כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לא מן הנמנע שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, מאחר וה 9800GX2 יועבר למחשב של האחיינית שלי לצרכי Autocad Architecture ו Google Sketchupץ יש כיום שפע כרטיסים הן של ATI והן של NVIDIA וקשה לי להחליט על מה כדאי ללכת היום... אני מעוניין כרטיס מסך חדש [וחזק] לצרכי עיבוד/קידוד ווידיאו וגיימינג בתקציב 1500 ש"ח [חריגה עד 1800 ש"ח לכל היותר]. אשמח לקבל הצעות.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מה יותר חשוב בכרטיס גראפי קומפקטי, האורך או הרוחב שלו? כעת תוכלו להחליט על סוגיה זו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש בנרות כרטיס בעל ציפסט 8400GS ומעלה עם Dual DVI וקירור פסיבי, ולא מוצא כזה בשום מקום! מצאתי רק Zotac 9500GT Zone Edition שאין אותו במלאי לאף אחד, וכמה כרטיסים חזקים ויקרים בטירוף. מישהו מכיר משהו עד 500שח? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שבודקת במשחקים את ה FPS? והאם ניתן למדוד טמפ לכרטיס ללא חיישן(ר9800 פרו)?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11308 כדי שאני יוכל להרציץ את הפרו על הרזולוציות הטובות ביותר.. עכשיו שאני משחק המשחק עדיין מגמגם טיפה ולא זז חלק חלק ולא מרגיש ממש שינוי.. היה לי את הכרטיס מסך 220 GT מה דעתכם בנושא?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב GeForce 8600 gs או GeForce 8600 gt או GeForce 8600 gts תודה אם תוכלו לעזור לי בזה...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב שולחני חדש, ומתלבט בין שני דגמים של HP בדגם הראשון יש מעבד Quad Q8200 וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce™ 9500 GS 512MB בדגם השני מעבד Quad Q6600 וכרטיס AMD Radeon HD3650 512MB DDR2 ברור שהמעבד של הדגם הראשון איכותי יותר, השאלה היא לגבי כרטיס המסך. כמו כן, בשיקול הכללי של מעבד+כרטיס מסך, איזה מחשב נחשב חזק יותר, ויוכל להתמודד טוב יותר עם תכנים "כבדים" של High Definition ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המפרט המינימלי לקריאה טובה של AVI היום אני עובד עם P3 667 וודו3 ובזמן קריאה המעבד על 100 אחוז האם כרטיס מסך טוב או מעבד יותר חזק יעשו הבדל ? וכיום DVD נראים פחות טוב דרך המחשב מאשר דרך מכשיר DVD זה תמיד המצב? (הבדיקה על אותה טלביזיה)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן מחשב חדש עם הכרטיס הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Edition Zalman. הכרטיס מסך אמור להיות מספיק חזק בשביל לעבוד גם עם רזולוצייה גבוהה של1920X1200? (המסך הוא DELL 2407WFP) תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://download.9down.com/freeware/RivaTuner20RC152.rar זה הגרסא החדשה של RT, מישהו מתנדב לניסוי? ;D New NVStrap v1.6 driver brings you more nice exclusive features: * Now the NVStrap driver configuration tab contains "Allow enabling masked units" option, allowing the driver to force the graphics processor to activate all pixel / vertex units, even if they are hardware strapped as damaged. Please be extremely careful and use this option at your own risk. Enabling hardware masked units, which have not passed hardware quality testing, may cause unpredictable results and even permanently damage your graphics hardware. אם הלינק פה לא עובד, נסו פה: http://downloads.guru3d.c…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לו 128MB והוא של LEADTEK מישהו יכול להגיד לי כמה הוא שווה
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני לא משחק הרבה אבל המשחק היחיד שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להנות מהמשחק? הכרטיס הזה טוב? Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס במחשב לקראת יציאת ASSASSINS CREED UNITY שאר הרכיבים במחשב יחסית חזקים. תקציב: עד 800 ש"ח מעבד: Core i5 4570 לוח אם: Gigabyte Z87 HD3 זכרון: GB ram 1600mhz 16 ספק כוח : 525w +Enermax modu דיסק מערכת: Sandisk Extreme II 128GB מארז: Fractal Design R4 כרטיס מסך נוכחי: Ati Radeon HD5670 מסך: DELL 23 Inch U2312HM 1920X1080 מסך משני:(לא לשימוש במשחקים) samsung 20 Inch מעוניין בכרטיס שיחזיק לי משחקים בצורה סבירה לשנה וחצי לפחות,רצוי עם 3 יציאות מסך לפחות(כרגע 2 בשימוש ומתוכנן מסך נוסף).
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה...נגיד וארטיפקטים לא מפריעים לי,האם ארטיפקטים בכללי,זה הורס את הכרטיס מסך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=1 HL2 not CS:S Another loss to Nvidia Good job ATI (I love my X800)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (1048256 KB) אך הוא כבר לא מתפקד הכי טוב עם משחקים שיש להם דרישות בינוניות פלוס... אני מעדיף כרטיס בלי OC שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ושלא יתחמם הרבה במנוחה, בזמן משחק לא איכפת לי... מתי הסדרה האחרונה של נוידיה יצאה? יש סידרה חדשה באופק - חודש חודשיים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי היום 970 ואני מעוניין לנצל את מבצעי בלאק פריידי כדי לשדרג. הכיוון שלי כרגע הוא 2070. יש לי ספק edge 550 ומסך 27'' 1440p (מה שקרוי 2k). התקציב שלי: 2000+ ש"ח, עדיף כמובן כמה שפחות. פרמטר חשוב: שהכרטיס יהיה שקט ככל הניתן בעומס. רעש חזק של מאווררים משגע אותי. האם השדרוג ל-2070 כדאי? יש כרגע מבצעים טובים באמזון על הכרטיסים? נתקלתי בהצעה על הכרטיס הזה של palit, עם הנחה לבלאק פריידי. איך הוא ביחס ליצרנים האחרים (אמינות, התחממות וכו')? עד כמה הוא שקט? https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17957&search=NE62070020P2-1060A תודה מראש למייעצים ☺️
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שראה או לא ראה פתחתי פוסט לפני חודש בערך על מסכים שחורים בכרטיס sapphire r9 290 trix שחזרו כל כמה ימים והשביתו את המחשב.. מצב שרק ריסטרט היה פותר. חשוב לציין שהמצב שהיה לי עוד היה עדין.. והיו כאלה שחוו מצבים הרבה יותר קיצונים (עפ דיווחים באתר של sapphire) נמצא ונבדק שהפתרון הוא עדכון הביוס של הכרטיס מסך. לכן אני אומר לכל אלה שיש להם את הבעיות הללו.. כנסו ותרשמו לפורום של sapphire יש שם דיון של 50+ עמודים בנושא.. מקווה שהמידע הזה יעזור למישהו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס שישמש אותי בעיקר לצורך משחקים (יריץ את הכי חדשים), סרטי FULLHD (שלא יקרטעו כמו עם הכרטיס הנוכחי ) אפשר לחרוג אם זה באמת משתלם, אשמח להמלצות עכשיו לפני שאתם מציעים רק רציתי להבהיר שיש לי מעבד I7 870 ו4 ג'יגה ראם. במידה וזה לא מספיק כדי להריץ את המשחקים החדשים אז בבקשה תיידעו אותי תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93 כדי להוריד והאם זה יגרום לשיפור כולשהו ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם. אבקש לקבל עצה לגבי קניית כרטיס aiw8500mv 64mb-ddr האם כדאי לקנות? היכן הכי משתלם מבחינת המחיר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחכה דיי הרבה זמן ולא ראיתי שירדו המחירים כמו שאתם אמרתם לי, אני בדקתי בפנדה ובכל מיני חנויות (גם לא חניות אינטרנט)והמחירים נשארו זהים(אותם מחירים) למה, ומתי סוף סוף זה יקרא, וגם מה הכרטיס בכי זול שאני יכול להשיג 6800 GT וגם אם למישהו יש כרטיס כזה במחיר טוב אני אשמח לשמוע moshebr@gmail.com תודה על העזרות שלכם תבינו שאני רוצה לשחק משחקים ואני סתם מחכה עכשיו
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שכבר שאלתי שאלות לגבי כרטיסי המסך אבל בכל יום ופורום שאני עובר יש לי יותר ויותר שאלות.... על פי מה שאני הבנתי היום הכי חכם לקנות 9600GT בSLI וזה ייתן לי למשל בCRYSIS 37FPS בממוצע נכון (כרטיס במהירות סטוק)? כמה FPS נחשב טוב ? האם זו באמת הבחירה שאני צריך לעשות ? כמה שיפור ייתן לי כרטיס מומהר למשל ל700 כמו הסוניק של פליט האם באמת 15% לכרטיס (בערך 25% סה"כ)? כמה משמעותי זה אם המעבד הוא E8400 אם בכלל ומה ההשפעה שלו על הFPS ? תודה שוב מפרט מלא : E8400 DDR2 4GB 800MHZ ASUS P5N-D 750I כרטיס מסך ???? SLI ???? וכמובן HDD וDVDRW
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה יהיה טוב ל PCI-E יש לציין שאני מתכנן אוברקלוק רצחני עד הכי הרבה שאפשר ואני צריך קירור חזק http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=81
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-