עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shahaf Kimhi,

אהלן לכולם, השקעתי לפני 3 שנים בערך במחשב, נייח (בעזרת ההמלצות כאן בפורום). לאחרונה אני נתקל במשחקים שדורשים קצת יותר משאבים והPERFORMANCE יורד. אני מניח שהכרטיס מסך הוא החלק שמונע מהמשחקים לרוץ בהגדרות המיטביות ואשמח להמלצה טובה לקראת הCYBER MONDAY שבא עלינו לטובה. כרגע יש ברשותי AMD RADEON R9 380 ואשמח לכרטיס טוב יותר בסביבות ה-1200 ש"ח (בארץ). תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ערב טוב ברצוני לדעת מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל נא לשים לב שזה DCII נתונים : http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/#specifications יתרונות / חסרונות ובבקשה מכם נא לא להציע לי על כרטיסים של ATI רק פשוט מה אתם יודעים לגבי הכרטיס תמונות --- אשמח אם מישהו יודע לגבי הכרטיס

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בימים הקרובים. האם יש הבדלים בחברות? Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 650 Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL שגם עולה 699(הם כל הזמן מעלים מחירים, זה היה 580 ועד שלשום זה היה 650) HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 שעולה 680 או אם יש לכם הצעה לחנות שגם מוכרת במחיר של עד 700.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shlomo1441,

שלום חברים יש לי 4890 שהתחיל לקרוס לי אחרי חצי שנת עבודה עדכנתי דרייברים התקנתי וינדואוס מחדש שום דבר לא עזר יש לי 2 מחשבים חזקים בבית בדקתי את הכרטיס בשניהם עדיין קורס. הבעיה היא שהלכתי לחנות להחליף את הכרטיס באחריות הם בדקו את הכרטיס ואמרו לי שהוא עובר בדיקת עומס והכרטיס תקין.הם נתנו לי שירות גרוע ועושה רושם שהם לא בדקו בכלל את הכרטיס. יש למישהו דרך לתקול את הכרטיס ככה שהוא לא יעבוד בכלל ועדין ישאר באחריות??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by HeX0R,

איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לרכוש? GIGABYTE: GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E - ב 400 ש"ח GT240 512MB GDDR5 DVI HDMI PCI-E - ב 580 ש"ח ZOTAC: 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - ב 480 ש"ח אלו הכרטיסים שאני מתלבט בניהם, מה עדיף? אולי בכלל עדיף להוסיף את ה200 ש"ח בעבור הכרטיס, כד כמה הז שווה את זה? GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ד"א מה המשמעות של 2XDVI? האם הכוונה לזה שיש שתי יציאות של DVI? כי גם באחרים שציינתי למעלה יש שתי יציאות... או שאולי יש למישהו המלצה אחרת בתווך מחירים זה??? אשמח לעזרתכם. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by LAUSER,

Hello I attached an addition screen to my PC (to digital output) and now I have clone - same display on both screens. How can I config it to Dual independent display? Thanks Lior

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי בעיה שלא מבין אם בכרטיס מסך או לוח אם בשני מערכות WIN שונות הבעיה אותה בעיה שאני רואה סרטים במחשב אין בעיה שאני רואה סרטים שאני באתרי אינטרנט או אתרי וידאו באינטרנט יש קרעים כל כמה רגעים , יש קיווצים שונים בתמונה פיקסלים שרועדים , הדבר גם קורע לפעמים שאני מסתקל בשולחן עבודה . איפה הבעיה ? איך בודקים את זה ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. זאת מאז שהפעלתי סרט HD במחשב (שהמחשב לא כל כך הציג אותו בצורה טובה) מדובר בכרטיס REDAON 9200

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by segev22,

שלום ראיתי שכיום ניתן לקנות כרטיס פיזיקה PhysX במחירים מצחיקים של 40-50 דולר חדשים אם זה של BFG או ASUS. רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס כזה למרות שבכרטיס המסך שלי כבר מובנת הטכנולוגיה PhysX, האם זה יוסיף מבחינה גרפית משהו שלא קיים בכרטיס המסך שלי..? תודה, שגב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by redmen,

אהלן חברה, אז ככה אני רוצה לרכוש כרטיס מסך משהו למשחקים אבל לא צריך להשתגע בעיקרון עד 1K המערכת שלי הינה - G620 ASRock h61 u3s3 ddr3 8gb 1333 אשמח בעיקרון גם בפוסט זה להמלצה על "ספק כוח" איכותי שיעמוד עם הכרטיס שתציעו לי. לגבי הכרטיס אני לא מתכנן להריץ ברמה גבוהה כי זה מחשב זמני אז אם יש כרגע כרטיסים לא מחייב מהחדשים שעובדים ברמה טובה אשמח להצעות!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by h_yoav,

מישהו יודע מתי מתוכננים לצאת כרטיסי מסך זולים יותר מאשר ה8800 שתומכים בDX10? אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לחקות בשבילם וכמה זמן צריך לחכות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני מעוניין בכרטיס 3870 X2 לסרטים בהקרנה לטלוויזיה 1080P מחפש מבדק שנבדק הכרטיס לעומת אחרים עם סרטים ברזולוציה פרוגרסיב 1080 P

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Doorman404,

יש לי כרטיס Innovion GF3 Ti200 64Mb עם יציאת טלוויזה SVIDEO אני מחבר אותה עם מתאם (שבא עם הכרטיס) לRCA ומעביר בכבל של 5 מטר (די איכותי לטענת המוכר- עם ציפוי זהב) לטלוויזת הסוני שלי... אולם... התמונה יוצאת חשוכה יותר (או עם רווית צבעים נמוכה) ויש פס אופקי של בהירות שיורד מלמעלה למטה לאט וחוזר שוב למעלה כשהוא יורד מתחת למסך. התמונה רק בהירה וטובה במקום שהפס עובר בה ... למה זה קורה ? למישהו יש רעיון שיגרום לתמונה איכותית יותר ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הנה שני לינקים, את אחד מהכרטיסים האלה אני יקנה, הם עולים לי אותו מחיר בדיוק אבל רציתי לדעת מי יותר טוב. הרוב אמרול י שה-9100 של Sapphire יותר טוב אבל רציתי דיעה אחרונה לפני שאני קונה. הנה שני לינקים של פירוט על הכרטיסים ושמות הכרטיסים: Gigabyte ATI Radeon 9000 Pro II 128 MB: http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000pro.htm SAPPHIRE ATI Radeon 9100 128 MB: http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp תודה רבה, אני ממש צריך את התגובות שלכם דחוף, ואני סומך עליכם כי בנושא הקודם שלי עזרתם מאוד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kobi,

יש לו 128MB והוא של LEADTEK מישהו יכול להגיד לי כמה הוא שווה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by TimoTy,

יש לי התערבות עם חבר!! עזרו לי !!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מחפש שמישהו יסביר לי או יגיד לי איך להגדיר את האוברקלוק לכרטיס שלי, משומה בהגדרות הבסיסיות לא ניתן להריץ משחקים וזה מרגיש כאילו הכרטיס לא סוחב. אשמח לדעת איך להגדיר כך שהמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות, התוכנה שיש לי זה EVGA PrecisionX 16

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן, אני קונה מחשב חדש (5500 ש"ח כולל ציוד היקפי), ורוצה להתאים לו כרטיס מסך בסכום של 800-850 ש"ח. השימושים של המחשב יהיו בעיקר אינטרנט/אופיס, אך אני רוצה שיריץ visual studio ללא בעיות וכן משחקים חזקים יחסית (אך לעתים רחוקות יותר..). ממה שראיתי בפורום הזה ופורומים אחרים (פורום מפרטי מחשב בעיקר) ראיתי שממליצים הרבה על ה-ATI Radeon HD4850. האם הכרטיס שמצאתי - Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI PCIe (לינק: http://tms.co.il/product/5851) הוא הכרטיס שהכי מתאים לצרכים שלי? איך הוא ביחס ל-Palit 9800GT 512MB Retail (לינק: http://tms.co.il/product/5859)? האם יש כרטיס אחר שיותר מתאים לשימושים שלי? האם יש כרטיס HD4850 של חברה אחרת שנחשב ליותר איכותי/אמין באותו טווח מחירים? …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הימיפרט שלי הוא: CPU:E6600 OC TO 3000GHZ+TUNIQ TOWER 120 LED MB:P5B DELUXE GPU:9800GTX RAM:2 GB CORSAIR 800MHZ CL4 כשאני משחק CRYSIS על VERY HIGH עובד חלק אחריי 15 דקות מישחק מתחיל להיתקע במה יכולה לייות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by GWeizman,

מדובר על המפרט שנמצא כרגע בפרופיל. האם המעבד (בOC ל3GHz שאני אגיע אליו אם אני אקנה את המסך) והלוח יהוו צוואר בקבוק? יש טעם בכלל לקנות את ה4870, או שאני לא אצליח לנצל אותו כמו שצריך? בנוסף, מה הסיכוי שהליברטי 400 יחזיק את המערכת? באתר של ATI כתוב 500W, אבל הבנתי שהליברטי יכול להחזיק לפעמים מערכות כאלה. אם לא, מה לגבי הCorsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? (נראה לי יותר קשור לפה מאשר לפורום ספקים). למרות שזה פחות קשור, אם כבר אני מדבר על הספק, עד כמה שווה להוסיף ~100 ש"ח בשביל ספק מודולרי? יש הבדל חוץ מהנוחות? ושאלה אחרונה, מבין ה4870ים, מבחינת באנדל, מי המומלץ ביותר? (כרגע אני מתכנן על TMS, אז האפשרויות הן Gigabyte וSapphire, שניהם באותו מחיר. אם יש חברה אח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני קונה מסך חדש (יחד עם מחשב) ועדיין מאוד מתלבט... האם מסכי 8 MS של LG יספיקו לי או עדיין עדיף CRT? ושמתי לב שהרבה פעמים המסכים האלה מאוד בהירים...בעיקר כשיש תמונה כהה.... אז האם כדאי לי לקנות LCD?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ועד לא מזמן הייתי סגור על ה5850 בשביל מסך 24' חדש. בזמן האחרון אני רואה הרבה המלצות לDELL 2209WA ואני שוקל בסופו של דבר ללכת עליו. ממה שהבנתי 5850 יהיה ביזבוז על מסך כזה של 22 אינץ', עד כמה זה נכון? במקביל לזה אני מחפש כרטיס מסך שישתלם יותר ואני רואה את ה4890 בRSM (החנות ממנה אני קונה) ב750 ש"ח שזה כמעט חצי מהמחיר של ה5850 וחלש ממנו ב20 אחוז בערך. אני לא מבין איזה סיבה הגיונית יש לא ללכת על הכרטיס הזה ולמה לא ממליצים עליו למפרטים שונים פה בפורום? אני בטוח שיש הסבר. ידוע לי שרק הסדרה החדשה תומכת בDX-11 אבל את זה גם אמרו מתי שקניתי את המחשב הקודם שלי לגבי הDX-10 ושהכרטיס הנוכחי שלי (8800GTS) יתמוך בזה והוא לא עושה זאת בצורה טובה. בנוסף י…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by itsik2525,

נכון היום שיוצא משחק כמעט תמיד יש אפשרות להתקין DirectX9 אז הייתי רוצה לדעת עם בעתיד תיהיה אפשרות להתקין DirectX10 אם כן איזה כרטים יתמכו בDirectX10

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Guy950,

לא ידעתי איפה לפתוח את זה בידיוק, אז חשבתי שכאן יהיה הכי מתאים. אני רוצה למדוד את כמות הFPS שהכרטיס מסך שלי עושה במשחקים, מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה יכולה למדוד לי את הנתונים שאני רוצה? הכרטיס שלי הוא 4870 אם צריך לדעת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים