עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rony1880,

היי לאחר התקנה גיליתי שיש קוביות קטנות במשחק Call of Duty Black Ops II,הסרתי את הדרייבר והתקנתי את ה13.2 גירסה 3 ואין יותר הפרעות, תבדקו גם אתם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shadowman,

על מה אתם יכולים להמליץ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה למכור את שלי והוא ממש חדש בלי שום oc ממש חדש מהקופסה כמה לדעתכם הוא שווה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by oren12,

שלום, רציתי לדעת אם המערכת שלי תהיה יציבה עם R9 ולא תהיה שום בעיה לשים אותו 2.4GHZ Q6600 G0 P35-DS3L 4GB DDR2 800MHZ CORSAIR 400W קירור THERMALTAKE מארז NZXT Apollo לא יודע אם שכחתי משהו נוסף, מקווה שלא תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה עדיף למטרות משחקים בעיקר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lempsar,

שלום יש לי מחשב ןתיק ( Abit AN-7, AMD 2500 Barton, 1GB RAM, OS: XP SP2) וחשבתי להחליף את כרטיס המסך הקיים בחדש יותר. המטרה היא לראות סרטי HD על המסך (Dell 2209WA). והיה האם אחליף כרטיס בעלות הנ"ל, האם אוכל לראות HD או שמא המעבד איטי מדי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כרטיס המסך GeForce RTX 4080 במהדורת Founders Edition של NVIDIA מושק היום רשמית - לקחנו אותו למבחני ביצועים נרחבים בשביל להבין כמה מהיר הדור החדש לעומת הקודם וכמה הוא באמת שווה את הכסף שלכםלכתבה

8. הצגתי כמה פעמים בעיות שהיו לי עם משחקים והייתי רוצה שמישהו שמבין טוב ידבר איתי אישית באיסיקיו מי שרוצה בבקשה שיפנה לאיסיקיו 162821168

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Kobi Ohanna,

מתכנן לקנות את ה 4090 כרגע יד לי ספק כח של 750W המעבד אצלי הוא AMD RYZEN 9 5959X האם הספק שיש לי יספיק או שאני צריך להחליף? ספק SEASONIC

11. Started by tidan,

היי! יש לי בעיה מוזרה במסך מופיעים לי פסים שחורים דמוי צל על המסך(LCD) החלפתי כבל וזה לא עזר יש לי דרייבר מעודכן מה יכולה להיות הבעיה תעזרו לי......

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכם קיבלתי (אני מדגיש, קיבלתי, לא בחרתי את המפרט) מחשב עם כרטיס מסך מובנה GMA3000... כמובן שכשגיליתי שהוא לא מריץ כלום התחלתי לבכות. למזלי הבנתי שאני יכול להוסיף כרטיס מסך (הבנתי שיש לי חיבור PCIX וזה טוב ^^) רק שעוד בעיה נקלעה לדרכי, המחשב שקיבלתי Small Form Factor (dc7700p) וממה שהבנתי לא כל כרטיס מסך יכול להתאים לו.... עכשיו השאלה שלי היא איזה כן יתאים? HP Compaq dc7700p Small Form Factor המעבד שלי הוא 6400 @ 2.13GHZ 2CPU והזיכרון 2024MB RAM אשמח לקבל המלצות.. לא צריך משהו מפציץ מידי.. רק שיריץ לי HL2 וחבריו הרבים וWOW ועוד כל מיני שטויות באיזור תודה רבה לעוזרים! 3>

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by djz,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל + - 50 אני מחליף משדרג בימים אלו את הכרטיס מסך והמסך שלי (המסך כנראה יהיה U2311) הכרטיס יהיה לעבודה בשוטף של אינטרנט וסרטים בHD וכמובן גם משחקים CRYSIS, PES, COD וכו' המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3 ספק SEASONIC SS-500ET תודה מראש לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roeiw,

שלום פעם דובר פה וראיתי באיזה תרד על תוכנה לבדיקת ביצועי הכרטיס מסך.. זאת הייתה תוכנה קלה יחסית ללא התקנה אם אני לא טועה ובמהלך הבדיקה היא הייתה מציגה מלא כדורים שכאלו בכל מיני צבעים אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר אני ישמח לקבל את השם שלה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by roee7777,

