עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amobi,

שלום, מחשב חדש, מסך חדש, למעשה ניסיתי 2 מסכים עם 2 חיבורים שונים וזה קורה לשניהם, כשאני עושה ריסטרט המסך מהבהב מעט בדרך כלל לאיזה 10 שניות ואז זה נגמר. בגלל שזה קורה לשני מסכים שונים עם חיבורים שונים (אחד HDMI והשני DVI) אני מניח שזה קשור למסך, מה שכן בהתחלה זה לא קרה אלא רק אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים של כרטיס מסך 670 ודרייברים חדשים של המסך החדש. צריך את עזרתכם, יש איזה הגדרות שכדאי לי לשנות ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם :D אני רוצה לערוך וידאו (אנאלוגי) בPC חדש והמליצו בפני שלא לקנות כרטיס עריכה ספציפי אלא להשתמש בכניסת VIVO לצורך .VIDEO CAPTURE מחפש המלצות / נתונים האים אני מפסיד איכות בVIDEO או שזה ברמה נאותה? לתגובותיכם אודה, יהודה :smoke:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kvodi,

מי שיודע מה מומלץ מהכרטיסי מסך כדי להריץ אותו חלק וטוב.?

4. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. קניתי אתמול כרטיס מסך חדש (מהמכירת חיסול) בפלונטר. היה לי לפני HD5670 ששודרג ל HD7950. ביצעתי מחיקה של הדרייברים גם דרך המנהל התקנים וגם את CATALYST של ATI עצמו. לאחר מכן ביצעתי ניקוי ב CCLEANER. ולבסוף התקנתי דרייברים לכרטיס וקאטאליסט מחדש. יש לי בעיה קטנה עם GTA IV . המשחק איפס את ההגדרות הגראפיות למינימום ולא נותן לי להעלות אותם. אם זה רזולוציה פילטרים או כל דבר אחר. ניסיתי למחוק את המשחק ולהתקין מחדש והבעיה לא נפתרה. בכרטיס הקודם שלי לא היו לי שום בעיות עם המשחק לכן אין לי מושג עם זה הדרייברים או משהו אחר. Tomb Raider לדוגמא ההגדרות אצלי הן על ULTRA והכל עובד כמעט מצויין (למעט סצנות ממש עמוסות) על HIGH הכל חלק לגמרי. ההגבלה בגלל המעבד החלש. בGTA הוא בכלל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. AMD 3800x2 2gb ram 400 enermax liberty רזולוציות של 1280X720 ו-1280X1024 -לא עושה OC.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי שאלה על המלצה של כרטיס מסך חדש, אני רוצה לשאול בבקשה אם עובד אצלי (הספק כוח טוב) ושווה את הכסף. אני לא מתכנן OC וחשוב שהשקט ינצח, אורך חיים רחב יותר. ספק כוח (מתוקן כבר לא רועש )- SeaSonic 600ET Active PFC - http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET%20Active%20PFC.pdf כרטיסי מסך שמתלבט בניהם: 1) Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X Boost OC 2 GB GDDR5 2xDVI HDMI DP- PCI-E 2) Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E האם הספק כוח שלי ילך עם ה- 280X ? הבנתי מהחנות ש- 270X יעבוד אך לא יצא לי לשאול אותם על ה- 280X . האם Vapor-X באמת שקט כמו שכולם אומרים? ה- 270X עולה 1000 ש"ח וה- 280X עולה 1630 ש"ח , יש הבד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shugi,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. http://download.9down.com/freeware/RivaTuner20RC152.rar זה הגרסא החדשה של RT, מישהו מתנדב לניסוי? ;D New NVStrap v1.6 driver brings you more nice exclusive features: * Now the NVStrap driver configuration tab contains "Allow enabling masked units" option, allowing the driver to force the graphics processor to activate all pixel / vertex units, even if they are hardware strapped as damaged. Please be extremely careful and use this option at your own risk. Enabling hardware masked units, which have not passed hardware quality testing, may cause unpredictable results and even permanently damage your graphics hardware. אם הלינק פה לא עובד, נסו פה: http://downloads.guru3d.c…

9. Started by בייגל טוסט,

כנראה שכן! לפי אתר DailyTech מעבד הG80 יהיה למעשה כפול-ליבה עם 48 צינורות עיבוד לכל ליבה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2785 מה שאומר שצריכת החשמל תרקיע שחקים :errrr:

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by idank,

לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש וחזק מאוד. בין השאר הוא הכיל בתוכו גם geforce 2 mx400 . היום כשאני שואל אנשים מה הם חושבים על מפרט המחשב שלי אז אומרים שהוא באמת טוב חוץ מהכרטיס מסך!!!!!!!!!!! אני לא מבין , מה הבעיה עם הכרטיס מסך הזה , מה הוא לא טוב?! הרי זה nvidia !! בסך הכל יש לו יכולת גרפיקה טובה מאוד והוא "סוחב" משחקים טוב מאוד... אז עכשיו מישהו יכול באמת לכתוב למה צריך יותר מזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מבחינת מותגים אני מדבר על אסוס או ג'יגהבייט. כרטיס מסך R9 290. האסוס יקר יותר ב-$40 דולר. ASUS Radeon R9 290 DirectCU II OC 4GB או Gigabyte Radeon R9 290 OC 4GB BF4 Bundle השיקול הוא מבחינת קירור, רעש ואיכות הלוח. או שכדאי לחכות עוד כמה חודשים? (כמה חודשים לדעתכם יבוא הדור הבא?) אני נמצא שני דורות אחורה כך ששדרוג בהחלט לא יזיק אך יכול להיות שגם יהיה מיותר בהנחה שבקרוב מאד יגיע דור חדש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by vipersh,

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ8800GT לHD5750, רציתי לסחוט את המערכת שלי כמה שאפשר עד שאוכל להחליף אותה. רציתי לדעת האם המעבד שלי (C2D E6300) יוצר לי צוואר בקבוק בשילוב עם הכ. מסך החדש או שלא. במידה וכן האם OC למעבד שלי לסביבות ה2.5~3 יפתור את ה"בעיה" או שאולי בכלל עדיף לי להשקיע קצת כסף ולקנות את המעבד: http://www.skypc.co.il/pl_product~E6700ay~3~0.htm וככה אקבל יותר ביצועים. חשוב לזכור שהכל פה זה עניין של עלות/תועלת. נ.ב אני משחק על רזולוציה של 1280X1024 ולא מתכנן להחליף את המסך בקרוב אלא רק בהחלפת המערכת כולה..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מרגיש שהכרטיס מסך חוסם את המחשב שלי במשחקים וגם ב3DMark06 קיבלתי תוצאה לא גבוהה במיוחד (2505) למרות שיש לי מעבד חזק 920 2.8Ghz Intel Pentium D ו1GB זכרון (בקרוב מאוד 2GB) האם לקנות X1950PRO 512MB ישיג שיפור באמת משמעותי?? אני לא רוצה לזרוק סתם +1300 ש"ח... ??? ושאלה נוספת האם אפשר להסתפק ב-256MB ?? אני יודע שב-3DMARK06 ניסיתי להריץ את הבדיקה ברזולוציה גבוהה ב-16X והוא אמר לי שאין לי מספיק זכרון גרפי.. לאיזו תוצאה לדעתכם זה יעלה אותי?? נ.ב. יש לי מסך LCD 19inch 1280x1024

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם כרטיס מסך 5070 יכול לעזור לאיכות תמונה או סאונד - לא למשחקים ? 1. האם בנגנים של סרטים - חשוב איכות כרטיס מסך ? HDR ? 2. האם בכיוון כרטיס מסך אני יכול לשפר סרטים או צפייה באינטרנט ? 3. צפייה במסך 65” OLED 4K 4. האם כרטיס מסך אינטל או AMD יכולים לתת משהו אחר לאיכות תמונה או סאונד ? תודה למסבירים

15. מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4) אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיה הTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם קראתי לא מעט על הטכנולוגיה הזאת של nvidia יש לי מספר שאלות אז ככה המפרט שלי הוא ככה intel i5 750 gigabyte p55a-ud3 radeon 5850 corsair hx620 dell u2410 אני חושב שזה מה שחשוב 1 ראיתי שיש אנשים שהפעילו כרטיסים של ATI+nVidia בעיקר בשביל חישוב הפיסיקס האם אני יכול להוסיף גם כרטיס גיפורס פשוט בשביל ה3d vision (אגב האם גם הפיסיקס במצב הזה יעבוד) אני חושב שמבחינת הספק כוח אני מכוסה אם אני הולך על כרטיס פשוט אני יודע שהמסך שלי לא תומך בזה צריך לקנות עם 120hz קיצר יש אפשרות כזאת או שכבר עדיף לי למכור את הכרטיס שלי ולקנות גיפורס? או שיש אופציה אחרת שלא חשבתי עליה אשמח לשמוע הצעות פתרונות באתר של אנוידיה יש גם תמיכה בתלת מימד סרטונים תמונות וכו על כל מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by f_b_i,

איך אפשר לסרוק פילים ולראות אותם כתמונה ולא כנגטיב? אני יודע שיש סורקים שבאים עם איזו תוספת שנותנת לסרוק פילים מה בדיוק התוספת הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי מסך 19 אינטש ואני תמיד על ריזלוציה של 1280 * 1024. המחשב שלי: Intel Pentium 4 (2800MHz) Asus P4P800 SE 512MB Memory והכרטיס מסך על הפנים... FX5200 המשחקים אצלי לא זזים על הגדרות גבוהות.... אפילו שאני משחק על ריזלוציה של 768 * 1024. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שיעבוד טוב על ריזלוציה כזאת גבוהה (1280 * 1024)?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by אסי נסים כהן,

AMD Ryzen5 2400G with Radeon™ Vega 11 Graphics האם הכרטיס מסך הזה מריץ 4K בקלות ללא חשש? או שרחוק?

20. Started by WarNet,

אהלן, בעבר כשהייתי מקיש מקש ימני בעכבר על שולחן העבודה,אחד מן האפשרויות הייתה ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו זה לא מופיע... כשהייתי מחבר את המחשב ל-LCD אז הייתי צריך לסדר את הגודל של שולחן העבודה שלי כך שאני ייראה את כולו ולא את חלקו. ואת זה הייתי עושה ב-ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו כשהוא אינו,אין לי אפשרות לסדר את זה. את הדבר הכי דומה לזה,מצאתי ב-הגדרות תצוגה שלי-->הגדרות מתקדמות-->GeForce 8800 GTS 512 ואז ב-Additional Properties יש את רוב האפשרויות שהיו קיימות ב-Control Panel שהיה לי אך מה שחסר,זה הסידור של הגודל של שולחן העבודה. יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר(195.62) איך אני מסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by thegame998,

יש לי 1200 ש"ח אני רוצה כרטיס טוב שיספיק לי ל 3 שנים בערך שיפעיל תמשחקים החדשים לפחות על הגדרות בנוניות (ואת רוב הישנים על גבוה). נגיד המשחק CRYSIS בטלפליד החדש (לא זוכר תשם) Test Drive Unlimited Alan Wake ועוד איזה כמה שאוכים לצאת . ויש לי שאלה (לא רוצה לפתוח על זה דיון): גיפורס 7600GT מריץ את F.E.A.R על הגדרות הכי גבהות(נגיד יש לי מערכת מספיק טובה )? אפיקpci-e .

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. השאלה בכותרת

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by charm,

שלום חברים אני צריך עזרה דחופה כי חבר שלי רוצה לקנות מחר את הכרטיס מסך והתקציב שלו הוא 300 ש"ח המטרות שלו הם בסיסיות גלישה באינטרנט ואופיס וכל השאר הדברים הבסיסים הוא גם מתעסק קצת בפלאש (לא יודע אם זה צורך משהו מיוחד) ולכן הציעו לו את 2 הכרטיסים מה עדיף בלוגיק ראיתי שיש את ה X300SE של ספיר שזול בכמעט 90 ש"ח מהשני האם הוא עדיף או שהוא פחות טוב מה 6200 תודה מראש ומקווה לתשובות במהירות

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idanor38,

אני רוצה להזמין היום כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט בין ה1650 סופר לבין ה1660. מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-Z68X-UD4-B3 מעבד: i3 2100 3.1ghz ראם: 4 ג'יגה ראם ספק כח : סיסוניק תקן ברונזה 520 וואט (הכרטיס מסך שיש לי עכשיו HD6870 דרש 500. הכרטיס עבד טוב עד שלפני כמה ימים החלו צפצופים והמחשב פעם נדלק ופעם לא וכשנדלק רואים ארטיפקטים כאלו בלוגו הפתיחה אבל גם כשאני נכנס לביוס. הבנתי שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות...). כרטיס מסך: Gigabyte hd6870 OC מסך: Lg w2486l 1920*1080 אני חייב לציין שאני עדיין על ווינדוס 7 עד שאחליף את המחשב כשנעבור את התקופה הלא נעימה הזו. כרגע אין לי תקציב למחשב חדש... כמו כן אציין …

25. Started by Sh_Dor_Lq,

יש לי בעיה בטמפרטורה של הכרטיס מסך.הכרטיס מסך בזמן מנוחה סביב ה50 מעלות על פי HWMONITOR.הכרטיס נמצא במצב ברירת מחדל ללא OC.עשיתי סריקת וירוסים במספר תוכנות ועדכון ביוס לכרטיס, אך עדיין זה לא פתר את הבעיה.GIGABYTE GTX 1080 G1יש פתרון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.