עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by noy_boner,

שלום , ברשותי geforce 2 mx 200 מתוצרת gainward , לפני יומיים , החל המאוורר ליצור רעש בלתי נסבל . פירקתי והרכבתי מחדש את המאוורר ואת התושבת , פירקתי והחזרתי את הבורג , והרעש לא חלף . ברשותי voodoo banshee עם יחידת קירור פסיבי . האם יחידת הקירור הזאת תתאים למטרה ? האם יש דרך לנטר את החום בכרטיס ? במידה ואי אפשר לשים את היחידה, האם אתם מכירים מאווררים בפחות מחמישים ש"ח ? או פיתרון חלופי באותו מחיר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

שמעתי שאפשר לזיף בתוצאה של 3DMARK בעזרת דרייברים יש לי 9800 PRO של גיגה ביט תנו לי דרייבר שיעלה לי את התוצאה בצורה רצינית ועוד משהו באיזה גירסה של 3DMARK הדרייברים משפיעים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by idanaz,

שלום לכולם איך אפשר לבדוק האם הסלוט של הלוח אם מכוון למהירות 16X ולא על 8X. ניתן לבדוק בתמונה בקובץ שצירפתי , משום מה נראה לי שאצלי זה מכוון על 8X תודה עידן [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by haim_egm,

אני עובד בעבודה עם שלושה (ועם קצת מזל, ארבעה בעתיד הקרוב) מוניטורים. המחשב הנייח שקיבלתי היה ללא כרטיס מסך כך שהבאתי כרטיס ענתיקה מהבית (AMD Radeon R7 200 Series) עם שתי יציאות וזהו. הייתי שמח לכרטיס מסך בעל 4 יציאות HDMI אם יש דבר כזה זול ככל האפשר. לא צריך יכולות גרפיות יוצאות דופן, הרזולוציה הנדרשת היא HD פשוט.

5. שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by haim855,

אז ככה יש לי כרטיס מסך gtx560 ti קניתי אותו לא מיזמן מיד 2 חברתי אותו התקנתי דרייבר ולאחר כמה שעות בערך מחשב ניתקע עושה תמסך הכחול הזה..(פתרון רק ריסט) ישר הבנתי שזה בגלל זה נסיתי להתקין דרייבר אחר עד שמצאתי תדרייבר 314 גירסה שהיא לא תוקעת תמחשב ועושה תמסך הכחול.. אבל מה שכן כל גירסה מעל 314 כן תוקעת תמחשב.. מישהו חווה תבעיה הזו ויודע פתרון לזה? נ.ב האמת שאני בטיפול איתם דרך האיימל הם מנסים להבין מימה זה ניגרם שלחתי להם קבצי dmp כמו שבקשו כניראה לאתר תבעיה אבל בכל זאת גמלא קשה לי עם האנגלית ואולי מישהו חווה תבעיה הזו ויש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by id3232,

אחרי שיצאו דרייברים חדשים ומשופרים לכרטיסים (PCI-E) האלו אני מבקש דעות של חברי הפורום לגבי איזה עדיף מהם.לבסוף אני מקווה להגיע אל העמק השווה לגבש עצה ולהחליט מעצמי -אז בבקשה תעזרו לי ותתנו כמה שיותר מידע. 1)מצד אחד יש אומרים שעדיף למשל כרטיס מדור קודם אשר בוודאות יותר טוב בDX9 ומצד שני אומרים שלא שווה כי אין בו DX10. 2)ההתלבטות העיקרית היא שכרגע 8800 לא בא לי בחשבון (אני צריך להחליף ספק ולחסוך לנהיגה) לכן אני מתלבט בין 2600 XT DDR4 וDDR3 XT , ל8600 GT/GTS. 3)קחו בחשבון שעוד שנה אני בצבא... 4)צריך כרטיס שהמערכת לא תהווה לו צוואר בקבוק. 5)אני אוהב לשחק מאוד אבל לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד (1024*768 למשל יספיק) ופילטרים לא כ"כ חשובים לי אני רוצה שהמשחק ייראה יפה וירוץ חל…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by רוני רו,

היי מבקש את תגובתכם לגביי הכרטיס הנ"ל. רוני

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הטלויזיה הנוכחית שלי הלכה לעולמה השבוע ובמקום לקנות חדשה חשבתי על לקנות כרטיס מסך (שגם יוכל להקליט - נשמע מפתה). השאלה שלי, כמו בכותרת היא האם Leadtek TV 2000XP הוא הכרטיס הכי משתלם בטווח ה-200 ש"ח? איך האיכות צפיה שלו, והאם יש כרטיסים שווים/טובים יותר ממנו בטווח הזה? אני לא מעוניין להוציא יותר מזה. תודה מראש על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 4 8400GS, או HD3850 יחיד? נגיד ואני בונה מערכת (שוב, אני ממש לא מבין בנושא, אבל אני יודע שאפשר להפעיל שניים בו זמנית), שמחלקת מסך ל4 חלקים שווים של 800*600, יחדיו הם מהווים מסך די גדול, 1600*1200. זה יותר מ1080P לפי מה שאני זוכר. זה גדול. אני בכלל לא יודע איזה מסך מסוגל להציג כזאת רזולוציה. כל כרטיס 8400 שולט על רבע, רזולוציהשל 800*600, מעבד נוסף שולט על סנכרון מושלם בין 4 הכרטיסים, ככה שלא יהיה לאגים, שיהיו מסונכרנים יחדים בצורה מושלמת. לעומת זאת יש לנו כרטיס HD3850 אחד. מה יהיה יותר טוב? הנה ה8400: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=XNE8400GTD26&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=100&aff=Zap〈=HE הנה ה3850: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי אני קונה מחשב חדש QUAD, לפחות 2GB זכרון, מסך ''24. (אני עוד לא סגור על הספק) ככלל אני לא משחק משחקים אבל רואה הרבה סרטים בנוסף כמובן לעבודה משרדית איזה כרטיס מסך יתאים להצגת תוכן HD ב- 1920X1200 PCI-E תקציב 800 ש"ח

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה - היום קיבלתי את ה 7870XT ושיחקתי קצת, זה בסדר שהכרטיס מגיע ל 70 מעלות? (במאמץ - BF3 לדוג'), ניראה לי שיותר מידי :s05:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by adizarko,

מה הרזולוציה שנחשבת הכי טובה למשחקים? (השאלה באה על מנת לבדוק כרטיס מסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Nils_ Holgerson,

היי חבר'ה. אני מתלבט בין הכטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 לכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1458 מה עדיף? מה בעצם אומר בכרטיס השני שהוא: Bulk package For Full System Only לא למכירה כמוצר בודד בהנחה שאני קונה אצלם מחשב חדש, זה ישנה משהו? ממה בעצם נובע ההבדל? תודה ושבת שלום. עריכה: המפרט הצפוי: amd phenom X3 720 BE לוח אם צ'יפסט 770 זיכרון 4GB ספק Extreme Power 500W וכמובן הארדיסק וצורב. המסך הצפוי Samsung LCD 2243BW

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ozwrx,

חיפשתי וחיפשתי ב"חיפוש" ואין שום זכר להשוואה הזאת איזה כרטיס חזק יותר! ATI X550 או 7100GS T/D אני מדבר רק על הכרטיסים האלה משום שרק אחד מהם אני יכול לקבל בעיסקת הקנית מחשב שלי הכל כבר הוחלט רק אלה! במה לבחור?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם השילוב הבא יוכל לנגן HD720P על הכרטיס מסך ? P3 1GHZ 256 SDRAM 133MHZ HD3650? ואני מתכוון רק לצורך ניגון HD אם יש כרטיס מסך יותר זול שיש לו יכולת לנגן HD אשמח לשמוע עליו.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן אנשים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב קיים, וזקוק להמלצות. מפרט: מעבד: i5-760 זכרון: Kingston DDR3 4GB ספק: HEC-500VN-2DX רזולוציה: 1280x1024 כרגע (מתוכנן מעבר ל1920x1080 עוד 3-4 חודשים) HDD אחד בלבד, ירוק, של WD אמנם אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם ב BF3, Fifa 12 (בעיקר בטלפילד...) יש לי כרגע GTS 450 ואני רוצה לקנות משהו חזק יותר בטווח המחירים 600-700 ש"ח. מתלבט בין: GTX 460 1GB ATI 6850 ATI 6870 דגשים: 1. אני לא מתכוון להחליף שום רכיב אחר בשביל הכרטיס (כמו ספק, מעבד, מארז וכד') 2. לא מתוכנן שדרוג מחשב קרוב, כך שאני צריך כרטיס שיספיק לשנתיים הקרובות. 3. לא מתוכנן OC לכרטיס, לפחות לא באופק (וגם לא SLI - הלוח לא תומך). 4. המארז שלי הוא 6k31 של Compucase - ממש …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שיתאים גם ללוח אם ישן מסוג לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3- 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz * Support for HDMI 1.4a version. https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-H81M-HD3-rev-10 נראה שהיציאות HDMI ו-DISPLAY PORT של הלוח אם נשרפו או משהו כי כשאני מחבר למגבר כבר לא רואים כלום. בדקתי את הכניסות למגבר עם הממיר של הכבלים ורובן תקינות. איך זה http://1pc.co.il/product-48161-Gigabyte_GeForce_GTX_1050_GV_N1050D5_3GD_N1050D53GD.aspx ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by DisCus,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בקרוב, ההתבלטות היא בין GTX560 TI לבין HD6950 2GB האטרקטיביים מ-TMS: http://www.tms.co.il/product/10602 http://www.tms.co.il/product/10197 המחשב החדש יכלול את ספק הכוח S12II-430 של Seasonic ואת המעבד I5 2320. אני רוצה לבדוק את שני הכרטיסים הללו לעומק ולבחון אותם בכל אספקט באשר הוא. לכרטיסים האמורים יש צריכה לא מבוטלת כמובן, לפי אתרי היצרנים מומלץ ספק כוח בעל 500W. עם זאת, אתרים כמו Tom's Hardware ו-TechSpot מוכיחים שאפשר להסתפק גם בספק כוח עם הספק נמוך יותר. ההעדפה שלי היא להסתמך על אתר היצרן, הרי לא מדובר בעניין של מה בכך וישנם שיקולים להמלצתם (מקדם ביטחון וכו'). HD6950 2GB צורך כמות חשמל נמוכה יותר (נכון לגרסאות הרפרנס), לכ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by VGFreak,

https://www.techradar.com/news/amd-and-nvidia-take-note-gpus-will-soon-become-obsolete-for-crypto-mining אמ"לק: בקרוב את'ריום 2.0 ייתר כרטיסי מסך חזקים לשם כרייה

23. Started by omri09,

במספר מצומצם מהמשחקים, ובמצבים מסויימים בעיקר. הכרטיס מסך שלי מתחיל לעשות קולות מתכתיים, כמו חריקה או זמזום. ניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב לתושבת- ועדיין הרעשים ממשיכים אפשר לעשות משהו בנוגע לזה? התקנת דרייבר אחר(ישן יותר) יכולה לעזור?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים. (הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D) אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש. תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו.... תודה.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אני מחפש ללוח שלי A8N-VM CSM של ASUS כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 למדיה סנטר, לכרטיס חייב להיות RGB (בנוסף לDCI) הרעיון הוא להחליף את ה GEFORCE 6150 הBUILTIN בתוך הלוח אני רוצה משהו שיריץ HD בחומרה ללא בעיות ויתמוך בגרפיקה למשחקים באופן סביר לא אכפת לי שיהיה קצת ישן (אפילו יד שנייה) המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים