עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרגע כרטיס מסך 8500GT עם מעבד E6750. אני מחפש כרטיס מסך חדש לא משנה לי החברה ואני לא יודע את התקציב כי זה אמור להיות ליומולדת. הכרטיס צריך להחזיק את כל המשחקים היום על הגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של מסך 22 אינץ' (1680*1050) וגם שיוכל להחזיק משחקים בשנים הבאות.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Josh Fredr,

שלום, אני עתיד לקבל את ה- RIFT מתישהו בקרוב, ורציתי לשאול האם משחקים רגילים (כמו bf4 וכו') יעבדו איתו, או שאני צריך לחכות לדרייבר או מודול מיוחד של המשחק כדי לשחק עם קסדת VR.. תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rani,

יש לי מחשב DELL עם מעבד E7500 2.93GHz 3GB DDR2 ומסך גם של DELL 1366*768 האם ה5750 יתאים למערכת שלי? אני לא מתכוון כול כך לשחק אבל כשאני משחק אני רוצה גרפיקה ריאלסטית.. המשחק שאני משחק כרגע COD MW2 והאם הספק חשוב מאוד במקרה של ה5750 והספק סטנדרטי של DELL יחזיק (300W)? והחיבור הוא PCIe 16X בנוסף אני לא ממהר לקנות כרטיס מסך, אז האם שווה לחכות לכרטיסים של NVIDIA ואז לבחור?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by WarSoul,

שלום , יש לי מסך של חברת proview בעל 19 אינץ' שמחזיק אצלי כבר כשלוש שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לרצד לי , ולכן , החלטתי לקנות מסך חדש למחשב שלי , היעוד שלי זה משחקים , סרטים וגלישה באינטרנט , התקציב הוא בסביבות ה- 2000 +- ואני רוצה מסך 19 אינץ' . מה יותר טוב לי אם כך , crt או lcd ? עשיתי חיפוש כאן בפורומים ולא מצאתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב בשבילי , ולכן הייתי רוצה שתמליצו לי על מסכים טובים בשני הקטגוריות במסגרת התקציב שלי ועלפי היעודים שרשמתי למעלה . תודה מראש .

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gilka,

הי יש לי כרטיס מסך R9-270 של היצרנית גיגבייט שמשום מה לא מראה את הטמפרטורה בתוכנות CPUID HWMONITOR+GPU-Z ואפילו בתוכנת המהרה של גיגבייט VGA - OC GURU II בדקתי בשני מחשבים...אחד WIN 10 PRO והשני עם WIN 7. GV-R927OC-2GD האם אני מפספס משהו או שהסנסור/חיישן תקול?

6. הדרייבר החדש שיצא היום, 364.47 יקריס לכם את המערכת במידה ותנסו להתקין אותו עם יותר ממסך אחד בזמן ההתקנה. לאחר שהמערכת תקרוס - היא לא תצליח לעלות בחזרה! אפשר או לחכות עם עדכון הדרייבר או לנתק את כל המסכים לפני התקנת הדרייבר ולאחר מכן לחבר אותם בחזרה. אני מניח שראשים נערפים במחלקת ה QA שם כרגע.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dugi,

שלום לכולם, מה עדיף מבין השניים ? Palit nVIDIA GeForce 8600GT SUPER 1GB PCIe GeCube Radeon HD3650 1GB PCIe (מוזר שבאתר היצרנים לא רשום 1G) למה ? שימוש עיקרי חיבור קבוע לשני מסכי DVI אחד 22" ושני 32" שימוש משני COD4 בגרפיקה מלאה, ויסטה, המחשב עצמו חזק ביותר. DualCore Intel Core 2 Duo E6650, 2333 MHz זיכרון 1066MHz OCz 2x1G לוח 1333 MHz אשמח לקבל המלצות על כל אחד מהם. אגב התקציב הוא עד 500 ש"ח (אבל אני קונה דרך דילר ככה שזה לא הגבלה כרגע)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך(9800 פרו) ואני מחפש חדש. אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי כסף אבל אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקים נורמלי... הסכום שאני מוכן להשקיע זה 500 שקל וכמה שפחות יותר טוב! ראיתי את שני הכרטיסים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=16244 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16377 שווה לקנות אחד מהם? בבקשה להביא כרטיס מפנדה תודה

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yossi00,

אהלן אשמח להסבר קצר או הפנייה למקור מידע באשר לחשיבות של נפח כרטיס גרפי. ז"א, בהכרח כרטיס עם 2GB יהיה טוב יותר מאחד עם 1GB? לאיזה עוד פרמטרים לשים לב בהשוואת כרטיסי מסך (מהירות שעון זה קריטי?)? אודה לכם אם תוכלו לבהר לי קצת את העניינים האלו. בנוסף, כרטיסי המסך החמים היום, HD5870, HD5970 אני מניח שנועדו לרזולוציות FHD. אם משחקים בהם ברזולוציה נמוכה יותר (נאמר 1680 על 1050) מה תהיה ההשפעה של הכרטיס הגרפי ועד כמה יבואו לידי ביטוי היכולות שלו (נניח 5870 מול 5970)? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by or,

ראיתי שיש מסכים כמו למשל FP91E benq שרשום שיש לו 2 זמניי תוגבה אפור לאפור ועד אחד עם הפרש רציני בנייהם (25 לעומת 8) מה ההבדל ביין שנייהם ועל איזה אחד צריכים להסתכל כשקונים מסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rivking134,

בימים הקרובים אני הולך לקנות X1950 XT 512MB והבנתי מנושאים קודמים שהמעבד שיש לי עכשיו יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ו-OC הוא לא אופציה כיוון שהלוח אם שלי לא תומך OC... (אם יש איו דרך לעקוף את זה דרך תוכנה או משהו בבקשה לציין את זה פה) כך שאם אצטרך לקנות מעבד חדש איזה מעבד בערך יספיק לי במינימום מחיר כדי למנוע את צוואר הבקבוק? תודה לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by com,

שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. נדרש: יחס עלות תועלות כמה שיותר גבוה שתי יציאות DVI (או אפשרות לחבר שני מסכים בDVI) יכול להפעיל משחקים ברמה סבירה רצוי: כמה שיותר שקט במנוחה (ובמאמץ) מצוי במלאי של אייבורי או KSP ממשק PCI-E כמובן להזכירכם תקציב 300-500 (סטודנט )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by itai33,

אני רוצה לבנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בהגדרות גבוהות ב1440p, ועד כמה שאני הצלחתי להבין ה980Ti הוא האופציה הטובה ביותר בשביל זה. מה ההבדל בין הגרסאות השונות? על איזה מודל את היים ממליצים ולמה (בגלל הרעש, חום, תמיכה וכו׳)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Baz34,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין כרטיסי המסך מסדרת FX לכרטיסים מהסידרה החדשה של 8800 (מחיר וביצועים)

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by liortaib,

יש לי בעיה שנמשכת כבר חודש וחצי ואין לי פתרון יש לי מחשב נייד מסוג lenovo g510 עם כרטיס מסך AMD Radeon R5 M230 Series וכרטיס מסך נוסף hd4600 של אינטל. המחשב עובד כרגיל אך כשאני מנסה להפעיל משחק כלשהו אני מקבל את השגיאה המצורפת. אני משתמש בדרייבר בגירסא Driver Packaging Version 15.30.1025.1001-151204a-298676C יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gshhar,

שלום לכולם ??? אני מחפש כרטיס מסך טוב(עד 700-800 ש"ח),משהו איכותי אז תמליצו לי בבקשה וגם מה הקטע עם ה-64M,128M מה זה בדיוק נותן ואם אני קונה את אותו הכרטיס 64 ו-128 אני באמת ארגיש הבדל בניהם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הכרטיס הזה שווה 640 שקל?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ניסיתי לקרוא בפורומים בחו"ל וכו' ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה הנ"ל. הדרייברים היחידים שנתמכים הם של החברה עצמה: במקרה הנ"ל טושיבה. הכרטיס מסך הינו radeon mobillity 5650 1gb. אז למה לא להשתמש בדרייברים של החברה עצמה? כי הם לא מעדכנים כל פעם את הדרייברים ואני רוצה את החדשים ביותר. יש פתרון לבעיה? אלו הפרטים על הקטליסט המותקן אצלי כרגע: Driver Packaging Version 8.712.2.1-100315a-097311C-Toshiba Provider ATI Technologies Inc. 2D Driver Version 8.01.01.1010 2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000 Direct3D Version 8.14.10.0735 OpenGL Version 6.14.10.9704 Catalyst™ Control Center Version 2010.09…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והכל פיקס בכל זאת רציתי לשאול אם יש הבדל בביצועי משחקים עם הכרטיס הנ''ל שהכל על MAX ברזולוציה 1900X1200 בין: CORE I7 930 STOCK - 2.8 לבין OC למעבד שכרגע הוא 3.8 האם כלל מרגישים את ההבדל זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sh2006,

בעקבות ירידות המחירים לG80- או 8800 בשמו הידוע, אני חושב שהגיע הזמן שיהיה דיון שיעדכן בירידת המחירים... כל אחד מוזמן להעלות קישור ו"לנצח" בקישור חנות זולה יותר לכרטיס , אני מאמין שנגיע למחירים מדהימים סה"כ זה מגיע לנו! אני אפתח בכך: 8800 בפחות מ-1700ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16904

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kovar2,

יש לי כרטיס מסך GTX 670 כבר מעל ל 3 שנים, ושמתי לב שהביצועים ב CSGO ירדו בצורה משמעותית עם הזמן. האם הדבר יכול להיות קשור לדרייברים שיצאו עם השנים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sdfljkxcv783,

שלום לכולם, קניתי בסוף השבוע שעבר את הכרטיס ורציתי לשמוע את דעתם של אחרים המחזיקים בכרטיס הזה, לגבי הטמפרטורה שלו. במצב של Idle, יש טמפ' של כ- 65 מעלות ל- GPU. במשחק - הטמפ' עולה ומגיעה לכ- 88 מעלות, ובהרצת AtiTool (בדיקת 3D) אני מגיע גם ל- 100 מעלות. הבעיה היא שכתוצאה מעלית הטמפ' הכרטיס מתחיל לסובב בטירוף את המאוורר (100% מהירות) וכל הסיפור רועש כאילו יש לי מייבש שיער עובד בתוך המארז... המארז שלי די מאוורר ( מאוורר כניסה, מאוורר יציאה ), וגם אם אני פותח אותו ושם עליו מאוורר חיצוני, זה לא משנה הרבה מהמצב. האם גם לכם יש כאלו טמפרטורות? עריכה: הכרטיס הוא של PowerColor.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי רדאון 9600 xt 128 זיכרון ו128 ביט :-\ על כמה יעבוד לי fps יש מבחן?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ccc,

הוא לא מעלה לי משחקים ב opengl יש משהו נגד זה? אם אני מתקין דרייבר שלהם אז זה עוצר לי את הפס שמתמלא של הוווינדוס.. למה.? זה עובד רק עם דרייברים של מיקרוסופט אבל יותר חשובה התוכנה שתאיץ לי אותו opengl וכדומה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.