עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by thechecker,

שלום, מה דעתכם על הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821017 וכתוב עליו OC כי הוא מיוחד בשביל לעשות OC איתו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חשוב לי שלפחות יהיה אותו הדבר ולא פחות טוב. אני שואל מפני שנתנו לי המלצה בפורום מחשבים ניידים, למחשב נייד עם הכרטיס הזה. אני עובד כיום עם פרמייר 6(כן, התוכנה הישנה שיצאה ב- 2001) וכרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. התוכנה עובדת טוב עם כרטיס המסך הזה. המחשב שהמליצו לי עליו, הוא DELL Latitude E5520 וכרטיס המסך שלו, כמו שכבתי כבר, הוא Intel HD Graphics 3000. האם פרמייר 6 תעבוד לי יופי עם כרטיס המסך הזה? תודה רבה :-)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, הבעיה שלי היא שאחרי זמן קצר שאני משחק במשחקים אני מקבל ארטיפקטים אדומים וירוקים ואז כל המחשב ניתקע ואני זקוק לעשות Reset זה קרה לי כבר כמה פעמיים בCrysis וCOD4 אחרי כמה דקות משחק. (אלה המשחקים היחידים ששיחקתי) אז בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה המחשב חדש לגמרי מפרט בצד.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האם זה בגלל שעדיין לא הגיע לארץ? אם כן מתי צפוי? P.S. אשמח אם תשלחו לי בהודע פרטית, סוחרים מהימנים (כאלו שרכשתם וקיבלתם מה שרציתם) באינטרנט, מהם ניתן לקנות חומרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. משחק על 1680X1050. מעדיף להשאיר את הכרטיס במצב סטוק מבלי לעשות OC. משחק כל משחק אפשרי.. לפעמים זה FPS לפעמים מרוצים לפעמים PES.. או פוקר בפייסבוק מה שיוצא בתודה עמרי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב החלטתי במקום לקנות כרטיס מהמתקדמים כמו ה8800 וה2900 לקחת כרגע כרטיס MIDI ועוד שנה ומשהו לקחת משהו חדש.. בטווח של ה1000 חשבתי בינתיים על ה 2600XT של רדאון עם 512MB. יש הצעות אחרות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Adi_79,

רציתי לקנות 2 כרטיסי 4770, אבל אי אפשר למצא אותם בשום מקום במלאי, והיבואן לא יודע מתי יהיה... מה כדאי לקנות עד סכום של 1500 ש"ח? (כולל OC).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by segevon,

כרטיס מסך לחבר בעל מעבד Pantium D 3.4 ו2GB RAM.. לא משחקים כבדים במיוחד.. שיריץ CALL OF DUTY 4 על הכי גבוה שאפשר בתקציב הזה.. תודה... מפרט : Pantium D 3.4 DDRII 2 GB 333Mhz Intel Ati Xpress200 M-Board ספק של 450W (בטח מספק 400 גג)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sroolik,

אני מרכיב מחשב בימים אלו, מבוסס I5, שאמור לשמש בין גם בחלקו הנכבד למשחקים. רציתי לדעת איך הכרטיסים הללו והאם ההבדל ביניהם גדול, מהצצה חפוזה ביותר בבנצ'ים, נדמה והביצועים ביניהם די דומים או קרובים מאוד. מצאתי את ה 460 בגרסת ה 2GB ב- 400 שקלים, ואילו ה 6850 הזול היותר שמצאתי היה כ- 680 שקלים. מי מהם חדיש יותר? האם יש בחירה טובה יותר לכרטיס מסך עד 700 ש"ח? האם יש כרטיס טוב יותר באופן משמעותי ביותר אשר יהיה שווה תוספת של כ- 100-200 ש"ח? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ? תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kobibo,

מחפש כרטיס מסך עד 850 ש"ח ל PCI-E שיתן מענה למשחקים לפחות ל חצי שנה שנה (עד שיכנסו יותר לשוק כרטיסי DX10 ). כרטיס שיתמוך ב SM3 עדיפות ל Gforce? אודה ללינקים לחנויות באזור המרכז. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sinister18,

אשמח להסברים ולמה נועד השימוש בו...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב. אתמול חיברתי בפעם הראשונה את מחשבי בעזרת חיבור TV-OUT לTV. הכרטיס הוא RADEON9700PRO של GIGABYTE, שבא במקור עם יציאת S-VIDEO. השתמשתי במעביר S-VIDEO-RCA וחיברתי לצד של הRCA כבל באורך עשרה מטרים. לאחר מכן, הפעלתי את אפשרות הTV בCONTROL PANEL והופה, עובד. הדסקטופ נראה די טוב, גם אפשר לשחק משחקים בצורה מצויינת, אבל בעיה אחת, שבשבילה חיברתי את המחשב לTV- כשאני מגדיל סרטים לFULL SCREEN ולפעמים אפילו בצורה רגילה, הקטע של הסרט(!חשוב! הדסקטופ מאחור נראה כרגיל, בתוכנה דוגמת QUICKTIME) נהיה שחור\ירוק כהה ואין אפשרות לצפות בסרט. קטעי וידאו במשחקים עובדים מצויינים. ניסיתי להפעיל סרטי MOV, MPG וDIVX, עם נגנים כדוגמת DIVX PLAYER 2.1, QUICKTIME, WINDOWS MEDIA PLAYER וDIVX SUBTIT…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hardware maniac,

