסר איזה ס"מ 1 מכל צד (שבא רואים שחור :\) שהוא לא הגיע אליו למרות שכתוב לי שהוא מתוח עד 100\100 כבר...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Or ei,

בחלק מהמשחקים הוא נתקע לחצי מייה וממשיך כל המשחק זה קורה בעיקר בUT99 ב2003 זה פחות מורגש וגם בפרוג'קט נומאדס התקנתי 2.5 וDX 8.1 עוד פעם לא עוזר.... :-\ מישהו יש איזה עצה איך לסדר את זה? זה לא בעיה של FPS כי זה בערך על 75 ככה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כל אחד שיתרום שקל... סתם אני צריך המלצה לחברה וחנות אין בעיה עם חנויות מחול העיקר שישלחו לארה"ב או לישראל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

שלום לכם. ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1. ליציאת TV מחוברת TV כמובן. הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ. כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים