עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Abit.com.tw,

החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Henry55,

http://www.tms.co.il/product/8827 יש כרטיס יותר משתלם? יכול להיות שמחירי הכרטיסים ירדו באופן משמעותי בחודש - חודשיים הקרובים? רזולוציית המסך שלי היא 1920:1080 . המחשב שלי מורכב מ: מעבד I5 2400 6 גיגה ראם לוח אם H67

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by SixKiller,

אני רוצה לקנות מסך 17 איכותי... אלו הפרטים על כל מסך LG1730S: גודל נקודה: 0.264H בהירות: 250cd/m2 יחס ניגודיות: 1:550 רזולוציה מקסימאלית: 12801024 x זמן תגובה מקסימאלי: 12ms זווית צפייה: 176 Samsung 710N: רזולוציה: 1024x1280 גודל נקודה: 0.264 mm חיבוריות: אנלוגי בהירות: 300 cd/m ניגודיות 1:600 זמן תגובה: 12ms זווית ראיה: 160/160 הסמסונג יותר יקר ב90 שקל.. לא הבדל גדול.. שאלה שלי.. מה יותר איכותי..?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. הדרייבר 91.31 יצא לכרטיסי GeForce. - nVidia סופסוף החליפו את ממשק המשתמש שלהם בלוח בקרה אחיד ששולט גם על המהרת הGPU (בלי להתקין תוספות כלשהן כמו coolbits, ישירות מהדרייבר!) וגם על המהרת שאר רכיבי המחשב - כל ההמהרות ע"י nTune שמותקן בנוסף לדרייבר ומשתלב בלוח הבקרה המאוחד בצורה יפה מאוד ונוחה תורידו בנוסף לדרייבר את nTune 5.00.06 שיצא בגירסה חדשה ונוחה. אין אפשרות להמהרה בלעדיו. - nVidia גם הוסיפו בדיקת יציבות לרכיבי המחשב כמו מעבד, זכרונות ולוח-אם, בנוסף לבדיקת יציבות של ה GPU כל זאת במשך זמן שנע מ10 דקות ועד 48 שעות של מאמץ! לדעתי הבדיקות קפדניות מבדיקת היציבות של הדרייבר מסידרה 80, שכן עכשיו אני יכול להגיע ל OC נמוך במקצת מהפעם שעברה, כי הבדיקה נכשלת. 820 לזכרונות במקום …

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by shnaq,

מה אתם אומרים על fx 5500 128 bit 256mb oc של bfg?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by born wild,

יש לי מחשב AMD 1.8 זכרון 512 כרטיס מסך 5200FX. אני מתכננת בעוד בערך שנה לקנות חדש אבל בינתיים אני רוצה לשדרג אותו קצת. המחשב הוא למשחקים. אני מוסיפה לו עוד 512 זכרון והארד דרייב של 80 ג'יגה. יש לי תקציב של 600 700 שקל לכרטיס מסך. אפשר אולי לחרוג קצת. יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  7. בניתי אתר באיימייג' רדי ויש לשוניות למעלה שאין בעיה איתם אני מקשר את הלשוניות לדפים למשל לשונית "מסזיקה" לדף "מוזיקה". עכשיו בתוך הדף מוזיקה יש עוד לשוניות כמו "מזרחית" וכמו "לועזי" עכשיו כשאני עושה סלייסים על הלשוניות שבתוך הדף "מוזיקה" (שהוא אחד מהלשוניות הראשיים) אז הסלייסים הראשיים מתחילים להידפק לי לא פועלים יותר... אני נואש אני מחפש משהו שיעזור לי להבין יותר לומר איך זה עובד ד"א אני משתמש בImageReade cs אז אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור לי שידבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר... ICQ:800097 Mess:kobitomi20@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by shainov,

שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by Chenbell,

שלום לכולם, כמה שאלות קטנות: 1. האם כבל HDMI מעביר סאונד? 2. כיצד אפשר לחבר את הכבל מהמחשב למסך הטלוויזיה ולשמוע סאונד מבלי לחבר רמקולים למיניהם אלא פשוט להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה עצמה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by piniman,

שלום חברים רציתי לשאול משהו לגביי gtx460 האם הוא חזק בהרבה 9800gtx+ כי אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש והבנתי פה בפורום שהוא כרטיס משתלם וחזק אז רציתי לדעת בכמה הוא יותר חזק מה9800gtx והאם שווה להשקיע בו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  12. שלום, כמה שאלות.. 1. רציתי לדעת אילו כרטיסי מסך תומכים בטכנולוגיית הייבריד קרוספייר, איזה כרטיסי מסך משתלבים עם ערכת השבבים 780G ומנצלים את היכולות שלה? חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי.. מצאתי רק מידע על תמיכה בקרוספייר, אבל אני חושב שזה שונה מהייבריד קרוספייר 2. במידה וארצה לעשות OC ל780G, אני אצתרך להוסיף קירור? 3. זה אפשרי לעשות OC גם לערכת השבבים וגם לכרטיס הנוסף שעובד איתו בתצורה היברידית? 4. 780G + כרטיס נוסף, נאמר 3450, לאיזה כרטיס מסך של NVIDIA ניתן להשוות את הביצועים של השילוב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by ccc,

אני מחפש דרייבר לכרטיס של חברת Conexant Model: Fusion 878A זה הדגם 25878-13 E57957.1 0032 KOREA ^^^^ זה מה שרשום על השבב TPI8PSB12P זה מה שרשום על האנטרנה Windows XP\2000 תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by tomer_S,

שלום אני קונה מחשב חדש בימים אלו ואני מתלבת בין מספר כרטיסי מסך אם תכלו לעזור לי להכלית מי הוא הטוב ביותר אני יודע לכם מאוד 1. Sapphire Radeon 3870x2 2. BFG 9800GX2 3.BFG 9800GTX oc רוב השימוש בכרטיס יהיה למשחקים כבדים אז אנה עזרו לי לבחור התקציב גבוה עד 3500 ש"ח כי אני ממש עבוד

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  15. אחת מהגירסאות האחרונות אי פעם של דרייבר ה-Catalyst הושקה בגירסת בטא, עם מטרה לשפר את הביצועים של כותרים מרכזיים חדשים כגון Fallout 4 ו-Star Wars Battlefront לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-התקנים-חדש-לכרטיסי-amd-הושק-עם-הבטחה/

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. Started by crazy_pr,

כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?

17. Started by hackerlazer,

ממלית לכולם על GEFORCE 4 TI CHAINTCH ... הוא רק ב 650 ש"ח שווווווההההההה !!!!!!!! עריכת המודר: פרסום אסור

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by psycho killer,

יש לי בעיה הכרטיס מסך שלי 7300 GT עובד רגיל אבל ברגע שאני מתקין DIRECTX אני מתחיל לראות בסרטים (הבעיה לא בתוכנה) כמו דרך שקופית אפורה לפני שהפורמט זה היה כמו שקופית אדומה איך אני יכול לסדר את זה ? (כבר החלפתי את הכרטיס בחנות)

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 כשאני מריץ dungeonsiege יש אפשרות במשחק לבדוק את FPS וזה עומד על בין 60 ל 80 fps נראה לי ממש קצת מישהו יכול לשפוך אור על הבעיה תודה ??? 8)

20. היי חשבתי לעשות איזה שידרוג למחשב אבל לא יודע באיזה דרך לגשת לעניין... המחשב כולל מעבד 6400 INTEL על 3000 מגה הרץ לוח ASUS P5N-E SLI כ.מסך 8800 GTS 640 2 ג'יגה ראם... וספק אנרמקס 400 האם ספק חדש נגיד ב 500 שקל ו 2 כרטיסי 9600 יתנו לי קפיצת מדרגה בביצועים במשחקים? כל הסיפור הזה צריך לעלות 2000 שקל ככה... האם זה שווה על החומרה שיש לי כרגע? או שיהיה צוואר בקבוק?

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by Jook,

אז ככה , היה לי Radeon 9700 PRO של ג'יגהבייט שנהרס לו המאוורר אך אין להם כרטיס דומה לתת לי (ל- PCHARDWARE). הם מוכנים לתת לי כרטיס Radeon 9800 ללא תוספת כסף או Radeon 9800 PRO עם תוספת , מה שאני לא מתכוון לשלם בנוסף. עכשיו , רציתי לדעת איזה כרטיס 9800 לקחת ? של איזו חברה ? ואם מישהו מוכן לתת פה מפרטים על המירויות ליבה וזיכרון של כל כרטיס של כל חברה אני מזה אודה לו. אם יש לכם עוד משהו להוסיף תכתבו. עוד , רציתי לדעת האם כרטיס הרדאון 9800 פחות טוב משמעותית מה- 9700 PRO. תודה !

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני עומד לרכוש מחשב, עיקר השימוש בו הוא פוטושופ, אינדייזין ואילוסטייטור. המחשב עובד הרבה, לעתים עם כמה מהתוכנות במקביל. צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, שלא יתחמם מדי, יהיה שקט והכי חשוב יהיה מספיק חזק שיהיה איתי כמה שנים טובות. אני לא מחפש כרטיס פשוט (שמצד שני מתאים לדרישות שלי) מצד שני אני לא רוצה כרטיס בשביל שיריץ BF3 חלק ולבצע SLI, משהו באמצע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by ofsher,

שלום לכולם אתם יכולים להסתכל במפרט שלי ולראות שיש לי X550 בזמנו כשקניתי לא תיכננתי לשחק במחשב יותר מדי.. רק CIV4 וכאלה שהכרטיס מריץ חלק מה לעשות ועברה חצי שנה מאז שקניתי את המחשב ופתאום התחלתי להתעסק עם משחקים כבדים כמו OBLIVION ו - FARCRY שקניתי ב-25 שקל!! ממש משתלם בכל אופן, מיותר לציין שהכרטיס לא מחזיק את המשחקים אלא אם אני משחק בגרפיקה הנמוכה ביותר (אני לא מתפשר על הרזולוציה במסך 19 אינטש = לפחות 1024X768) איזה כרטיס כדאי לקנות למפרט שלי ואנא להתחשב שיש לי תמיכה ב - SLI... אולי כדאי NVIDIA אפילו שהבנתי ש ATI חזקים יותר??? אני רוצה מן הסתם כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים באיכות הגבוהה ביותר ויספיק לפחות לשנה ומעלה. יש לי עדיפות ל512 מגה זכרון בכרטיס מסך DDR3 שאלה נוס…

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ללא הגבלת תקציב, המגבלה היחידה שלי היא ספק הכח. יש לי thermaltake toughpower 600w המחשב הוא : I5 3570K 8GB DDR3 1600 איזה כרטיס מסך אני יכול לשים ? כרגע יש לי 6850 1GB ואני רוצה לשחק משחקים כמו BF3 על הגדרות גבוהות ביותר על FHD.. תודה.

25. Started by shaul,

אחרי שחיפשתי בפורום גילתי שמסך 17 אינץ' LCD יהיה הרבה יותר טוב למשחקים מאשר מסך 15 אינץ'....הבעיה היא שחוץ מהעובדה שהמסכים האלו איטיים מידי אין שמץ של מושג למה עדיפים מסכי 17' על 15'...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.