כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את המפלצת שלי הההההradon 9800 pro ושמעתי שיש אפשרות להפעיל את הדמואים שנוידיה מחלקת באתר שלה האם מישהו מכיר דרך
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חיברתי שתי מסכים כמו שזרו לי בנושא הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113546.0 עכשיו יש לי בעיה קטנה: כשאני רוצה להפעיל משחק הוא לא נותן לי אפשרות בחירה ופותח את זה במסך הראשי. אני רוצה שזה יפתח לי את זה במסך השני אבל לא הצלחתי איך בגלל שאי אפשר לגרור חלון של משחק עוד שאלה, ניסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי דיון על זה אבל ראיתי שמישהו עשה עדכון ל BIOS של הכרטיס מסך. פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה... מאיפה אפשר למצא על זה פרטים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי MSI Geforce 4 Ti 4600 עם כניסת וידיאו. אני מפעיל אותה בהצלחה לתפיסת וידיאו, אבל מה שאני צריך זה להציג (לא לתפוס) את התמונה ב Full Screan.... אני צריך את זה בשביל ניסוי קטן שבו אני מחבר את ה PS2 ל Video in ומשחק על מסך המחשב. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך gf ti48000 אפשר בכלל? מה אני צריך כדי להקליט? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי יציאת TV OUT ולפני איזה שנה אבא שלי הצליח איכשהו להקליט מהמחשב לוידאו אבל עכשיו לא אני ולא הוא זוכרים איך עושים זאת.. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ביצעתי אובר קלוק ב ATI TOOLS וזה לא נשמר אחרי הפעלה מחדש של המחשב... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כותרת יש לי את הכרטיס HD4870 1GB דרייבר CATALYST 9.4 אם זה עוזר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לא מצאתי להורדה! אבל מהאתר של ATI לא מGURU ואחרים! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להשיג את היבואן של סמסונג (הבנתי שזה האחים חיון משהו כזה) לשאול אותו כמה שאלות בנושא אחריות נכנסתי ל144 באינטרנט והוא לא מוצא לי מספר שלהם והרצתי חיפוש בגוגל וגם לא מצאתי שום אתר שום כלום, אם מישהו יכול לתת לי את המספר טלפון שלהם אני מאוד אודה לו, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 460gtx ומחובר אליו גם מסך רגיל וגם הטלויזיה עם HD . אבל אני רואה לראות רזולוציות שונות בטלויזיה ובמסך של המחשב. איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להיות במצב EXTEND איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה english -US וזה מופיע לי בעברית.. ואני רוצה אנגלית, ניסיתי לחפש בהגדרות/אפשרויות שמה ולמה מצאתי... אה יש לי גרסה 91.31
-
- 22 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש לי 1900XT 512MB... מישהו יודע איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שום agp aperature או שום דבר אחר שאפשר לשנות בו כמות של זיכרון הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800 איפה זה נמצא שם? תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום איך אני בודק אם אני יכול לפתוח צינורות? ואם כן איך אני פותח אותם? מה התוכנה התוכננה עוד עושה חוץ מפתיחת צינורות? תודהה ;D
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
זה הכבלים האלו קיבלתי.. http://www.bit-tech.net/content_images/sapphire_radeon_x1950_pro/cabless.jpg אני לא מבין בדיוק מה אני צריך לחבר כדי להשתמש בVIVO... אני רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי שזה אומר SVIDEO.. תודה מראש לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5200 עם יציאה לCRT ועוד יציאה מוזרה עיגול עם 4 חורים בצדדים ואחד מרובע באמצע לא יודע ??? ??? איזה כבל אני צריך לקנות כדאי לצפות בסרטים דרך המחשב? נ.ב. נתקלתי בתמונה הזאת.. וזה לא החיבור שיש לי..החיבור אצלי שונה פה יש 8 חורים אצלי רק 5 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך עם הטלויזיה ואני רוצה לראות את הטלויזיה כמסך מחשב הוא מנתק את החיבור כשה windows עולה נ.ב אני משתמש ב xp בעיקר אני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
Step 1 Unzip mag.zip file and stored to a folder where you are going to install the driver. Step 2 Open the Display Properties window. Do this by selecting the Display icon in Control Panel, or by right-clicking anywhere on the Windows desktop (away from any icons). A small menu will open, left-click once on the last option, Properties. This opens the Display Properties window. Step 3 Click on the "Setting" tab at the top of the window and then click on the "Advanced Properties" button. Step 4 Click on the "Monitor" tab then click "Change" button. This will open the Select Device window. Click "Next". Step 5 Select "Display a list of all the drivers in a location?…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
איך אני מתקין דרייברים ל msi 9800pro???????
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-