יש לי מחשב עם הנתונים: מעבד Q8200 2.3GHz 4GB RAM כרטיס מסך 9800GT ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך עד הנקודה שהמעבד יתחיל להוות צוואר בקבוק.. תקציב עד 400-500 שקל שימושים: צפייה בסרטים HD , ומשחקים חדשים שירוצו חלק בלי לקרטע. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מוציא דרך ה HDMI סאונד משני ערוצים בלבד ? הכרטיס מסך שיש לי הוא HD7870 של GIGABYTE GV-R787OC-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov אני מנסה לראות סרטים של HD שמקודדים ל DTS או AC3 ואני שומע במערכת בסטראו בלבד הטלויזיה מחוברת למחשב ולמערכת דרך כבל HDMI

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Eternal Thought,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות משחקים, בשאיפה סוף סוף לשחק כמה דברים על הגדרות מקסימליות. מפרט המחשב שלי הוא: מערכת הפעלה - ווינדווס 7 מעבד - intel core2 quad 2.4 GH 2 ג'יגה זיכרון (אני חושב DDR2, לא זכורה לי המהירות) מסך - 20 אינץ', 1680x1050. ספק - 430 וואט. לגבי טווח המחיר, אני חושב שיותר חשוב לי שהוא יוכל להריץ את מה שאני רוצה (dawn of war 2 ו-starcraft 2, אם זה מעניין) בהגדרות מקסימליות. האם יש לדעתכם כרטיסים לא יותר יקרים מאיזור ה-700 ש"ח שיספקו את זה? אגב, לא רלוונטי לי יכולות האובר-קלוקינג או דברים אחרים, אין לי יותר מדי סבלנות או אומץ להתחיל להתעסק עם זה כרגע. ושאלה נוספת, אם את רוב רכיבי החומרה שלי נמכרו תחת השם Gigabyte (לא ברור לי אם הם מפיצים או משה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שאני משחק במשחק.. אז לפעמים הוא יוצא לי ככה באמצע מהמשחק וצריך להתחיל הכל מהתחלה. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128M. מה הבעיה? האם למישהו זה קרה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yuraxp,

שלום, אני מתכונן לקנות ATI 9200 (לא SE) ורציתי לשאול, האם הכרטיס זה יוכל להראות אפקטים במשחקים חדשים? נגיד בnfs החדש, כשיש ניירו אז יש האפקט שהכול מטושט, אצלי יש גיפה 2 ולא ראיתי את זה, האם עם הכרטיס הזה אני אראה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://corecodec.com/products/coreavc

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shloosh,

תסתכלו במפרט שלי.... 3DMARK 2001 SE 330 14852 pts aquamark3 38,000 עכשיו ב-aquamark 3 לשים fsaa 4x כשאני עושה בדיקה? ????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה עדיך לי לקנות : יש לי תקציב של בערך 700 ש''ח מפרט: Gigabyte p43 e5300 יכל להיות שאני יעשה לו oc ספק כוח 480watt mustiff מסך Samsung Syncmaster p2350 1920.1080 ועכשיו העיקר: Radeon HD 6770 או Ge Force GT 450 Gigabyte OC ובהפרש של כמה האחד יותר טוב מהשני והאם הוא יפעל טוב על ספק כח Seasonic סדרת Bronze הספק 430W

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם! ;D אני כבר כמה שנים אם הכרטיס 4870 512MB של SAPHIRE, וקיבלתי לפני איזה חצי שנה (נתנת שחרור) קירור לכרטיס הזה, אז לפני איזה שבוע החלפתי את הקירור.... ולצערי הוא פחות יעיל מהקירור סטוק של הכרטיס, ועכשיו במאמץ הכרטיס פשוט מתחמם יותר מידי... ("אבל לא כתוב פה את הדגם של הכרטיס שלי, אתה בטוח שזה בסדר להחליף?" תשובה: "כן בטח, המוכר בחנות אמר שזה מתאים") אז עכשיו אני מחפש להחליף כרטיס, ואני ממש מתלבט איזה כרטיס לקנות, האם ללכת על AMD או NVIDIA, ומה הכי ישתלם לי לטווח ארוך. המסך שלי כרגע הוא 22 אינצ' אבל אני מתכנן להוסיף מתי שהוא עוד מסך 27 אינצ', אז חשוב לי שהכרטיס יסחוב לפחות סבבה. הנה המפרט של המחשב שלי (שהמבינים מבינכם יגידו אם זה צוואר בקבוק או לא, לדעתי המ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בחיפושי אחר כרטיס DVI , אני מגיע להרבה כרטיסים שבאינפורמציה שלהם מופיע הנתון DVI אבל בתמונה אין להם יציאה כזאת. אני מחפש כרטיס גרפי במחיר בזול ביותר שתומך ב DVI

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Tov_Tov,

טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים