כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך כ. מסך קצר (פיזית) בגלל מגבלות בלוח, היה לי עכשיו ויכוח (די דבילי בטלפון) עם נציג מכירות של רשת חנויות ידועה שטען שהכרטיס של EVGA הרבה יותר טוב מהכרטיס של MSI והוא התחיל לזרוק לי לאויר את כל הפרטים הטכניים של הכרטיס (שלא ממש עניינו אותי), כמובן שהוא גיבה זאת במחיר הגבוה יותר של הכרטיס. אני יודע שהכרטיס של EVGA מגיע עם יותר זכרון אבל אני לא חושב שהוא יתן ביצועים גבוהים יותר. מי פה הוא זה שטעה? ואם יש לכם המלצה לכ. מסך אחר קטן באותה רמת מחירים, אז ........ תודה MSI GTX650 Ti 1GB EVGA GTX650 2GB
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לחיבור שני מסכים למחשב. אחד המסכים מחובר ל GeForce 4 mx 440 ויש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ( Intel D815EEA) מה שאני לא מצליח לעשות זה להפעיל את הכרטיס המובנה בלוח. האם אפשר בכלל לעשות זאת או לא? תודה מראש לכל המייעצים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה.. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD SHARP 32" HD Ready באמצעות כבל HDMI. הבעיה היא שאת הטקסטים שהמחשב מעביר לא רואים חלק בטלוויזיה ובעצם אי אפשר לקרוא טקסטים קטנים (למשל בגודל של מה שרשמתי בהודעה זו). הדבר ממש מעצבן כי אי אפשר לגלוש באינטרנט או דברים מהסוג הזה. הסקתי שהדבר קורה לא מאיכות הכבל או מאיכות הטלויזיה (מכיוון שחבר שלי מחבר לאותה טלויזיה בדיוק עם חיבור VGA ואפילו רואים יותר טוב מאצלי כך שהטקסטים ברורים) אלא בגלל שהזיכרון הפנימי של הכרטיס מסך שלי הוא 512MB (ושל חבר שלי 1024MB) עד היום (כבר 3 שנים) הכרטיס מסך לא איכזב אותי מבחינת ביצועים או מבחינת הרצת משחקים שאת הכל הוא מריץ באיכות וברזולוציה הכי גבוהה. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 450 שקל שית…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשת מספרים לנו על ליבות GA103 ו-GA104 מארכיטקטורת ה-Ampere - בתהליך ייצור של 7 ננומטר מבית סמסונג ועם זינוק אפשרי גדול בביצועים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... אני לא גיימר ולא כלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני סגור על מה אני יקנה TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם כבר אני משחק לעיתים רחוקות מאוד אני משחק ב: Medal of Honor GTA San Andreas וקול אוף דוטי השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה יספק אותי (כולל OC כמה שיתן) GIGABYTE 6200 128MB DDR 128 BIT BULK PCI-EXPRESS
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כבר לא מוכרים אותו ? מכיוון שלא שמעתי עליו הרבה זמן. איך הוא בהשוואה לכרטיסים היום?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך שלי ... 8500GT DDR3 שעשה עבודה נאמנה... כמו שאני עושה תמיד אני משדרג את הכרטיס מסך פעם בשנה וחצי... עד שהכרטיס ממש כבר עייף בשבילי. הבנתי שלתקציב 450-550 מומלץ ה HD4670 או 9600GT אני אציין שאני לא חולה על רזולוציות מטורפות וגרפיקה הטופ שבטו. המחשב שלי משמש אותי לתוכנות גרפיות 3D (שזה הפרנסה שלי ;D) ... וכמובן משחקים מפרט מצויין בצד... אני צריך לקבל עוד מעט את ה4GB DDR2 800MHZ GAIL אבל זה בעיקר לתוכנות גרפיות אשמח לתגובות והמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק למשחקים שיתאים למערכת שלי, אני עובד ברזולוצית FULL HD עם מסך 40" מפרט בצד. הספק שלי יחזיק את רוב כרטיסי המסך השאלה היא כמה באמת המעבד שלי מגביל אותי, תודה מראש עידן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בשיפור המחשב שלי למטרות משחק, אלא הפרטים: אני רוצה להוסיף זיכרון ולראות אם יש לי סיבה טובה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא עובד אחלה אבל אני לא יודע לעוד כמה זמן עם כל המשחקים החדשים שיוצאים (שימו לב שהמחשב למטרת משחקים). חשבתי על להוסיף עוד DDR ולקנות כרטיס מסך חדש, השאלה היא אם ATI או NVIDIA פעם שמעתי ש ATI יותר טוב ואחר כך שהוא לא עובד כל כך טוב וכו... אני רק לא רוצה לרוץ לקנות משהו אם הוא לא הולך להריץ משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה לעוד שנה-שנתיים או יותר... דרך אגב אמרו לי שהכרטיס מסך שלי לא רע, בכמה אתם חושבים שאני אוכל למכור אותו ביד שנייה אם אקנה חדש? התקציב שלי הוא 1500-2000. תודה מה שיש לי כרגע: Intel Pentium 4A, 2400 MHz 18 x 133 Gigabyte GA-8ST800 -…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע תקציב לא מוגדר, בחופש יהיה לי מספיק בשביל לשדרג את המחשב שלי שהוא: 7950 i5 2400 HDD לא משנה הנפח קירור די טוב של noctua לוח אם של גיגה ביית H61M-D2-B3 וספק 620 וואט איכותי ומארז גדול מאוד ומאוורר של קולר מאסטר רציתי להוסיף למערכת SSD אבל הלוח לא מתאים, אז אני אשדרג כנראה (למרות שגם עם SATA 2 אפשר לשרוד) ובכללי כדאי לי למכור את ה 7950 בשביל שאוכל לקנות R9 290/R9 290X או פשוט להוסיף עוד 7950 והאם יהיה לי צוואר בקבוק שיפריע למהלך הזה אני מאוד מתלבט לגבי זה כי בסך הכל אני משחק על 1920x1080 , ויכול להיות שזה יהיה אוברקיל כי זה לא ינוצל כמו שצריך מה דעתכם לגבי זה ומה אתם מציעים לעשות כדי שהחומרה תנוצל? בכל זאת יהיה לי מספיק כסף לשדרג את המחשב וקשה לדעת מאיפה …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי ... בשעה טובה ומוצלחת תקעתי 2 LCDים על השולחן , הכל נראה טוב ויפה , אבל .... אני צריך איזושהי תוכנה שמגדירה לי חלונות נפתחים על מסך אחד , ועושה לי הפרדה בין המסכים , לבד לגרור ממקום למקום זה לא הכי לעניין . השאלה היא אם קיימת תוכנה כלשהי , שיכולה לעשות את זה . אודה על הפנייה , עזרה או כל דבר שיוכל להקל עלי קצת את החיים .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פעם דובר פה וראיתי באיזה תרד על תוכנה לבדיקת ביצועי הכרטיס מסך.. זאת הייתה תוכנה קלה יחסית ללא התקנה אם אני לא טועה ובמהלך הבדיקה היא הייתה מציגה מלא כדורים שכאלו בכל מיני צבעים אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר אני ישמח לקבל את השם שלה.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מבצע כרגע בלוגי'ק פיסי של 7800GTX ב 2900 ש"ח. האם כדאי לקנות? לינק לדף המכירה: http://www.logicpc.co.il/heb/crazyDetail.aspx?icom=7252&pr=2900 תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש להחליף גם בשביל התמיכה בTRUEHD, הרבה יותר כוח עיבוד, למרות הגיימינג הקל שלי וכמובן תמיכה בריבוי מסכים בסרטי בלוריי וריפים ב1080P. הסיבה האחרונה היא בגלל התנועת הSLOW MOTION מדי פעם מופיע בסרטים כשהמסך מחשב 24" והמסך טלויזיה 46" במצב CLONE. כיום יש לי BFG 260 עם OC מהמפעל וכל הרעיון הוא למצוא כרטיס PLUG&PLAY ללא החלפת פיטינגים ושאר הכאב ראש. או במקרה הפחות כיפי לקחת כרטיס רגיל ולהלביש לו פלטת קירור יעודית, שאני לא יודע איפה לקנות. תקציב של כ2K. כמובן פתוח להצעות שאני עדיין לא חשבתי.[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 00:48:25 אני הראשון שמחליף כרטיס יעודי עם קירור מים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שם לב שהכרטיס שלי לאט לאט הולך ודועך (מבחינת ביקוש וגם קצת מבחינת משחקים) אז לפני שהוא בכלל מאבד ביקוש, אני מתלבט האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך חדש...או לחכות עוד קצת להשקה של NVIDIA (התקציב שלי נע בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה) במידה וכן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות במסגרת התקציב? המערכת שלי זה: Intel Core 2 Quad Q6600 MSI P45 Neo-F motherboard 2GB DDR2 800Mhz CL4 (Geil) MSI Geforce 9800GT 512mb DDR3 ספק 550 של TT תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אני צריך לעשות אתחול למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ב TV מהמחשב? דרך HDMI ? שהמחשב דלוק והטלויזיה מכובה ואז אני מדליק אותה אני לא רואה כלום על המסך תרק שאני עושה ריסטרט אני רואה ב טלויזיה מה שיש במחשב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי 9500GT 1GB NVIDIA, ואני רוצה להשתדרג קצת, רציתי לשאול איך הכרטיס הזה: AXLE 9800GT 512MB, http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4167 ועוד שאלה, אם אני משאיר את הכרטיס הנוכחי שלי בפורט שלו, ומוסיף בפורט PCI-E מתחתיו את ה-9800, יהיה שיתוף פעולה ביניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לום אם שעכשיו קניתי לא מזמן: GA-8I8865GME-775-RH עכשיו, רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מתאימים לזה, אני לא יודע אם הלוח אם שלי נחשב טוב או לא. כל מה שאני רוצה לדעת אם הוא למשל יכול להחזיק כרטיסי מסך שטובים יותר מgforce 7950? תודה מראש! :hi:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה ששמעתי בשמועות שרצות ברשת.... האם זה נכון? מישהו שמע על זה? אם מ 3.1 ל 3.2 קיבלתי הפרש ביצועים דיי גדול...אז ל 3.3 עוד? יששש!!! :jump: (מקווה ;D )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם הכרטיסים האלו באמת צריכים 256MB בזיכרון שלהם?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב ASUS-V8200T2 Deluxe Geforce-3 64 Leadtek GF 3 Ti 200 128MB DDR ? (הלוח הוא גם של אסוס P4T-E, אז אולי יש את העניין של תאימות או משהו כזה ?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך GT 240 שהיום עולה בתמליל ובשריון מחשבים ובג'י-טק 358-429 שקל (אם האתרים מעודכנים) ראיתי שני כרטיסי מסך HD 6670 ו- HD 6750 שתי הם של GB הראשון עולה 394-414 והשני עולה 497 שקל (אם האתר וולקום מעודכן) והמקביל 450 GT ב479-489 שקל בספיד ובפי.סי. דיל (עם האתרים מעודכנים) יש לי: JTC 500W GB GA-P55-UD3L-TPM מה כדי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בצל דיווחים על צפי למחסור בכרטיסי מסך אלו עד חודש אוקטובר לפחות, עדויות חדשות מצביעות על כך שהדרישה למוצריה של AMD אצל אלו שאינם מעוניינים בגיימינג עשויה להרקיע שחקים בעתיד הנראה לעין - ולפגוע בכל שאר הצרכנים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר טוב, ה-Iiyama 452Pro Vison Master או ה-ViewSonic P90F, המסך ישמש למשחקים ואינטרנט {בקיצר להכל}, אני לא ממש יכול לדעת מי יותר טוב בגלל שהמפרט הטכני דיי זהה, ל-ViewSonic קצת יותר גבוהה אבל עדיין לא הפרש גדול, אז תעזרו לי. תודה מראש, מתן.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37581 OMG זהו,הפעם זה רשמי,חזרנו לתקופת הVoodoo
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-