עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמתי לב שמגירסאות 70 של ה Forceware, בעבודה השוטפת של חלונות, באיזורים שקיימת בהם הנפשה כלשהי (תיבות שיח, גלילות של חלונות וכו')... מופיעות להן נקודות שחורות בגודל של פיקסל או מס' פיקסלים בודדים. לא צריך עין חדה מדי בשביל להבחין בנקודות האלה, אבל הן מדי פעם מופיעות ונעלמות לאחר שהאיזור עובר "הנפשה" חוזרת. יש לציין שבכל פעם מופיעות להן 3-4 נקודות, לא יותר... זה לא מגיע למצב שכל המסך מתמלא לי בנקודות כאלה, אבל פה ושם זה תופס ת'עין. אני יכול לומר די בוודאות שכל דרייבר אחרי 69.93 גורם לתופעות האלה. (אם אני עכשיו אחזור ל 66.93 או שתיים-שלוש גירסאות עדכנית יותר, לא אתקל בתופעה הזו). התופעה לא כזו מטרידה, אבל אני תוהה אם זה קורה לעוד מישו. מייל מפורט ל Nvidia יישלח בקרוב. מצורפו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפי בדיקה שלי כל שאר המשחקים רצו על 100% שימוש בכרטיס כלומר זה תקין עכשיו במקרה בדקתי וראיתי שספציפית המשחק BATMAN האחרון משתמש בכרטיס בין 70%-80% אחוז בלבד ועם נפילות רגעיות ל כיוון ה 20% מוזר לי למרות שה FPS במשחק די גבוהה לרוב בין 50-60 FPS ורק איפה שיש אלמנטים חזקים של "פיזיקס" זה יורד לכיוון 40-45 FPS. אם אני אפתור את הבעיה אולי זה ייצב לי את הירידות ב FPS . הערה: מפרט המעבד ושאר החלקים כתובים בפרופיל למטה. ומשתמש בדרייברים אחרונים 290.53 בטא. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חבר'ה, לפני כשנתיים (בערך) שדרגתי את המחשב שלי, ואני מרגיש כאילו הוא כבר לא כ"כ חזק, אחחחח איך ששוק המחשבים עושה לך את זה בכ"ז, לעניינינו; אני משחק CoD4 ברשת, Crysis, ועכשיו גם מתכנן על Assassins Creed - משחקים, שכמו שכולכם יודעים, דורשים הרבה מאוד מהמחשב בכדי שיהיה אפשר להריץ אותם באיכות גבוהה (חלק מהפואנטה של משחקים אלו). הגעתי למסקנה (יכול להיות שהיא שגויה) שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לקבל שיפור באיכות תוך שדרוג מספר רכיבים מועט ככל האפשר. חשבתי על ה-8800GT 512MB, או שאולי אני אחכה ל-9800GT כבר - זה לא באמת רלוונטי. העניין הוא, רציתי לדעת אם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק עם כרטיס מסך כה חזק (כמו שכתוב במפרט שם בצד ימין <--, אני עובד עם Athlon 64 X…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מכיוון ואני לא יכול להכנס לODB משום מה,רציתי לדעת אם התוצאה שלי היא בסדר יחסית למחשב: הבדיקה הורצה על מחשב ללא OC ברזולוציה 1024X768 ללא פילטרים מפרט המחשב נמצא בחתימה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pashpash,

היי, אני חושב לקנות את ה9500GT ויש לי ספק כח מעפן שהגיע עם המחשב מאייבורי. עד כמה שידוע לי הוא 200W. האם הכרטיס הזה יכול לעבוד איתו? יש לי בנוסף שתי הארד דיסקים כונן CD ושתי כרטיסי זיכרון של ג'יגה כל אחד.. תודה רבה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכם קיבלתי (אני מדגיש, קיבלתי, לא בחרתי את המפרט) מחשב עם כרטיס מסך מובנה GMA3000... כמובן שכשגיליתי שהוא לא מריץ כלום התחלתי לבכות. למזלי הבנתי שאני יכול להוסיף כרטיס מסך (הבנתי שיש לי חיבור PCIX וזה טוב ^^) רק שעוד בעיה נקלעה לדרכי, המחשב שקיבלתי Small Form Factor (dc7700p) וממה שהבנתי לא כל כרטיס מסך יכול להתאים לו.... עכשיו השאלה שלי היא איזה כן יתאים? HP Compaq dc7700p Small Form Factor המעבד שלי הוא 6400 @ 2.13GHZ 2CPU והזיכרון 2024MB RAM אשמח לקבל המלצות.. לא צריך משהו מפציץ מידי.. רק שיריץ לי HL2 וחבריו הרבים וWOW ועוד כל מיני שטויות באיזור תודה רבה לעוזרים! 3>

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by galigola,

האם האיכות מורגשת? ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shmuel_mr,

שלום, יש לי כרגע כרטיס משך Nvidia 8500 GT עכשיו אני משתמש במחשב לפעמים במחשב כמדיה סנטר ואני רוצה לקבל את האיכות המקסימלית בכרטיס עצמו יש DVI אז אין בו קול כמו HDMI לכן אני צריך כרטיס מסך עם אותו מפרט רק עם חיבור HDMI לפי מה שהבנתי ATI מייצרים את הכרטיסים שלה עם HDMI כולל קול אשמך אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס כזה כמה שיותר זול ודרך אגד מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=160377793126&Category=3762&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://lamir.co.il/product.asp?product=8651

