עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ותתנו גם קירור עד 200 שקל אם לא בא מובנה עם הכרטיס

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. צהריים טובים, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz - הומהר ל-4.5GHz, הועלה מתח בהתאם. קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) - עומדים בתדר זה, הועלה המתח בהתאם. כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB DualBIOS - נפתח ל-6970, הועלו מהירויות שעון אולם לא הועלה מתח (לא יודע האם צריך). דיסקים קשיחים: Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Thermaltake Element S ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Dell u2311h התחדשתי במסך 27" ברזולוציה 2560x1440 פיקסלים, אני מעונין לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיתן ביצועים אופטימליים למשחקים ברזולוציה זו. ההתלבטות …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by יוסףש,

מישהו מוכר את הכרטיס ,האם הוא איכותי ? ברמה של 980 ? יריץ לי ללא בעיה 1440P גודל מסך 27 אינצ' ? החברה הזאת איכותית ? מה אתם אומרים,כדאי ללכת עליו ? http://www.amazon.com/EVGA-Superclocked-Signature-Dual-Link-06G-P4-3793-KR/dp/B00IKQOPZW אין לי סבלנות לחכות ל 1070,תודה !

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Venom_IL,

באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by Teutone,

יש לי מסך SMILE CA6746SL . ויש לי בעיית בהירות איתו.. גם כשבמאפיינים של המסך הBRIGHTNESS על 100.. הכוונה היא שאני רואה הכל פחות בהיר.. את הצבעים וכו'... וזה לפעמים מקשה במשחקים, כי אני רואה די חשוך (נגיד במשחקים חשוכים כמו DOOM 3 וכו' הבעיה היא יותר מעצבנת) איפה אפשר לסדר את זה? ??? ???

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  6. יש לי מסך CRT רגיל, וכ.מסך 8500GT. אני משחק בעיקר PRO EVOLTUION SOCCER. המסך עצמו נמצא כאשר הוא בווינדוס על 85 HERTZ, את המשחק זה בלתי אפשר לשחק עם HERTZ כזה, אז דרך DXDIAG -> OVERRIDE אני משנה את זה ל-60. שמתי לב, שאם אני משחק עם רזולוציה 600\800 רשום שהמשחק הוא על 61HERTZ, ואם זה 1024 אז זה על 60HERTZ. מה ההבדלים? אם יש?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by bigdady,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם tv -out כדי לחבר לטלווזיה. אבל אני לא יודע באיזה כרטיס היצא היא איכותית וטוב. תווך המחירים שאני מוכן לבזבז זה 300 ש"ח. אז עם משהו יודע משהו על איכות יציאות tv-out שירשום לי שמות של כרטיסים וחברות

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by s4in3x,

אני רוצה כרטיס מסך שיהיה לי לגיימינג חשבתי על ה Gtx 560 או HD 6870 השאלה אם זה מתאים למחשב שלי המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון : ‎2.00 GB בודד-ערוץ DDR2 @ 400MHz לוח אם : Gigabyte G41 וספק כוח יש לי מקצועי 500 וואט אגב המחשב שלי מחובר למסך 42 FULLHD אז כרטיס שגם יהיה טוב לצפייה ב HD מה הייתם ממליצים לי לעשות?<

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by gmmaf,

מצטער על הבורות בנושא אבל מה זה כל כך משנה אם זה Radeon9600 או 9800 או FX 5600 או FX 5200 חוץ מההבדלים בכיס יש גם הבדלים במסך? אפשר להפנות אותי למקום שאפשר לקרוא על זה כי תמיד בדרישות למשחק כתוב את הזיכרון של הכרטיס ולא דווקא את המעבד שלו מישהו מוכן לעשות לי ואני מאמין גם לאחרים פה קצת סדר?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. איזה 6600 gt מבין החברות הנ"ל הכי מומלץ ולמה??? אם אפשר לדרג את הסדר ולפרט אחים!! LEADTEK GIGABYTE ALBATRON PINE XFX

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by approx,

אני צריך כרטיס מסך לAPG ב700 שקל גג הכרטיס למישחקים

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by bullman,

יש לי GAINWARD 5200 128MB והוא נותן בבנצ'מרקים ציונים מאוד עלובים כשבדקתי בAIDA32 ועוד תוכנות מתברר שהוא עובד במהירות ליבה של 250 וזכרון של 279 . אם אני לא טועה הזכרון צריך להיות 400 לא? אני ממש צריך עזרה בלהבין מה קורה פה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום לכולם, אני משחק במחשק Counter-Strike 1.6. בהתחלה, ה-FPS שלי עמד על 60, ואני יודע שככל שהוא יותר גבוהה - זה יותר טוב (כי אז יש שיפור בקצב העברת התמונה), ושיניתי הגדרה בדרייברים של הכרטיס מסך - לצורך העלאת ה-FPS, ואני רוצה לדעת אם לאחר ששיניתי הגדרה זו,אני מפסיד משהוא,או שזה יכול לגרום לתקלה מסויימת. אוקיי,אז ככה: נכנסתי לדרייברים, לקטגוריה - ''הגדרות איכות וביצועים'', שיניתי את ההגדרה סנכרון אנוכי,מ-''בבקרת הישום'',ל-''מושבת''. האם כעת זה יכול לגרום לבעיות מסיימות?, להורדת הביצועים במשחקים אחרים/סרטים, או לגרום לתקלות מסויימות. בתודה מראש, MuTaTiO.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. שלום, אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס מסך למחשב הנייד שיש לי, מדובר בכרטיס 4650HD , אבל כשאני בא להוריד יש טאב של CATALYST שוקל 1.1 מגה. ויש individual downloads ששם יש קובץ של 69 מגה, הורדתי את שניהם אבל מה בדיוק זה עושה? מה להתקין קודם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by sella,

יש לי 2 כרטיסי מסך 1. inno3d mx 200 64 mb agp 2. geforce mx 440 64mb agp של palit מה יותר עדיף לי להרכיב למחשב ?????

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. שלום! לאחר שהחלטתי לקנות את ה- 6600GT של nVidia, נתקלתי בקושי להחליט על החברה. החברות/הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT PNY 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT Gainward 6600GT 128MB Ultra1960 PCI-E VIVO Gigabyte 6600GT 128MB 128Bit PCI-E VIVO ברצוני לדעת מאיזו חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס, ולמה דווקא ממנה? אם יש אחת מהחברות הנ"ל שאתם "פוסלים על הסף", אנא אמרו לי למה. בתודה מראש, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by mrbig,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2827&p=1 נראה לא רע

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by jumper-man,

שלום לכולם! חדש פה הכרטיס GainWard 6600 ULTRA 256MB שלי שנדפק, הוחלף בGainWard 7300GT 256MB. מה ההבדל בין הכרטיסים מבחינת ביצועים? איך ה7300GT בOC? ניתן לפתוח בגרסה זו צינורות? תודה, עידן..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. איזה דרייבר אתם ממליצים להתקין - יש לי את הכרטיס של לידטק 8800 gts 640 MB כרגע יש לי את הדרייבר של לידטק מה שיש להם באתר - אך אני רואה שהדרייבר של nvidia קצת יותר מעודכן. להתקין את הnvidia או להשאיר את הדרייבר של לידטק?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  21. Started by dvd21,

שלום מציעים לחבר שלי את הכרטיס הנ"ל ב200 ש"ח האים כדי לקחת ובכלל מה העוצמה שלו האם הוא יעבוד עם מישחקים חדשים אם לא אני צריך המלצה לכ. מסך הכי טוב במקסימום 500 ש"ח תודה לעוזרים למינהם

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by feelz,

MSI 660TI power edition vs Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost מה יותר טוב ומי טוב יותר בביצועים ברוב המשחקים?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  23. הוא אמר שזה פחות צבעים אבל מסכים יותר מהירים וזה מה שכל המקצוענים לוקחים הקטע שהכרטיס מסך שלו זה חיבור שונה, לא PCI-E ולא AGP אז כנראה אני אצתרך להחליף גם לוח אם

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שבת שלום חברים מזה כחודש כשאני משכפל את התמונה כדי לצפות בסרטים בטלויזיה התמונה מופיעה שם בשחור לבן זה מעולם לא קרה,אלא רק בחודש האחרון הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך מה שפותר את הבעיה, אבל רק עד האתחול הבא, שאחריו (אם בכלל רואים משהו באלויזיה)שוב חוזרים לשחור לבן או להפרעות. מדובר ב NX7600GS ודיי מתסכל העניין הזה... אם יש לכם הצעות לתיקון הבעיה אני יותר מאשמח תודה מראש ישי

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by De_Lu_xE,

עשיתי מבחן למחשב בתוכנה והתוצאה שקיבלתי היא 6,404. האם זה הגיוני? תסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי האם זה הגיוני או לו שקיבלתי תוצאה כל כך נמוכה. (עשיתי בלי פילטרים)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.