עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום ושנה טובה אני מעוניין לעשות החלפה ידנית בין מסכים,LCDTV שמחובר לHDMI לבין מסך LCD רגיל שמחובר ב DVI רגיל . שניהם מחוברים בו זמנית . מתי שאני עושה מנתק ומחבר באופן ידני את המסך רק אז הוא מזהה לי את המסך החדש . Windows 7. כ.מסך Ati HD 4250 מסך 19 שמחובר רגיל ב DVI . LCD 32 SONY תודה

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by ROTCOR,

נניח שבאופצייה הראשונה אני משחק במשחק crysis שתומך בdirectx 10 ויש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 480 שתומכים בdirectx 11 ובאופצייה השניה אני משחק באותו משחק אבל יש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 285 שתומכים באותו directx של המשחק. איפה תהיה איכות טובה יותר ? באופצייה הראשונה או השנייה? יכול להיות שאני מנסח את השאלה לא נכון או שהשאלות עצמם לא במקום, אבל אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים למשל גם בdirectx 10 ו 11. אבל אם יש לי כרטיס מסך שתומך רק ב11 ואני משחק במשחק שתומך ב10 אני יראה יותר טוב עם כרטיס מסך שתומך ב10 ? או שאין קשר תודה וחג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום, בגלל שהכרטיס מסך קרוב מידיי לגוף הקירור אצלי אז החלטתי לשנות את מיקומו של הכרטיס מסך. העברתי אותו למטה, אבל עכשיו כשאני משחק ב-BFBC2 ה-FPS יירד לי בצורה משמעותית, במיוחד כשאני מסתכל אל פנים המפה. האם החלפת סלוט יכולה להיות הבעיה? ???

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by PHOENIX18,

חשבתי אולי לשדרג אותו למשהו יותר מתקדם,התושבת היא PCI-E 1,אני משחק ברזולוציה 1050X1680 כיום עם הכרטיס הנוכחי אני משחק על הגדרות בינוניות אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות ובלי לקרוע את הכיס(חשבתי לקנות כרטיס יד שניה מהחבר'ה שמוכרים פה),אני צריך רק שהוא יחזיק לי פחות משנה(עד שאני ישתחרר מהצבא)ויוכל להריץ משחקים חדשים על הרזולוציה שכתבתי בהגדרות גבוהות תודה לעוזרים ושנה טובה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by sagigi21,

היי. יש לי כרטיס של GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB DDR3...ולאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי..לאחר בירורים בסיסיים הבנתי שהכי משתלם זה להחליף ל-GTX460 1GB...(גם כן של GIGABYTE). אני באמת רוצה לדעת אם אני אשים לב להבדל ענק בביצועים של המחשב עקב החלפת הכרטיס והאם זה משתלם?תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by tripdd,

שלום לכולם, מצ"ב המפרט + ספק:hec 400tr-tf 400w מארז 6A19 כרגע כפי שניתן לראות יש לי 7600gt, אני מעוניין לשדרג לכרטיס יותר חדש, בעקרון אני מחליף רק בגלל שאני צריך יציאת hdmi לטלוויזיה אבל אם כבר אז לא איכפת לי לשדרג ושיריץ לי כבר עוד כמה משחקים, בעקרון התקציב הוא סביב ה500 ש"ח. אם אני אאלץ לשרדג גם מעבד אני אוסיף כמובן עוד כסף. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב חדש וכרגע לא כל המשחקים עולים עליו זאת אומרת הכרטיס שיש לי כרגע הוא משתמש במעבד(I3) למשל משחק כמו SPLINTER CELL CONVICTED עובד טוב עליו אך משחק כמו מאפיה 2 מתחיל לעלות המשחק וישר יוצא החוצה לWINDOWS השאלה היא האם זה קורה בגלל שאין לי כרטיס מסך (יש לי שמבוסס על המעבד כרגע)או שהמשחק פשוט לא טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by dr.combina,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מפרט : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41TM-P33 צ'יפסט G41 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz ברצוני להוסיף כרטיס מסך משהו טוב, בתקציב של עד 400 שקל שיוכל להריץ משחקים בסגנון GTA IV או MAFIA 2 (אם זה אפשרי ).. תודה לעוזרים, שנה טובה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by vito19,

שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by greenvector,

היי אתמול התחילה בעייה עם המחשב, לדעתי אם הכרטיס מסך. מה שקורה זה שפתאום של התמונה הופכת לצבעי אדום וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט או מחליף חיבור בכרטיס מסך. (פעם הבאה אני אנסה להוציא תמונת מסך). רציתי לדעת אם לאנשים שמבינים יותר ממני זה גם נראה בטוח בעייה בכרטיס מסך. מדובר בכרטיס HD4850 . ושאלה לשלב הבא, הכרטיס עדיין באחריות (סוג של אחריות לפחות, ב- KSP...) ואני מניח שאם תדרש החלפה לא יהיה את הכרטיס הזה, איזה כרטיס מסך שווה ערך יש להחלפה (ככה שלא יתנו לי משהו עם ביצועים פחות טובים). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by zilbermm,

שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש בהוצאה מינימלית בלי שארגיש ירידה בביצועים לעומת ה-7600GT שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. טוב אז המפרט הוא: AMD Athlon II X3 440 2x2024 DDR3 1333hz Seasonic 500 w מסך 19 אינץ׳, אולי נעבור למסך wide בעתיד.. זהו זה העיקר ... מעוניין להריץ משחקים על הגדרות גבוהות! מצאתי 4890 vapor x ב 881 ש״ח תקציב 800 שקל עם חריגה קטנה המידה וזה משמעותי.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, חבר טוב קנה את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE למחשב די ישן : לוח - GIGABYTE GA-M59SLI-S5 מעבד - ATHLON x2 64 6400 זכרון - 2 סטיקים של 1GB של קרוסאייר הספק הוא HEC 500TD-TF הרכבנו את הכרטיס מסך ואנחנו לא מקבלים מסך של BOOT ולא מגיעים אפילו לביוס.. פשוט שומעים תקתוקים מוזרים כאלו.. לא ברור מה פשר התקתוקים האלה ומאיפה הם בוקעים. זה משהו חלש כזה שנשמע כמו סימן כלשהו שהלוח-אם מנסה לתת לנו. ניסינו את הכרטיס על המחשב שלי והוא עובד פיקס. (המפרט שלי לצורך העניין מופיע כאן בצד למי שמעוניין לראות..) ניסינו את הכרטיס שלי על המחשב שלו והוא עובד פיקס. ( HD4850 ) שערנו שזה אולי קשור להספק של הספק , אבל ירדנו מזה די מהר משתי סיבות : 1) הספק שלו סביר יחסית ואמור להחזיק את הכרטיס הנ"ל…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by rony1880,

היי עומד לצאת כרטיס שבקצת חלש יותר מ260GTX. http://gpudesign.bafree.net/nvidia-gts-450-full-review

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  18. שלום! אחרי שניסיתי בפורום אחר אני ינסה פה, אולי זה יותר מתאים... אז ככה אני מחפש כ.מסך למשחקים כבדים שיהיה חזק וטוב בתקציב שלמעלה. (לא עושה OC) הינה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך עכשוי: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: 4GB DDR3 מסך: 22'' דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II (מתכוון להוסיף עוד דיסק קשיח של 500...) ספק כח: SeaSonic 500W מארז: coolermaster 590 *שימו לב לספק, שזה יספיק להחזיק את הכרטיס... אגב יש לי עוד שאלה, בעקרון אני יזמין את הכרטיס שתמליצו לי עליו עם מחשב חדש שאני קונה ואז אני יחליף בין הכרטיסים... אמור להיות בעיה עם זה? תודה רבה על עזרה ענקית...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Started by frankiefrank,

קניתי מחשב לפי המפרט שמופיע כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468855.msg4007998#msg4007998 כרטיס המסך GTX460 768MB של Gainward עבד למשך כמה שעות אבל מיד אחר כך התחיל להיתקע, בעלייה של Windows 7. מאז לא חזר לחיים. ראיתי שנכתב כבר בפורום לגבי הסוגיה הנ"ל, עם הכרטיסים של Gainward, חבל שגיליתי מאוחר מדי. מה שחשוב - הציעו לי בחנות להחליף. לאיזה כרטיס כדאי לי להחליף? בינתיים ההמלצות שראיתי כאן הן או ל Gygabyte או ל Leadtek. אומנם אני לא בטוח שיש אותם במבחר של החנות שלי (IQPC) אני מאמין שהם יכולים להתגמש ולהביא לי כרטיס במיוחד. אני לא מבין יותר מדי בתחום, אז אם המפרט שלי מתאים לכרטיס 1 GB שיש אותו ב IQPC, גם זאת אופציה - רק אם תגידו לי שזה מסתדר עם המפרט ולא יגר…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. למערכת עם מעבד e7200, 2GB DDR2 וספק איזיקול בעע 450W אם נצרך שדרוג של הספק, אבל רק אם נצרך, אשמח גם להמלצה לאחד.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by yonifra,

אהלן, לאחי היתה היום בבית הפסקת חשמל, וכאשר הוא הדליק מחדש את המחשב, המחשב עלה עם תצוגת צבעים של 8 ביט (מקודם היה לו 32) מה שעוד יותר מוזר, זה כשהוא מפעיל משחקים, המשחקים עולים בצבעים מלאים ועשירים, הבעיה היא רק בתצוגה של וינדוס (יש לו וינדוס ויסטה) כמו כן, יש לו כרטיס מסך nVidia 9800GT. ניסינו לשנות בהגדרות התצוגה של וינדוס (Display Settings) את ה- Color Depth אבל אי אפשר לבחור כלום מלבד 8 ביט... אם למישהו יש מושג למה זה, אני אשמח לשמוע! ;D

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by ilansnet,

http://www.nvidia.com/object/adobe_PremiereproCS5.html GTX 470 מופיעה ברשימה סוף-סוף

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  24. יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by Psycomicro,

לוח אם: Asus P5QPL-AM ספק: Golden Tiger450W סטנדרטי לגמרי זיכרון: 2G DDR2 מעבד: E6500 אני מתלבט באיזה כרטיס לבחור או HD570 או GTX 460 שנראה לי שהוא קצת יכביד על מחשב כזה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

• 5 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים