עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

אחריי שקיבלתי כרטיס פגום (X1800GTO) וחם, ואחריי שנסעתי למקום שרחוק ממקום מגורי הרבה פעמים וכבר נמאס לי החלפתי במקומו את 7900GS שהוספתי 200 שקל, ואני מאוד מרוצה ;D ( הראשון בזון עם 7900GS או שיש משהו לפני?) באנצים של 3DMARK05,06 בקרוב, פשוט רק הגעתי . תמונה: http://img126.imageshack.us/img126/9262/dsc00216gl7.jpg

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by 1itay1,

או שאתם מציאים כרטיס אחר? רעש זה לא הבעיה אני קונה מקנדה כרטיס מסך השאלה איזה כדי לקנות (יש תמיכה לSLI)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הצלחתי להרחיב את שולחן העבודה שלי לשתי מסכים אבל יש אחד עם שורת משימות(כולל התחל,וכל הדברים שנמצאים למטה) והמסך השני ריק(בלי השורה)(אני יכול לגרור דברים בין המסכים אבל זה מעצבן כי המסכים שלי קצת רחוקים אחד מהשני ואני) בקיצור יש דרך למתוח גם את השורה למטה? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by davidgs1,

מתכנן להרכיב מחשב חדש, ומעוניין להביא כרטיס מסך עם חבר שמגיע מארה"ב בשבוע הבא כמעא הזמנתי XFX RX580 ב 190 $ אולם אני מהסס אם לאור התמיכה של NVIDIA ב freesync עדיף 1060 ( הספק נמוך משמעותית) בתוספת של 50$ מה דעתכם ? חייב להזמין היום תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קניתי היום את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11308 כדי שאני יוכל להרציץ את הפרו על הרזולוציות הטובות ביותר.. עכשיו שאני משחק המשחק עדיין מגמגם טיפה ולא זז חלק חלק ולא מרגיש ממש שינוי.. היה לי את הכרטיס מסך 220 GT מה דעתכם בנושא?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by NTT,

שלום,מצאתי ברשת את הבנצ'מארק הבא של הכרטיס 4870 http://www.guru3d.com/news/ati-radeon-hd-4870-vs-geforce-9800-gx2-benchmark-results/ זה אמיתי? והכרטיס יהיה בארץ כבר ביום של ההשקה כמו עם הסדרה של ה9000? ומה יהיה המחיר בערך?(אמרו לי 1400 ש"ח בערך,זה נכון?) תודה!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש לי כרטיס מסך עד 700-800 שח כידי שאני יוכל להריץ משחקים בסבבה חשבתי לכיוון ה: PALIT GeForce 9800GT Super 1GB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3736 מה אתם אומרים או מציעים משהו יותר טוב מזה יותר זול או משהו בסגנון... תודה לכל העוזרים עריכה קטנה: אממ אז ככה המחשב שיש לי עכשיו הוא לא ממש מעניין אותי כי חבר הביא לי את המחשב הישן שלו שהוא דואל קור 3.02 עכשיו מחר אני כבר רוצה לנסוע לקנות לו 4GB ראם וכרטיס מסך את הראם כבר בחרתי אבל הכרטיס מסך לא יש למחשב הזה לוח אם של ASUS P5PL ונתמך בו PCI-E אבל הראם שנתך זה רק 533DDR2 לרוב אני משחק במשחקים ברזולוציה של 1024*768 אבל עם הכרטיס שאני יקנה יתמוך ביותר אז בכיף וגם משהו שיריץ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן לכולם, היום התקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי - Sapphire Radeon 5850 Extreme חיברתי אותו לטלוויזיה שלי עם כבל HDMI והכל טוב, אבל, כשאני מנגן סרטים ב-720p וב-1080p התמונה לא רצה חלק, ונראית מגורענת ומטושטשת. לעומת זאת כשאני עושה סטרים לאותם סרטים דרך ה-PS3, התמונה חלקה והאיכות מדהימה, אבל משום מה מהמחשב האיכות על הפנים. הטלוויזיה נותנת סיגנל של 1080p @ 60hz, יש לי K Lite Codec Pack מותקן עם WMPlayer Classic, התקנתי גם BSPlayer לראות אם זה עוזר אבל לצערי לא... יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DEMON HUNTER,

ראיתי בLAMIR את הכרטיס במחיר הזה וזה ניראה לי די משתלם שווה לי לקנות אותו עכשיו או לחסןך עוד קצת לRADEON 8500LE בגלל שיש לי GF2 MX מסכן ואני חייב כרטיס טוב ומהררררררררררררררררר.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by snir_snir,

שלום לכולם, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל ואחרי שימוש קצר יש לי כמה שאלות. קודם כל אתחיל בזה שהכרטיס פשוט מפלצתי (כמובן במובן הטוב של המילה) הן במראה, במשקל ובביצועים שלו. הורדתי את התוכנה OC Guru והפעלתי מצב OC ( ז"א שאם בוסט המהירות ליבה אמורה להגיע במקסימום ל 1291MHZ ), הרצתי Far Cry 4 ואחרי משהו כמו חצי שעה יצאתי לבדוק מדדים. התוצאות בתמונה. שימו לב שהמהירות ליבה הגיעה ל 1379Mhz, לא שאני מתלונן אבל איך בכלל מצב כזה קורה ? מזה GPU VIDEO CLOCK ? ובסך הכל איך אתם מתרשמים מהטמפרטורות ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ilPAL,

קרוב משפחה קונה מחשב חדש, הנה המפרט. אני יודע שהמחשב זול, אבל נועד למטרות משרדיות + משחקים אבל לא משחקי אקשן כבדים, בעיקר משחקי ילדים. אני מתכנן להרחיב שם את המעבד ואת כרטיס המסך. יש שם אופציה להרחיב ב-200 ש"ח לאחד משני הכרטיסים שציינתי בשורת הנושא, רציתי לשאול מה לדעתכם עדיף. ואם יש הצעות אחרות באותו מחיר בערך (באייבורי בבקשה, כדי לא לפצל את הקנייה). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by muam,

שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שיש לי כרגע (Nvidia GTS 240). התקציב שלי הוא עד 650 ואין לי העדפה איפה לקנות, רק איפה שהכי זול וטוב. המסך הוא Dell u2311h. ספק כוח: Chicony 350W. לוח אם של אינטל סדרה 5/3400. הכרטיס הוא למשחקים, לא לעבודה גרפית. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shaks,

יש לי את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין לשדרג אותו שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אני לא סגור כמה כדאי להשקיע המחשב שלי מכיל מעבד I5 750, 8GB זיכרון מסך DELL U2312HM וכו' אפשר להגיד שאני גיימר בדימוס שרוצה קצת לחזור ולשחק בנוסף צריך שיהיה לכרטיס (אם כי אני בטוח שזה כבר סטנדרט) כניסת HDMI וכניסת DVI ושיתמוך בריבוי מסכים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by danvis,

היום שיחקתי COD4 עוד פעם... והחלטתי לבדוק את ה-FPS של המשחק. מסתבר שיש לי FPS 60 עם ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה של 600X800... אבל... הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600. המעבד הוא פנטיום 4 2.4GH והלוח אם הוא Gigabyte GA-8S648FX-RZ והזיכרון הוא 512MB של TWINMOS. סתם שעשע אותי שמערכת מלפני 3 שנים עדיין מצליחה להריץ משחקים כמו COD4 (גם אם בהגדרות נמוכות) חלק.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Id0,

זאת בעיה מוזרה שלא קרתה לי בחיים... יום אחד אני מפעיל תמחשב בא לשחק במשהו ופתאום מופיעים לי קווים מקווקוים צבעוניים על המסך שלא קשורים למשחק עצמו, יצאתי מאותו משחק ונכנסתי למשחק אחר וגם בו הבעיה הייתה דומה. גם כשאני נמצא בשולחן עבודה אפשר לראות קוים ונקודות צבעוניות. בסרטים שאני מפעיל יש ממש טישטוש כחול ואדום שמפריע לראות. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ניסיתי לעדכן כרטיס מסך (radeon 9550 256MB) אבל שום דבר לא עזר.. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? הוספתי כמה תמונות כדי להסביר יותר טוב זאת תמונה מתוך האקספורר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by kined_of,

תגידו מה זה SE? ושווה לי ליקנות עכשיו את הכרטיס הזה? אני משחק בהרבה משחקי מחשב חדשים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. חברי הפורום שלום היום התקלקל כרטיס המסך שלי, ולכן אין מנוס מקניית כרטיס מסך חדש היום או ככל הנראה מחר (אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס המסך, כי כאשר החלפתי אותו בכרטיס מסך אחר, חלש יותר, המחשב עבד, וכאשר החזרתי את הכרטיס שלי, המחשב לא עבד). מכיוון שבשנים האחרונות לא ממש יצא לי לעקוב אחרי כל ההתפתחויות בשוק כרטיסי המסך (לימודים לתואר), אני לא ממש בטוח איזה כרטיס מסך לקנות ומאילו כרטיסי מסך יש להימנע. רקע טכני: כרטיס המסך שבו השתמשתי ב-5 השנים האחרונות הוא (דגם מלא, עם כל הפרטים, למרות שמה שחשוב זה הדגם בלבד) WinFast PX 8600GT TDH עם 256MB של זיכרון DDR3 שעובד ב 128 ביט. הכרטיס הזה הספיק לצרכים שלי, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים. המחשב עצמו (שנמצא אצלי כמעט 5 שנים): …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ראיתי בלינק הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1612 אז למה הוא נמכר במחיר כל כך זול?! זה מציאה או יש פה קאטצ'???

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחת מיצרניות לוחות האם הבודדות שלא מחזיקות גם בקווי מוצרים עבור עיבוד גראפי שינתה את גישתה, כך נראה לכתבה

20. Started by NTT,

שלום, אני מתכנן מחשב חדש עם הכרטיס הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Edition Zalman. הכרטיס מסך אמור להיות מספיק חזק בשביל לעבוד גם עם רזולוצייה גבוהה של1920X1200? (המסך הוא DELL 2407WFP) תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לכם הזדמנות פז מוספת להשיג את ה-Radeon RX 580 הנהדר במחיר של מעט יותר מ-1,000 שקלים חדשים - ואפילו לקבל שלושה משחקים עדכניים ביחד איתו לכתבה

22. 1059 לרדאון 128MB. 989 לTI4800SE של צ'יינטק. או TI4800SE VIVO של לידטק ב 1078. בעיקרון אני מעדיף לחסוך בכסף אבל אם ההבדלים בין הלידטק לצ'יינטק לרדאון מסתכמים ביותר מ"מעט" אין בעיה של הקצבה. מה לדעתכם צריכה להיות הבחירה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by lobazain,

amiram what's up? u have recently gave me a link for both ide and agp sis drivers they worked damn good, but since then i'v installed windows xp pro, (without hebrew support : ...)a i wanted to ask if those drivers r still good? i'll appriciate it if u help me with a few details: where can i download those files is "sis for agp" is the chipset on my vga card? what exectly is the ide driver thx

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE Dell 2311h - 1920X1080 מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות המוזכרות בכותרת, כאשר אני מעוניין לחבר אליו 3 מסכים, המסך הנ"ל המחובר בחיבור ה- DVI, מסך טלוויזיה של LG בחיבור HDMI ומסך 19 LCD די ישן ברזולוציה של 1280X1024 שחובר עד כמה עם מתאם לVGA דרך חיבור הDISPLAY PORT, אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בתקציב הנ"ל אשר יענו על כל הצרכים שלי.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים