כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1 לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי RADEON 9800 PRO ויש לי את ה ATI Catalyst Control Center ואני עושה CLONE למסך ואז את הסרט רואים או רק בטלויזיה או רק במחשב (אפשר לשנות את ע"י SWAP DISPLAY MAPPING איך אני עושה שאני אראה את הסרט גם במחשב וגם בטלויזיה? ועוד משהו קטן..אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל הוא לא נכנס במסך, אני לא רואה את הצדדים של המסך נגיד את השעון של הXP ואת הצד השמאלי של תפריט הSTART
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מסך לקנות 17" לפני חודש עשיתי מפרט ויש לי את המפרט(שאני קונה ביום שני) והכול אבל רק מסך אני חודש מחפש מסך טוב פעם אומרים את המסך של MAG פעם של LG F700P פעם 17" Viewsonic P70F Flat Monitor ועוד כמה מסכים אני לא יודע מה לקנות :'( איזה מסך הכי טוב? יש איזה אתר של השואות מסכים? אני יותר רוצה לבדוק LG F700P VS VIESONIC P70F מה יותר טוב ולמה?
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי geforce4ti מיושן והגיע הזמן להחליף אותו. איזה כרטיס מסך AGP באיזור ה1000 שקל אתם ממליצים לי לקנות כדי שאני אוכל לשחק קצת במשחקים? שווה בכלל להשקיע היום 1000 שקל בכרטיס מסך AGP חדש למחשב או שעוד כמה חודשים, חצי שנה, אני אגלה ששום פעם אני לא יכול להריץ שום דבר? לצערי הלוח אם שלי תומך רק בAGP אז כל כרטיסי הPCIE לא אקטואלים בשבילי עיינתי בפורום כדי לנסות להחליט איזה כרטיס מסך כדאי אבל רק יצאתי יותר מבולבל...
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים רבות בהן דבקתי בקונסולות, החלטתי לרכוש מחשב חדש, בתקציב מוגבל למדי. להלן המפרט: Ninja HD6850 1GB AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) Crucial 4GB DDR3 כעת - ציפיתי לביצועים לא רעים בסך הכול במשחקי MMO בעיקר, כמו The Old Republic, Guild Wars 2, ו-Planetside 2. אני מודה שאני מעט מאוכזב ממה שאני מקבל ואני תוהה האם אלו אכן הביצועים המתאימים לכרטיס מסך ולמפרט בכלל, או שמא אולי יש איזו בעיה? אשמח לחוות דעתכם. הן בגילד וורז 2 והן בThe Old Republic, אני מקבל בממוצע Framerate של 40 על הגדרות גבוהות ברובן. ברגע שאני מגיע לעיר, אפילו אם אין בה כמעט שחקנים אחרים, אני צולל ל25. הקטע המוזר הוא שגם כשאני מנמיך להגדרות *הכי נמוכות*, הFPS כמעט לא משתפר, אול…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שמעתי ש-XXX יש לה מאוורים פצצות ובלי קשר אני יודע שהם טובים אם לא בין היותר טובים בעולם על איזה כרטיס מסך אתם ממלצים שלא עולה מיליון דולר אבל שיהיה מספיק טוב לכל מה שוקרה היום אני ידוע ש X800 הכי טוב אבל בוא נרד ממהר אנא תגובתכם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
קראתי פעם משהו על מערך CrossFire שאחד צריך להיות מאסטר והשני יכול להיות רגיל בקיצור לא כ"כ הבנתי מה בדיוק צריך כדי לבנות מערך CrossFire אם אני קונה את הכרטיס הבא http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 (שימו לב שלא כתוב עליו אף מילה לגבי CrossFire) האם הוא יכול בעתיד להיות בן זוג במערך CrossFire או שאני אצטרך לזרוק אותו ולקנות 2 כרטיסים שהם CrossFire ? ובכלל איך אני יכול לדעת אם כרטיס מסויים יכול להשתלב ב- CrossFire האם זה אמור להיות כתוב באופן מפורש בדף המוצר ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מתוקצב ב 700-800 שקל עדיף פחות אני צריך תכרטיס למטרת מחשקים NFS החדש וכאלה הגראפיקה חשובה לי אך לא עד כדי כך היה לי 6600GT שנשרף לי והוא הספיק לי אני צריך שהכרטיס יהיה 256 מגה עדיף שיהיה עליו מאורר!!! יש לי AGPX8 המעבד AMD Athlon 64 BIT 3500+ 2200MHZ לוח אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
1.צריך לוח אם מיוחד בשביל לעשות קרוספייר 2.אך אני מקבל את הכבל של קרוספייר אם הכרטיס עצמו? 3.הקרוספייר הוא כמו הSLI בדיוק זאת אומרת 2 כרטיסים זהיים שמחוברים רגיל ונותנים 200% ביצועים או שפחות ואם פחות כמה? תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום כמה ממכם הולכים לקנות בקרוב את G80 במחיר של בין 2900 ל4500 (כתלות בדגם) עבור הכרטיס המסך החדש של NVIDIA ? ומדוע הולכים לעשות או לא לעשות זאת?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים המסך לא הראה לי תמונה רק הבהוב חיברתי את המחשב ל3 מסכים אחרים ובכולם רואים מצוין הכל נורמלי חשבתי שזה המסך הלכתי לחנות ובחנות המסך עבד הבאתי אפילו את המחשב וזה עבד עם המחשב שלי גם חזרתי הבייתה ניסיתי שוב והמסך לא נדלק שוב רק הבהב חיברתי את המסך אצלי אפילו למחשב אחר של שכן וגם לא נדלק יש לציין שהמסך לפעמים נדלק אחרי מספר דקות ומראה תמונה אך שאני לוחץ על הכפתור כיבוי ומכבה אותו ומדליק אותו מחדש שוב לא נדלק רק הבהוב חזרתי שוב לחנות ושוב זה עובד שם אני התייאשתי אולי תוכלו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני משתמש בדרייברים של ati 4.7 שמעתי שאומגה גם נחשבים לטובים ומעלים את הביצועים! כדאי לי להתקין אותם? למישהו יש בעיות עם זה? וגם תמיד אני מתקין את הדרייבר של ati ישירות עלהדברייבר הקודם, אני יכול לנהוג גם ככה עכשיו? או שחייבים להסיר את הדרייברים של ati קודם?
-
שלום,קניתי כבל HDMI אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך,היציאה בכרטיס קטנה יותר,איזה מתאם אני צריך כדי לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים תקציב עד 1800 שקל אבל רק לגיימרים רציניים שמריץ הכל חלק על מקסימום איכות
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכרטיס חזק עד 1000ש"ח ומעלה ללא החלפת ספק כח כמו כן יש לי חיבור אחד של 1X16 מתח מספק הכח ( 1 X 75Watt 6-pin PCI ExpresS ) על איזה כרטיס כדאי ללכת ATI או NVDIA אני חושב על חברת SAAPER יש להם כרטיסים טובים ושקטים אבל מה הכי מומלץ עבור מערכת מחשב זו : מעבד I5 -750 זיכרון DDR3 3GB 1333MHZ לוח אם GIGABAYT GA P-55 3 כוננים כשיחים שאלה נוספת GT 9600 יותר חזק מ ATI 1950GT
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בידיים שני כרטיסי 7900GT אני הולך להרכיב אותם כקונפיגורצית SLI ...אחד בסטוק והשני באובר , באיזה מהירות יעבדו שני הכרטיסים , יש לי ספק של Enermax Liberty 400W האם יספיק למערכת כזו ... המערכת שלי ... מעבד Core 2 Due E6400 זיכרון S.T DDRII 800 2X1GB CL4 2 דיסקים קשיחים 120GB + 200GB 1 כונן אופטי לוח DQ6 (אני עובד עם דרייברים מיוחדים שמאפשרים SLI ) המעבד באובר על 3.4GH זיכרון על 1065MHZ נ.ב : אם זה שייך למקום אחר אז סליחה ...
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא הפעלתי אפילו משחק אחד.. אני מדליק את המחשב מחכה כמה דקות והטמפ' עולה עד ל 81 בערך והמאווררים מתאמצים.. יש לי win 7 מה לעזאזל קורה פה? כל הקיץ שיחקתי משחקים עם הכרטיס הזה וזה בחיים לא הגיע לטמפ' כאלה אני צריך לציין שרק אתמול עברתי לwin7 והדרייבר האחרון הותקן כבר
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב אני רציתי לדעת האם יש אפשרות להחלפה מהירה של הפריימרי סקרין בתצורת קלון בכרטיס 6600gt עם הדריברים האחרונים חוץ מהקיצור בשורת המשימות. או אם יש פתרון לתצוגת וידאו בשני המסכים במקביל (אולי הצגה בסופטוור ולא בהרדוור)
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אז ככה, קודם כל, אני לא גיימר! פה ושם אני משחק באיזה משחק, אבל אני לא מגדיר את עצמי כגיימר. לעומת זאת אני גם לא מגדיר את עצמי כמישהו שלא משתמש במחשב, אז נמאס לי מהג'יפה MX440 שלי אז יש לי כמה אפשרויות לשדרוג, אני רוצה שהכרטיס יריץ לי משחקים יפה וחלק, אבל לא בהגזמה. בבקשה בלי שאלות מאיפה, וגם אם אתה יודעים מאיפה(ולא קשה לדעת), זה לא המקום לפרסם את זה. 1. GeXcube R9600PRO 128MB באיזור ה 550 ש"ח. 2. Abit FX5700 128MB באיזור ה 500 ש"ח. 3. MSI TI4200 64MB באיזור ה 250 ש"ח. המטרה שלי היא שיריץ טוב את C&C GENERALS, NFSU2, MOHAA ועוד. השאלה היא אם ה TI4200 יספיק לי? אם כן אני אקח אותו.... אם לא אז יש התלבטות בין ה R9600PRO שהוא קצת יותר חזק לפי מה …
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שהגיע זמן לשדרג את הכרטיס מסך ואני אשמח לקצת התייעצות אני מריץ 2400+ לוח KV7-V AGP 750 MB AMERICAN DATA FX 5200 כולם ללא OC המטרה היא מן הסתם להעלות רזולוציה ו FPS בNFS או HL2 לדוגמא התקציב נוטה לכיוון עד ה 1000 (אולי קצת מעל - אתם יודעים איך זה ) כרגע ה 6600 GT על הכוונת אז מה מומלץ ? האם זה משנה של איזה חברה הכרטיס (הכרטיס לא הצ'יפ) והאם ניתן לעשות לו OC והשלכות לגבי חום ודציבלים ?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-