עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה לציין שחשבתי כמה דקות באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת והחלטתי לשים אותה פה אם הפורום הזה לא מתאים אז תעבירו את ההודעה. אז ככה אני רוצה שתסבירו לי משהו מאוד מוזר (לפחות בשבילי) שראיתי לאחרונה קניתי מחשב חדש לא מזמן (את המפרט אפשר לראות בצד) ובדקתי את ה- FPS שלי במשחק שנקרא UNREAL TOURNAMENT והוא עמד בממצוע על 80 -90. שבוע שעבר הייתי ב- LSP ב- LAN SHOP בהרצליה עם מחשבים שהכרטיס מסך שלהם זה GEFORCE 2 MX ומעבדים שהם AMD DURON 1200 ומשום מה ה- FPS שם היה בממצוע 130-150. וכן בדקתי אצלהם ואצלי ושמתי את זה על אותה רזולוציה ועל אותה טקסוטרה ודיטיילס... למישהו יש מושג למה ה- FPS שלהם הרבה יותר גבוה משלי? ומה אפשר לעשות כדי לתת עוד קצת שיפו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ccc,

הסרתי אותם כי הייתה לי בעייה עם ציון נמוך ב3DMARK פתאום... אז החלטתי להתקין מחדש כמובן הסרתי כל זכר לדרייברים לפני שהתקנתי אותם שוב... ההתקנה עברה בהצלחה עושים ריסט, הווינדוס עולה, אבל עדיין אין דרייברים..! ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות ברתיס מסך חדש ואני פשות לא ידע מה ליקנות אני צריך משהו בסביבות ה1500שקלים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המפרט שלי P2.4 333 DDR ASUS RADEON 9000 PR( 64 שמעו הביצועים ממש לא משהו במיוחד במחקשים שאני מאוד אוהב (UT2003...NFS-HP-2....) החלטתי להחליפו למשהו יותר טוב ... הוא עלה לי 630 ש"ח מה אתם ממליצים במקום ? זה מאוד מוזר לי הקטע הזה שרואים בהשואות שבמשחק אחד הרדאון שולט ובשני הGF4 TI 4200 למשל ... מה הולך פה ? שווה להשקיע עוד 200-300 שקל בTI4200 ??? איך יהיו משחקי העתיד ? ירוצו טוב יותר על הרדאון המוזל ? או על ה4200 הייקר קצת יותר ? נורה חשוב לי פה דעה מקצועית כי אני מאילו שקונה מחשב ל3..4...שנים לא מחליף כל שנתיים תודה לכם .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה עדיף למטרות משחקים בעיקר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by vourt,

הכרטיס הוא ATI GIGABYTE 9800 , מפרט המחשב אפשר לראות בצד, והתוצאות ב3DMARK 2001 SE ממש מאכזבות! 12000 נקודות בלבד! זה הגיוני? כפיר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by BreezeNET,

שלום, אני צריך כ. מסך קצר (פיזית) בגלל מגבלות בלוח, היה לי עכשיו ויכוח (די דבילי בטלפון) עם נציג מכירות של רשת חנויות ידועה שטען שהכרטיס של EVGA הרבה יותר טוב מהכרטיס של MSI והוא התחיל לזרוק לי לאויר את כל הפרטים הטכניים של הכרטיס (שלא ממש עניינו אותי), כמובן שהוא גיבה זאת במחיר הגבוה יותר של הכרטיס. אני יודע שהכרטיס של EVGA מגיע עם יותר זכרון אבל אני לא חושב שהוא יתן ביצועים גבוהים יותר. מי פה הוא זה שטעה? ואם יש לכם המלצה לכ. מסך אחר קטן באותה רמת מחירים, אז ........ תודה MSI GTX650 Ti 1GB EVGA GTX650 2GB

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Oray Lola,

שלום לאחרונה רכשתי את כרטיס המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu הכרטיס מסך הקודם שלי הוא GTX 275 הספק - הכרטיס מסך החדש בא עם שני כבלים כאלה : הכרטיס הקודם שלי התחבר בעזרת כבלים אלו : (הירוקים) (ואלו התחברו לכרטיס מסך) בנוסף ישנו את התרשים הזה : לא כל כך הבנתי לאן לחבר את הכבלים החדשים , כי אין לי כבל שמתחבר ל4 פינים שלהם. חשבתי אולי לחבר את הכרטיס המסך החדש כמו הקודם, אבל לא רציתי לעשות נזק . תודה על העזרה.

9. Started by NightsSpirit,

שלום לכולם, בתקציב של 1500 שקל, איזה דגם הכי משתלם לקנות? האם כדי לקנות בחול? (כי black friday מתקרב) במידה וקניתי בחול, והכרטיס מתקלקל, האם אני יכול לממש את האחריות ואיך זה עובד? תודה רבה לכולם על העזרה

10. התקן שינסה לגנוב את כתר הביצועים מה-HBM2 כמעט מוכן לתפוס את הבמה המרכזית לכתבה

11. ברשת מספרים לנו על ליבות GA103 ו-GA104 מארכיטקטורת ה-Ampere - בתהליך ייצור של 7 ננומטר מבית סמסונג ועם זינוק אפשרי גדול בביצועים לכתבה

12. https://forums.geforce.com/default/topic/524985/geforce-drivers/official-nvidia-r310-70-whql-candidate-display-driver-feedback-thread-released-12-4-12-/1 ב-ח-י-י-ם לא היו לי בעיות עם הכרטיסים שלהם ופתאום אי אפשר לשחק במשחקים האחרונים יותר מעשר דקות מבלי לקבל ארטיפקטים וכל מיני קראשים ומסכים שחורים. אני מתחיל לשקול ברצינות לעבור למתחרה במפרט הבא שלי. זה פשוט לא נגמר...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רואה פה הרבה אנשים שמעדיפים בהרבה את 1950P מאשר 8600GTS בטענה ש 8600GTS לא יהיה " DX 10 אמיתי " ושהוא יהיה כמו ה- FXים, מאיפה אתם מסיקים את זה ? ביינתים הבאנצ' היחידי שראיתי (למשחקים) היה מאיזה אתר גרמני שאני לא מכיר, שלפי דעתי היה מאוד מפוקפק משום שנוידיה אסרה לפרסם באנצ'ים לפני ה- 17. אני לא לא בא פה ברוח רעה,בכלל לא אני רק אומר שאולי יש משהו שאני פיספסתי... לא להתנפל עליי בבקשה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Iron~Chef,

שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומאוד רוצה כרטיס 6800 כלשהו. ראיתי בחנות k.s.p כרטיס 6800 של חברת pine xfx במחיר זול משמעותית מ 6800 אחרים שראיתי. כמו כל יהודי אני שואל: מה הקטצ' האים הכרטיס הזה באמת נחות יחסית לאחיו מבית GIGABYTE ALBATRON וכו' האים יש איפא שהו השוואה בין יצרנים של כרטיסים אם אותו שבב ? ושאלה שניה, חצי רטורית מה הקטע של gainwood שהכניסו את המילה ULTRA בסידרת הכרטיסים שלהם?! (גם כזה כרטיס 6800 רגיל או gt) זה כאילו לעבוד על אנשים בכוונה תחילה ??!! (כבר ראיתי חנויות מטעות בעניו הזה שמיתיחסות ל6800 שלהם כ 6800 ultra)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by voodo,

BFG או Leadtek ??? מה כדיי לקנות שתיהם עולים בחו''ל אותו מחיר אל מה ללכת רק מזכיר שקראתי פה בפורופ שיש לBFG עובר קלוק כבר אבל גם אבנתי שיש קרור מצוין לLeadtek אז מה עדיף ואני לא אחד שעושה עובר קלוקינג זה ממש משמעותי העובר קלוק של הBFG או שזה לא קריטי ??? נערך: Leadtec תוקן ל-Leadtek

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ABCD,

בלי קשר למחיר, האם הביצועים של ה X800XL עם ה 512 MB יותר טובים מה 256 MB? כי בביקורת כאן : http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2406 אני אפילו רואה שה 256MB יותר טוב בחלק מהמיקרים, או שאני לא מבין נכון את הטבלאות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by marvje,

