עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avishaiar17,

בקיצור אחים שלי...כל מי שהזמין את הכרטיס , הוא לא יגיע התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהיתה בעיה עם המפעל(מה שכמה חברה מפה אמרו) בקיצור עליי לבחור כרטיס אחר טוב נעשה בדיקה..

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8600GT של חברת PALIT ורציתי לדעת האם היא חברה מומלצת, אמינה בעלת כרטיסים אכותיים או שכדאי להוסיף ולרכוש כרטיס של חברה מוכרת יותר?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  3. שלום.. יש לי שאלה , אצלי במחשב מותכנים 2 כרטיסי מסך HD5870 בקרוס פייר האם יש דרך לחבר איכשהו את הממיר לכרטיסים כך שאני יוכל להקליט תכנים מהיס מקס למחשב ולשמור את התוכניות אצלי במחשב? ואם לא ניתן אז איזה כרטיס צריך והאם יש המלצות למשהו שיעשה את העבודה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  4. אהלן, יש לי בעיה כלשהי שנתקלתי בה, או יותר נכון שאלה של כיצד זה ייתכן? אז כך, כרגע מותקן לי חלונות XP על המחשב, והרזולוציה המקסימלית אשר אני יכול להשתמש בה היא 1024X768. יש לי את הלפטופ כבר הרבה זמן, וכל הזמן הזה אני משתגע מהרזולוציה, אבל לא פניתי לקבל עזרה מאחר וחשבתי שאין מה לעשות, כי זה מה שרשום במפרט של המחשב, רזולוציה מקסימלית 1024X768. אבל, לאחרונה התקנתי בדואל-בוט לינוקס על המחשב שלי. הופתעתי במיוחד לגלות שאני יכול להריץ על הלינוקס ללא כל בעיה רזולוציה של 1280X1024, ייתכן מאוד שאני יכול גם להשתמש ברזולוציה גבוהה יותר, לא בדקתי את העניין כי לא רציתי להיות חמדן מידי... השאלה היא כזאת: כיצד זה ייתכן? האם יש דרך כלשהי להגדיל את הרזולוציה גם בחלונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שניהם פרו, שניהם פחות או יותר באותו מחיר ושניהם עם 128 מגה זיכרון אז מה בדיוק ההבדל?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Achiron,

שווים משהו? אם מישהו יכול לספק בנצ'ים, כיוון שאני ממש לא יודע לחפש בנצ'ים (ניסיתי, אני אף פעם לא מגיע לתוצאות של גראפים שמשווים לכרטיסים אחרים. אף פעם!).

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  7. אוקיי שמענו עליהם עד עכשיו הרבה אבל עד עכשיו אני לפחות לא מבין למה הם כלכלך זולים, אני זוכר שה8800 אולטרה עלה 4150 בכמה חנויות בדיוק כשיצא... אז איך זה, שכרטיס כמו GX2 עולה כמעט חצי ממנו, (למשלמים במזומן כמובן)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה ובמקביל גם כרטיס DVR, השאלה היא: האם אפשר לצפות בטלויזיה דרך כרטיס הDVR ולחסוך את הכרטיס טלויזיה? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by rann,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. אז ככה.. אני רוצה לראות טמפרטורות בדרייבר של הכרטיס מסך וגם כאילו שיפתח לי אפשרות לעשות OC אני לא הולך לעשות אבל סתם אני רוצה את כל האפשרויות האלו כמו בתמונה הזאת איך עושים מישהו יודע ? http://img239.imageshack.us/img239/3341/25786912mb9.jpg דרך אגב זה המחשב שלי: CORE 2 DUO/INTEL/E6550 GIGABYTE -GA-P35-S3 Leadtek 9600GT 512MB GDDR3 PCle KINGSTON DDR2 667MHz 3GB WD/SATA2/250GB

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by IDOnoach,

לאחרונה החלטתי לשדרג את ה760 רפרנס שלי. הסיבה המרכזית היתה התחממות בסשנים של שעתיים פלוס, אבל גם חוסר שביעות רצון מביצועים. Gta v לדוגמא היה רץ על הגדרות בינוניות - נמוכות. ו coh2 כנ"ל ועם נפילות fps משמעותיות(משחק כבד מאוד) את ה760 מכרתי ב450 ש"ח, וקניתי מהאיביי evga gtx 970 sc acx 2.0 במחיר 950 ש"ח. החלטתי ללכת על evga בגלל סוג הקירור שיותר מתאים למארז שלי, וגם בגלל הסיבה שהם מציעים אחריות בינלאומית על מוצריהם גם אם הם יד 2. היום בבוקר התקנתי אותו. Gta v עובד כרגע על הגדרות מקסימאליות (למעט aa) וחלק לחלוטין. השיפור המשמעותי ביותר הוא עליה ברמת הטקסטורה. Coh2 יש בנצ'מארק מובנה. על הגדרות גבוהות וaa בינוני ה760 הגיע לfps ממוצע של 30.9 ומינימאלי של 19. ה970 ה…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by GRINFELD,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&= או את זה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=490465&type=1&product=1&=

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by בילי,

שלום לכם :-) צריך את עזרתם/המלצתכם על כרטיס מסך . המפרט כנראה יהיה, מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים ספק כוח של SeaSonic - ‏520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 Retail המסך הוא מסך רגיל ולא דק (infinitty 775CA) אם זה משנה. בחירת הכרטיס צריכה לקחת בחשבון גם יציאה של TV OUT בנוסף ליצאות חדישות יותר -(מתי שהוא אני אפתר מהטלוויזיה הישנה :-) ) הכרטיס הוא גם לגיימינג - אם כי לא חשובות לי הרזולוציות הכי מיטביות במשחק. בקיצקוץ הייתי רוצה המלצה על הכרטיס הכי טוב שסכום זה יכול לקנות ובהתחשב בפרטים שנתתי . המון תודות.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  13. אני מתקין 43.51 על directx9B

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  14. מה הכי כדאי ואיפה לקנות? עד עכשיו ראית בזאפ השוואת מחירים ונראה לי הכי טוב זה GeForce PCX 5750- 256MB-PCI EXPRESS ב751 שקל בחנות PCNOW (http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6681) או זה GV-NX66256D - Geforce FX6600 256 mb Retail ב742 בפלונטר (http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66256D&affiliate=zap) מה עדיף ואם יש לכם משו יותר טוב בבקשה תציעו!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by AmorphisM,

אני לא צריך את ה-top וגם ברור לי שבסכומים כאלה אי אפשר להשיג אותם, מספיק לי שמשחקים מהדור החדש ירוצו על רזולוציה גבוהה בלי שום פילטרים - כמו Crysis Bioshock וחשוב גם ש Age of Conan ירוץ. יש לי ספק כוח HEC 300.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by pazer005,

שאלת ניובי: האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה בתוכו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=XmMUwuEQGyi2Ricz הסיבה היא פשוטה: אני מתכנן להתקין windows 7 64 bit יש לי כרטיס טלוויזיה של MSI TV Master Anywhere. הבעיה היא שאין לו דרייברים ל-64 ביט ככה שאני רוצה לדעת אם בכרטיס מסך הזה יש כניסת טלוויזיה. אם לא, אשמח לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הזה עם כניסת טלוויזיה. לצורך העניין, בכרטיס הקודם שלי היה את זה X1950XTX....

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. ההתלבטות היא בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL לבין GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL או שאולי יש משהו יותר טוב שיתאים לתקציב של המחשב שאני רוצה להרכיב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401662.0 תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה מסך טוב לא דק שיתמוך לגמרי בכרטיס x1900xt. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rony1880,

היי האם 4870 512 מגה זיכרון חזק בהרבה מכרטיס 9800GTX PLUS

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by leahd3,

שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by KINGMAX,

שלום לכולם , בדיקה שעשיתי ראיתי בכרטיסים מקצועיים חיבור יציאה בשם dvi-i . הבנתי שחיבור זה הוא גם אנלוגי וגם דיגיטלי (בניגוד לחיבור dvi-d שהוא רק דיגיטלי) . רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך עם dvi-d לכרטיס כזה והאם חיבור כזה (dvi-i) טוב יותר מאשר dvi-d? דרך אגב מצאתי שרק במסכי ה hi-end של eizo יש חיבור כזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by idani1983,

איזה מהכרטיסים הבאים עדיף ? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=9600GT&x=0&y=0 אני לא מתכנן OC לכרטיס מסך אבל אשמח לכרטיס ממוהר מצד שני חשוב לי השקט, האם הכרטיס השקט באמת שקט יותר ? תודה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by Guyn,

היי חברים, חבר שלי קנה מחשב עם 9800GTX. הוא קיבל עם הכרטיס שני מתאמים מ-6 פינים, שמתחברים לכרטיס: כלומר, יש 4 מולקסים בסה"כ, כאשר קיבלתי את הרושם מההסבר בחוברת שמספיק לחבר אחד מכל מתאם. האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  24. האים כדאי לי להחליף את כרטיס המסך שלי SAPPHIRE HD-4850 בכרטיס הזה:INNOVISION GeForce GTX260 896MB DDR3 448BIT PCI-e או להחליף ל- SAPPHIRE 4870 512MB

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  25. אני חייב תשובה היום כי אני רוצה להזמין השימוש הוא כמובן משחקי מחשב עתירי גרפיקה...

• 5 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.