עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי היום את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11308 כדי שאני יוכל להרציץ את הפרו על הרזולוציות הטובות ביותר.. עכשיו שאני משחק המשחק עדיין מגמגם טיפה ולא זז חלק חלק ולא מרגיש ממש שינוי.. היה לי את הכרטיס מסך 220 GT מה דעתכם בנושא?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, משתמשים רבים מסביב לעולם מדווחים על תקלות בכרטיסי סדרה GTX4xx כגון : נעילת מהירות כרטיסי GTX4xx על מהירויות נמוכות. BSOD (Black/Blue Screen Of Death פריזים בזמן משחק או עליית המערכת. עפ"י Nvidia Forums יש דרכים להתמודד עם הבעיות אך לא כולן עוזרות וכי זה קורה בצורה רנדומלית : איטיות ונעילת תדרים : משתמשים החווים איטיות לאחר התקנת הדרייבר -.x266.xx התקינו בעבר את תוכנת השליטה במאווררי הכרטיס מתבקשים להסיר את התוכנה בכדי למנוע איטיות. עפ"י Nvidia forums התוכנה לשליטת מאווררים מתנגשת עם הדרייבר ומורידה את תדרי הכרטיס לערכים נמוכים מאוד. כרטיסי ה-GTX4xx בחלקם חווים Locking על מהירויות נמוכות. דוגמא לכך היתה כאשר משתמש התקין תוכנת Winfox שמגיעה עם כרטיסי Leadtek וחו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים בודדים (אפילו לא שבוע) עם כרטיס מסך MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X וכאשר אני מנגן סרט דרך ה VLC מופיע קו ירוק למטה, קראתי קצת ואומרים שזה בעייה בVLC אבל השאלה לשי למה זה קורה? האם יש קשר לכרטיס מסך ?או לדרייבר ? עודלא ניסיתי לעדכן לדרייבר אחר (למרות שהורדתי מהאתר לפני כמה ימים אז מוזר ) מערכת הפעלה: WIN10 האם מישהו יכול להסביר לי על הבעיה ? למה זה ככה וגם איך הפתרון עובד ? כשתמחיל הסרט ויש צבעים רואים את זה בברור וזה מציק מאוד

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nec_000,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by junkkiller,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by koby058,

זכיתי פה באתר ב-6870 של MSI ויש בבעלותי 5850 השאלה היא איזה מהם כדאי למכור אני לא עושה אוברקלוק בכלל ויש לי מסך 22" בבקשה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כי אם זה משולב עם מאיץ גראפי, אני משער שהמחיר יוכפל, ויש לי תקציב די מוגבל. הדרישות הבסיסיות הן: איכות טובה. זרם ווידאו טוב, שלא ייקרטע בקטעים עמוסי פעילות. שלט AIO- יכול להעביר ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, ויכול לשדר כבלים על המסך של המחשב, או כל פונקציה אחרת שקשורה למושג ALL IN ONE. חשוב- תמורה שווה למחיר, שאני לא אשלם הרבה ואני אקבל חרא של מוצר. תנו הצעות. בתודה רבה מראש, רועי אחירון, שהתייאש מלראות הכל במסך של המחשב.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הי חברה, אני אוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי 7600GTX של GIGABYTE אבל הוא כבר ישן, מתחיל לקרטע. ולא ממש מריץ את המשחקים הכבדים בקלות כמו פעם, אני מחפש כרטיס בשביל משחקים בטווח של 1500 ש"ח (100-200 ש"ח חריגה זה הגיוני אני חושב) המחשב שלי הוא: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G זכרון: 2GB Crucial Ballistix 6400 800mhz DDR2 ספק: 450W לא מותג. מה הכרטיס הטוב ביותר שאני יכול לקנות שיעבוד טוב עם המפרט שלי? ומה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות, עם אני משדרג את הספק שלי לספק טוב יותר (או אולי רכיב אחר שיכול לפגוע בביצועים של הכרטיס)? ------ עריכה: שכחתי להוסיף שבאמצע יולי אני טס לארה"ב, האם כדאי לחכות לכרטיסים שיצאו עד …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by TheDiesel,

התקנתי את המשחק Battlefield V והוא מקרטע האם הבעיה בכרטיס מסך? הכרטיס הוא NVIDIA Geforce GTX 750

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש לי כרטיס מסך עד 700-800 שח כידי שאני יוכל להריץ משחקים בסבבה חשבתי לכיוון ה: PALIT GeForce 9800GT Super 1GB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3736 מה אתם אומרים או מציעים משהו יותר טוב מזה יותר זול או משהו בסגנון... תודה לכל העוזרים עריכה קטנה: אממ אז ככה המחשב שיש לי עכשיו הוא לא ממש מעניין אותי כי חבר הביא לי את המחשב הישן שלו שהוא דואל קור 3.02 עכשיו מחר אני כבר רוצה לנסוע לקנות לו 4GB ראם וכרטיס מסך את הראם כבר בחרתי אבל הכרטיס מסך לא יש למחשב הזה לוח אם של ASUS P5PL ונתמך בו PCI-E אבל הראם שנתך זה רק 533DDR2 לרוב אני משחק במשחקים ברזולוציה של 1024*768 אבל עם הכרטיס שאני יקנה יתמוך ביותר אז בכיף וגם משהו שיריץ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני יודע שהוא לא מטורף אבל סתם מעניין אותי לדעת

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by x-dude,

Ok sorry for typping in English but i type faster this way i have Gainward Ultra/750 XP Geforce 4 TI-4600 and the results im getting with 3DMark 2001 SE are simply gross. The first time i ran it was right after i installed my Graphic card,so that way my computer was cool,the result was 7423 :AR15: now each time im running 3DMark im getting even lower results i have used Detonator 30.82,40.72,41.03 all on default setting,also tried to play with the AA and stuff....nothing can anyone help? this is so annoying

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by LOLFTW,

היי, אני מקווה להזמין מחשב חדש השבוע, וראיתי את שני הכרטיסים המשומשים האלו במחירים מדהימים: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 882 ש"ח מזומן Gigabyte Radeon HD7970 GPU - 3GB 384bit GDDR5 - OC Version - סה"כ 763 ש"ח מזומן יש בין הכרטיסים הבדל של 119 שקלים, אך האם יש ביניהם הבדל בביצועים שמצדיק את תוספת התשלום? על מה אתם הייתם הולכים? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by arkadi_s,

אהלן , יש לי שאלה לפני שאני משלם מחיר מלא על הכ. מסך רציתי לוודא את התאימות שלו למפרט . כבר שאלתי בעבר ואמרו לי שזה תואם רק רוצה להיות בטוח. יש לי מעבד I5 750 לוח אם של ג'יגה בייט P55 UDR3 4ג'יגה זיכרון של 1600 MHZ ואני מוסיף עוד 4 ג'יגה הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 2870 512 MB אני משדרג ל Sapphire Radeon hd 7870 GHZ EDITION 2G הספק כוח שלי הוא של סאסוניק 500 וואט תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי מסך 19 אינטש ואני תמיד על ריזלוציה של 1280 * 1024. המחשב שלי: Intel Pentium 4 (2800MHz) Asus P4P800 SE 512MB Memory והכרטיס מסך על הפנים... FX5200 המשחקים אצלי לא זזים על הגדרות גבוהות.... אפילו שאני משחק על ריזלוציה של 768 * 1024. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שיעבוד טוב על ריזלוציה כזאת גבוהה (1280 * 1024)?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. http://download.9down.com/freeware/RivaTuner20RC152.rar זה הגרסא החדשה של RT, מישהו מתנדב לניסוי? ;D New NVStrap v1.6 driver brings you more nice exclusive features: * Now the NVStrap driver configuration tab contains "Allow enabling masked units" option, allowing the driver to force the graphics processor to activate all pixel / vertex units, even if they are hardware strapped as damaged. Please be extremely careful and use this option at your own risk. Enabling hardware masked units, which have not passed hardware quality testing, may cause unpredictable results and even permanently damage your graphics hardware. אם הלינק פה לא עובד, נסו פה: http://downloads.guru3d.c…

17. הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים. (הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D) אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש. תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו.... תודה.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kobi,