טוב החלטתי להחליף את העגלה שיש לי (מפרט בחתימה) ולקנות סוף סוף כרטיס חדש.. אבל אמרו לי שיש לכרטיסי ATi הרבה בעיות כמו VPU RECOVER או קריסות עם מסכים כחולים ועדיף ללכת על כרטיס מבוסס nVidia (כמו6600) (וגם עוד אמרו שהכרטיסים של ATi לא תומכים טוב ב OpenGL [בעיקר המשחק שאני משחק,ET שהוא עובד על OGL). אם אני אקנה את הכרטיס הזה (או את 6600), המחשב שלי ינצל אותו ? נ.ב. ה GF 6600 (לא GT) הוא יותר טוב מ 9600XT ? נ.ב.2 התקציב שלי זה עד 750 שקל :[

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tomzakai,

שלושתם עולים פלוס מינוס 2400 שקל, נתונים די זהים, מה בכל זאת עדיף, או אולי אפילו מסך אחר דק של 19 אינטש באותו המחיר... תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sdfljkxcv783,

שלום לכולם, קניתי בסוף השבוע שעבר את הכרטיס ורציתי לשמוע את דעתם של אחרים המחזיקים בכרטיס הזה, לגבי הטמפרטורה שלו. במצב של Idle, יש טמפ' של כ- 65 מעלות ל- GPU. במשחק - הטמפ' עולה ומגיעה לכ- 88 מעלות, ובהרצת AtiTool (בדיקת 3D) אני מגיע גם ל- 100 מעלות. הבעיה היא שכתוצאה מעלית הטמפ' הכרטיס מתחיל לסובב בטירוף את המאוורר (100% מהירות) וכל הסיפור רועש כאילו יש לי מייבש שיער עובד בתוך המארז... המארז שלי די מאוורר ( מאוורר כניסה, מאוורר יציאה ), וגם אם אני פותח אותו ושם עליו מאוורר חיצוני, זה לא משנה הרבה מהמצב. האם גם לכם יש כאלו טמפרטורות? עריכה: הכרטיס הוא של PowerColor.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by vico05,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע איזה מתאים לי למחשב תוכלו לעזור ולתת המלצות לוח אם- GA-G31M-ES2L מעבד- dual core e5300 זיכרון 2G אני מחפש משהו בסביבות 400 ש"ח אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה למשחקים וכו'

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. N250GTS Twin Frozr 1G OC http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1883 המוכר פרסם ב142$ + 43.5$ משלוח אקספרס לישראל עשיתי "make offer"של 130$ לכרטיס ו20$ למשלוח ולהפתעתי זה התקבל ועכשיו נשאר לי רק לשלם על זה. איך העיסקה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by com,

שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 1,

לרגל רכישת מחשב חדש הומלץ לי בפורום מפרטי המחשב לרכוש את הכרטיס LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB אך בחנות המחשבים בכרמיאל שממנה אני ארכוש את המחשב יש את הכרטיס הנ"ל רק של חברת POINT OF VIEW. השאלה היא מה ההבדלים בכרטיסים, ומה עדיף, והאם זה קריטי ושווה לנסות להשיג מחנות אחרת. יש לציין שמחיר שלהם זהה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by edi17,

שלום לכולם! האם משהו מכם שמע על הכרטיס החדש של Gigabyte? יש פה לינק לחנות שמוכרת אותו: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3194 הוא עולה בסביבות ה- 1400 ש"ח... יש עליו קירור של זלמן "עצבני", דעתכם...? מחכה לתשובות. נ.ב זה הקירור http://techreport.com/reviews/2005q2/zalman-vf700s/index.x?pg=2

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eviatarp,

שלום המפרט מחשב שלי נכון לעכשיו הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l ואני יכול לקבל כמעט בחינם את הכרטיס מסך gtx560 ti ורציתי לשאול האם הוא יפעל על המערכת שלי? האם יווצר צוואר בקבוק משמעותי? תודה מראש לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים