עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bar_B_q,

http://www.radioshack.com/product.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F004%5F002%5F010%5F000&product%5Fid=25%2D3085 טיפה יקר אבל למי שצריך זה אולי שימשי

2. Started by anri,

טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... אני כבר לא יודע מה להתקין ואני חייב עזרה, אי אפשר לשחק.... ואני כמעט משוכנע שזה מהדרייברים, ואני עם מערכת הפעלה VISTA 64 . זה המפרט שלי אגב... Q6600 ASUS P5ND SLI 9600GT XT X2 SLI 4 GB תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, לא מזמן פירסמתם ידיעה של חדשות כאן באתר על כרטיס מסך מובנה חדש של אינטל הנקרא "..........3000" או משהו אחר.. מישהו יודע? מישהו ראה? עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  4. Started by ben_shi,

קיבלתי מחשב חדש עם מסך LG FLATRON L1511S ואני כל הזמן שומע שעשיתי טעות ושהמסך לא מתאים למשחקים ולא יעלה לי משחקים בכלל.קיבלתי את המסך ועד עכשיו הוא מעלה משחקים והוא מצויין אבל עדיין ממשיכים לומר לי שמסכי ''15 lcd הם בכלל לא טובים למשחקים. רציתי לשאול אתכם(בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D )אם עשיתי טעות ואם המסך מתאים למשחקים ויעלה משחקים בעתיד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  5. קישורים או כל דבר. תודה!

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  6. אני קונה כרטיס מסך ביום ראשון ועומדים בפניי כמה דגמים. עכשיו אני לא יודע מה לבחור. אם תוכלו לתת לי הצעות מהאפשרויות שיש לי או שיש לכם אפשרויות יותר טובות עד 1100 שקל אז אודה לכם מאוד. אלו הכרטיסים שעומדים בפני: Leadtek Geforce4 TI4200 128 DDR Radeon 9500/9600 Pro 128 DDR ASUS GF 4 V9280 TD 128DDR ASUS Gerorce4 v9480 VIVO 128DDR Geforce FX5600 ViVo 256 DDR תודה מראש לעוזרים dr.dre

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by swisaman,

היי, בקרוב אקנה GTX 660 TI,וראיתי שיש שני גרסאות שמתומחרות במחיר כמעט זהה(20 ש"ח הבדל). גירסאת הwindforce של GB והpower edition של MSI. איזה גרסא עדיפה? מבחינת יכולות OC,קירור וביצועים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by H.I.V,

הAGP נמצא בדיסייבלד כך אמרו לי אידה 32 מקס פיין 2 והלו איך אני משנה את זה? ירדו לי 1500 נק' ב3DMARK01 עזרה בבקשה

9. רציתי להוריד את גירסת 52.16 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 אבל ישנן שתי גירסאות (אל תגידו לי שההבדל הוא שתפריטים בשפות אחרות) יש הבדל של 10 מגה ביניהם, זה חייב להיות משהו יותר יסודי.

10. שלום לכולם אני מעוניין לקנות שני כרטיסי 8800GTS ולחברם ב SLI -האם ניתן לקנות שניים שונים מחברות שונות -אחד 512 ואחד 640 ? אני חושב פשוט לקנות אחד עכשיו ויותר מאוחר להוסיף את השני. על איזה מהשניים הייתם ממליצים? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3728404&CatId=2514 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3507889&CatId=3670 תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Salwaby,

הכרטיס חדש, והמאוורר נראה כאילו לא עובד אם תשימו לב ב everest ב cooling fans ל 6800GT לא מופיע המאוורר כמתפקד... והטמפ' גבוהה ! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  12. שלום רכשתי מחשב חדש לפני יומיים עם הכרטיס הנ"ל. חשבתי שמדובר בכרטיס HIGH END אבל להפתעתי המשחקים שאני מריץ עובדים ממש גרוע על הגדרות מקסימליות כמו לדוגמא קרייסיס 2 ו Split second שהוא בכלל משחק ישן ולצערי עם הכרטיס הזה לא שחיק. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי בבית מחשב עם 6950 שמריץ הכל חלק על מקסימום .. חשבתי שהכרטיס הנל משתווה לו. תודה לעוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  13. ביקורות ראשונות למוצר הדגל החדש של NVIDIA בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Pascal אמורות להיחשף היום, ובינתיים אנחנו מקבלים מפרט טכני מלא ותוצאות ביצועים ראשוניות שבוע וחצי אחרי שנחשפו באופן ראשוני על ידי NVIDIAעצמה והצליחו להפתיע ולהרשים אותנו עם תדרים כמעט דמיוניים והבטחה לשיפור ביצועים קיצוני, היום (יום שלישי, ה-17 במאי) אמור להיות המבחן האמיתי של כרטיסי ה-GeForce GTX 1080 החדשים של מפתחת השבבים – כשינתן האות, ואל הרשת יחלו לזרום ביקורות ראשונות ובלתי תלויות (אנחנו מקווים). אנחנו כמובן נדאג לספק לכם את כל העדכונים והמידע הכי מעניין והכי רלוונטי, אך עד שכל זה יקרה נוכל לשתף אתכם במפרט הטכני המלא והרשמי של דגם ה-Pascal המוביל החדש – בתוספת לכמה מבחני ביצועים ראשוניים שמג…

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by Leo101,

שלום חברים! אני צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV למחשב חדש. הכרטיס מיועד לקרוב משפחה והוא רוצה שהוא יציג ביצועים נאים, כי הוא רוצה לצרוב דברים שהוא מקליט. הוא שאל אותי במקביל גם שאלה שאשמח לשמוע עליה תשובה. הוא שאל: איך איכות סרט שהוקלט מהמחשב ונצרב לעומת איכות של סרט שנצרב בdvd מקליט? אז אם למישהו יש תשובה זה יהיה ממש נחמד לשמוע. בנוגע לכרטיס, כמו שכבר אמרתי חשוב לו איכות די טובה אבל לא חייב משהו מטורף. דרך אגב הכרטיס חייב להיות מksp מטעמי נוחות.... תודה רבה לעוזרים. ;D

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by polkmen,

אני קונה מחשב חדש שישמש 60% עיצוב תלת מימד ( solid works , studio max) ו40% משחקים. המסך יהיה 22 או 20 אינץ. צריך 512MB? האם כרטיס QUADRO FX560 יהיה טוב למשחקים? בקיצור,איזה כרטיס מסך כדאי לצרכים שלי מבחינת יחס מחיר/ביצועים? התקציב הוא 1000 ש"ח. אציין שאני רק מתחיל בתוכנות העיצוב. תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הדלקתי את המחשב בלי של החשמל של הכרטיס מסך (9800GTX) מחובר.. מזה אומר צריך לחבר 6 פינים פעמיים ולא חיברתי אותם ישר כיבתי תמחשב חיברתי והדלקתי ופתאום אני לא רואה כלום המנורה של המסך מהבהבת כאילו שהוא מכובה וזהו. יכול להיות שקרה משהו לכרטיס ? :s05:

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by amit22,

17" Proview DX-787 Digital FLAT Monitor זה מה שיש לי כרגע עוד נתון זה שהגודל נקודה הוא 0.25

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים אני ממש לפני קנייה ויש לי שאלה עבורכם האם שווה לקנות עכשיו 8800 GTS 320 ? או להסתפק ב - 1950PRO ולקנות את ה- GTS עוד 8 10 חודשים ?

• 13 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by TopNotch,

יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: core i5 2500k 4.2Ggz (OC) 16GB DDR3 1600 Mhz ram. corsair Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ומסך 1080P של דל. השאלה שלי היא האם הכרטיס שאני מעוניין לקנות יפעל טוב עם המערכת שלי? לכאורה עושה רושם שהספק מתאים, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. וגם את המעבד אולי אוכל עוד להעלות אותו ל 4.5 תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by yoni1234,

אני היום מזמין את הכרטיס מהמסך החדש שלי ודיברתי עם בעל החנות בטלפון והוא עורר בי שוב פעם ספק לאחר שהחלטתי ללכת על ה SAPPHIRE מה שתכננתי לקנות : Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP המוכר אמר שכדי כבר לקנות את הPOWER COLOR שהוא DDR 2 והוא בפחות כסף: ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? POWER COLOR אז החלטתי להיכנס לאתר של SAPPHIRE ולבדוק אם זה באמת לא DDR2 או שרק באתר של החברה הם לא ציינו את זה בקישור : http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 לפי מה שהבנתי זה גם DDR 2 . רציתי רק לבדות איתכם אם זה נכון. ובכלל בכללי על איזה מבניהם כדי ללכת . תודה ואשמח לתשובה מהירה. החברה שאני קונה ממנה זה : KSP למעוניין לדעת.

21. Started by efiyak,

יש לי כרטיס מסך AGP ורציתי להתקין אותו אבל בלוח אם יש סלוט אחר מה זה הסלוט הזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by Eyal-Style,

הבעיה היא שהגרסת ביוס לא מופיעה ואני אסביר . את הבעיה מצאתי כשניסיתי לשמור את קובץ הביוס המקורי של הכרטיס מסך 7670M דרך התוכנה GPU-Z דריברים אחרונים מעודכנים גם של ה- HD4000 (שאת דגם הביוס שלו אני רואה במפורט ב- 2 התוכנות שאציין את שמם למטה .) בתווית ה- BIOS בתוכנה GPU-Z רשום UNKNOWN . בתוכנה AIDA64 רשום ב BIOS data את הסמל של האירו .(אני לא מצליח לעשות אותו ) אז זהו.. ניסיתי כמה ימים לשבת על פיתרון לבעיה אך ללא הצלחה ... אשמח לעזרתכם .. !

23. Started by ~BaRaK~,

inno3d מוציאה גרסא של GTX295 עם PCB אחד!! http://www.nordichardware.com/news,9258.html

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by PuMbA,

אני רוצה לראות במחשב טלויזיה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה ולחבר ממיר של הוט אליו ואם אפשר גם לחבר אליו מגבר או רמקולים או שכבר למחשב הם יתחברו אני רוצה כרטיס של חברה טובה לא אכפת לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי ודרך אגב בלוח אם שיש לי יש סוג של חיבור לטלויזיה נראה לי אני לא בטוח אם מישהו יכול להסביר לי על החיבורים שיש בו הלוח נמצא בחתימה שלי תודה לכולם על העזרה בכוונה לא רשמתי סכום תציאו לי ואני יבדוק לגבי כל אחד תודה .....

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  25. יש חיה כזאת? יש לי כרטיס Sapphire 9800 pro, יש מצב לבדיקה על ידי תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.