עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Blah,

מספיק להוריד את הגירסה Catalyst 3.1 כדי שיהיה לי את כל העידכונים או שאני צריך להוריד גם את הדרייברים הקודמים ? * זה פעם ראשונה שאני מתקין דרייברים (כרטיס חדש) תודה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  2. כותרת... אני צריך בבקשה מידע על הכרטיס מסך 8800GT OC עם הקירור הזה של INNO3D... כי אני רוצה לדעת עם יש לו בעיות למשל כמו הגרסת הOC של ג'גהבייט(NX88T512HP ). אמרו שיש לה הרבה בעיות וכל מיני.. אז אני רוצה להיות בטוח זה הדגם/שם שלו C8800GTX1-H5GTCD הינה לינק באתר יצרן: http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm לינק לFOXPCP: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 תודה לעוזרים גם למנסים לעזור חח

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by itay-s,

יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by kobibo,

לי יש ATI ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדרייברים של ATI לאלו של Omega ? מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. Started by hearyourorphanedch,

איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים, במה הם שונים? ?7300GS 256MB DVI, PCI-E? Grapics Engine: Geforce 7300GS Memory Size: 256MB DDR II Memory Bus: 64bit Engine Clock: 550Mhz RAMDAC: 400Mhz Max. Resolution: 2048x1536@85Hz Bus Standard: PCI Express VGA Output: Yes TV Tuner: No TV-out: Yes VIVO(Video-in.Video Out): No DVI: Yes ?Radeon 9600XT TV, DVI 256MB (BULK)? דגם RADEON 9600 XT בקר גרפיקה RADEON 9600 XT זיכרון 128MB of DDR SDRAM חריץ AGP 8X/4X/2X יציאות VGA connector for analog CRT S-video or composite connector for TV/VCR DVI-I connector for digital CRT or flat panel

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. Started by djefi,

שלום חברים 1. האם לוח אם בעל 2 חריצי הרחבה PCIE (חריץ אחד 16 והשני רק 8) יכולים לתמוך בשני כרטיס מסך לעבודה ב2 מסכים שונים כלומר כרטיס למסך A וכרטיס למסך B (ואני לא מתכוון לטכנולוגית הCrossFire או SLI) 2. בהנחה שהתשובה לשאלה 1 חיובית אז נניח בתקציב של 400-500 ש"ח מה עדיף? כרטיס מסך חזק (יחסית) אחד בעל 2 יציאות או 2 כרטיסי מסך (250X2 ש"ח) כאשר כל כרטיס מסך מתחבר למסך אחר 3. מעדיף כרטיס פסיבי ללא מאוורר 4. מה עדיף NVIDA או ATI? מה השימוש מולטימדיה בעיקר עריכת וידאו ומוסיקה לא משתמש במשחקים בכלל ומה המפרט שלי? מעבד: E8400 לוח: GIGABYTE GA-EP45C-DS3R PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x16 slot, running at x8 זיכרון: 4 GB מע הפעלה: XP

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קנו לי היום מסך L1970HR איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by *Gal,

היי, רציתי להתלבט אתכם בקשר לרכישה של כ. מסך מסוג GeForce 6600 (256 Mb Ram) של חברת Gigabyte עבור אפיק Agp8X. הדגם המדוייק של הכרטיס הוא: Gv-n66256dp. כמו כן, הוא כולל קירור פאסיבי. יש לציין כי אני לא מעוניין לבצע בו OverClock. השאלה שלי היא האם הכרטיס יעבוד טוב על ערכת השבבים (Chipset), מסוג FX661 של חברת Sis לאחרונה שמעתי על מקרים רבים בהם כרטיסים מהסוג הזה נתקלים בקושי בעת הפעלה על צ'יפסט של SIS. האם הוא יספק את רוב הביצועים שלו על המפרט הבא, והצ'יפסט הנ"ל? :-X המפרט שלי: P4 2.4Ghz MB Ram 512. אני מעוניין להריץ בכרטיס זה משחקים שלא כבדים מ Gta San Andreas על הגדרות בינוניות (1024X768, ופילטרים X2) תודה, גל.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. מישהו יודע מתי יצאו הדגמים היותר זולים של סדרה 8 של nVIDIA ?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום לכם, קראתי את ההודעה המכילה את כרטיסי המסך המומלצים לקניה, וראיתי את ההערה כי כרטיסי המסך המומלצים בהודעה לא יציגו את יכולותיהם במידה וישויכו למסכים בעלי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 ומטה. לטעמי זה נשמע קצת קיצוני - מן הסתם ככל שהרזולוציה עולה הביצועים מרהיבים יותר, אבל האם רזולוציה של 1280X1024 שבה אני עובד כיום לא תספק לי בשילוב עם כרטיס שכזה (GeForce 8800GTS 320M) איכות יוצאת מן הכלל במשחקים ? תודה רבה. אגב, אם זה משנה, המסך שברשותי הינו ViewSonic VP171b.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by mystikal,

אהלן, אני קונה מערכת עריכה חדשה ללא כרטיס עריכה לכן אני רוצה להתיעץ בקשר לאיזה כרטיס מסך יתאים לי למערכת כזאת כשאני יוצא מנקודת הנחה ששאר רכיבי המחשב יהיו איכותיםם ביותר מעבד אינטל 3.4 1024 ראם וכו ... ככה שאני צריך מסך איכותי שיתאים לצורכי, אני לא צריך משהו למשחקים וגם לא משהו לתוכנות תלת מימד תודה!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by iyossi,

שלום, מכיוון שאני לא מבין בחומרה, ולא יודע איזה מידע לתת , הנה קישור ללוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp כרטיס המסך הנוסף שהיה לי התקלקל, ולכן אני מחפש כרטיס חדש. משחקים אצלנו במשחקים גרפיים, אבל לא כבדים במיוחד. אני מחפש כרטיס שיתאים גם למחשב הקיים, אבל גם למחשב הבא (שכנראה יגיע בשנה הקרובה...) מה אתם מציעים ? תודה מראש יוסי

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by t_zeltzer,

שלום לכולם, אני מוכר כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 PRO ATLANTIS ULTIMATE 256MB DDR AGP8X TVO/DVI זמן שימוש: הכרטיס היה בשימוש במשך 4 חודשים. סיבת מכירה: מחשב חדש עם חיבור PCI Express כרטיס חדש כיום עולה יותר מ- 1800 ש"ח. מחיר מכירה: 1100 ש"ח. לפרטים: 03-7518797 תומר. מאפייני כרטיס: Graphics Processor and Memory Graphics Processor ATI Radeon 9800 Pro Graphics Processor Codename R350 Graphics Core Clock Speed 380MHz Pixel Pipelines 8 Texture Units Per Pixel Pipeline 1 Vertex Units 4 Pixel Shader Version 2.0 Vertex Shader Version 2.0 Installed Video Memory 256MB Memory Technology DDR II SDRAM Memory Clock Speed 350MHz Memory Bus Width 256-bit; Primary RAMDAC Clock Speed 40…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by guyohana,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המחשב שלי נקנה לא מזמן והכרטיס מסך הנוכחי גרוע לא מעלה שום משחק גבוהה , אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות לי משחקים גבוהים כמו crysis warhead,far cry2,call of duty ועוד משחקים אחרים. תקציב:500 ש"ח תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  15. אני צריך המלצה לגבי כרטיס כזה והכי חשוב AGP. עדיף ב 500 אבל אפשר לנדוד עד 550. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by DDgeva,

הגירסא הכי זולה ושהכי מתאימה לי היא של Palit.. ואמרו לי שהיא לא חברה משהו.. תוכלו להסיר לי מה יהיה ההבדל בין הכרטיס של Palit לשל Sapphire? (החברות היחידות שמצאתי שמייצרות את הכרטיס).

• 10 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה כשאני מסתכל למשל בsandra או על הזיכרונות עצמם על הכרטיס כתוב DDR SGRAM? מה זה SGRAM? הוא יותר טוב מSDRAM?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by weissby,

אני מסתכל לי בKSP על כ.מסך של nVidia וחלק מהדגמים שלהם כאילו חוזרים על עצמם כמה פעמים יש שם כאילו חלוקה לקבוצות (asus שחשבתי שהיא חברה שבעיקר עוסקת בלוחות אם, ועוד כל מיני חברות שאנלא מכיר, כשאני ציפיתי שהחלוקה לקבוצות תהיה בין nVidia לATI..) יש לדוגמה: את ה7600GT למשל יש תחת הקטגוריות של ג'יגהבייט, point of view, eVGA, ASUS ואולי עוד כמה ששכחתי מה ההבדל בין כולם?(אם יש..) בשביל מה זה טוב? וד"א, מה זה אומר הנתון הזה: כשלמשל אומרים לי 96 pixel pipelines? תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  19. האם יש לי תוכנות רוגלה או SPY המזיקים למחשב שלי? כאן כל התהליכים שלי : http://img192.exs.cx/my.php?loc=img192ℑ=13zx.png תודה 2יי

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. זאת לא טעות עד עכשיו היה מפתה לקנות כרטיס חדש ולקבל את WITCHER 3 אבל כרגע תקבלו גם את WITCHER 3 וגם את המשחק החדש של באטמן ! משחקים שעולים בסביבות 60 דולר לאחד אסוס סטריקס מאמזון עולה 420 דולר אחרי משלוח או 1622 שקלים שווי המשחקים ביחד 120 דולר 450 שקל בערך מה שמשאיר באזור של 1150 שקל לכרטיס עצמו מפתה לגמרי! http://www.geforce.com/whats-new/articles/batman-arkham-knight-the-witcher-3-wild-hunt-nvidia-geforce-gtx-bundle http://www.techspot.com/news/60584-nvidia-bundles-witcher-3-batman-arkham-knight-new.html קומבינה אפשרית - למכור את המשחקים בפייפאל תמורת 40 דולר האחד נשארנו עם הוצאה של 340 דולר 1300 שקל ואפשר את הכרטיס למכור כחדש באריזה למישהו פה בארץ ב 1800 במקום 2…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by RocknRolla,

פתחתי כאן נושא לפני שבועיים. אני שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני חודשיים והביאו לי כרטיס מסך זמני הרבה פחות טוב ממה שהיה לי. עברו כבר חודשיים אני כבר לא ידוע מה לעשות. אני מתקשר לחנות כל פעם הם אומרים לי החברה פשטה את הרגל וצריך סבלנות כי גם האחריות אז מבוטלת והם פנו לחברה אחרת ולא יודע מה הם כבר מחרטטים לי שם. התקשרתי היום שוב לחנות כבר חטפתי קריז ואותו סיפור הם אומרים לי סבלנות. מה אני יכול לעשות? אני חייב לקבל את הכרטיס עד ה-20 לחודש פשוט חייב.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  22. קיבלתי 3642 ב3d mark 2003 בלי AA בלי AF הכול על defaults האם הציון הזה טוב יחסית למפרט שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by arik100,

איך הכרטיס מסך הזה? זה כרטיס מסך של מחשב נייד , אני לא מצפה להרבה , אבל השאלה היא אם הוא כרטיס נורמלי שיכול להריץ משחקים לפני כמה שנים על LOW לדוגמא , או האם הוא כמו כרטיס ON BOARD של מחשב שולחני , או שהוא הרבה יותר גרוע מזה? קצת פירוט בבקשה תודה מראש

24. Started by avi2014,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=e27c6b64b69f5b00a1df462a71bcd683

• 4 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.