שלום, אני משחק HALF LIFE 2. הלכתי להגדרות ושיניתי הכל להכי גבוה.שמתי AA על x6 ו HDR על Full(if available). יש לי 7900GTX (נוודיה כמובן!) ואמרו פה שלכרטיסי נווידיה אין תמיכה בו זמנית גם ב AA וגם ב HDR. ??מה הולך פה? עריכה:הוספתי תמונה: http://i3.tinypic.com/x6if54.jpg

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by contA-,

שלום לכם! אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הללו ואני רוצה לדעת איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר ואיזה טוב יותר לאוברקלוק? תודה, עמית

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עקב מחסור בביצועים מהכרטיס שלי [geforce 2 mx 400] רציתי המלצות לכרטיס בתום כספי של 600-1000 ש"ח תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gggil,

לפי מה שהבנתי המחירים של הרטיסים האלו לא בשמיים אז הכרטיס הכי טוב שללא חיבור כח נוסף מהספק, בבקשה תיידעו ותביאו לכאן אני יודע שעדיף כבר להחליף ספק ולקנות כרטי מסך נורמלי אבל אין לי מספיק כסף גם בשביל ספק טוב וגם בשביל כרטיס מסך טוב..אזז בבקשה ;D תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב חדש שיהיה טוב לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ושלא ייצור לי צואר בקבוק עד לפני מס' ימים עבדתי עם כרטיס מסך HD3850 לאחר מותו החלטתי לרכוש כרטיס חדש ולא להיסתמך על המעבד הגרפי בלוח. נתוני החומרה הם לוח אם אסרוק אקסטרים 4 Z68 מעבד I7 2600K 8G זיכרות 1600MHz DDR3 בנוסף מה הם הפרמטרים החשובים שאני אמור להיסתכל בבחירת כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם... אני לא גיימר ולא כלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני סגור על מה אני יקנה TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם כבר אני משחק לעיתים רחוקות מאוד אני משחק ב: Medal of Honor GTA San Andreas וקול אוף דוטי השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה יספק אותי (כולל OC כמה שיתן) GIGABYTE 6200 128MB DDR 128 BIT BULK PCI-EXPRESS

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avivlevy,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? Club3D GeForce 7800GT 256MB eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E GIGABYTE 7800GT 256MB 256bit PCI-E או משהו אחר בין 2000-3000 שקל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. גירסאות בעיצוב ייעודי עבור כרטיס הדגל החדש של NVIDIA ממשיכות להיחשף ברשת באופן בלתי רשמי, ונראה ש-Zotac הטאיוואנית מכוונת למקסימום ביצועים בהספק גבוה בתערוכת Computex 2016 הגדולה, שנפתחת כבר בשבוע הבא, אנו צפויים לראות לא רק הופעת בכורה לכרטיסי דור ה-Polaris של AMD – אלא גם ערימות של כרטיסי מסך שונים ומשונים, ממגוון יצרניות, אשר מתבססים על ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 המבטיחים של NVIDIA, כאשר כל חברה תנסה להוכיח שהיכולות ההנדסיות שלה מתקדמות יותר משל האחרות וראויות לכסף שלכם. כפי שהראינו לכם לפני כמה ימים, הרשת מלאה כבר עכשיו בהדלפות וטיזרים למיניהם עבור אותם דגמים יעודיים שלא ישתייכו למשפחת ה-Founder's Edition שעוצבה ופותחה בידי NVIDIA עצמה – והמידע מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני לי מחשב עם כרטיס מסך עם יציאה אחת ממנו 15 פינים ואין בו עוד יציאה של DVI ואני מעוניין לקנות שתי מסכים לראות תמונת המסך אחת בשתי המסכים. איך עושים זאת ואיך אםשר לעשות זאת אם איני יכול...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by idanmal,

שלום לכל חברי הפורום.. חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות. המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050. אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק. הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון: הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים. האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. N250GTS Twin Frozr 1G OC http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1883 המוכר פרסם ב142$ + 43.5$ משלוח אקספרס לישראל עשיתי "make offer"של 130$ לכרטיס ו20$ למשלוח ולהפתעתי זה התקבל ועכשיו נשאר לי רק לשלם על זה. איך העיסקה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בעקבות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1093071525,65931, דיון (תרבותי ) על מצב השוק הבינוני לתושבת הPCI-e. מה הכרטיס העדיף לדעתכם? X700 של ATI או GF6600 של nVidia

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים