עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. צצה לי שאלה קטנה: האם כרטיס מסך כזה http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 יתן תוצאות טובות בצפיה בקטעי וידיאו (סרטים) או שההבדלים בכלל לא מורגשים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by drbrain,

שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך (פשוט) עם VIVO ורציתי לדעת האם ניתן לחבר את הכבלים ולראות טלויזיה גם בלי הצורך בממיר (כמו היפר בנד) דבר שני על אלו דברים ופרמטרים אני צריך לשים לב מדובר בכרטיס של עד 800 ש"ח (אני לא גיימר בסך הכל קצת עריכת וידאו והמרת קלטות וידאו לCD) תודה מראש שרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מורן-85,

היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תראו, הסתובבתי קצת ברשת ומצאתי מבחן מאוד מעניין שמראה מה קורה לכל אחד מהאטלונים 64 ביחד עם 7800GTX וביחד עם 6800GT. המסקנה העיקרית לפי דעתי שאפשר לקחת מהמבחן שהAMD 3000 עושה צוואר בקבוק ל7800GTX רק ברזולוציות הגבוהות, למרות שכאילו המעבד צריך פחות להתערב שמשחקים ברזולוציות כאלה, למרות שגם אז ברוב המשחקים אין צוואר בקבוק. עוד מסקנה שאפשר לקחת מהמבחן שה3500 לא עושה צוואר בקבוק בשום מצב (רוב מצבים שגם ה3000 לא עושה), ההפרש בינו לבין ה3000 יותר גדול מהפרש בינו לבין הFX57. אישית ראיתי מהמבחן הזה השילוב של 3000 ו7800GTX זה לא תמיד צוואר בקבוק, אבל לפעמים כן, בכל מקרה גם לכרטיס המפלצתי הזה מספיק 3500 בשביל לנצל את היכולות. כמובן שממש ברוב המשחקים ה3000 לא עושה צוואר בקבוק ל7800GT…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pinkmasta,

שלום , אני רוצה להחליף את המסך CRT שלי ל LCD .. (נראה לי שהגיע הזמן) . אני צריך המלצה למסך שיתאים למשחקים בעיקר , התקציב עומד על עד 2500 ש"ח או בסביבות .

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by aviv00,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8619&Itemid=1 As you're probably guessing, DirectX 11 graphics hardware comes around the same time, late Q3 or Q4 2009.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם נקודה למחשב היום כששתי החברות הגדולות מתחרות ביניהן על פתרון גרפי אולטימטיבי אנוידיה עם SLI ו ATI עם הפתרון שלה כדאי לכם להיזכר בכרטיס ישן של ATI - RAGE FURY MAXX אשר כלל שתי ליבות של rage fury pro ולכל ליבה הוקצב 32MB של זיכרון ובמצב תלת מימד שתי הליבות פעלו להפקת ביצועים מקסימליים ובמצב דו מימד רק ליבה אחת פעלה. פתרון זה בא גם כמתחרה ל SLI המקורי של 3dfx שאותו נוידיה העתיקה ומשתמשת בו כיום, ישנו גם הכרטיס של גיגהבייט אשר גם משתמש בשתי ליבות ובעצם מעין מעתיק את השיטה של ATI הכרטיס של שתי ליבות יצא עוד בשנת 99 .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפי האתר הנ"ל http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gt-220,2445-17.html אני אמור לבטל איפשהו " playback with noise reduction" כדי שאוכל לראות סרטי 1080Pאך אין לי מושג היכן לעשות זאת התוכנה VLC או בכל מקום אחר. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי למקום המתאים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by HellBoY,

שלום, הורדתי את 3DMARK05 ושאני אני מנסה להריץ אותו מתקבלת לי ההודעת שגיאה הבאה: idirect3ddevice9::createpixelshader failed:invalid call(d3derr_invalidcall מזה אומר ואיך אפשר לתקן את זה??? בתודה HellBoY

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של כ 2000 ש"ח. שמתי לב (ע"פ עמוד הבית שלהם) שלכרטיסים של MSI יש OC בלחיצת כפתור, לטענתם. מישהו מכיר את זה ? האם יש משהו דומה גם ליצרנים אחרים של כרטיסי מסך באותו טווח מחיר ? תודה

12. Started by סלרי,

מצאתי בבית שלי את הכרטיס: TRIDENT הכרטיס מאוד ישן ועכשיו לשאלות: 1.הכרטיס היה שנים (ללא אבק) בשקית נילון רגילה לא אנטי סטטית 2.המטרה שלו זה חיבור עוד מסך בנוסף למסך המחובר דרך הגיפורס בשקע AGP הוא יכול לבצע את זה? 3.איזה כרטיס AGP תומך בשני מסכים ויותר? (חדש)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, ראיתי שבסטיקי אתם ממליצים על ה PX6600LE אבל לא ראיתי שיש לו גרסת AGP.. אז כאמור, אני צריך כרטיס AGPx8, הכרחי שיהיה לו DVI ו TV-OUT. רצוי שיהיה של nVidia, כבר התרגלתי לאינטרפייס שלהם.. (אלא אם יש לATI יתרון גדול בשביל השימושים שלי) אני צריך את הכרטיס בעיקר בשביל עבודה משרדית, כלומר טקסטים/אינטרנט וכו', סרטים (ולכן חשוב מאוד ה TV-OUT), ולפעמים משחקים, אבל זה לא באמת חשוב לי. הכי חשוב שאיכות הצפייה בטקסט תהיה טובה, זה השימוש העיקרי (אני אשתמש ב 1280x1024 אם זה משנה). כאמור, באיזור ה300-350 ש"ח.. אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיסים, וגם סתם כדי שאדע - לצרכים שביקשתי, אלו נתונים בכרטיס מסך חשובים? כמות הזכרון? כמות הביטים בממשק זכרון? הדגם של המעבד? תודה רבה מראש

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by PelegK,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש, intel core i5 4gb ddr3 1033mhz וכד' .. אני לא בדיוק ד"ר גיימר אבל אשמח אם תיהיה לי את האופציה להפעיל משחקים חדשים במחשב. לא איכפת לי ממש אם הרזולוציה תיהיה הכי גבוה או רמת פרטים .. אני מחפש כרטיס מסך פשוט אך עם יכולת להפעיל משחקים נכון להיום. חשבתי על זה : GigaByte GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E‎ לדעתכם זה יענה על מה שאני מחפש ? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GamePad,

שלום לכולם אני צריך כרטיס מסך מקצועי לעריכה שמפצל ל 3 מסכים לעריכת וידאו , ומוני איז נוט אנ אישיו. חוץ מהמטרוקס יש עוד יצרנית שעושה את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by itaysk,

מתי TRIDNET XP4 אמור לצאת? (אם אתם לא יודעים אז בערך... עוד שנתיים או עוד כמה חודשים?) מישהו יודע באיזה טווח מחירים הוא יהיה? (שוב בערך... כמו GF4MX או כמו GF4TI ?)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by parker8,

חשבתי על להחליף את ה-X700 שלי בזמן הקרוב... בתהחלה חשבתי ללכת על ה-7800 GT.... אבל עכשיו אני מהסס... האם שווה לחסוך עוד קצת ולהשקיע על 7800 GTX? האם ההבדל משמעותי כי ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח... נ"ב אם תוכלו להמליץ על חברות טובות לכרטיסים האלה אני אשמח... אבל נראה לי שכבר החלטתי בקשר לזה-LEADETHK.. תודה מראש ועוד משהו מה זה גירסת ה-EXTREME של הכרטיסים האלה והאם היא שווה?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idanmal,

אני פשוט רוצה להבין משהו היות ולחבר יש את ה560 TI.. על מה ולמה ה560 TI עדיין נשאר במחיר כזה של בסביבות 1100-1200 שקל, כשיש את ה7870 XT שעולה עליו ונותן ביצועים שמשתווים אפילו ל660 TI? ה7870 XT עולה משהוא כמו 1130 שקל..תמחור הכרטיסים של NVIDIA שערוריתי משהו הייתי אומר הנה השוואה בין שני הכרטיסים: http://www.anandtech.com/bench/Product/547?vs=548 לא הצלחתי להבין אם ה7870 בהשוואה הוא גרסת ה-XT המומהרת

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי שאני יוכל להריץ כל משחק כמעט בלי בעיות וב-1080P.... יש לי I5 760, 4GB RAM, ספק כח VX 550W של CORSAIR ומסך 22" FHD E2240 של LG......אין לי עדיפות לחברה או יצרן כלשהו אבל אעדיף אם הכרטיס יהיה חדיש טכנולוגית כמה שאפשר! תודה מראש על עזרתכם!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SubZero,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (RADEON( האם מישהו מכיר את ה כטיס הזה? איפה הוא מדורג בין שאר הכרטיסים (9600,9700,9800,PRO , NP(

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Battlefield man,

שלום יש לי שאלה קודם כל מה יותר חזק .מה יותר טוב בכלל ומה אם crossfire x1900 האם 7900 gtx oc הוא התשובה ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי כבר את הכרטיס הנ"ל כשנה + בהתחלה הטמפ במנוחה היו בדרך כלל סביב ה 45 מעלות לאחרונה שמתי לב וזה מזה מספר ימים שבמנוחה הטמפ על הכרטיס קבוע על 61 מעלות *המאוורר מופעל על AUTO קבוע מאז שנקנה הכרטיס ובמנוחה מסתובב גם היום סביב 40-48% הערה: הכרטיס של SPARKLE עם OC קטן מהיצרן ומאז נעשה OC ידני רק כשהיה צריך . זה מתצב תקין? מדוע בכלל הטמפ עלתה בכ 15 מעלות , אולי בגלל התיישנות הרכיבים? יש דרך להחזיר את הטמפ מבלי לשנות את מצב ה AUTO של המאוור?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. VIVO=VIDEO IN VIDEO OUT שזה אומר שיש גם כניסה של וידאו , אני צריך לסרוק ערוצים דרך התוכנה? אני לא בטוח אבל נראה לי שלא כי החיבור למחשב מהממיר הוא SCART ל S-VIDEO אין שום חיבור של אנטנה... HELP!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by soldier,

היתי רוצה לברר בקשר חברה INNO3D העם זאת חברה איכותית כי מוצרים שלה די זולים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470 אני מחפש GTX580 טוב.איזה חברה עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים, להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box לוח אם: Abit AB9 PRO זכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version מארז וספק: Antec Silent + 430W power supply מסך: LG FLATRON L1932TQ רצולוזיה 1280x1024 לצערי הכרטיס מסך שבק חיים ואני מחפש לו תחליף. התקציב הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח על הכוונת שלי הכרטיסים הבאים: SAPPHIRE RADEON HD5770 VAPOR-X 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6545 Innovision Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=800…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.