עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 54321,

זה שהX800GT יותר חזק מה6600GT אני יודע אבל השאלה היא האם הוא יותר חזק מה6600GT EXTREME ואם אפשר גם השוואה בין הX800GT לבין ה6600GT. תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by liorn,

שלום!! אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף 8500 512mb או 8800 320mb תודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Arkadi.Krr,

אבא שלי חוזר מקנדה בקרוב והמכירים שם פשוט מדהימים, הוא יביא לי זיכרונות למחשב וכרטיס מסך שאני יגיד לו. תביאו לי פה שמות של כרטיסי מסך הכי מובילים היום.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by graylight,

שלום לכולם. שדרגתי לא מזמן את המחשב ל לוח אם:880GM-D2H 2gb זכרון ספק כוח:400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET סיסוניק לא קניתי כרטיס מסך משיקולי תקציב ועכשיו אני חושב לקנות.אני לא גיימר כבד אבל חשבתי אם כבר אני אשקיע אז אני אקנה משהו שיספיק לי לשנה שנתיים.חשבתי על הHD 5770 מקיי אס פי ב660 שקלים(מבדיקה קצרה שביצעתי באינטרנט הוא נראה האופצייה הכי משתלמת לטווח מחירים הזה).השאלה שלי עם הספק שקניתי(שהוא ספק איכותי) מספיק כדי להחזיק את הכרטיס הזה כי הוא נמוך במתן הספק וגם עם הלוח יתאים בגלל שיש לו רק סלוט אחד של פיסיאיי-אי. אני אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס אחר שישתלם לי יותר מבחינת יחס עלות\איכות.הכרטיס בעיקר למשחקים כמו mass effect וcall of duty יספיק לי גם להפעיל אות…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. אחת מיצרניות לוחות האם הבודדות שלא מחזיקות גם בקווי מוצרים עבור עיבוד גראפי שינתה את גישתה, כך נראה לכתבה

6. Started by avilan,

שלום לכל חברי הפורום היום שוטטתי באינטרנט ומצאתי מודעה של מישהו שמוכר את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte GeForce GTX480 1536MB GDDR5 הסכום שהוא ביקש עבורו היה 2450 השאלה שלי האם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה בסכום הזה או להוסיף עוד כסף ולקנות מחנות? כמובן שלפי מה שהוא אמר זה כרטיס מסך חדש בקופסא שלא שומש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי iiyama pro 454 והמסך התלכלך מטביעות אצבע וכל מיני מטרדים אחרים.. רציתי לשאול איך אפשר לנקות את המסך? או יותר נכון במה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by haim855,

אז ככה יש לי כרטיס מסך gtx560 ti קניתי אותו לא מיזמן מיד 2 חברתי אותו התקנתי דרייבר ולאחר כמה שעות בערך מחשב ניתקע עושה תמסך הכחול הזה..(פתרון רק ריסט) ישר הבנתי שזה בגלל זה נסיתי להתקין דרייבר אחר עד שמצאתי תדרייבר 314 גירסה שהיא לא תוקעת תמחשב ועושה תמסך הכחול.. אבל מה שכן כל גירסה מעל 314 כן תוקעת תמחשב.. מישהו חווה תבעיה הזו ויודע פתרון לזה? נ.ב האמת שאני בטיפול איתם דרך האיימל הם מנסים להבין מימה זה ניגרם שלחתי להם קבצי dmp כמו שבקשו כניראה לאתר תבעיה אבל בכל זאת גמלא קשה לי עם האנגלית ואולי מישהו חווה תבעיה הזו ויש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by usx,

לראשונה ATI איכזבו אותי עם ה R9 280X גם גרסאת Wind Force של Gigabyte עם טונות של בעיות ארטיפקטים וגם גרסאת TOXIC של Sapphire המחשב תקין (עובד נפלא עם ה 770 של NVIDIA) אין לי אפשרות לבדוק אותו עם R9 290 [h=1]Gigabyte GeForce GTX 770 GV-N770OC-4GD[/h] או [h=1]Gigabyte Radeon R9 290 GV-R929WF3-4GD[/h] עם כל העצבים שעברתי בגלל ATI עדיין קשה לי לוותר עליהם האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים בגרסאות הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by id3232,

אחרי שיצאו דרייברים חדשים ומשופרים לכרטיסים (PCI-E) האלו אני מבקש דעות של חברי הפורום לגבי איזה עדיף מהם.לבסוף אני מקווה להגיע אל העמק השווה לגבש עצה ולהחליט מעצמי -אז בבקשה תעזרו לי ותתנו כמה שיותר מידע. 1)מצד אחד יש אומרים שעדיף למשל כרטיס מדור קודם אשר בוודאות יותר טוב בDX9 ומצד שני אומרים שלא שווה כי אין בו DX10. 2)ההתלבטות העיקרית היא שכרגע 8800 לא בא לי בחשבון (אני צריך להחליף ספק ולחסוך לנהיגה) לכן אני מתלבט בין 2600 XT DDR4 וDDR3 XT , ל8600 GT/GTS. 3)קחו בחשבון שעוד שנה אני בצבא... 4)צריך כרטיס שהמערכת לא תהווה לו צוואר בקבוק. 5)אני אוהב לשחק מאוד אבל לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד (1024*768 למשל יספיק) ופילטרים לא כ"כ חשובים לי אני רוצה שהמשחק ייראה יפה וירוץ חל…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by X-MOI-X,

שלום, אני רוצה לבקש המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל. הדברים היחידים שחשוב לי זה שהוא יוכל להריץ LOL על גרפיקה נורמלית ב60 FPS וגם סרטים ב1080P, היה לי 250GTS 1GB אבל הוא שבק לפני כמה ימים המחשב עצמו כבר בא בימים אבל בזמנו היה טוב: Q6600 ספק 450 6GB RAM לוח אם g31m וכמובן אם שווה בכלל לקנות כרטיס מסך בסכום הזה(כרגע אני עם 9500GT שהיה לי כגיבוי) נ.ב אני מעדיף כרטיס מסך כמה שיותר שקט

12. Started by nehmia,

???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kikkler,

-------------------------------------------------------------------------------- אפשר לקבל המלצות ל 19 אינטש, crt, בסביבות 1550-1650? אני יודע שקיימים מסכים מצויינים ב250 שקל יותר, אבל אני לא בטוח שהתקציב ניתן למתיחה שכזאת. מבדיקה קצרה שערכתי האפשרויות העיקריות הן Samsung 955DF Monitor LG Flatron F900B Viewsonic G90F

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by davidgs1,

מתכנן להרכיב מחשב חדש, ומעוניין להביא כרטיס מסך עם חבר שמגיע מארה"ב בשבוע הבא כמעא הזמנתי XFX RX580 ב 190 $ אולם אני מהסס אם לאור התמיכה של NVIDIA ב freesync עדיף 1060 ( הספק נמוך משמעותית) בתוספת של 50$ מה דעתכם ? חייב להזמין היום תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כי אם זה משולב עם מאיץ גראפי, אני משער שהמחיר יוכפל, ויש לי תקציב די מוגבל. הדרישות הבסיסיות הן: איכות טובה. זרם ווידאו טוב, שלא ייקרטע בקטעים עמוסי פעילות. שלט AIO- יכול להעביר ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, ויכול לשדר כבלים על המסך של המחשב, או כל פונקציה אחרת שקשורה למושג ALL IN ONE. חשוב- תמורה שווה למחיר, שאני לא אשלם הרבה ואני אקבל חרא של מוצר. תנו הצעות. בתודה רבה מראש, רועי אחירון, שהתייאש מלראות הכל במסך של המחשב.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Intel Arc B580 - למה לא נמכר בישראל ? האם שווה ? התקלקל לי כרטיס 2060 סופר היום ובפעם הראשונה התקנתי את הדרייבר של אינטל בכרטיס Intel® UHD Graphics 770 ואני חייב לומר לא התאכזבתי - נכון שמגיע עד 30HZ ב 4K וחלש ב HDR סרטים כי הבאפר שלו קטן אבל הדרייבר שלו בעברית - עובד טוב למה לא מוכרים בישראל את Intel Arc B580 ?

17. שלום לכולם אני מחפש לי כרטיס מסך עד 700-800 שח כידי שאני יוכל להריץ משחקים בסבבה חשבתי לכיוון ה: PALIT GeForce 9800GT Super 1GB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3736 מה אתם אומרים או מציעים משהו יותר טוב מזה יותר זול או משהו בסגנון... תודה לכל העוזרים עריכה קטנה: אממ אז ככה המחשב שיש לי עכשיו הוא לא ממש מעניין אותי כי חבר הביא לי את המחשב הישן שלו שהוא דואל קור 3.02 עכשיו מחר אני כבר רוצה לנסוע לקנות לו 4GB ראם וכרטיס מסך את הראם כבר בחרתי אבל הכרטיס מסך לא יש למחשב הזה לוח אם של ASUS P5PL ונתמך בו PCI-E אבל הראם שנתך זה רק 533DDR2 לרוב אני משחק במשחקים ברזולוציה של 1024*768 אבל עם הכרטיס שאני יקנה יתמוך ביותר אז בכיף וגם משהו שיריץ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ofirg1,

הספק שלי הוא EZCOOL REAL 400W וזאת המערכת הנוכחית שלי: Q6600 2GB RAM MSI P43 NEO 9500GT 1GB WD HARD DISC 500GB 5001AALS אני רוצה לשדרג ל-HD4770 ויש לי רק 500 ש"ח הספק יכול להחזיק?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sdfljkxcv783,

שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ה- 4890 במחיר טוב? היה מבצע ב- RSM של 750 ש"ח, אך אין יותר כרטיסים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by YairGOW,

איך אני יכול לבדוק באיזה Shader Model הכרטיס מסך שלי תומך? עריכה: יש לי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שיתאים גם ללוח אם ישן מסוג לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3- 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz * Support for HDMI 1.4a version. https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-H81M-HD3-rev-10 נראה שהיציאות HDMI ו-DISPLAY PORT של הלוח אם נשרפו או משהו כי כשאני מחבר למגבר כבר לא רואים כלום. בדקתי את הכניסות למגבר עם הממיר של הכבלים ורובן תקינות. איך זה http://1pc.co.il/product-48161-Gigabyte_GeForce_GTX_1050_GV_N1050D5_3GD_N1050D53GD.aspx ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Galit17,

אז ככה מה עדיף מהם? http://www.tms.co.il/product/10197 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2877 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3049 ועוד שאלה אני רואה שלחלק מספיר יש 2 מאבררים ולחלק יש אחד https://www.google.co.il/search?hl=iw&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1249&bih=528&wrapid=tlif134214815766911&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Qo7_T9TnEsHJ0QXB5qmnBw&q=Sapphire%20ATI%206950 נאמר לי שגוף הקירור תוצרת Sapphire מציג תוצאה של 68 מעלות בעומס מלא, לעומת גוף הקירור תוצרת HIS שמציג תוצאה 81 מעלות בעומס מלא. גוף הקירור תוצרת Sapphire http://www.pureoverclock.com/review.php?id=1303&pag…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Seaninho10,

פתחתי את הת'רד הזה בשביל לקבל דעתכם על ההתלבטות.. POWERCOLOR באים עם שנה אחריות בעוד שספיר עם 3 שנים אחריות... ההבדל במחיר ביניהם עומד על משהו כמו 40 ש"ח.. מהחנויות שאני רוצה לקנות בהם.. לכן השאלה שלי היא כזאת... שווה לי לרכוש את הכרטיס של POWERCOLOR בהנחה שהאחריות שאני מקבל עליו היא רק לשנה או ששנה זה קצת מידי וללכת על על SAPPHIRE???

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. ואני השתדל בפעמים הבאות לכתוב כותרות טובות ולכבד את כללי הפורום מצטער

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים