עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך אני בכלל יודע אם יש לו חיישנים ??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. כל פעם שאני מגדיר אחד מהם כתצוגה ראשית אז לא רואים בשני סרטים. עשיתי חיפוש בפורוםן ולא מצאתי משהו שעוזר לי, יש למשיהו פתרון ? יש לי geforce fx 5200 דריברים אני חושב 56 נקודה משהו.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  3. יש לי קבל s-vhs איך אני שומע דרך הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. יש לי רדאון 9500 של FIC ניסיתי לשמור עם FLASHROM "FLASHROM -s 0 backup.rom" וזה לא שומר ... יש דרך אחרת.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. הורדתי ביוס ל 5200 ...איך אני שומר את הישן כי אני רוצה לשים חדש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by alextomin,

שלום. בדרייברים של NVIDIA יש לי אפשרות רק AA*4 ו AA*8... ב AA*8 המחשב שלי קורס יש למישהו רעיון איך שלים AA*6?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  7. אז ככה .. המחשב שלי זה - P4 @1700 256MB RD-RAM Win2K Geforce 2 MX 400 הדרייברים הכי עדכניים .. DirectX 9 פירמטתי לא מזמן ככה שהמחשב עוד נקי יחסית .. הרצתי את 3DMARK וקיבלתי רק 1407!!!!! :Nsnail: לא רצה שום תוכנה ברקע שיכלה להאיט את הביצועים.. עשיתי השוואה באתר ואני רואה אנשים עם מחשב כמעט בדיוק כמו שלי שמוציאים אפילו 3000+ !! ורוב הציונים הם לפחות 2000+! איך זה יכול להיות שאני מקבל כזה ציון נמוך..? ??? ול עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך ג'יפורס 4 ויש לו אפשרות לצפות בסרט מהמחשב בטלוויזיה באמצעות חיבור tv out, ובמקביל להשתמש במחשב, זאת אומרת במחשב הסרט ממועזר ורואים אותו רק בטלוויזה. יש לי כרטיס מסך X300LE ורציתי לדעת האם האופציה הזאת קיימת בכרטיס המסך שלי ואם כן איך אני מפעיל אותה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  9. כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eliil1,

כותרת ^

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. יש לי כמה משקחים ורציתי לדעת על כמה fps הם פועלים לי איך אפשר לבדוק???

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני משחק ב CALL OF DUTY 2 בשלב התחלתי של המשחק בו מתחיל הקרב האמיתי אחרי האימונים המחשב נתקע ! אני רוצה לעלות על מקור הבעייה כ.מסך/דרייבר/או המשחק עצמו איך אוכל לבדוק זאת ? 1. האם אתם מכירים תופעה כזאת ב CALL OF DUTY 2 ??? 2. האם יש כלי מסוים שבודק את הביצועים של כ.המסך ויכול לעלות למה המחשב קופץ ? (המחשב חדש לגמרי ואחרי פורמט ) כ. המסך שלי הוא 1950 PRO של POWER COLOR תודה מראש גיא

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  14. הזמנתי ביום ראשון ATI RADEON 9500PRO 128MB מ-PcHardWare ואמרו לי בשירות לקוחות שאני יקבל אותו ביום חמישי או ראשון, רציתי לשאול איך אני יודע אם הכרטיס שאני אקבל יוכל לעבור את המוד שהופכים אותו לרדאון 9700פרו בעזרת תוכנה? יש מאפיינים מיוחדים שצריכים להיות לכרטיס? אמרו לי שזה קשור במבנה הזכרונות, זה נכון? {הכוונה איך הם פרוסים על הכרטיס עצמו}. תודה מראש, מתן.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by -yooy-,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ?? לפי DDR אם כן תגידו איך למצוא אותו!! ואם לא רשום את ה DDR בפנים המארז ואיאפשר להכנס למחשב (לא נדלק) איך אפשר לאתר את ה DDR שיטות!! איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ??

• 10 תגובות
    • 10.9k צפיות
  16. קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  17. יש איזו תוכנה או פקודה? תודה רבה mz155

18. התוכנה ( FRAMS ,משהו כזה ) שלא עובדת אצלי ( צריך AMD XP ) . שלום לכולם. המפרט שלי: AOPEN AK73 PRO AMD 1.3 radeon 9700 pro אני רואה שחברה שכותבים המשחק רץ אצלי ב: 40 FPS 80 FPS וכו.... איך אפשר לגלות את זה ?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb איך אפשר לדעת עם הכרטיס מסך שלי עובד על x16 ??? בתודה מראש אופיר

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  20. היי, *השאלה בכותרת. **סליחה על הבורות :s05: . תודה רבה מראש .

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. הזמנתי מחו"ל Radeon 9700Pro של ATI קיבלתי אותו, ואני לא יכול עדיין להתקין אותו אצלי במחשב (מחכה למחשב חדש) איך אני יכול לוודא שזהו אכן 9700 Pro ושלא עשו עלי קומבינה? (אולי לפי צ'יפים מסויימים?) ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Impreza,

הכפתור בתפריט כבר לא עובד (קרה לו איזה משהו, אין לי מושג מה וזה לא עושה כלום ) ניסיתי להעביר מגנט לצדדים, למעלה, למטה אבל זה רק גורע יש איזה כפתור בתוך המסך או משהו שיכול לפתור את זה? כי כל הצדדים ירוקים כאלה

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  23. זה קורה לבד או שצריך תוכנה מיוחדת? כי ניראה לי שאני לא יכול דרך הביוס...

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. רבותיי. איך אפשר להפוך מהמסך הרגיל שלנו למסך נגיעה.תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.