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eviatarp,

אני שוקל על לקנות כרטיס מסך חדש וטוב שיחליף את הכרטיס הישן שלי שיעלה עד 1000 ש"ח ושיתאים לשאר הנתונים שלי מבלי לגרום לצוואר בקבוק מורגש והינה הנתונים: מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Due E8400 זכרון: 2X2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 מסך: 22 אינצ' של LG ועוד אחד 17 אינצ' ספק: 500W של Coolermaster

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. נדרש: יחס עלות תועלות כמה שיותר גבוה שתי יציאות DVI (או אפשרות לחבר שני מסכים בDVI) יכול להפעיל משחקים ברמה סבירה רצוי: כמה שיותר שקט במנוחה (ובמאמץ) מצוי במלאי של אייבורי או KSP ממשק PCI-E כמובן להזכירכם תקציב 300-500 (סטודנט )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עד כמה שידוע לי ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח ,וההבדלים היחידים הם איכות הקרור וה-bundel הנילווה. מה ידוע לכם על הקרור וה-bundel הנילווה של כרטיס זה? http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?pageNum_samerange=0&ordercode=CGNX-GS796&show=&filter=&selection=gaming&l=en

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by milgy,

שלום יש לי מערכת מחשב AMD PHENOM X6 היום אני עובד עם כ. מסך שמובנה בלוח אני רוצה להתחדש בכ.מסך אני לא יודע מה כדאי לי ATI או NVIDIA מה שכן אני יודע זה שהלוח שלי תומך ב CROSSFIRE ובגלל זה אולי שווה לי לחשוב יותר על ATI או שלא ? הייתי שמח לקבל המלצה לכ.מסך טוב תקציב 1000 1150 שח השימוש העיקרי שלי הוא עריכת ווידאו אבל כן אני מריץ גם משחקים תודה על העזרה שי מילגי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by look-GOD,

http://megagames.com/news/html/hardware/geforce9600gtbenchmarked.shtml ממש מאכזב איפה הדור הבא איפה נוידיה שהייתה מוציאה סוס עבודה כול שנה וחצי איפה AMD איפה התחרות... :'( :'( נגמרו הימים הטובים שבהם היו שתי חברות לכול מוצר שהיו מתחרות על כול דולר\שקל\יורו של הצרכן העתיד נראה עגום ואיטי ומשעמם מתמיד לפחות תמיד יהיה לנו את SONY MICROSOFT ו NINTENDO שעדיין צריכים באמת להשקיע מאמצים כדי להשאר שווים משהו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש שם תשע (!!!) גירסאות שונות של הכרטיס: SC +SC SSC ACX 2.0 FTW +FTW ושילובים שונים שלהם. http://amzn.com/B00R3NK2LE אשמח לאיזה מורה נבוכים

16. Started by SoftMaker,

קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולה מערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם! אבל ישנם לי כמה שאלות: 1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך? 2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ofir123,

אחרי שהחלפתי את הכריס מסך קיבלתי את התוצאה הזאת 2456!!!!!!!!!!!!!!! מה הקטע פה? איך אני משפר? XP PRO

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by djz,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל + - 50 אני מחליף משדרג בימים אלו את הכרטיס מסך והמסך שלי (המסך כנראה יהיה U2311) הכרטיס יהיה לעבודה בשוטף של אינטרנט וסרטים בHD וכמובן גם משחקים CRYSIS, PES, COD וכו' המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3 ספק SEASONIC SS-500ET תודה מראש לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה להשים בנסוף לכרטיס מסך שלי עוד כרטיס מסך ... איזה אני יכול להשים ואם בכלל אפשר יש לי לוח 1333 p5kc מעבד e6850 כרטיס מסך ati hd2900 1GB זכרונות 800 אני חושב שזה מספיק כדי שתענו לי אל השאלה תודה לעוזרים ...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ?XFX FX5500 128MB TV? איך הוא בישביל battlefield vietnam u ו americas army האם הוא יריץ אותם בלי לגים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tomzakai,

שלושתם עולים פלוס מינוס 2400 שקל, נתונים די זהים, מה בכל זאת עדיף, או אולי אפילו מסך אחר דק של 19 אינטש באותו המחיר... תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Rivking134,

בימים הקרובים אני הולך לקנות X1950 XT 512MB והבנתי מנושאים קודמים שהמעבד שיש לי עכשיו יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ו-OC הוא לא אופציה כיוון שהלוח אם שלי לא תומך OC... (אם יש איו דרך לעקוף את זה דרך תוכנה או משהו בבקשה לציין את זה פה) כך שאם אצטרך לקנות מעבד חדש איזה מעבד בערך יספיק לי במינימום מחיר כדי למנוע את צוואר הבקבוק? תודה לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות ברתיס מסך חדש ואני פשות לא ידע מה ליקנות אני צריך משהו בסביבות ה1500שקלים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Shadowman,

על מה אתם יכולים להמליץ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים