כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, סליחה על ריבוי השאלות... אבל אני פשוט חייב לשאול אותן, ואני מאוד מקווה שתענו אז ככה... נכנסתי למשל לFutureMark שזה MadOnion בעבר... ורציתי לבדוק תוצאות של כרטיסי מסך.. אז הסתכלתי ופתאום אני רואה Ati Radeon 9700/9500 (משהו כזה..) אז הבנתי שהם כנראה באותה יכולת והכל.. אז בדקתי מכירים של הכרטיסים.. ויוצא שהרדאון 9700 פרו יקר בערך ב800 ש"ח יותר... אז השאלה שלי.. איך זה הגיוני ? בכל מקרה.. אני ממש מרגיש מבולבל.. הזמנתי כבר את הR9500 מpc hardware עכשיו נותרו לי רק השאלות.. אני מקווה שתענו לי.. תודה שוב.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס V7700PRO DELUXE 64MB SGRAM (אפשר לראות במפרט מחשב) ויש בו שתי יציאות לטלויזיה אחד S VIDEO ועוד אחת צהובה כמו של וידיאו... עכשיו אני לפעמים מעביר TV OUT כששני טלויזיות מחובורת לשני היציאות וזה משדר לי טוב לשניהם... עכשיו השאלה שלי אם זה לא מזיק לכרטיס כשאני מעביר לשני טלויזיות בו זמנית ומפעיל סרט.. והאם אני יכול לפצל תכבל ולחבר יותר מ2 טלויזיות? תודה לכולם אוהד
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, הרצתי אותה וקיבלתי 2516, המפרט שלי הוא: p4 2.400 leadtek 6600GT 512ddr אף אחד מהרכיבים לא עבר OC, אני משתמש בדריבר 6.7.6.6. עוד פרטים: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=545310 אני עכשיו יתקין את הדריבר 71.80, מה אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות?
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
השוואה של X1800GTO עם 7600GT הייתה קצת קשה, מצד אחד ל GTO היה 256BIT רוחב פס לזיכרונות - מה שנתן יותר ביצועים ברזולוציות הגבוהות עם פילטרים, ומצד שני הכרטיס של NVIDIA לא איכזב בכלל בהגדרות הבניוניות-גבוהות למרות שיש לו רק 128BIT של רוחב פס לזיכרונות. המחירים של שני הכרטיסים הם שונים, המחיר המומלץ של ה 7600GT הוא 199$ ואלה של ה X1800GTO הוא 249$. האתר The Inquirer פירסם ידיעה על ירידת המחירים של הכרטיסים המבוססים ליבת R520. ביניהם, ה X1800GTO שירד במחיר עד 199$ - בדיוק המחיר של ה 7600GT! עכשיו לכרטיס של ATI יש הרבה יותר סיכויים לנצח!
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
האם גם לכם ה POST של המחשב וה BOOT SCREEN של XP מופיע רק ע"ג הטלוויזיה ולא נשלח למוניטור ? (זה קורה לי ספציפית על ה Radeon 9000 VIVO שלי)
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום חברים, לאור המלצתכם, אני שוקל לקנות בקרוב את הכרטיס של ATI- ה7950 בגרסא שנמכרת ב-TMS, מכירת החיסול. רציתי לשאול, האם כרטיס זה אמור להחזיק לי למס' שנים (+-3), מתוך כוונה שיוכל להריץ משחקים ולא אצטרך לקנות חדש בשנה הבאה...? שאלה נוספת- אם הכרטיס כזה טוב, למה הוא בחיסול ובמחיר משמעותית נמוך משאר השוק..? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11306 או http://www.tms.co.il/product/10324 אני נוטה לnvidia, שימו לב לזכרון הכפול לhdmi. אבקש המלצותכים. האם מבחינת שידרוג עד איזה שנתיים יכול להיות שעדיף ה6850 כי הוא יותר זמין בשוק?? או שזה שיקול לא רלבנטי. בגדול אני שואל מה יתן לי ביצועים טובים יותר כשיש לי מערכת די חלשה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן שהמסך צריך להיות האיכותי והטוב ביותר בסכום הזה. מטרת המסך - עבודה רגילה (לא תהיה בו תצוגה של משחקים כבדים או סרטים ככול הנראה). תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום היום הדלקתי את המחשב וכל המסך נהיה אדוםעדיין ראו כתוביות אבל הכל נהיה באדום האם זה בעיה של הכרטיס מסך? אחרי שכיבתי והדלקתי כמה פעמים זה התסדר...
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בלילה הדלקתי את המסך, ופתאום הוא השמיע רעשים שהוא הולך להישרף או להתפוצץ או משהו ממש משהו רציני. אחרי כמה נסיונות לתת לו להתקרר או משהו ביינתים, הדקלתי אותו בבוקר, ואותו דבר, יש חשמל והנורה שעל כפתור ההדלקה עובדת, בדרך כלל היא בצבע ירוק כשהמסך עובד, וכתום כשהמסך במצב של stand-by, אבל עכשיו הנורה היתה בצבע אדום. הגעתי למסקנה שהלך המסך וצריך לתקן אותו. מה שאני רוצה לדעת זה מה נשרף במסך, וכמה יעלה לתקן את זה אם אפשר בכלל לתקן את זה ואם זה גם קרה למישהו. תודה מראש על העזרה! בתודה רבה דודי. *רק אני יוסיף שזהו מסך LG FLATRON 775FT - 17 אינץ'.
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך LCD בצבע שחור, וראיתי ש-viewsonic מומלצים. רציתי לדעת איזה מסך 17 או 19 אינץ' של viewsonic מומלץ כיום למשחקים בעיקר. ראיתי את ה-VP171b עם ה-8ms (ובכל מיני אתרים שונים היה כתוב שיש לו 16ms ??? ) אבל בכל אופן הוא מאוד יקר.. אודה לכם אם תביאו לי מספר מסכים טובים למשחקים ואני כבר אחליט מה לא בא בשום פנים ואופן ומה כן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מבלי שיתקע לי משחקים לא מעניין אותי כלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם בשבילי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי ביקורות טובות עליו , שהוא פתר את בעיית הטמפרטורה http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1022
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
רציתי לשמוע דעתכם לגבי האפשרות שבכותרת... סליחה מראש שאני לא בקיא בחומר האם זה בכלל ישים לשלב בין שתי ליבות שונות אפילו ששתיהן של NVIDIA ? ואם כן האם הניצולת של שילוב כזה תהיה עדיפה על כרטיס 8800GTX בודד ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ? אני לא גיימר רציני במיוחד אבל רוצה לשמור על אופציות פתוחות לעתיד. בנוסף יהיה אובר קלוק, מקווה שגדול. כרגע אני חושב על ה 8600GT של גיגה בייט. יש המלצות אחרות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי, ואחרי שהרכבתי אותו הרצתי את ה 3dmark 2001 se... המפרט שלי הוא: amd 2100+ (בלי OC כרגע) winbond 512 MB 2700 (שני סטיקים של 512 - ג'יגה זיכרון) epox 8rda+ nforce 2 gigabyte radeon 9700 pro WD 80 G 8MB buffer הציון שקיבלתי אחרי ההרצה הוא 12406. רציתי לשאול האם הציון שקיבלתי הגיוני למפרט שלי ולכרטיס מסך?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם להלן שאלה בעבודה בתלת מימד (לא במשחקים) עד כמה משמעותית כמות הזיכרון של הכרטיס. או במילים אחרות האם שווה להשקיע ב 8800gts 640mb או שלא ארגיש בהבדל משמעותי מול 8800gts 320mb אני עובד על מסך 20 אינט'ש ברזולוציה 1280 על 1024 תודה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי כרטיסי מסך של ATI REDOAN hd 6550 עכשיו אני צריך לקנות את הסליל הזה שמחבר בין שתי כרטיסי המסך מה השם שלו ומאיפה אפשר לקנות אותו
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מתכנן שידרוג כרטיס מסך בזמן הקרוב(השבוע, אם אפשר כבר מחר) ומכיוון שהספק כח והמארז שלו מאוד מוגבלים(M.ATX ו 250W) הוא נאלץ ללכת על כרטיס בעל SLOT יחיד ובלי צורך בחיבור 6PIN אז המלצתי לו על הכרטיס HD 7750 XFX SingleSlot. הענין הוא שהכרטיס אינו נמכר בארץ ולכן הוא חייב להזמין מארה"ב אז מצאתי לינק עם מחיר מוזל והצעתי לו להזמין משם. http://us.ncix.com/products/?sku=71066&vpn=FX775AZNP4&manufacture=XFX&promoid=1261 השאלה שלי היא האם יש אחריות לכרטיס בארץ או במקרה שיהיה בעיה הוא יהיה חייב לשלוח את הכרטיס בחזה לNCIX או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר יאוש מתמשך בזמן משחק battlefield 3 עם כרטיס GTX570 החלטתי להחליף אותו. זאת ההודעה שהייתי מקבל: Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered האם לדעתכם המחליף שלו GTX670 התגברו על הבעיה והוא תומך ללא בעיות דרייבירים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן...P2 450 MHz עם כרטיס מסך לא משהו (Riva TNT 16mb) ואני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לראות טלויזיה במסך המחשב שלי, יש לי כמה שאלות.. האם האיכות תהיה גרועה יותר מאשר בטלויזיה רגילה? האם המחשב שלי מספיק חזק בשביל זה? ואיך אני בוחר כרטיס טלויזיה מתאים..?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-