עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ychig,

אם לא מוגדר אצלכם מרחב צבעים מלא(0-255) בברית מחדל, כדאי שתשנו, יש שיפור משמעותי של התמונה בוידאו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כידוע לא מזמן נוידיה שיחררה סט דריוורים חדש, עד היום כיוונתי לי OC עדין באמצעות RIVA TUNER והוא תמיד נכנס לפעולה ברגע שהמחשב עולה. אך לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס שלי עמדו על 1.5 GHZ שבפועל הם רק 700 MHZ. לא רציתי להתעסק עם זה יותר מדי ועשיתי ריסט למחשב. חשבתי שזה בסה"כ באג בדריוור. ושלא הגיוני שבאמת הוא ינסה להפעיל את הכרטיס במהירות הזאת. מייד אחרי עליית הוינדוס וטעינה של שולחן העבודה, התמונה קפאה וראיתי רק צבעים מטושטשים! נפל לי הלב לתחתונים ועשיתי ריסט שוב פעם בשביל לראות מה היה פה, ישר חשבתי שמשהו קרה לספק... אך לצערי לא כך היה. משום מה המחשב סירב להדלק כשה6800 מחובר אליו, הוא עושה פוסט לשנייה ומייד נכבה. עם הTI4200 הוא ע…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by roc,

שלום,יש לי שאלה...נגיד וארטיפקטים לא מפריעים לי,האם ארטיפקטים בכללי,זה הורס את הכרטיס מסך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by freerider,

קיבלתי היום את ה-9700 פרו שקניתי ב-EBAY, ה-ATI הסטנדרטי, רצתי כמובן ישר להתקין אותו, ולהפתעתי קיבלתי את התוצאות הנמוכות הבאות: פתאום, אני מגלה שמהירויות הליבה והזכרונות נמוכות באופן מחשיד: כמובן שאני לא שיניתי את המהירויות, איך זה הגיוני ? איך אני יכול לוודא שאכן קיבלתי 9700 פרו "מקורי" ? איזה באעסה :-(

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. תודה לכל מי שמוכן לשתף פעולה. לדעתי יש בעיה בביוס של הלוח שהתקנתי אתמול והיא המגבלה ל 8MB זיכרון משותף (האפשרויות הן 0.5M, 1M, 8M ומבוטל). זה לא נראה לי תקין. אז אם תוכלו לציין איזה לוח יש לכם ומה האופציות שיש לכם בביוס להגדיר עבור הזיכרון המשותף אני אודה לכם. בנוסף אם תוכלו להריץ את שומר המסך הזה ב 800*600 32 סיביות ולהגיד לי כמה FPS זה מוציא אני מאד אשמח (בלוח הזה אני מקבל בסביבות ה 2 FPS :-\ ) זה מאכזב מאוד בהתחשב שלוח שעולה 150 ש"ח פחות ומבוסס על SIS 651 מוציא 70 FPS. אני משתמש ב XP והדרייבר האחרון מהאתר של אינטל אם מישהו מתענין. *לכל המודאגים, זה לא המחשב שלי

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, ראיתי למשל R9 280 ב184$ באמאזון וניו אג: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202112&cm_re=r9_280-_-14-202-112-_-Product , כמובן שבארץ לא תהיה אחריות- מה דעתכם על זה והאם יש לכם הצעות יותר טובות? התקציב הוא של כ600 ש"ח אבל יש מקום לחריגה אם היא משתלמת. נ.ב מחירו של כרטיס כזה משומש הוא גם כ600 ש"ח אבל כן יש לו אחריות- אולי האופציה הזו דווקא עדיפה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eladbu,

האם יש תוכנה שבודקת במשחקים את ה FPS? והאם ניתן למדוד טמפ לכרטיס ללא חיישן(ר9800 פרו)?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by roeiw,

תודה.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, אני קורא הרבה בפורום לאחרונה, והבנתי שהכי משתלם מבחינת עלות\ביצועים הוא ה 9600.. עדיין יש לי התלבטות בין 3 כרטיסים בטווח מחירים של 450-625 ש"ח: Palit GeForce 9800GT 512MB 625 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB 540 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 XFX GeForce 8800GTS XXX edition 640MB משומש כשנה, 450 ש"ח 625 ש"ח זה עם חריגה מהתקציב שעומד על 550 ש"ח, האם שווה תוספת של 85 ש"ח לעומת ה 9600 בשביל ה 9800? איך הוא כזה זול יחסית לחברות אחרות? (שנתיים אחריות) או שכדאי בכלל ללכת על המשומש? חשוב שהכרטיס יהיה nVidia, כרטיסים של ATI עושים בעיות בלינוקס המטרה היא משחקים, ולא אכפת…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב, יש לי כרטיס מסך nvidia gigabyte 9800gt 1gb, הוא מעביר תמונה דרך כבל hdmi to hdmi לטלויזיה שלי akai 26 אינצ' עד לפני שבוע אני השתמשתי במסך מחשב שחובר לכרטיס מסך דרך יציאת rgb רגילה והמשחקים עבדו בצורה מצויינת. לאחר שהעברתי את המחשב לחדר וחיברתי לטלויזיה בכל משחק ששיחקתי התמונה מתפרשת אל מעבר לגבולות המסך לפי בדיקות באינטרנט הבנתי שזה קשור לoverscan. רציתי לשאול איך אני מבטל את האופצייה הזאת בכרטיס מסך ואם בכלל זהו הפתרון. תודה רוני

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ofirg1,

הספק שלי הוא EZCOOL REAL 400W וזאת המערכת הנוכחית שלי: Q6600 2GB RAM MSI P43 NEO 9500GT 1GB WD HARD DISC 500GB 5001AALS אני רוצה לשדרג ל-HD4770 ויש לי רק 500 ש"ח הספק יכול להחזיק?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

מה כדאי..?... יש איזה השוואה??

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי iiyama pro 454 והמסך התלכלך מטביעות אצבע וכל מיני מטרדים אחרים.. רציתי לשאול איך אפשר לנקות את המסך? או יותר נכון במה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by arpa,

הרצתי 3DMark וקיבלתי תוצאות דיי עלובות אני חושב... קיבלתי 2337 נקודות.. שזה ממש מעפן לפי מה שראיתי פה לפני כמה זמן ראיתי אנשים מדברים על 17000 נקודות.. לא יודע מה בכל מקרה למפרט: Intel P4 2.8GHZ (Overclocked to 3.4GHZ) ;D ASUS P4C800-E Deluxe 512MB Kingston DDR400 LC2 ASUS nvidia geforce 5600 FX מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל כאלה תוצאות ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by p-o-i,

אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הHD4670 יותר חזק מהATI X1900 ? ומה עם הX1950 ? ( חשוב לי לדעת את זה בשביל הדרישות מערכת של GTA .. )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by super4life2,

האם ספק של fsp hyper 500w מספיק לgtx 980 אם לא אז מה המינימום??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, קניתי 9600GT של palit (מפרט בצד) אך ב06 הוא מוציא רק 7900 בערך כשהוא אמור להוציא בערך 10000 לפחות (שאר המפרט לא ממש חדיש אני יודע אבל גם בתוצאות של הכרטיס עצמו הSM וה HDR הוא מוציא בערך 3000 במקום 5000). למישהו יש רעיון? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1485 וצריכת חשמל תהיה גבוהה? והג'יגה כזה נחוץ או שאני יכול לרדת לחצי? אה דרך אגב זה גירסאת אוברקלוק.. שונה מהרגיל בהרבה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by arkadur,

צמד 4870X2 לא עולה יותר מידי היום, הGTX260 יתן את הפיזיקה, CUDA, פיזיקס וכל השאר, 1. ה260 יוכל לתת גם תמיכה בDX11 במשחקים? 2. איך כל העסק יעבוד לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם ,סוף סוף אמור להיות לי קצת זמן לנשום ולשחק משחקים וחשבתי לשדרג את הx300 הבסיסי משהו שלי כדי שאול לשחק קצת... עקב כך שמצב כרטיסי המסך היום לא משהו לדעתי,ואין לי כוח לחכות שיצאו כרטיסים טובים יותר של 256 ביט טובים יותר מהסדרה של dx9. חשבתי מהו הפתרון המתאים והחכם ביותר בשבילי,נראה לי מיותר לקנות כ. מסך ב850 שח(1950pro) שיכול להיות שיהיה לא כל כך רלבנטי בקרוב. על פי tomshardware נראה לי שהx2600pro לא רע יחסית למחיר שלו(520 שח הזול ביותר עם gddr3). ומראה לפי האתר שהוא בדר"כ יותר טוב מה8600GT שהוא יקר יותר לפחות ב150 שח... רציתי לשמוע מה דעתכם כי לא ראיתי שמתעסקים בכרטיס הזה כל כך פה בפורום.... אני משחק את כל המשחקים החדשים שאני מצליח להשיג-company of heroes,cnc3,ob…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, הכ.מסך שלי נשרף כמו טוסט הייתה לו בעיה מאז שקיבלתי אותו... 8800GT הלך לעולמו. יש לי כסף כרגע ואני מעוניין להחליף כ.מסך... הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB התקציב שלי נע בין 1,000 - 1,500 בערך. לא איכפת לי ATI או NVIDIA, מה שיותר משתלם מבחינת ביצועים. כמובן שמיועד לגיימינג. שאלה שקצת לא קשורה, אבל אם יש פה מישהו שכן מבין - האם לדעתכם כדאי שאחליף מעבד ל - AMD Phenom II X4 945 3.0Ghz BOX http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 כדאי לי לחסוך כסף בכדי לשדרג את המעבד? זה ישפיע על הביצ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by esaly,

חברה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך...כרגע יש לי RADEON X550...די גרוע.. אני רוצה לחבר אותו למפרט שמפורט למטה.... חשבתי על הGIGABYE 7600GS...עם הקירור הפסיבי... מה דעתכם? האם זה ישפר את הביצועים בצורה ניכרת במשחקים? האם יש כרטיס אחר ששווה לי לחשוב עליו במקום? תודה מראש על העזרה...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shaks,

יש לי את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין לשדרג אותו שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אני לא סגור כמה כדאי להשקיע המחשב שלי מכיל מעבד I5 750, 8GB זיכרון מסך DELL U2312HM וכו' אפשר להגיד שאני גיימר בדימוס שרוצה קצת לחזור ולשחק בנוסף צריך שיהיה לכרטיס (אם כי אני בטוח שזה כבר סטנדרט) כניסת HDMI וכניסת DVI ושיתמוך בריבוי מסכים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים