כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
האם PS4 PRO יכול להריץ משחקים ב4K על 60 FPS או לפחות 30? בדקתי את החומרה שלו , את המעבד הגרפי.. ולפי השוואות באינטרנט בחול , הם אומרים שם שהוא לא יותר שווה ערך מאשר GTX 980.... ואם זה נכון.. לי יש GTX 980 TI במחשב , והוא לא קרוב ללהפעיל 60 FPS משחקים. אולי ב2K כן אבל 4K.. אין סיכוי. חשבתי לקנות טלוויזיה שתומכת ברזולוציה 4K במיוחד בשביל זה, כדאי? לכן אני קצת תמהה מה כל ההתלהבות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב עם כרטיס מסך שיתאים לעמדה שיש בה 7 מסכים שצופים בדברים שונים.אשמח לקבל המלצה על פתרון מתאים מבחינת הכרטיס מסך והמחשב המתאים..האם אפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך כדי שיצא זול יותר מאשר הכרטיסי מסך היקרים?אין לי צורך בגרפיקה מיוחדת..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי כ.מסך עם TVOUT ואני רוצה נגיד להפעיל וויאנמפ ולראות אותו ביציאת VGA הרגילה ואת הפלאג הוויזואלי להקרין ב TVOUT בו זמנית זה אפשרי???? (הכרטיס המדובר הוא Ati RageII+ PCI 8MB )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין 2 הכרטיסי מסך האלו: LeadTeak GeForce 8800GTS BFG GeForce 8800GTS OC2 מה אתם מציעים??.. האובר קליק יקצר את חייו? ויש לי על שתיהם אחריות לכל החיים... מה יותר מומלץץ?????..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחיר הוא עולה בפנדה ויש 3 שנים אחריות החברה הזאת טובה או אמינה תודה 2370
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רגע לפני קניית מחשב ועומדת בפניי דילמה: ATI 5750HD של Sapphire גרסאת 1024MB לעומת NVIDIA GTS 450 של GainWard גרסאת 512MB 2 כרטיסים מדהימים לפי דעתי האישית, יותר אהבתי את ה450 של אנוידיה אבל הזכרון זה מה שמפריד ביני לבין ההחלטה הסופית.... עד כמה הוא משמעותי? אשמח למבחני ביצועים, דעה אישית וכולי....לא מעוניין בכרטיסים אחרים במחיר זהה או אחר. אלו האופציות היחידות. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 TI OC GIGABYTE GTX570 חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה עוד משהו קטן ראיתי באיזה אתר HWCOMPARE משהו שעושים השוואת בין הכרטיסים ו570 לקח ת560TI ברוב הדברים חוץ מדבר אחד קטן TEXEL RATE אפשר לדעת מזה? תודה מראש לעוזרים חג שמח וכשר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , ראיתי כבר כמה שבועות את הפרסומת של הכרטיס הנ"ל באתר , אבל אני לא רואה אותו בשום חנות און-ליין בארץ. אני מפספס משהו (?) כי די בא לי על הכרטיס הזה ... . תודה מראש ...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944&products_id=13322 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2216&products_id=13381 ---עריכה--- עים פתיחת צינורות זה ניראה טוב.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5550
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגיע פנטיום 2.4B עם 1024MB וגיי פורס TI4400 128 MB האם לקנות בכסף את הX800 XT PE ולהישאר עם המעבד?? או לקנות מעבד איי אמ דיי 3400 + לוח אם ולהישאר עם הכרטיס מסך?? בבק' עזרו לי כמה שיותר מהר....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב חדש שיהיה טוב לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ושלא ייצור לי צואר בקבוק עד לפני מס' ימים עבדתי עם כרטיס מסך HD3850 לאחר מותו החלטתי לרכוש כרטיס חדש ולא להיסתמך על המעבד הגרפי בלוח. נתוני החומרה הם לוח אם אסרוק אקסטרים 4 Z68 מעבד I7 2600K 8G זיכרות 1600MHz DDR3 בנוסף מה הם הפרמטרים החשובים שאני אמור להיסתכל בבחירת כרטיס מסך
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקלה לא רואים תמונה במסך בזמן שמחברים כרטיס מסך DVI למסך VGA כרטיס מסך GEFORCE 970 GTX
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד E6300 לוח אם MSI P965 NEO-F מה כרטיס המסך PCIE הזול ביותר? אני קונה באייבורי אגב.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם לוח מבוסס nforce מסתדר עם כרטיס מבית ati ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב בימים אלו, מבוסס I5, שאמור לשמש בין גם בחלקו הנכבד למשחקים. רציתי לדעת איך הכרטיסים הללו והאם ההבדל ביניהם גדול, מהצצה חפוזה ביותר בבנצ'ים, נדמה והביצועים ביניהם די דומים או קרובים מאוד. מצאתי את ה 460 בגרסת ה 2GB ב- 400 שקלים, ואילו ה 6850 הזול היותר שמצאתי היה כ- 680 שקלים. מי מהם חדיש יותר? האם יש בחירה טובה יותר לכרטיס מסך עד 700 ש"ח? האם יש כרטיס טוב יותר באופן משמעותי ביותר אשר יהיה שווה תוספת של כ- 100-200 ש"ח? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי קשר למחיר, האם הביצועים של ה X800XL עם ה 512 MB יותר טובים מה 256 MB? כי בביקורת כאן : http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2406 אני אפילו רואה שה 256MB יותר טוב בחלק מהמיקרים, או שאני לא מבין נכון את הטבלאות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שיצא הכרטיס החדש של RADEON : HD2900PRO שעולה 1450 ש"ח ואני מתלבט אם לקנות אותו או את ה - 8800GTS 320MB. אם אפשר, בבקשה לנמק את התשובה. שאלה נוספת, לגבי ה - 8800GTS, לאיזו חברה יש את הבאנדל הכי טוב? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 5770 של HIS כשהוא היה חדש הגיע לכ70 מעלות במאמץ מלא לאחרונה בדקתי טמפרטורה במאמץ ופתאום הוא עובר את ה100 מעלות עם מאורר על 100%! המאורר מסתובב מצויין בלי שום בעיה, כשהוא על 100% מהירות הוא עושה את אותו רעש שהוא עשה כשהוא היה חדש על 100% הסתכלתי על הכרטיס והכל נראה במקום.... קניתי לפני כשלושה חודשים. המארז הוא CM690 התקנתי מחדש דרייברים וניסיתי בעוד מערכת הפעלה ואותן תוצאות. יש רעיונות כלשהם ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 850 ש"ח ל PCI-E שיתן מענה למשחקים לפחות ל חצי שנה שנה (עד שיכנסו יותר לשוק כרטיסי DX10 ). כרטיס שיתמוך ב SM3 עדיפות ל Gforce? אודה ללינקים לחנויות באזור המרכז. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך 19 חדש ואני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל.. חשבתי על ה ViewSonic P95f+ אבל הביקורות המעטות שמצאתי עליו הם לא משהו.. בקיצור אני צריך מסך שטוח לחלוטין שיהיה לו רפררש של 85 לפחות ב 1600*1200 איכות תמונה בהירות ואיכות טקסט טובות. אם אתה יכולים לעזור ולהמליץ לי על מסך כזה מנסיון אישי או להפנות אותי להשוואות או דברים דומים אודה מאוד. תודה~
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהוא יש מושג אם ה x850xt pe ייצא ל AGP בשנה הקרובה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש mag 796fd2 ויש לי איזה בעיה עם הגדרת הצבעים אני גם מנסה להתחל את ההגדרות של המסך וזה לא נותן הבעיה בצבעים היא ב color manager יש שם כמה סוגים של צבעים שמוגדרים כברירת מחדל 6500K 5500K 9300K וכולם נותנים אותו צבע (אבל כל הגדרה צריכה לתת צבע אחר ) מה לעשות או להחזיר להם תמסחך אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Abit Siloro GF 3 ti 200 או MSI GF4 mx440-T ???? א. מה אצם אומרים? מה דעתכם על ההפרש במחיר בין השניים ושווי ביחס למחיר! ti 200 במחיר של 916 ש"ח ו- mx 440 במחיר של 644 ש"ח! (האם ה ti 200 אכן שווה את ההפרש?) ב. בהנחה שהמחיר לא משנה, (אבל עדיין הגבול העליון הוא 916 ש"ח) איזה מהשניים הייתם קונים? או כל כרטיס אחר יותר טוב בגבול מחיר זה! מחכה לתשובות ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מהדגם שכתוב למעלה.... יש למוצר הזה שני דגמים. רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב??? זה עם 1 ג'יגה זיכרון אבל DDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5105&CatCode=529 וזה עם 512 מגה זיכרון אבל DDR5..?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4584&CatCode=529 שאלה נוספת... האם אני יצטרך ספק יותר חזק?? המפרט שלי הוא (ספק 500W) INTEL E6300 3GB RAM 250GB לוח אם ABIT AW9D-MAX
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-