עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by -LosNir-,

היי! שואלים למה אני שמח.. טוב.. אז תקראו את האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=45256&st=0 (אני הוא LosNir) למי שאין כח לקרוא את האשכול, אז ככה: לכל מי שיש 7600GT / 7xxx אולי שם לב שיש המון בעיות ריצודים ופליקרים כשתמשים ב Dual Display בדריברים החדשים (1xx), הפתרון הוא להתקין את הדריבר בגירסא הבאה: 93.71 הורדה: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html עכשיו לדבר המפתיע: כנראה שלא רק הדריבר הזה מתקן את אותן הבעיות שיש, אלא הוא מגדיל את הביצועים במשחקים! מסתבר שלאחר כמה בדיקות זה הוא הדריבר הטוב ביותר לגירסאת ה 7xxx של nVidia. בהתחלה, עם הדריבר בגירסא 163.71, Prey ועוד המון משחקים זזו לי מאוד לאט, עכשיו אחרי שהתקנתי את 93.71.. המש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37581 OMG זהו,הפעם זה רשמי,חזרנו לתקופת הVoodoo

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הנה זה : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by YO-YO,

חבר שלי נדפק וקנה מחשב עם כרטיס מסך על הלוח, ובלי סלוט AGP, עכשיו הוא קנה כרטיס מסך חדש וגילה את זה ( :'( ). השאלה היא: האם הוא יכול לחבר את כרטיס המסך בכל זאת? נ.ב. אני יודע שאין הרבה סיכוי שיש דבר כזה אבל לא מזיק לשאול נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=1 השוואה בין כל החברות וכל הדגמים לגבי מראה, פתרונות קירור, אוברקלוק ורעש. http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_gt_overclocked/ השוואה בין 6600 לשאר הכרטיסים באותו קטגורית מחירים קרובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם.. לאחר הורדת המחירים של הכרטיסי מסך ב KSP אני שוקל ממש ברצינות לקנות את אחד מאלה. האם יש למישהו אתר שיכול להשוות בין השניים? או שהוא כבר מכיר את ההשוואות ויודע להגיד עד כמה משמעותי ההפרש ביניהם? http://ksp.co.il/?list_compare=.24680..24678. שאלה נוספת: האם במשחקים החדשים שיצאו ואלה שעתידים לצאת יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? (I5 4430 3.0GHZ) כי אם כן אשקול בעתיד לשדרג את המעבד ל 4690 או 4790

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. השתתפתי בקבוצתית אבל שכחו לחזור אליי. עכשיו החנות מציעה לי את GIGABYTE HD7970 "WINDFORCE 3X" 3072MB במקום SAPPHIRE HD7970 DUAL-X, כי אין במלאי כרגע ולא ידוע עם יש ליבואן... השאלה היא האם להתעקש על ה-DX או לא? כלומר האם הכרטיס של ג'יגהבייט יותר טוב הן מבחינת PCB והן מבחינת הקירור- פוטנציאל לOC?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by or,

ראיתי שיש מסכים כמו למשל FP91E benq שרשום שיש לו 2 זמניי תוגבה אפור לאפור ועד אחד עם הפרש רציני בנייהם (25 לעומת 8) מה ההבדל ביין שנייהם ועל איזה אחד צריכים להסתכל כשקונים מסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roee7777,

יש לי מחשב עם הנתונים: מעבד Q8200 2.3GHz 4GB RAM כרטיס מסך 9800GT ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך עד הנקודה שהמעבד יתחיל להוות צוואר בקבוק.. תקציב עד 400-500 שקל שימושים: צפייה בסרטים HD , ומשחקים חדשים שירוצו חלק בלי לקרטע. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Eternal Thought,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות משחקים, בשאיפה סוף סוף לשחק כמה דברים על הגדרות מקסימליות. מפרט המחשב שלי הוא: מערכת הפעלה - ווינדווס 7 מעבד - intel core2 quad 2.4 GH 2 ג'יגה זיכרון (אני חושב DDR2, לא זכורה לי המהירות) מסך - 20 אינץ', 1680x1050. ספק - 430 וואט. לגבי טווח המחיר, אני חושב שיותר חשוב לי שהוא יוכל להריץ את מה שאני רוצה (dawn of war 2 ו-starcraft 2, אם זה מעניין) בהגדרות מקסימליות. האם יש לדעתכם כרטיסים לא יותר יקרים מאיזור ה-700 ש"ח שיספקו את זה? אגב, לא רלוונטי לי יכולות האובר-קלוקינג או דברים אחרים, אין לי יותר מדי סבלנות או אומץ להתחיל להתעסק עם זה כרגע. ושאלה נוספת, אם את רוב רכיבי החומרה שלי נמכרו תחת השם Gigabyte (לא ברור לי אם הם מפיצים או משה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by rony1880,

היי לאחר התקנה גיליתי שיש קוביות קטנות במשחק Call of Duty Black Ops II,הסרתי את הדרייבר והתקנתי את ה13.2 גירסה 3 ואין יותר הפרעות, תבדקו גם אתם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by HdSkiller,

למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nec_000,

15. בחיפושי אחר כרטיס DVI , אני מגיע להרבה כרטיסים שבאינפורמציה שלהם מופיע הנתון DVI אבל בתמונה אין להם יציאה כזאת. אני מחפש כרטיס גרפי במחיר בזול ביותר שתומך ב DVI

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by blade2,

כמו כן, אשמח אם תפרסמו כתגובה: 1) כמה זמן (מיום הרכישה) לקח לכל dead pixel להופיע? 2) מה סוג הפיקסל המת (כבוי, דולק, וצבע)? 3) מה גודל המסך? ומי שמעוניין יכול לתת גם את שם היצרן. 4) האם הצלחת לתקן את ה dead pixel? אם כן, איך? 5) למי החליפו את המסך בגלל dead pixels? במסגרת אחראיות? לא באחראיות? תודה על ההשתתפות!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט חדש עם מחשב חדש לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון 2*2 קינגסטון E8400 קירור גיגהבייט במנוחה 23 מעלות ספק CHIEFTECH 550 איכותי העניין הוא שאני משחק משחקים כרגע GRID הכל על HIGH והמשחק טס העניין הוא שלפעמים יש לי לגים קטנים כלומר האטה של המשחק לשניה ואז הוא פשוט כאילו משלים את הפער וטס שניה קדימה דרייברים והתקנתם מחדש ולא עוזר(הסרה דרך YOUR UNINSTALLER) לכרטיס שונה ה XML של שליטה על הFAN למהירות גבוהה יותר ועדיין יש את הלגים מה לדעתכם הבעיה???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, אני מתעניין בNvidia GT 9600. אני משחק בעיקר בCompany of heroes ובWorld of warcraft. יש לי ספק כוח של Enermax עם 400W. האם הוא יספיק? (עד עכשיו הוא הספיק לRadeon x1950pro) בנוסף, יש לי מחשב בן שנה וחצי. אילו גורמים שווה לבדוק במחשב כדי לוודא שעם כרטיס המסך החדש לא יווצר צוואר בקבוק? נ.ב הכרטיס הזה נחשב חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי שלי, RADEON X1950?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי נהרס והבאתי את הכרטיס לחנות שממנה קניתי את המחשב (יש לי אחריות על הכרטיס) והוא הביא לי כרטיס אחר, עכשיו אני לא יודע אם מה שהוא הביא לי באותו רמה, יותר טוב או פחות טוב ואני לא כל כך סומך על המוכר אז תוכלו להגיד לי באיזה רמה הכרטיס הזה הוא ביחס לקודם שלי? הכרטיס הקודם: HD 4870 512mb הכרטיס החדש:HD 5770 1gb תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Alrond,

http://www.hexus.net/content/item.php?item=16651&page=1 למרות שהמחיר הוא 2800+ שקל מענין איפה אפשר לקנות בארץ

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מנסה לברר אינפורמציה זאת אך אני לא מוצא תשובה לכך. אני עומד לרכוש את המסך החדש של סוני HS-74P אשר יש לו שתי כניסות אחת DVI והשניה, VGA רגיל. יש לי בבית שני מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם לאותו מסך. האם כאשר יש שתי כניסות ניתן לחבר 2 משבים ? (כמו A\B סוויצ') היכן ניתן להשיג אינפומציה זאת? בישפאר אין להם אפשרות לומר לי תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח מתארח

שווה לחכות לדעתכם? מדובר על קנייה בארה"ב ושליחה לארץ בדואר.. כמו כן, מצאתי את הכרטיס הזה במחיר נמוך באופן מחשיד.. מה דעתכם? https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Windforce-GV-N1070WF2OC-8GD/dp/B01HHCA1IO

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. מדובר במערכת הבאה: Pentium 4 3.0 HT (פרסקוט על 775) כרטיס מסך X600pro של ג'יגבייט לוח של ג'יגבייט 8I925X 1024 זיכרון פנימי (2x512 dual channel) ספק OCZ שזה לא ממש ג'נרי אבל גם לא משהו מיוחד - 450 וואט כביכול (אני מניח שהמערכת שלי כרגע זולל עד 200 וואט) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 או על 7900GS של ג'יגבייט. השאלה אם המערכת ראויה לכרטיסי מסך אלו או עדיף כבר לחכות כשנה ואז להחליף את כל המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by roeiw,

שלום פעם דובר פה וראיתי באיזה תרד על תוכנה לבדיקת ביצועי הכרטיס מסך.. זאת הייתה תוכנה קלה יחסית ללא התקנה אם אני לא טועה ובמהלך הבדיקה היא הייתה מציגה מלא כדורים שכאלו בכל מיני צבעים אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר אני ישמח לקבל את השם שלה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים