כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש כרטיס מסך והנני מעוניין לדעת אלו כרטיסי מסך המוצעים כיום תומכים בdX10?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כ.מסך של גי פורס אבל לא יודע מתוצרת מי הכי כדאי... ממי אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודיע איזה כרטיס לקנות יש לי 900 ש"ח.... תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה זה : [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר את החברה TYL -טי יו אל משהו מכיר את החברה אזות? השם של החברה TYL או TUL זה חברה טובה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו 9600GT והוא לא מתאים למסך שלי שהחיבור שלו VGA יש מתאמים שפותרים תבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=1 השוואה בין כל החברות וכל הדגמים לגבי מראה, פתרונות קירור, אוברקלוק ורעש. http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_gt_overclocked/ השוואה בין 6600 לשאר הכרטיסים באותו קטגורית מחירים קרובה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה שכולם פה מקבלים בסביבות 8000 אז רציתי לדעת אם התוצעה שלי סבירה בשביל המחשב שלי התוצעה פעם אחת 1505 ושער הפעמים בסביבות 1250 המחשב הוא AMD 750 לוח GIGABYIT VIA133(משהו כזה אני לא בקשר לדגם) 256 זכרון SDRAM כרטיס מסך GFORCE MX 100\200 64MB אז מה אתם אומרים יש לי בעיה במחשב או שזה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני קונה מחשב אבל ממש אין לי כסף ודרוש לי כרטיס מסך זול חשוב לציין שאני לא קונה את המחשב למשחקים כך שאני גם לא צריך משהו מיוחד רק לאינטרנט יישומי אופיס ומקסימום סרטים שאני מוריד בקאזה אז בבקשה תדרגו אותם לפי סדר עדיפויות: הכל כאן בסביבות 100-150 שח והם כולם משומשים! ge-force 2 mx 400 64mb SIS 315 geforce 2 mx nvidia 420 TNT 2 32MB ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך(9800 פרו) ואני מחפש חדש. אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי כסף אבל אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקים נורמלי... הסכום שאני מוכן להשקיע זה 500 שקל וכמה שפחות יותר טוב! ראיתי את שני הכרטיסים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=16244 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16377 שווה לקנות אחד מהם? בבקשה להביא כרטיס מפנדה תודה
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעלה כאן נושא שאותו אני חוקר כבר די הרבה זמן ויש לי היסטוריה די ארוכה ועגומה בכל הנוגע אליו. אני פותח את הנושא בפורום זה על סמך המסקנות שעלו בכל מני בדיקות שעשיתי שכיוונו אותי לכיוון כרטיס המסך ופחות לכיוונים של בעיות תוכנה/מערכת הפעלה. אז ככה.. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמאפייניו הראשיים: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L P35 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon HD3650 DVI-I 512MB DDR2 (לאחר מכן הוחלף ל- Gigabyte 8600GT 256 DDR3 על כך בהמשך..) שמח ומאושר, הרכבתי את המחשב והתקנתי XP. אחרי ההתקנה של כל הדרייברים והמקודדים הרצתי סרט AVI. התוצאה היתה מפתיעה, לרעה! משום מה, כשניגנתי סרטים באיכות "נמוכה" (640 פיקסלים על 272 פיקסלים), כשכרטיס המס…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחיפושי אחר כרטיס DVI , אני מגיע להרבה כרטיסים שבאינפורמציה שלהם מופיע הנתון DVI אבל בתמונה אין להם יציאה כזאת. אני מחפש כרטיס גרפי במחיר בזול ביותר שתומך ב DVI
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה ולחבר אותה למחשב בכדי לראות סרטים באיכות BluRay 1080p. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך תומך? מפרט המחשב: 2GB RAM E5200 ספק 300W אשמח לקבל הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בדרישות אלה בצורה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל אחד ירשום את היבואן ושם החברת מסכים והתנאי להחלפת מסך LCD בפיקסלים שרופים ונקבץ את הכל ביחד לסטיקי לפי דעתי יעזור לנו מאוד. אני אתחיל ב חיון מחשבים -סאמסונג תנאים : 20 פיקסלים שרופים ולא ביחד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בין שנתיים שלוש ואלה הנתונים: ספק SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך TwinTech GeForce GTX460 768MB מעבד AMD Phenom 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון Corsair 2GB DDR3 1333Mhz (שני סטיקים, סהכ 4 ג'יגה) לאחרונה נכנסתי קצת לעולם המטבעות הוירטואלים ושקלתי לחצוב קצת. הבנתי שכרטיסי AMD עדיפים בהרבה על פני נוידיה. מצאתי כרטיס שמניב קצב חציבה לא רע ותקציב יחסית סביר. האם המערכת הנוכחית שלי תצליח להחזיק sapphire radeon vapor x 7950 OC ? זה הלינק להכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מסך של חברת proview בעל 19 אינץ' שמחזיק אצלי כבר כשלוש שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לרצד לי , ולכן , החלטתי לקנות מסך חדש למחשב שלי , היעוד שלי זה משחקים , סרטים וגלישה באינטרנט , התקציב הוא בסביבות ה- 2000 +- ואני רוצה מסך 19 אינץ' . מה יותר טוב לי אם כך , crt או lcd ? עשיתי חיפוש כאן בפורומים ולא מצאתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב בשבילי , ולכן הייתי רוצה שתמליצו לי על מסכים טובים בשני הקטגוריות במסגרת התקציב שלי ועלפי היעודים שרשמתי למעלה . תודה מראש .
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חברה מייצרת radeon9800 שניתן לעשות לו oc לביצועים של pro ואיזה דגם הוא
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך מומלץ שישרת אותי לשנה וחצי הבאות ושיהיה PCI-e בטווח מחירים 1000-1200 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי נדפק וקנה מחשב עם כרטיס מסך על הלוח, ובלי סלוט AGP, עכשיו הוא קנה כרטיס מסך חדש וגילה את זה ( :'( ). השאלה היא: האם הוא יכול לחבר את כרטיס המסך בכל זאת? נ.ב. אני יודע שאין הרבה סיכוי שיש דבר כזה אבל לא מזיק לשאול נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הללו ואני רוצה לדעת איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר ואיזה טוב יותר לאוברקלוק? תודה, עמית
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל + - 50 אני מחליף משדרג בימים אלו את הכרטיס מסך והמסך שלי (המסך כנראה יהיה U2311) הכרטיס יהיה לעבודה בשוטף של אינטרנט וסרטים בHD וכמובן גם משחקים CRYSIS, PES, COD וכו' המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3 ספק SEASONIC SS-500ET תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מוציא דרך ה HDMI סאונד משני ערוצים בלבד ? הכרטיס מסך שיש לי הוא HD7870 של GIGABYTE GV-R787OC-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov אני מנסה לראות סרטים של HD שמקודדים ל DTS או AC3 ואני שומע במערכת בסטראו בלבד הטלויזיה מחוברת למחשב ולמערכת דרך כבל HDMI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת עם אפשר לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד שלי,GEFORCE 310, המחשב עצמו עובד עם טכנולוגיית ה-OPTIMUS. האם אני יכול פשוט להוריד את הדרייבר האחרון מאנוידיה או שצריך איזשהו דרייבר מיוחד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכונן לקנות ATI 9200 (לא SE) ורציתי לשאול, האם הכרטיס זה יוכל להראות אפקטים במשחקים חדשים? נגיד בnfs החדש, כשיש ניירו אז יש האפקט שהכול מטושט, אצלי יש גיפה 2 ולא ראיתי את זה, האם עם הכרטיס הזה אני אראה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://developer.nvidia.com/view.asp?IO=nv30_emulation הכל כתוב שם, צריך בשביל זה את הדרייברים הכי חדשים - 40.41...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-