עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מוציא דרך ה HDMI סאונד משני ערוצים בלבד ? הכרטיס מסך שיש לי הוא HD7870 של GIGABYTE GV-R787OC-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov אני מנסה לראות סרטים של HD שמקודדים ל DTS או AC3 ואני שומע במערכת בסטראו בלבד הטלויזיה מחוברת למחשב ולמערכת דרך כבל HDMI

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Jar with me,

הורדתי את התוכנה , והוא כותב לי שחייבים 512 ראם זה הגיוני? אפשר להריץ גם עם 128?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eviatarp,

אני שוקל על לקנות כרטיס מסך חדש וטוב שיחליף את הכרטיס הישן שלי שיעלה עד 1000 ש"ח ושיתאים לשאר הנתונים שלי מבלי לגרום לצוואר בקבוק מורגש והינה הנתונים: מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Due E8400 זכרון: 2X2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 מסך: 22 אינצ' של LG ועוד אחד 17 אינצ' ספק: 500W של Coolermaster

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LIRON5721,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך ב4K (בהמשך אני ירכוש מסך שתומך 4K) ,תקציב עד 1200 ש"ח. השימוש שלי זה משחקים סרטים וקצת גרפיקה. המפרט של המחשב: מעבד: I5 2500K לוח אם: GIGABYTE P67A UD3 B3 ספק: SEASONIC 620W MODULAR מארז: ANTEC THREE HUNDRED מסך: DELL U2311H הכרטיס הקודם שלי זה GTX460 שרק צרות עשה לי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nitzan1234,

אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די ממוצע בתקציב של 500 שקל בערך, הבעיה היא שאני באמת לא מבין בעניין. ניסיתי לקרוא ולראות מה יתאים לי אבל באמת שלא הבנתי הרבה. אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי משהו שיתאים לי. תודה רבה חברים

6. Started by bobby323,

לא מזמן השקעתי קרוב ל 8000 ש"ח במחשב חדש 7800GT הגיקסה המואצת של leadtek AMD 3800 כפול ליבה לוח DFI 2 ג'יגה זיכרון הייתי בטוח שזה יריץ כל משחק בלי להתאמץ, אבל זה לא ככה, נגיד oblivion במקסימום גרפיקה בלי AA אבל עם HDR רץ יפה, אבל לא ממש מהיר כמו שהייתי מצפה והא לא מתמודד עם שטחים פתוחים ברזולוציה מעל 1024*768 משהו מאט את המחשב? התוצאות שלי היו טובות במבדקים שעשיתי כשקניתי את המחשב (אחרי שראיתי שהכ.מסך נמצא על pci-e * 2 ולא על 16 אמרו לי פה בפורום שכפול 8 מספיק וזה נמצא כרגע על 8)

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Ev,

חושב לקנות ב 500-600 ש"ח, משהו בסגנון 9600GT או אולי RADEON HD4670 בנוסף בלוח יש לי PCIE x16 השאלות שלי הן: 1. שווה להשקיע ב-1G זכרון או שמיותר בהתחשב במפרט המחשב שלי ועדיף לקחת 512M 2. הספק שלי מספיק טוב/חזק לכרטיס הנ"ל ? GRPO 500W 3. המחשב שלי מספיק טוב לכרטיס מסך הנ"ל או שאני סתם זורק כסף כי מילא המחשב שלי הוא זה שיפגע בביצועים ? 4. מה זה 6 פינים של ספק כוח ואיך אני יודע אם יש לי אותם ? צריך מתאם כלשהו? 5. יש לי לוח אם של GIGABYTE האם עדיף גם לקנות כרטיס מסך של אותה החברה או שזה לא משנה בכלל ? 6. אשמח לרעיון לכרטיס יותר טוב באותו הכסף ואם לא אז מה עדיף לקחת מהשתים שרשמתי? בנוסף ראיתי את הלינק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739 ל-Radeon H…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. דבר ראשון אני רוצה לקנות כרטיס מסך זול ופשוט עם כנסת HDMI למערכת עם לוח אם של אינטל בדגם: [h=1]DH61HO.[/h] דבר שני יש לי מחשב שקניתי לפני כ-4 שנים עם כרטיס מסך GTX 570. בהנחה שאני יכול להריץ שניים כאלה - האם ריאלי ואפשרי בכלל לקנות היום עוד כרטיס כזה בשביל SLI? האם זה כדאי? (האלטרנטיבה היא לחכות שהמחשב כבר לא יריץ משחקים ולקנות קומפלט חדש.) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by FatherBoard,

ראיתי כרטיס ג'יפורס 4 TI4200 128 של חברת "Daytona". מישהו מכיר את החברה הזאת? היא טובה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חשוב לי שיהיה בו VIVO מזאפ יש מפלונטר את ה1900XTX ב1852, זה עדיף על ה1950XT? מהי החנות הכי זולה (בין החנויות האמינות) שאני יכול לקנות ממנה את הכרטיס. ואם גם מישהו מכיר חנות זולה באזור חיפה הקריות שיש לי את הכרטיס שיגיד בבקשה. תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RunningWithScissors,

יש מחשב אחד עם 560TI של Gigabyte עם i7-3770K על Seasonic eco 600W השאיפה היא שיהיה ניתן על רזולוציות FHD (+פילטרים וכד') בדברים בסגנון Titanfall,BF4 וכד'. אפשרות ראשונה היא פשוט להחליף את הכרטיס הנ"ל. עוד אפשרות שקיימת היא החלפה של GTX 670 במחשב אחר (עם מפרט זהה פרט לספק: Seasonic SS-560KM) ושימוש ב670 בתחנה הראשונה. השאלה היא מה יהיה השדרוג הכי קוסט-אפקטיבי במסגרת תקציב של 1800~ (גמיש יחסית)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אסוס הציגה את היורש של ה-GX700 בעל הקירור הנוזלי החיצוני, שיגיע עם חומרה עוצמתית אפילו יותר וגם עם מקלדת מכאנית שוק הגיימינג הוא אחד מהתחומים שצומחים באופן מרשים בנוף עולם המחשבים, ובמגמה שמנוגדת לגמרי להאטה שנראית בהרבה מחלקיו – על כן, אין זה מפתיע לראות עוד ועוד חברות שמתחילות להתייחס אליו ברצינות שהולכת וגדלה, וגם מוצרים שהופכים לקיצוניים וחדשניים יותר במטרה להפוך לחוד החנית ולקרוץ לבעלי האמצעים שמוכנים להשקיע את מיטב כספם. הדוגמה החדשה למרדף המתמיד אחר גיימינג איכותי ומתקדם יותר מגיעה אלינו מאסוס, שחשפה בתערוכת Computex 2016 את המחשב הנייד ROG GX800 – היורש הרשמי ל-GX700, וכזה שמכוון לחטוף מ-MSI וה-Titan שלה את תואר 'נייד הגיימינג המטורף ביותר שאפשר לקנות'. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ashand,

היי מתלבט אם לרכוש סידרה חדשה 40X על פני 30X לא למשחקים! יצירת תוכן / אנימציה וכו... היתרון שיש ל 3090 הוא 24 גיגה זכרון... יש כאן מישהו שעשה השוואה או יש לו את אחד הכרטיסים? מנסה לתפוס רשמים ולהחליט על מה אני הולך....:)

14. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מבקורות שקראתם עליו? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2516 אני גם מבין שהוא תומך בDX10...האם זה אומר זהוא עובד גם עם DX9? ובכללי כדאי לי לקנות אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר בטווח מחיר הזה? תדה למגיבים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ברצוני לחבר 3 מסכים לאותו המחשב כידי לקבל תצוגה פנורמית. כרגע במחשב מותקן כרטיס מסך X1350 של ATI, ואליו מחוברים 2 מסכים. אני זקוק או לכרטיס PCIE שיוכל לתמוך ב 3 מסכים, או בכרטיס PCI שיחובר במקביל ואליו יחובר המסך השלישי, עדיופות לכרטיס LP, עם קיים אחד כזה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולכן אני מחפש את הפתרון הזול ביותר, ורעיונות אחרים יתקבלו בברכה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by alondor,

קניתי XBOX בארה"ב המשדר ב- NTSC, והטלויזיה (שאמורה לתמוך ב- NTSC) מראה תמונה לא חדה ולא יפה. מה הפתרון? איפה אני משיג ממיר NTSC ל- PAL?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה אני עוד מעט קונה מחשב חדש... בנתיים במחשב שאני עובד איתו עכשיו יש לי LG F900B את המסך הזה אני אעביר למחשב החדש... עכשיו אני צריך עצה בקשר לקניית מסך חדש למחשב הזה... בעיקרון המסך ישמש לעבודות והוא יהיה דלוק משהו כמו 8 שעות ביום... מה אתם מציעים? יש לי תקציב של 800 שקל אבל אם יש משהו ששווה לעלות עליו ת'מחיר אז תציאו תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ashkenazone,

הי, תודה לכל הקוראים מראש. אני צריך כרטיס מסך במחיר של 400-600 שקל, בעיקר לקאונטר סטרייק... בעיקרון אני משחק רק 1.6 אבל יש מצב שאני אשחק דברים יותר מתקדמים בעתיד, לא משו רציני... תשתדלו ללכת לכיוון ה400-550 יותר... תודה. ד"א בלי הצעות של יותר מ650 טופ! תודה רבה לכולם! הייתי רוצה X700 אבל זה חורג מתקציבי... (700 שקל) עדיף ראדון 9600XT לא? (530 שקל)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איזה כ. מסך נחשב ליותר טוב? NVIDIA FX G4 TI6400 READON 9700 PRO

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך להריץ משחקים חדשים על פנטיום 4 מהירות 2 ג'יגה, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מנסה לברר אינפורמציה זאת אך אני לא מוצא תשובה לכך. אני עומד לרכוש את המסך החדש של סוני HS-74P אשר יש לו שתי כניסות אחת DVI והשניה, VGA רגיל. יש לי בבית שני מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם לאותו מסך. האם כאשר יש שתי כניסות ניתן לחבר 2 משבים ? (כמו A\B סוויצ') היכן ניתן להשיג אינפומציה זאת? בישפאר אין להם אפשרות לומר לי תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by davidt99,

ראיתי את הכרטיס ב-280 שקל באיבוריי לעומת מאה שקל יותר של אותו הכרטיס רק של Gigabyte. נראה לי קצת מוזר. Inno3D היא חברה טובה? ת'אמת הלך לי כרטיס מסך שלהם אחרי קצת פחות שלוש שנים (למרות שיש לי כרטיס זהה בעוד מחשב והא עדין בסדר אחרי שלוש וחצי שנים). או שזה פשוט איבוריי? לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873 מפרט מחשב: מפרט המחשב שלי הוא: Intel Pentium 4 3.0Ghz כרגע 512mb זיכרון, מתכונן להשדרג ל- DDR1. 2G ספק 400W של חברת codegem מסך 17" של proview

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by godisme171,

אני מעוניין בכרטיס מסך חדש עם יציאת TV טובה במחיר של 400-450 +/- וההתלבטויות שלי הן: XFX G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI Sparkle G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI MSI G4MX440SE-T - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT Triplex Silver Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail ALBATRON GEFORCE MX 440SEN GAINWARD GF4 PRO 600 GIGABYTE ATI RADEON 7500LE 64 mb TwinView TV OUT Retail Sparkle Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ATI RADEON 7500LE 64MB SDR DVI GAINWARD GF4 600 PRO MX 440 TV OUT GIGABYTE GA-AR64S-H RADEON 7500 POWER COLOR RADEON 7500LE 64MB SDR DVI מה אתם מציעים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. החברה שלי קונה מחשב, ואני המייעץ, שצריך יעוץ. היא הולכת לחרוש שעות על אופיס ותכנותים, אבל לפעמים גם משחקים. בתור מסך סטנדרטי חשבנו על LG F700B, השטוח לגמרי, אבל הקצב רענון שלו גרוע. בתור אופצייה נוספת חשבנו על CTX PR705F עם הרענון המשופר, אבל Trinitron שהוא גלילי. עם מדובר בין שניהם מה עדיף מבחינת האיכות? ומה יותר טוב לחוסר כאב עיניים לאחר שעות רבות, המסך השטוח לגמרי או הקצב רענון הגבוהה יותר? אולי משהו אחר באותו סדר גודל של מחיר? אפשרות אחרת היא ללכת על Proview DX997 שהוא 19" בערך באותו המחיר. איתו נוח יותר לעבוד עם הרבה חלונות. הוא גם די שטוח(בחנות נראה קצת גלילי) וקצב הרענון שלו גם לא רע בכלל, אפילו גבוהה יותר מה-CTX. מה בכלל רע במסכי ה-Proview האלה? ואם כבר בנושא אז …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים