כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש חוו"ד כאן בפורום בסגנון של "בסדרה 3000 קירור EAGLE של גיגהבייט לא היה מוצלח". אשמח לדעת איזה יצרן/דגם כדאי לרכוש בסדרה 4000, במיוחד 4070 או 4070ti.
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מצאתי את הדבר המעניין הזה מתוך סתם שוטטות באיבי. מה אתם אומרים? http://www.ebay.com/itm/H-Frequency-GTX780TI-Public-Version-DDR5-1G-Game-Graphics-1048M-for-DirectX-11-/231299151352?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35da80f5f8
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין לשדרג אותו שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אני לא סגור כמה כדאי להשקיע המחשב שלי מכיל מעבד I5 750, 8GB זיכרון מסך DELL U2312HM וכו' אפשר להגיד שאני גיימר בדימוס שרוצה קצת לחזור ולשחק בנוסף צריך שיהיה לכרטיס (אם כי אני בטוח שזה כבר סטנדרט) כניסת HDMI וכניסת DVI ושיתמוך בריבוי מסכים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר טוב שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו. הכרטיס שברשותו כרגע הוא gt 520. ברשותו לוח אם asus p8h61-mle-b3 וספק כוח golden tiger 450w psu with 12 cm fan. אשמח לעזרה (:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס ראדון 9000 פרו של גיגה בייט עם סלרי 1000 ו156 מגה ראם {מפרט בינוני} קיבלתי תוצאה של 3600 שזה נמוך וגם משחקים עובדים לאט ומקרטעים. נ.ב יש לי את הדרייברים החדשים "3" וגם לפני זה" 2.5" נ.ב איך אני בודק עם הAA ו AF פועלים? בתודה מראש, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר החלפת המעבד מ E2200 ל E8400, המחשב יותר זריז אבל: משחקים אפילו פשוטים מאוד, גוגל ארט במחשב וגוגל מפס באינטרנט עובדים מאוט איטי נתקעים וקופאים. זה נראה כאילו כל דבר שמשתמש בכרטיס המסך לא מתפקד. הסתכלתי על הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס-57 פירקתי שמתי משחה טרמית ניקיתי והחזרתי-ירד ל 44 , השיפור בתגובה קל עד מינורי הייתה שגיאה של המערכת nv4 display פעם אחת,כבר אין. סרטונים ביוטיוב ובמחשב ומשחקי פלאש באינטרנט הכל עובד ללא בעיה. כשנכנסים אפילו ל LFS(משחק מאוד בסיסי), התפריטים עובדים בסדר וכשבאים להתחיל לשחק הכל נתקע ומרצד, מצורפת תמונה ממה שקרה בתוכנה GOOGLE EARTH: יש למישהו מושג מה קרה לכרטיס מסך? אני כמעט בטוח שלא פגעתי בו בזמן החלפת המעבד, …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ראיתי למשל R9 280 ב184$ באמאזון וניו אג: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202112&cm_re=r9_280-_-14-202-112-_-Product , כמובן שבארץ לא תהיה אחריות- מה דעתכם על זה והאם יש לכם הצעות יותר טובות? התקציב הוא של כ600 ש"ח אבל יש מקום לחריגה אם היא משתלמת. נ.ב מחירו של כרטיס כזה משומש הוא גם כ600 ש"ח אבל כן יש לו אחריות- אולי האופציה הזו דווקא עדיפה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שבודקת במשחקים את ה FPS? והאם ניתן למדוד טמפ לכרטיס ללא חיישן(ר9800 פרו)?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר מהיר מכל הבחינות?.?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המפרט המינימלי לקריאה טובה של AVI היום אני עובד עם P3 667 וודו3 ובזמן קריאה המעבד על 100 אחוז האם כרטיס מסך טוב או מעבד יותר חזק יעשו הבדל ? וכיום DVD נראים פחות טוב דרך המחשב מאשר דרך מכשיר DVD זה תמיד המצב? (הבדיקה על אותה טלביזיה)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים), ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI. לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מוצדק להתקין כרטיס מסך במחשב חזק שיש לו כרטיס ON BOARD? במפרט שהוצע לי למחשב חזק הוצע גם כרטיס
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למומחים שלום, אני קונה מחשב לבן שלי שהוא משחק במשחקים כמו באטלפילד 4 וכ"ו חשבתי לקנות לו כרטיס גרפי של גיגה בייט מסוג Gigabyte - GV-N760WF3-4GD. שראיתי שהוא עם מעבד גי-פורס טוב כולל 4GB DDR5 וכן אני יודע שגיגה בייט היא חברה אמינה. אולם שהתקשרתי לחנות אמרו לי שעדיף מליון פעמים לקנות כרטיס עם הסדרה החדשה של 970 מסוג Gainward GeForce GTX 970. בדקתי על הכרטיס ועשיתי השוואות ונראה שאכן הוא כרטיס טוב יותר מבחינת עבודה עם זיכרון ורזולוציות מעל 2K. שאלות: א. האם לא מספיק כרטיס כמו הגיגה בייט שציינתי למשחקים של היום והשנתיים הקרובות? ב. ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 ש"ח רק אם אני לוקח את הכרטיס הנ"ל של Gainward. אחרת זה כבר יקר בעליל. האם זאת חברה טובה? מה ההבדל שינה לבין גיגה ב…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לכולם. יש לי מחשב די חלש, תומך רק בAGPx4, והביצועים שלו במשחקים פשוט מעוררי רחמים עד לא קיימים. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מתלבט בין כמה כרטיסים: Innovision® GeForce 6800 128MB 256BIT Leadtek GeForce 7600 GT (התלבטות די קשה כי הוא די יקר לי, ויגמור את כל החסכונות שלי {1035 ש"ח}) NVIDIA® GeForce 6800 LE (אין לי מושג מה ההבדל בינו לזה של אינוביז'ן) GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP NVIDIA GeForce 7600GS אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס עדיף מבין הארבעה, בהתחשב במחירים, ובביצועים. אממ, והצעות לכרטיסים אחרים התקבלו בברכה "^^. ויש לי עוד שאלה, כמו שאמרתי, המחשב שלי די חלש: CPU Type Intel Celeron, 2433 MHz (24 x 101) Motherb…
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך פרוט מדוייק על כרטיס מסך msi-ms-8861-GF4mx440 . וחוות דעת שלכם על הכרטיס הזה ! ומחירו ב- plonter הוא 666 שקל. :) :) :) :) :) :) :)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=1 HL2 not CS:S Another loss to Nvidia Good job ATI (I love my X800)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה עבור ה8600GT מבין: GIGABYTE MSI LEADTEC INNOVISION
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כרטיס המסך HD 4670 בשילוב עם מעבד Intel Pentium D 915 יוצרים צוואר בקבוק?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי אם זה משולב עם מאיץ גראפי, אני משער שהמחיר יוכפל, ויש לי תקציב די מוגבל. הדרישות הבסיסיות הן: איכות טובה. זרם ווידאו טוב, שלא ייקרטע בקטעים עמוסי פעילות. שלט AIO- יכול להעביר ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, ויכול לשדר כבלים על המסך של המחשב, או כל פונקציה אחרת שקשורה למושג ALL IN ONE. חשוב- תמורה שווה למחיר, שאני לא אשלם הרבה ואני אקבל חרא של מוצר. תנו הצעות. בתודה רבה מראש, רועי אחירון, שהתייאש מלראות הכל במסך של המחשב.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, משתמשים רבים מסביב לעולם מדווחים על תקלות בכרטיסי סדרה GTX4xx כגון : נעילת מהירות כרטיסי GTX4xx על מהירויות נמוכות. BSOD (Black/Blue Screen Of Death פריזים בזמן משחק או עליית המערכת. עפ"י Nvidia Forums יש דרכים להתמודד עם הבעיות אך לא כולן עוזרות וכי זה קורה בצורה רנדומלית : איטיות ונעילת תדרים : משתמשים החווים איטיות לאחר התקנת הדרייבר -.x266.xx התקינו בעבר את תוכנת השליטה במאווררי הכרטיס מתבקשים להסיר את התוכנה בכדי למנוע איטיות. עפ"י Nvidia forums התוכנה לשליטת מאווררים מתנגשת עם הדרייבר ומורידה את תדרי הכרטיס לערכים נמוכים מאוד. כרטיסי ה-GTX4xx בחלקם חווים Locking על מהירויות נמוכות. דוגמא לכך היתה כאשר משתמש התקין תוכנת Winfox שמגיעה עם כרטיסי Leadtek וחו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה נוצרה לאחר שהרצתי תוכנה של maxtor לבדיקת הכונן קשיח.התוכנה רצה בדוס והיא פעלה יומים. חזרתי למחשב כעבור 3 ימים וראיתי שהוא סיים את הבדיקה ואני במצב דוס ( A) עשיתי reboot ואז התצוגה על המסך התחילה "להשתגע" היא התחילה להתכווץ בגובה וברוחב ואז שוב להתרחב והמסך כאילו לא היה יציב . לאחר כמה שניות המסך נכבה וכאשר עשיתי reboot מחדש המחשב עלה אבל המסך אפילו לא נדלק. חיברתי את המסך ישירות לכבל חשמל לבדוק אם זה המסך והוא לא נדלק למחרת שוב בדקתי והוא נדלק , אך כשהפעלתי את המחשב שוב התצוגה לא היתה יציבה כמה שניות עד שבסוף היא התייצבה. הבעייה שאני ברזולוציה 1024X768 והתצוגה על המסך תופסת חצי מסך והיא מאוד כהה (ניסיתי לשחק עם הגדלת המסך וזה המקסימום) כאשר שיניתי לרז…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, פוסט ראשון! הזמנתי היום מחיון את המסך בנושא... האם עשיתי טעות? היבואן של IIYAMA כבר לא מייבא יותר 19" אלא רק 17" או LCD.. ולכן "נאלצתי" לקנות SAMSUNG במחיר נחמד של 1830 ש"ח כולל מע"מ. אשמח לשמוע תגובות כדי להרגיע את רוחי - במיוחד של אנשים בעלי ניסיון עם המסך ועם השירות של היבואן (חיון). תודה מראש maxxy
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-