כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
החלפתי דרייבר והכרטיס מסך יותר לא עובד כל דרייבר שאני שם ושהוא אמור להתאים זה מה שרשום וגם פתחתי פה אשכול והביאו לי וזה לא טוב אז איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי נשרף? ויש מצב כזה שהוא מכובה או משהו כזה?והוא לא פעיל?תודה
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן הזמנתי מחשב מנועה מחשבים ובו כרטיס מסך GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שיש לי הוא אכן מדגם LE ולא SE ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
^^^ כותרת, (מפרט בצד). בתודה מראש לעונים!.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הצלחתי לפתוח את צינורות העיבוד ב-6800?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Shappire Radeon HD 3870 512MB PCIE אני לא יודע בידיוק אם התקנתי DX10. מה בטוח יש לי DX9 אני בטוח שהתקין לי בזמן שהתקנתי משחק. ואחרי זה הורדתי קבצים מהאתר של מיקרוסופט של מרץ שקשורים לקבצי DIRECTX זה שקל בסביבות ה 400MB עכשיו אני לא יודע אם יש לי DX10 על המחשב.. או אם לפחות המחשב תומך. בדריברים של הכרטיס מסך לא היה. יש לכם אולי מקום בשבילי להוריד DX10? ומזה DX 10.1? הכרטיס שלי תומך? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד את זה? יש לי WINDOWS XP PRO SP3
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
באיזה משחקים יש את הבעיה הזאת ?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8800GT 512M ורציתי לדעת בכמה זיכרון הכרטיס מסך שלי משתמש בשעת משחק כבד כמו CRYSIS וכדו'
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי יש לי 7600GT ואני משחק כרגע ב fear& need for speed ומה זה FPS תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? על הקופסה לא כתוב כלום.אולי יש איזושהי תוכנה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך נאי יכול לדעת על כמה FPS אני רץ בכל משחק ? תודה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אצל חבר שלי ואני רוצה לדעת בלי לפתוח את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הקישור הוא לאתר של שמוליק תייר : http://www.tayar.co.il/online/news/4267.html איך אני מוריד את הסרטון הזה? צריך תוכנה מיוחדת שתאימה כאן מישהו יכול לתת קישור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר דריבר של כרטיס מסך לחלוטין ואם כדאי לי להתקין את הדריבר של אומגא(ראיתישהוא יצא די מזמן עוד בשנת 2005) נ.ב. יש לי GF 6600GT
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי הודעה (כלומר לשיפור המצב במחשב): AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
בכרטיס מסך gf 6600 של gigabyte ואיך אני יכול לקרוא אותה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה פשוטה איך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן2 למחשב? אין לי טלויזיה בשבילו אז חשבתי לחבר אותו למחשב ולשחק בעזרת המסך
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היה לי אתמול הרבה בעיות קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס ואתמול היתקנתי סתם שטויות.. יש איזו דרך או תוכנה או משהו שפשוט ימחוק לי כל דבר שקשור למסך ולכרטיס מסך תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למשל על רזולוציה של 1024x768 אבל בלי שזה ימרח על כל המסך ויראה מגעיל
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי Geforce 2 Mx400 64 ושאני מחבר אותו לטלוויזיה אני רואה ברזולוציה של 640 על 400 אם אפשר לשנות את זה איך?. אשמח אם מישהו יעזור לי.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לשנות את רמת הבהירות במשחק מחשב? יש לי משחק שאי אפשר לשנות את הבהירות בהגדרות שלו. איך אני יוכל לשנות את הבהירות למשחק הזה או לכל המשחקים? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-