כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.! רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים האלה..יותר טובב? כי מבחינת כסף זה אותו דבר כמעט.. אהה וגם הג'פורס 6600 זה פסיאיקספרסס?? תודה על התגובות!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנחנו לוקחים לסיבוב כרטיס מסך נוסף מבין אלו החדשים של NVIDIA בסדרת GeForce RTX 30 - כאשר הפעם מדובר בשם עם הרבה אחריות מאחוריו, ה-RTX 3060 אשר אמור לפנות לנתח שוק גדול במיוחדלכתבה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום. המפרט שלי כרגע הוא Prescot 3.6 + 1GB RAM +X800XT המחשב סוחב משחקים אבל בצורה סבירה אבל לא מאפשר לעלות למקסימום הגדרות במקסימום רזולוציה. שאלתי היא האם כדאי לקנות 8800GTS? האם זה אפשרי? האם המעבד יהווה צוואר בקבוק ובכמה אחוזים? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות או השפעות שונות במעבר מכרטיס של נוידיה ל ati?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את השאלה הזו אני שואל בשביל חבר שלי, שאין לו פה חשבון משתמש:
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמעתי שמועות על בעיות, מה אתם יודעים? הצעות למסכים עד 1200 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כדאי להחליף x800xl ל 7800GT נותנים לי פיצוי של 1050 ויש לי 400 מיותרים ככה שתאמת אין לי הרבה מה לעשות איתם ככה שיש לי 1500 שקל שווה להוסיף 200 שקל +- ולקחת 7800GT תאכלס לא נראה לי כדאי ממש למה עדיף לחכות לדור הבא של המשחקים וכרטיסי המסך ועד אז כבר אני יהיה בצבא ב"ה ובכמה הבדל כבר יכול ליהיות? 20fps גג קיצר לא יודע אם שווה לי תנו את דעתכם... + אני מאד מרוצה מהכרטיס והמביצועים שלו בתור גיימר שמשחק על כבד משחקים כבדים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יוצאים בקרוב כמה משחקים טובים למחשב ואולי ה 4870 שלי לא יהיה מספיק טוב. הקצבתי למשימה 500-600 ש"ח , כרגע יש אותו , מעבד AMD PEHNOM 720 BE - 2.8X4 ו4 גיגה זיכרון RAM DDR2. לא מתיימר לקבל ביצועים טובים יותר מדיי , רק שיעבוד חלק בBF3 ו MW3 על רזולציה 1680X1200, הגדרות בינוניות .
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי את המשחק BF 3 לפי הדרישות המינימליות המשחק כן אמור לעבוד לי חלק לפחות על LOW. ברגע שאני נכנס למשחק אפילו הסרטון פתיחה מקרטע לי בצורה מחרידה! הטמפ' של הכרטיס בסדר גמור וגם של המעבד בדקתי הכל כולל הכל והכל בסדר גמור, אני לא מבין מה פה לא בסדר. מישהו יודע מה באמת מפריע, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה הפורום הנכון לפרסם בו את הנושא הזה אבל שיהיה. בכל מקרה חיברתי את המחשב לטלויזיה ועכשיו אני רואה בטלויזיה שחור לבן, העניין הוא שתמיד זה היה ככה, אחרי כל פעם שפירמטתי הייתי רואה בשחור לבן בטלויזיה. תמיד הצלחתי לסדר את זה (זה היה משהו בהגדרות במחשב , קליק ימני -> מאפיינים -> הגדרות וכו') אבל עבר המון זמן מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה ואני לא זוכר איך לסדר את זה. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הסביר ואת התוכנות בשבלי זה תודה ועוד דבר קישורים באנגלית באותו נושא תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 6600GT, ללוח ב PCI EXPRESS. ראיתי 3 כרטיסים של חברות שונות, כולם אותו מחיר. מה ההדבלים בין החברות? אמינות/ביצועים/קירור טוב ? שכתוב PCX הכוונה ל PCI EXPRESS? בקיצור ,איזה עדיף : 1. אלבטרון 2. לידטק (משום מה לא נראה לי) 3. גיגה בייט (יותר נשמע לי טוב) (תלחצו על כל אחד מהם). תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה אתרים אומרים שב5 לדצמבר הייתה אמורה להיות הכרזה על הדור הבא של הכרטיסים. מישהו יכול להביא לינק או מידע? מה לגבי Nvidia יש חדשות לגבי כרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש כרטיס לPCIE בפחות מ600שח? ראיתי את ה6600 ב600 שח בזאפ יש גרסאת SE ל 6600? והאם היא שווה תכסף? או שיש משהוא אחר להציע? נ.ב לא X300 ולא 5300
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב וברשותי מסך 20 אינץ. האם קיימים כבר כרטיסי מסך שתומכים בdirectx 11 שיהיה שווה לקנות אותם מבחינת עלות/תועלת? האם בקרוב אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים שכדאי לי לחכות להם? אני רק אציין שאני לא מכור למשחקים אבל עד שאני קונה מחשב (פעם אחרונה לפני 6 שנים) אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את כל המשחקים, גם אם לא ירוצו על הגדרות מקסימליות, כל עוד המחיר כרטיס מסך אינו מטורף. המחיר המקסימלי שנראה לי שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך הוא בערך 700-800 שקל. אבל בגלל שאני באמת לא מבין הרבה בתחום אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היום באופן רשמי תפתח שוק החומרה למכירה של כרטיסי מסך מדגם GeForce RTX 4080 SUPER - כמה ביצועים אנחנו מקבלים בעבור ירידת מחיר רשמית הדגם הסטנדרטי? אנחנו הופתענו. כל המספרים כאןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי הסרטון הזה פה למטה , זה לא נראה כל כך - אלא אם כן פספסתי משהו? כרגע אני עם 3080 RTX , מרוצה מאוד, אך חושב לשדרג לקבל ביצועים טובים יותר - לכיון 80-90 פריימים לשניה. המחשב שלי: מסך - Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor - AW3423DWF -משחק על רזולציה של 3440X1440 הגדרות - מעדיף לשחק על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים לוח אם - ASUS STRIX Z370 F זכרון - 32GB
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
הצגתי כמה פעמים בעיות שהיו לי עם משחקים והייתי רוצה שמישהו שמבין טוב ידבר איתי אישית באיסיקיו מי שרוצה בבקשה שיפנה לאיסיקיו 162821168
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי כנראה בימיו האחרונים ואני אצטרך כרטיס חדש. איזה כרטיס הייתם ממליצים לגיימינג בתקציב של 1200 ש"ח פלוס מינוס? רצוי כרטיס חדש עם עדיפות ל-NVIDIA. לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET ספק: Corsair TX 750 Watt תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות במשחקים על הכרטיס מסך שלי, עם הבאנדל של הכרטיס מסך קיבלתי כמה משחקים וביניהם shellshook אני נכנס למשחק..יש תפריט הכל טוב...שאני נכנס למשחק הכל מרוח ולא רואים כלום... ב HALF LIFE 2 המשחק עובד טוב אבל שאני עושה enable באפשרות vertical water sync הכל מתחרבש ועכשיו התקנתי את הדמו של farcry ושמתי את כל ההגדרות שיש על הכייי גבוההה הכל על הכי גבוה ! המשחק עובד טוב אבל רואים על הפנים... אני זוכר ראיתי תמונות באינטרנט של אנשים שרואים אצלהם ממש יפה ואצלי רואים ממש מעפאן... צירפתי תמונה שתמחיש את זה. והכל קרה על דריבירים של נוידיה 66.69 נראה לי...החלפתי ל 71.24 וזה נשאר אותו הדבר... הדירקט איקס הכי חדש שיש...הכל כשר בבקשה תעזרו לי...זה באסה שמחשב חדש מאכז…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ אותו על הגדרות גרפיות גבוהות אז משהו ניסה להפעיל את הדמו על 7600gt אגב מי שיודע גם על nfs Carbon' איך הוא עובד עם הכרטיס מסך הזה? אני מבקש בלי השערות רק מי שניסה להפעיל את המשחקים האלה עם הכרטיס הזה שיענה לי אני מדבר על רזולציה של המסך שלי 1284 1024
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים/זוכרים מהת'רדים הקודמים שלי אני ממש לא מרוצה מאיך שהכרטיס מסך שלי פועל ... כבר החלפתי אותו פעם בגלל שהוא נשרף עכשיו הביאו לי אותו אחד אבל חדש והוא נותן את אותם הביצועים ! ואני לא יודע מה לחשוב כבר ... או שעוד פעם קיבלתי כרטיס פגום או שיש לי בעיה במחשב אבל אין לי מושג מהי ! אז לפני שאני הולך להחליף את הכרטיס מסך שלי יש לכם רעיונות אולי מה הבעיה ?! :-\ ציון 3DMARK ממש נמוך ! : 7900 ~ ציון ב PCMARK (אני לא יודע אם הוא טוב כי אני לא יודע איך משווים עם משתמשים אחרים ) : מעבד:3800~ זיכרון:~4400 דיסק קשיח:1300~ מקווה שלא יסגרו לי את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת ומישהו יעלה סופסוף על הבעיה שלי :-*. עריכה: הבדיקות ב 3DMARK נעשו ללא AA או AF מופעלים דריברים הכי חדשים…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את ה-Hauppauge WinTV PVR150 למה אני ומחבר אותו ואיך כדי שאוכל לראות טלווזיה במחשב? האם חייבים לחבר אותו לממיר דיגיטלי, או שאפשר רק לשקע הכבלים בקיר? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-