כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
למה כולם אומרים ש6800U יותר חזק מ7600 ו6600GT בערך כמו 7600 איך זה למה זה? אפשר לדעת עם זה נכון ולמה?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש להלן המפרט. מחפש כרטטיס מסך לשימושים במשחקים קלים. בעיקר Civilization V. יחד עם זאת מחליף מחשב כל 4 שנים לערך ורוצה משהו סביר שיחזיק תקציב: 400 - 750 ש"ח אודה למתן המלצה. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align:…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה פריימים בממוצע צריך למשחק פעולה כדי שיראו טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יותר מוזר שהוא טוען שפיזית כתוב על הכרטיס NP. העניין הזה של הNP זאת המצאה ישראלית, ATI (ושום חברה אחרת) לא מוציאה כרטיס עם הצירוף NON PRO 1. בודקים באמת איזה כרטיס יש, כי NP לא יהיה כתוב על הכרטיס. 2. כמו שמישהו הציע, תבדוק עם RAGE3D ודיירקט X.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי הרבה בפורום ובאתר של ATI, לא מצאתי תשובה חד משמעית למקרה שלי. הגעתי להתלבטות בין HD 5670 ,HD 6570, וגם HD 5570 למערכת שמבוססת על AMD Athlon II x3 450 gigabyte GA MA 78 זיכרון 4 GB 1333 המטרה של המערכת היא שימוש כללי אבל שתוכל לעמוד במשחקים חדשים וישנים פה ושם עם ווינדוס 7, מסך 19" והגדרות בינוניות. התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיסים 300-400 בערך. סרטי HD וכו' לא חשוב. איזה מביניהם [או בעצם תוכלו להמליץ לי על אחד אחר יותר טוב?] הכי כדאי? ואיזה ספק כוח אני אצטרך למערכת הנ"ל עם הכרטיס הנבחר?
-
שלום, מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בסכום של 1,200 שקלים מקסימום? אפשר לחרוג מממש טיפה לא אכפת לי אם זה רדאון או נוידיה מה שמומלץ. לא מעוניין לעשות OC
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל אחד ירשום את היבואן ושם החברת מסכים והתנאי להחלפת מסך LCD בפיקסלים שרופים ונקבץ את הכל ביחד לסטיקי לפי דעתי יעזור לנו מאוד. אני אתחיל ב חיון מחשבים -סאמסונג תנאים : 20 פיקסלים שרופים ולא ביחד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע וכשאני משחק בפלייט סימולטור במצב שדורש גרפיקה גבוהה המחשב פשוט נכבה לי ונדלק רק כאשר אני מוציא את הכבל חשמל יש לי ספק 480 וואט... בבקשה ממכם אני לא יודע מה לעשות השקעתי הרבה על הכרטיס הזה...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך ב700 שקל מקסימום אז חשבתי על 2 הכרטיסים הנ"ל Gforce 4 Ti 4200 של חברה שהיא לא ממש מוכרת http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/g4/ti/GeForce4-TI4200-8x.htm או Radeon 9000 Pro 2 של GigaByte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm ואני שואל אתכם איזה כרטיס יותר טוב ואני לא ממש מעודכן בקשר ל R9100 או 9200 איזה מכל אלה עדיף ב700 ש"ח? אם יש כרטיס שאתם ממליצים לי ב700 ש"ח אז תגידו בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לברר אינפורמציה זאת אך אני לא מוצא תשובה לכך. אני עומד לרכוש את המסך החדש של סוני HS-74P אשר יש לו שתי כניסות אחת DVI והשניה, VGA רגיל. יש לי בבית שני מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם לאותו מסך. האם כאשר יש שתי כניסות ניתן לחבר 2 משבים ? (כמו A\B סוויצ') היכן ניתן להשיג אינפומציה זאת? בישפאר אין להם אפשרות לומר לי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי נדפק וקנה מחשב עם כרטיס מסך על הלוח, ובלי סלוט AGP, עכשיו הוא קנה כרטיס מסך חדש וגילה את זה ( :'( ). השאלה היא: האם הוא יכול לחבר את כרטיס המסך בכל זאת? נ.ב. אני יודע שאין הרבה סיכוי שיש דבר כזה אבל לא מזיק לשאול נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
StartPC מוכרים את הדגם הרגיל ASUS RTX2080Ti 11G D6 STRIX ב5790 שקל לעומת גרסת ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING ב6400 שח בפלונטר. מה עדיף? פלונטר טוענים שזה דגם יותר מהיר, אבל לפי גוגל אומרים שזה רק עבור מי שעושה OC ידנית. על מה הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר של רידאון שעכשיו הם מתחילים למכור את הרדיאון הזה, למרות שאף פעם עוד לא שמעתי על כרטיס מסל עם 256mb, אבל מילא... בכל מקרה, כשאני ארצה לקנות מחשב חדש (וזה לא הולך להיות ממש בקרוב, כי אני עדיין משלם על המחשב הישן! וכבר עברה איזו שנה וחצי... והמחשב שלי עכשיו שאז היה מעולה, כבר לא כמו פעם :-[) אז כדאי לי ללכת על הכרטיס הזה? או שיש לכרטיס הזה תגובה מצד הג'י פורס? אה, וכל זה כמובן בהנחה שעד שאני אקנה את המחשב המחיר של הרדיאון הזה ירד ללפחות 1500...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש להחליף גם בשביל התמיכה בTRUEHD, הרבה יותר כוח עיבוד, למרות הגיימינג הקל שלי וכמובן תמיכה בריבוי מסכים בסרטי בלוריי וריפים ב1080P. הסיבה האחרונה היא בגלל התנועת הSLOW MOTION מדי פעם מופיע בסרטים כשהמסך מחשב 24" והמסך טלויזיה 46" במצב CLONE. כיום יש לי BFG 260 עם OC מהמפעל וכל הרעיון הוא למצוא כרטיס PLUG&PLAY ללא החלפת פיטינגים ושאר הכאב ראש. או במקרה הפחות כיפי לקחת כרטיס רגיל ולהלביש לו פלטת קירור יעודית, שאני לא יודע איפה לקנות. תקציב של כ2K. כמובן פתוח להצעות שאני עדיין לא חשבתי.[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 00:48:25 אני הראשון שמחליף כרטיס יעודי עם קירור מים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם כבר מכירים את זה: כל כרטיס חדש שמראים לנו - הדבר הראשון שזורקים עליו אלו מספר בנצ'ים עם דוגמאות מ- 3dmark או משחק כזה או אחר שיש לו בנץ מובנה, ומספרים לנו את התוצאה ב FPS. וכאן זה נגמר ועל סמך זה אנחנו אמורים להבין מה הכרטיס מסך הזה מסוגל לתת לנו. האמנם ? לא ממש... הבעיה עם הבנצ'ים הללו היא שהם קצרים מדי, בדרך כלל פחות מדקה, לעיתים עד דקה או שתיים גג (אך עם הפסקות באמצע בין סט בדיקה לסט שעוקב אחריו, אשר מקררות את הכרטיס). בפועל כשמשתמשים בכרטיס כדי לשחק ולא כדי למדוד שטויות, אז הכרטיס תוך פרק זמן קצר של מספר דקות מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה שממנה ומעלה אסור לו לעלות עוד. בשלב הזה הדרייבר מתחיל להוריד את תדר …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
18614 נק' שני כרטיסי GTX512 ב SLI של Gainward 2052MHZ לזיכרון - כן ,יותר מ 2 GHZ !!! 779 לליבה ... פשוט מדהים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו COD4 על HIGH ברזולוציה 1024X768. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיכול לעשות את זה. חשבתי על משהו כמו 8600GT.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הגעתי ל KSP בשביל להזמין מפרט מאוד איכותי של מחשב גיימינג. כשסיימנו עם ההזמנה המוכר ציין שGTX680 של GIGABYTE חסר במלאי ויגיע רק בעוד שבועיים שלושה ויש רק את הכרטיס של ZOTAC עם שנתיים אחריות הוא גם לא כל כך התלהב מZOTAC. מה אתם אומרים חברים? לא רק שאני לא מכיר את ZOTAC גם האחריות היא לשנתיים במקום לשלוש שנים. בגדול, אין לי בעיה לחכות לכרטיס מסך הזה, רק הבעיה שלי היא דיאבלו 3, אפשר להסתדר עם הכרטיס מסך המובנה HD 4000 של אינטל במשחק דיאבלו 3 בכבוד עד שיגיע כרטיס המסך המבוקש? תודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח שיוכל להריץ משחק כמו NFS MW פרטי המחשב: Win XP Pentium Daul Core 2.6GHz MB 512 כרטיס מסך אתם תקבעו! תודה על העזרה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי חיפושים של שנה (כן שנה) אחרי המסך "הכי טוב" למשחקים וסרטים בתחום ה- 3,000 ש"ח אני מיואש... אני חייב את עזרתכם בלמצוא את המסך הנבחר... ובלי קטעים של עדיף מסך CRT וכאלה כי כבר החלטתי על LCD בתודה מראש נועם נ.ב אשמח לתגובה מהירה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-