כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
איזה דרייבר הכי כדאי ל Geforce2 MX200 אני כרגע משתמש ב 23.11 ובווינדוס XP
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי להורדת דרייברים שבאתר ולא הבנתי כלום. יש לי כרטיס מסך FX5200 של GAINWARD איזה דרייברים להוריד לו? כרגע מותקנים לי הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס, האם יהיה שיפור משמעותי? עריכה: ד"א בביוס ה-APERTURE SIZE של הAGP מוגדר על 64MB והכרטיס שלי זה 128MB. לשנות את זה?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
באתר של ATI יש Display Driver,Control Panel אבל יש גם את ה-WDM Capture driver,מה זה בדיוק השלישי ואם אין לי VIVO יש לי צורך בו?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי MSI Radeon 9800 pro (R360 והתקנתי עכשיו את הווינדווס מחדש עכשיו. באיזה דרייברים להשתמש? עד עכשיו השתמשתי בקטליסט 4.9. כדאי לעדכן לדרייברים החדשים? ה 4.12?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מתוצרת ספייר, זה אומר שאני צריך PBA, אבל איזה גרסא? 3.2 3.4 ?
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
רציתי לדעת אלו דרייברים עדיפים יותר לשם התקנת כרטיס 9800PRO 128MB 256BIT ? 1. הדרייברים שיגיעו יחד עם הכרטיס ? 2. הדרייבר החדש באתר של CATALYST 4.6 ATI ? 3.הדרייבר של חב' אומגה שהבנתי שגם לה יצא גירסה של 4.6 ? איך ניתן להגיע לאתר שלה ? האם יש הבדל משמעותי בין סוגי הדרייברים ? חשובים לי הביצועים אך לא פחות גם היציבות . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס של Palit HD 4870 - ורציתי לדעת האם כדאי להוריד את הדרייבר של ATI או לחילופין את הדרייבר שמוצע ע"י היצרן עצמו. האם בכלל יש הבדל ביניהם? תודה, עדי
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מתכוון לרכוש מחשב חדש שישמש גם למשחקים, ומתלבט כמה כסף להוציא על כרטיס מסך - רציתי לדעת מה ההבדל בין X800GT לבין ה X800GTO והאם הם שווים הבדל של מאה שח חוץ מזה, מה ביניהם לבין ה 6600GT והאם לא ניתן להשקיע פחות, ואותה שאלה גם מהכיוון השני מה בינהם ובין ה6600GS כלומר התחום הוא בין מחירים של 900 שח ל1500 ש" בערך והשאלה העיקרית היא מה יהיה ההבדל בשעת השימוש במחשב מה יראה יותר טוב, מה יראה שונה, האם המשחקים יתקעו פחות? הצבעים יהיהו טובים יותר? החדות? אני יודע שיש מבחנים של פריימים וכאלו, אבל הנתונים הטכניים אינם תמיד משתקפים בשעת השימוש האם ה 6600GT (הזול יחסית) צפוי להתקע במשחקים? הרי עד לפני חודשיים שלוש הוא היה מוביל?
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חוץ מהבדלי מהירות זיכרון \ ליבה (50 MHZ לא שווה עוד 500 שקל)
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי חברים,אני מעוניין לעלות קצת את כמות ה-FPS במשחק מבלי לגעת ברזולציה.אילו הגדרות הכי משפיעות על כמות ה-FPS שאני מקבל?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
epox-8kda3j amd 64 3200 2xkingston 256 400mh סליחה 6800nu של לידטק
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
פתחתי אשכול חדש פשוט בגלל שאולי יהיו הרבה תגובות וזה נושא בפני עצמו אז מה באמת צריך להגדיר בכרטיס הנ"ל כדי להוציא ממנו את המקסימום וכמובן לקבל כמה שיותר נקודות ב3dmark???
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איזה התקן יותר חזק ONBORD של VIA או GF2MMX32?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
ביררתי אצל הרבה מסכים את זמן התגובה. אני ידע שמסך טוב כדי שיראו בו טלוויזיה ומשחקים טוב צריך קצב טוב. השאלה שלי מהו קצב טוב, זמן עולה או זמן יורד? Response Time 16 או 40 ומעלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
איזה חברה הכי טובה ל6800GT מבין החברות הללו:INNOVISION,CLUB3D,ALBATRON והאם יש בכלל הבדל גדול ביניהן מפני שהייתי אמור לקנות ALBATRON 6800GT לפני חודש אך בגלל שנגמר ליבואנים בארץ נשארו רק INNOVISION בכל הארץ אז קניתי של INNO3D למישהו יש מושג אם נדפקתי במידה מסויימת? או שאין הבדל רציני משמעותי בין החברות הללו.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה חברה הכי כדאי 7800GS אני מתכוון להזמין אותו אוטוטו .. ורציתי לדעת של איזה חברה להזמין ואם זה כל כך משנה .. קירור , ביצועים וכו...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בימים הקרובים. האם יש הבדלים בחברות? Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 650 Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL שגם עולה 699(הם כל הזמן מעלים מחירים, זה היה 580 ועד שלשום זה היה 650) HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 שעולה 680 או אם יש לכם הצעה לחנות שגם מוכרת במחיר של עד 700.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם קיימים בכלל הבדלים ידועים מראש, איזה חברה הכי טובה מבחינת שקט וקירור ובלליות אם יש הבדלים? תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ATI וכולם אומרים לי תקנה SAPPHIRE שהיא החברה הכי טובה לייצור ATI וצמד שני אומרים לי ש ASUS הכי טובים אבל פחות מעדיפים אותם כי הם יותר יקרים אבל הכרטיסים שלהם יותר טובים??? אז מה לקנות?? ומה נכון??? (יש לי 5000 שח לכרטיס אז אל תחשיבו את גורם הכסף אלא רק את הטיב)
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
Gigabyte http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2588&CatCode=400 או Sapphire http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3829&CatCode=400 לכרטיס של Gigabyte יש oc מהחברה (זול יותר ב50 שח) ולכרטיס של Sapphire יש קירור משופר לשנייהם יש 1 gb מה יעבוד יותר טוב ויתן ביצואים יותר טובים
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-