עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by super4life2,

האם ספק של fsp hyper 500w מספיק לgtx 980 אם לא אז מה המינימום??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Hitman_47,

היחלתתי ליקנות מחדש חדש ואני רוצה כרטיס מסך חדש משהו טוב איזה מומלץ? הסכום עד 3 אלף גג ! תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by lmlm,

אחריי שקיבלתי כרטיס פגום (X1800GTO) וחם, ואחריי שנסעתי למקום שרחוק ממקום מגורי הרבה פעמים וכבר נמאס לי החלפתי במקומו את 7900GS שהוספתי 200 שקל, ואני מאוד מרוצה ;D ( הראשון בזון עם 7900GS או שיש משהו לפני?) באנצים של 3DMARK05,06 בקרוב, פשוט רק הגעתי . תמונה: http://img126.imageshack.us/img126/9262/dsc00216gl7.jpg

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lompy,

לא שאלה על כרטיס מסך אבל נראה לי שזה המקום הנכון לשאלה , אם לא תעבירו לפרום הנכון בבקשה. יש לי מחשב נייד X240 של לנובו עם יציאת MINI DISPLAY PORT , אין לו יציאת HDMI. אני רוצה לחבר אותו לטלוזיה ושיעביר video ו audio. לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת כבל כזה אבל מצאתי את אילו ב EBAY http://www.ebay.com/itm/Mini-Display-Port-DP-Male-to-HDMI-Male-Adapter-Cable-3M-10ft-for-MacBook-Air-YU-/161251869196?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item258b5c420c http://www.ebay.com/itm/3-6-10Ft-1-2-3M-Gold-Mini-DP-Display-Port-Male-to-HDMI-Male-HDTV-Mac-Cable-New-/111415181765?pt=US_Video_Cables_Adapters&var=&hash=item19f0dcc1c5 http://www.ebay.com/itm/White-6FT-10FT-Thunderbolt-Min…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

מישהו יודע למה הדריברים החדשים שוקלים כל כך הרבה(60 מגה לעומת 30)? פעם הם שקלו בקושי 15MB.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ShaY-MoR,

טוב זו שאלה כללית מדיי אז אני אפרט את השימושים: בעיקר משחקי FPS FIFA GTA בלחץ אני משחק על מסך 26' ורוצה לקנות גג42'. האם הכרטיס הזה מספיק? יש לי אפשרות לSLI בעוד כמה חודשים שהמחיר שלו יתקרב ל 300 שקל ואני אולי אקנה עוד אחד נוסף. עד כמה SLI של הכרטיס ישפיע על הביצועים ועל היכולת שלו בעיקר על רזולוציות יותר גדולות? והאם שווה לי עכשיו להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את הGTX עם1 ג'יגה? או שההבדל בביצועים בינהם סתם בזבוז של כסף? תודה(: עריכה: אני כרגע לא יודע באיזו רזולוציה אני אשחק כי המחשב חדש ועוד לא הגיע אליי. אבל במסך 26' באיזו רזולוציה כדאי לי לשחק? וב42'? שאר המפרט שלי זה Q6600 ASUS P5ND 4GB RAM 750 GB HDD ENERMAX 82+MUODO

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם. אני מעונין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים כבדים. ואני צריך שתעזרו לי להחליט איזה כרטיס מסך כדי לי לרכוש. קודם כל, אני יציין שהמסך יהיה 22 אינטץ רחב - samsung t220. האם כדי לי לקחת את הכרטיס Sapphire 4870 512MB? האם יש הבדל כזה משמעותי בין הכרטיס הנ"ל לאותו כרטיס בגירסה של 1GB? שוב אני חייב לציין, שאני משחק במשחקים החדשים, משחקים כבדים ואני צריך שהכרטיס יהיה באמת חזק. אגב איך ה 4890? כדי איזה כרטיס מהסדרות החדשות של nvidia? אשמח אם תייעצו לי על כרטיס מסך במחיר של עד 1300 שקל + -, (אפשר לחרוג קצת). תודה רבה ושבוע טוב

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לפני מספר דקות נודע לנו שספיר (בדומה לDiamond) שחררה את כרטיס ה2900XT המשודרג שלה. (לאלו שלא זוכרים על מה מדובר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267416.0) מסתבר, שהגרסא הבלעדית שDiamond שחררה לכרטיס ה2900XT היא לא כלכך בלעדית. סביר להניח, שרוב החברות יתחילו לפעול לפי ספיר ודיאמונד בתהליך יצור ה2900XT המשודרג (או איך שחלק קוראים לו, ה2900XTX) הכרטיס המשופר מגיע עם זיכרון GDDR4 ו1GB, ומהירויות שעון של 825Mhz, ו1100Mhz. כנראה, שATI ידעה שכרטיס ה2900XT שלה לא יצליח להחזיק מעמד מול הGTX ואולטרה, ולכן, העמידה לעצמה הזדמנות שניה, את המוצא האחרון. דיאמונד, לא כל כך מוכרת בארץ כמו ספיר, ולכן, סביר מאד להניח שכרטיסי הספיר יגיעו לארץ. מחיר כל כרטיס כזה יעלה בארץ…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה, לפני כמה שבועות נשרף לי הכרטיס מסך Radeon x850 + 256mb. ויש לי על הכרטיס מסך הזה עוד אחריות, בכל מקרה האדם שאמור לזכות אותי בכרטיס מסך, עשה בעיות ואמר שאין את הכרטיס מסך הזה במלאי. בהתחלה הוא אמר לי שהוא יביא לי כרטיס מסך פחות טוב + זיכוי, אבל הטכנאי שלי אמר לו שיזכה אותי בכרטיס יותר טוב. אחרי כמה עימותים הוא בסוף זיכה אותי בכרטיס מסך GeForce 8500 GT + 512mb. השאלה שלי היא האם יצאתי פראייר? הטכנאי שלי אמר לי שלפי הפרמטרים של הכרטיס מסך הזה, הוא יותר טוב מהקודם. עריכה: אם מישהו יכול גם בבקשה לומר לי איך אני מנצל את הכרטיס גרפי שלי שייתן את התוצאות הטובות ביותר.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by muam,

שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שיש לי כרגע (Nvidia GTS 240). התקציב שלי הוא עד 650 ואין לי העדפה איפה לקנות, רק איפה שהכי זול וטוב. המסך הוא Dell u2311h. ספק כוח: Chicony 350W. לוח אם של אינטל סדרה 5/3400. הכרטיס הוא למשחקים, לא לעבודה גרפית. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לא מן הנמנע שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, מאחר וה 9800GX2 יועבר למחשב של האחיינית שלי לצרכי Autocad Architecture ו Google Sketchupץ יש כיום שפע כרטיסים הן של ATI והן של NVIDIA וקשה לי להחליט על מה כדאי ללכת היום... אני מעוניין כרטיס מסך חדש [וחזק] לצרכי עיבוד/קידוד ווידיאו וגיימינג בתקציב 1500 ש"ח [חריגה עד 1800 ש"ח לכל היותר]. אשמח לקבל הצעות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by irbaboon,

שוב שלום לכם, לא מזמן שאלתי אתכם לגבי כדאיות של שידרוג מחשב והחלטתי להחליף אותו ולקנות חדש. פירסמתי את השאלה הבאה בטעות בפורום של תקלות טכניות, אז אני מפרסם אותה כאן שוב. איזה כרטיס מסך עדיף למסך 17" (אשמח גם לדעת למה)? Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail או Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by p-o-i,

אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by erap129,

הנה הקישור למוצר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X800XL〈=heb&cart=1146374228600680 ראיתי שהמחיר סביר אבל בחיים לא שמעתי על היצרן XPERTVISION למישהו פעם היה ניסיון איתם או מכיר אותם? ובכלל כדאי לקנות את הכרטיס הזה (כן אני בAGP) וגם יש לי ספק של 350W ג'נרי אז כדאי להחליף אותו גם? כי הוא מסתדר עם הFX5200 שיש לי עכשיו :-X

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by X-MOI-X,

שלום, אני רוצה לבקש המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל. הדברים היחידים שחשוב לי זה שהוא יוכל להריץ LOL על גרפיקה נורמלית ב60 FPS וגם סרטים ב1080P, היה לי 250GTS 1GB אבל הוא שבק לפני כמה ימים המחשב עצמו כבר בא בימים אבל בזמנו היה טוב: Q6600 ספק 450 6GB RAM לוח אם g31m וכמובן אם שווה בכלל לקנות כרטיס מסך בסכום הזה(כרגע אני עם 9500GT שהיה לי כגיבוי) נ.ב אני מעדיף כרטיס מסך כמה שיותר שקט

16. Started by Holography,

כן,היא יצאה... אתמול הגעתי ל 325@400|700@900 + Open masked units התוצאות יפות מעניין אם זה ישפר... Download

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אחת מיצרניות לוחות האם הבודדות שלא מחזיקות גם בקווי מוצרים עבור עיבוד גראפי שינתה את גישתה, כך נראה לכתבה

18. שלום לכולם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש , ההתלבטות שלי היא 6870 או 5850 , הבנתי שהכרטיסים דומים בביצועים וה-5850 טוב יותר ב OC .. כרגע אני עובד עם מסך 2209WA ומרוצה מאוד ממנו ולא מתכוון להחליף בקרוב . עד עכשיו אני משתמש עם 4870 אבל משום מה אני מחפש קצת יותר בביצועים , מה שחשוב לי כרגע לדעת , האם הספק הנוכחי LIBERTY 400W שיש לי כרגע יחזיק את כל המערכת עם הכרטיס החדש ?.. למרות שה-4870 שצורך יותר מהכרטיסים שאני מחפש עובד ללא בעיה .. דבר נוסף .. ראיתי את ה- 470GTX עם הקירור המשופר , אבל אינני יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך עם הספק הנ"ל .כי במקסימום צריכה הוא לוקח יותר מכולם ככה ראיתי בגרפים .. התקציב שלי כרגע הוא עד 1000 ש"ח עם יכולת קטנה של חריגה אם שווה בכך.. תודה ר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by lmlm,

G84 וG86 הם ליבות אשר יהיו לשוק המיד-רנג' עכשיו מתברר שG84 יחליף את סדרה 7300 ,הליבה תהיה G80 מסורס. אבות טיפוס יהיו בפברואר ,INQ מצפה שהוא יושק ב CeBIT time (זה לא אומר שהוא יושק באמת שם,זו השערה) אנוידיה מתקדמת יפה בעוד שAMD עוד לא הוציאה את כרטיס הDX10 הראשון שלה :-\ מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36590

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כידוע לא מזמן נוידיה שיחררה סט דריוורים חדש, עד היום כיוונתי לי OC עדין באמצעות RIVA TUNER והוא תמיד נכנס לפעולה ברגע שהמחשב עולה. אך לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס שלי עמדו על 1.5 GHZ שבפועל הם רק 700 MHZ. לא רציתי להתעסק עם זה יותר מדי ועשיתי ריסט למחשב. חשבתי שזה בסה"כ באג בדריוור. ושלא הגיוני שבאמת הוא ינסה להפעיל את הכרטיס במהירות הזאת. מייד אחרי עליית הוינדוס וטעינה של שולחן העבודה, התמונה קפאה וראיתי רק צבעים מטושטשים! נפל לי הלב לתחתונים ועשיתי ריסט שוב פעם בשביל לראות מה היה פה, ישר חשבתי שמשהו קרה לספק... אך לצערי לא כך היה. משום מה המחשב סירב להדלק כשה6800 מחובר אליו, הוא עושה פוסט לשנייה ומייד נכבה. עם הTI4200 הוא ע…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by freerider,

קיבלתי היום את ה-9700 פרו שקניתי ב-EBAY, ה-ATI הסטנדרטי, רצתי כמובן ישר להתקין אותו, ולהפתעתי קיבלתי את התוצאות הנמוכות הבאות: פתאום, אני מגלה שמהירויות הליבה והזכרונות נמוכות באופן מחשיד: כמובן שאני לא שיניתי את המהירויות, איך זה הגיוני ? איך אני יכול לוודא שאכן קיבלתי 9700 פרו "מקורי" ? איזה באעסה :-(

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, קניתי 9600GT של palit (מפרט בצד) אך ב06 הוא מוציא רק 7900 בערך כשהוא אמור להוציא בערך 10000 לפחות (שאר המפרט לא ממש חדיש אני יודע אבל גם בתוצאות של הכרטיס עצמו הSM וה HDR הוא מוציא בערך 3000 במקום 5000). למישהו יש רעיון? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, קראתי את כל התראדים החשובים, אבל לא הייתה שם דעה ממש מגובשת. גם לא הייתי כל כך בטוח אם הכל מעודכן. אני מחפש כרטיס מסך ב-1200 ש''ח אפשר טיפה יותר אבל עדיף שלא, שיהיה מיועד למשחקים בעיקר. אני לא כל כך מבין בתחום ואני אודה מאד לכל מי שיעזור לי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים