עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי השבוע GF4 TI 4200 8X איך אני יכול לבדוק שהוא עושה תמקסימום שלו?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  2. התקנתי כמה משחקים שאמרו שהכרטיס פועל על 512, גם כשהמחשב עולה זה אומר 512 בהגדרות של הדרייבר של אנוידיה זה מסומן על muti gpu... איך אני יכול לדעת אם זה פועל על 512 או 1GB?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  3. שלום יש לי GTS 250 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך SLI או לא. עזרה בבקשה עריכה: עוד שאלה, במידה והוא כן תמך SLI, מה עדיף לי, לקנות כרטיס זהה ולעשות SLI או פשוט לקנות כרטיס מסך חדש יותר ולוותר על הSLI. אני רוצה להריץ משחקים כמו BF3 שיצא בקרוב. (את BFBC2 הרצתי די טוב עם מה שיש לי עכשיו)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איך אני יודע אם הוא מעודכן לעדכון האחרון ואיך אפשר לדעת מה הרזולוציה המומלצת שלו? יש לי leadtak gtx 460 והמסך samsong led bx2235 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. החלפתי דרייבר והכרטיס מסך יותר לא עובד כל דרייבר שאני שם ושהוא אמור להתאים זה מה שרשום וגם פתחתי פה אשכול והביאו לי וזה לא טוב אז איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי נשרף? ויש מצב כזה שהוא מכובה או משהו כזה?והוא לא פעיל?תודה

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. שלום לא מזמן הזמנתי מחשב מנועה מחשבים ובו כרטיס מסך GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שיש לי הוא אכן מדגם LE ולא SE ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  7. פרטים במפרט המחשב <<<<<

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ^^^ כותרת, (מפרט בצד). בתודה מראש לעונים!.

9. איך אני יכול לדעת אם הצלחתי לפתוח את צינורות העיבוד ב-6800?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. יש לי את הכרטיס Shappire Radeon HD 3870 512MB PCIE אני לא יודע בידיוק אם התקנתי DX10. מה בטוח יש לי DX9 אני בטוח שהתקין לי בזמן שהתקנתי משחק. ואחרי זה הורדתי קבצים מהאתר של מיקרוסופט של מרץ שקשורים לקבצי DIRECTX זה שקל בסביבות ה 400MB עכשיו אני לא יודע אם יש לי DX10 על המחשב.. או אם לפחות המחשב תומך. בדריברים של הכרטיס מסך לא היה. יש לכם אולי מקום בשבילי להוריד DX10? ומזה DX 10.1? הכרטיס שלי תומך? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד את זה? יש לי WINDOWS XP PRO SP3

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  11. באיזה משחקים יש את הבעיה הזאת ?

12. אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]

13. יש לי כרטיס 8800GT 512M ורציתי לדעת בכמה זיכרון הכרטיס מסך שלי משתמש בשעת משחק כבד כמו CRYSIS וכדו'

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. היי יש לי 7600GT ואני משחק כרגע ב fear& need for speed ומה זה FPS תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. איך אני יכול לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? על הקופסה לא כתוב כלום.אולי יש איזושהי תוכנה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איך נאי יכול לדעת על כמה FPS אני רץ בכל משחק ? תודה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  18. איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני אצל חבר שלי ואני רוצה לדעת בלי לפתוח את המחשב.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  20. הקישור הוא לאתר של שמוליק תייר : http://www.tayar.co.il/online/news/4267.html איך אני מוריד את הסרטון הזה? צריך תוכנה מיוחדת שתאימה כאן מישהו יכול לתת קישור ? תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. איך אני יכול להסיר דריבר של כרטיס מסך לחלוטין ואם כדאי לי להתקין את הדריבר של אומגא(ראיתישהוא יצא די מזמן עוד בשנת 2005) נ.ב. יש לי GF 6600GT

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  22. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי הודעה (כלומר לשיפור המצב במחשב): AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. בכרטיס מסך gf 6600 של gigabyte ואיך אני יכול לקרוא אותה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  24. מעניין אותי במיוחד ב OpenGL

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. יש לי שאלה פשוטה איך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן2 למחשב? אין לי טלויזיה בשבילו אז חשבתי לחבר אותו למחשב ולשחק בעזרת המסך

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.