יש לו 128MB והוא של LEADTEK מישהו יכול להגיד לי כמה הוא שווה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by adis50,

איזה מבין הכרטיסי מסך האלה עדיף ומה ההבדלים בניהם ?? ‏HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ ‏HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ הפרש מחירים של 100 ש''ח (האם שווה?) ובנוגע לעניין האחר שראיתי שפתחו עליו דיון אך לא הבנתי מה עדיף בסופו של דבר מי עדיף HD 5770 או HD4870? (אין הבדלי מחירים) ראיתי ששאלו האם ב5770 ירוץ על רזולוציה 1920X1200 (או משהו כזה) ובמפרט של הכרטיס כתוב שהרזולוזיה שלו הרבה יותר גבוה אז לא הבנתי למה אמרו שהוא לא יריץ טוב ברזולוזיה כזאת ודבר האחרון אני הייתי די נעול על Sapphire אבל אם ואני יחליט שאני הולך בסופו של דבר על 4870 אז זה יהיה של GIGABYTE האם GIGABYTE טובים בכרטיסי מסך שלהם?? אני לא יצתער ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by AmonAmarth,

שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב חדש ובו יהיה הכרטיס 4870X2. ראיתי ש NVIDIA תוציא כרטיס חדש שיתחרה בATI 295GTX.. השאלה האם שווה לקנות את זה במקום הATI? לATI יש GDDR5 שזה דבר עם מהירות עצומה יחיסת לכרטיס מסך.. וגם עוד שאלה,מה עם ה SIDE PORT..? ATI לא תפעיל אותו? עוד משהו ששכחתי.. הכרטיס יפעל על הסמסונג T220P.. וגם לפעמים לסרטים ואולי למשחקים על LCD 32.. אז מה בעצם אתם ממליצים לקנות? אני הולך לקנות עם המחשב את המעבד Q9550 ועושה OC.. תודה רבה ויום טוב!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dor88,

שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום ברשותי כרטיס hd3450 עם יציאות VGA, DVI, HDMI וכן טלויזיה ישנה עם כניסת AV הבנוייה מ 3 RCA האם ואיך ניתן לחבר בינהים כך שיהיה אפשר לראות את לעשות EXTEND ל DESKTOP לתוך הטלויזיה הבנתי שאין מתאם פשוט מ HDMI ל RCA או ל SVIDEO . תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bigrambo,

דייייייייייייי כמה אפשר אם בעית הסרטים באתרי סירטונים כמו YOUTUBE ואחרים כל פעם שאני רואה סרטים בצפיה ישירה מאתרים המסך ניהיה פיתאום לבן או שחור ואז חוזר וכל המחשב ניהיה איטיייייייייייי וזה בטוח מהכרטיס מסך כי היה לי NVIDIA לפני זה ולא היה בעיות. יש לי WIN7 64 BIT ודריבר מעודכן לכרטיס מסך. הלוח שלי זה GIGABYTE P55 UD6

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הרצתי בדיקה ב 3DMARK06 וביטלתי ת SLI דרך הדרייבר . קיבלתי עם כרטיס אחד 10547 . SM2 - בסביבות ה 4700 פלוס מינוס . SM3 - בסביבות ה 4300 אני חושב . החזרתי ת SLI דרך הדרייבר . ועם שתי הכרטיסים אני מקבל 11926 . SM2 - 5766 SM3 - 4555 איפה השיפור פה ? ראיתי כאלה עם 9600SLI מקבלים 15 אלף . בדקתי אם אחד החיבורים השתחרר או משו, אבל הכל נראה לי במקום...למישהו יש מושג מה לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by B@LENO,

שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא לוח GIGABYTE 945GCMX זכרונות KINGSTON 4G 667MHZ מעבד E8400 ספק כוח Enermax MODU82+ 425W Retail יש לי חיבור PCI-E גירסה 1.0 נראה לי (פשוט לא רשום 2.0 )וכרטיס מסך יש לי של ספיר X1950 PRO 512MB 256BIT ומשחקים רצים יפה אבל אני רוצה משהו יותר חזק שיתאים למפרט ויתן לי שיפור משמעותי ממה שיש היום על מה אתם ממליצים? אין בעיה של תקציב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים