כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
צצה לי שאלה קטנה: האם כרטיס מסך כזה http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 יתן תוצאות טובות בצפיה בקטעי וידיאו (סרטים) או שההבדלים בכלל לא מורגשים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום אני צריך עזרה במה אני צריך לעשות יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5700 אולטרה ויש לי 256 זיכרון עכשיו שאני משחק פיפא אחרי שעה של משחק המחשב מדליק מחדש את עצמו או שלפעמיים אני משחק משהו אחר אז המחשב נתקע מה אני צריך לעשות בבקשה לעזורררררררררררררררררררררררררראם אפשר רק להגיד לי מה הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לפטור אותה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות קטנה בין שני כרטיסי 9800GT... האחד: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 השני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1439 איזה מהם עדיף ? ולמה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה בSLI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov בכל משחק שאני משחק בו אחרי דקה הוא נזרק לשולחן העבודה או מעלה לי מסך שחור ראיתי שהבעיה הזאת נפוצה ניסיתי הכל ושום דבר לא עובד דרבריים: 270, 280, 285, 290BETA אף אחד מהם לא שינה כלום כמובן שמחקתי אותם עם התוכנה Driver Sweeper.. הורדת קלוקים ניסיתי אך גם זה לא הצליח הורדת הוולטייג' של הליבה לא עובד לי דרך התוכנה אפטר בורן אינני יודע למה. לעדכן לכרטיס הזה ביוס אי אפשר כי אין לו שום עדכון ברשת. אני כבר כל כך נואש לשחק במשחקים שלי בבקשה תעזרו לי אני חייל ואני חוזר פעם ב הביתה ככה שעד שאני חוזר אני לא יכול לשחק
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לכרטיס זהה בביצועים ל 8600GTS יש לי כרטיס 8600GTS עם כניסה DVI לאחר הבנה שלא ניתן להעביר את הסאונד דרך DVI (בשימוש בכבל DVI ל HDMI בחיבור למגבר) החלטתי ללכת על כרטיס HDXXXX עם כניסה HDMI ושיתמוך בכול הפורמטים החדשים של הסאונד 1.השאלה היא אזה כרטיס זהה לביצועים של 8600GTS שגם יתן תמיכה בפורמטים החדשים במחבר HDMI 2. אני לא סגור על הספק שלי במחשב נכון להיום אני עובד עם כרטיס מסך 8600GTS אני לא רוצה להגיע למצב של השקע נוספת בספק תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש LCD 17 של חברת HYUNDAI דגם L70S . על פניו נראה מוצר מצוין עם ביצועים טובים מאד (וזמן תגובה של 12 MS). לאכזבתי כשהגעתי הבייתה התגלה לי פיקסל אחד שרוף. לטענת החברה יש תקן לגבי כמות פיקסלים שרופים במסך - ומתי מחליפים מסך כזה. האם יש למישהו מושג האם אכן יש תקן כזה ואיפה מוצאים אותו ? ומה האפשרויות לכפות על החברה להחליף בכל זאת את המסך ? תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 וברשותי לוח אם ASUS M2N-E עם חיבור PCI-E X16 האם הכרטיס יתאים לי ללוח אם ?? אם לא אנא תייעצו לי לקנות כרטיס מסך שיתאים בתקציב של 800 שקל מודה על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה היום סופסוף אני הולך להשלים את המחשב שלי בכרטיס מסך שחסר לי וחלק אמרו לי את הגרסא הרגילה וחלק אמרו את הnew edition ובלה בלה ופתאום יש את הגרסאת heatpipe fan שאני בכלל לא רואה עליה מידע באתר של sapphire אז קיצר החלטתי שאני כבר אביב את הכרטיס עם קירור טוב אבל לא מצליח להחליט איזה... עד עכשיו הייתי בטוח שאני מביא את הvapor-x ואז ראיתי את הmsi hd5770 hawk ונידלקתי עליו נראה שיש לו קירור אכזרי ביותר הפאק היחידי שיש לו רק dvi אחד. ואז אמרו לי שבכלל גם הvapor-x מקרר פחות טוב מהקירור הרגיל עשו לי סלטטט בקיצור עצה שלכם לפני קניה 5770 vapor-x 5770 hawk 5770 heatpipe fan מה לקחת? (כולם אותו מחיר.)
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - ! Screen Shot ! אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש ח…
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חוץ מאובר קלוק מפעל אני לא מוצא שום הבדלים בין ה7600GT הרגיל http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gt_tdh_2.html לגרסת ה-אקסטרים http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html נכון או לא? ועדיף לקחת כבר את האקסטרים תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
samsung 793df 17 אינצ' ???? איך הוא שווה.??? לכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?? כי לי עכשיו יש אחד של מאג והוא כבר דפוקקק-חח כבר איזה 5 שנים אז כדאי לי אותו או לא?? ו איך mag 786 pf\s ?? ואיזה עדיף מבין השנים??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 5000 שקל למחשב+מסך. למסך התקציב הוא 1500 (ונגיד שאפשר להוסיף עוד 300 שקל ככה). אז הגעת למסקנה שעדיף לי לקנות מסך הכי טוב שיש ולחכות עם המחשב מאשר לקנות מסך דפוק ומחשב טוב. בואו נצא מנקודת הנחה שאני יכול לקנות את המסך CRT הכי טוב שיש(כמובן שעד 1500 ש"ח) ושאני יכול לקנות את המסך LCD המוביל(VIEWSONIC,LG,SAMSUNG שהמחירים שלהם 2000 שקל ככה). מה יותר בריא לעיניים, מסך CRT או מסך LCD?
-
- 44 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אח שלי התחיל עובד ב-3D MAX... עכשיו ראיתי שיש כרטיסים ש"מיוחדים" אך ורק לזה... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) כמה עולה כרטיס של "רמת כניסה"? 2) האם אפשר להפעיל משחקים עם הכרטיס? או שזה אך ורק לרינדור? * אם לא, יש אפשרות שיהיה במחשב כרטיס מסך למשחקים "רגיל" ואחד לרינדור- QUADRO? אשמח לעוד מידע בנושא... תודה לעוזרים מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורים שמח לכולם. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 . בדקתי את המהירויות שלו ובכל מצב תדר הליבה והזיכרון עובדים באותה מהירות, וזה מפריע לי, כי במצב IDLE אין צורך שהכרטיס יעבוד במקסימום תדרים שלו. הורדתי גרסאות BIOS מהאתר של TECH POWER UP ואף אחת איננה מתאימה, ניסיתי גם לקחת את הגרסה אשר מותקנת על הכרטיס ועדכן אותה שבמצב מנוחה התדרים יהיו נמוכים יותר, אך בעת העדכון התוכנה (ATI Flash במצב DOS) הוציאה הודעת שגיאה. רצוי לציין הכרטיס עובד בסדר גמור אך אני רוצה להקל עליו לטובת טמפרטורות קרירות יותר וחיסכון בחשמל. האם יש למישהו פיתרון / הצעה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
השאלה שלי האם גם שאתם נכנסים למשחק הסך עושה פאק פאק משהו כזה, הרעש כמו שמחליפים מגה הרץ, והאם זה צריך להיות ככה ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך Intel GMA 950 המשולב בלוחות האם בצ'יפסט 945G חזק יותר מ-Geforce 4 mx 440? אם כן, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? אם לא, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? תודה מראש, גיא
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי לקנות כרטיס מסך של חברת פאליט תמורת קיזוז כרטיס ישן שלי של 7600GT הוא מוכן לתת לי את הפאליט במחיר של 610 שח האם זה מחיר טוב לפי דעתכם?ראוי לציין שיש שנתיים אחריות והבנתי גם שהוא בא עם קרור מיוחד..האם זה נכון? לגבי שאלתי יש לי מעבד מסוג E6300 לוח אם של Motherboard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1.0 יש לי ספק של 400 וואט חברה לא ידועה ראוי לציין שהצלחתי להפעיל על המחשב כרטיס 8800 GTS האם זה אומר משהו לגביי הצריכת חשמל יש לי 3 גיגה זיכרון במהירות 667 אשמח לתשובות במהירות האפשרית
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו FIFA, COD4, CRYSIS וכדומה. התקציב הוא 250 ש"ח, 300 ש"ח עם חריגה. הוא יתחבר ללוח PALIT N73PV בחיבור PCI-E. יש עדיפות לNVIDIA, מפני שהלוח אם בעל צ'יפסט של NVIDIA, כאשר אני אחבר כרטיס מסך מבית NVIDIA, אוכל לפצל את המסך לשניים (או 2 מסכים או משהו כזה) ולא אצטרך להוריד DRIVER (לפי מה שנוידיה אמרה). מצאתי את ה7600GS SONIC של פאליט ב288 ש"ח: http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=28501 ואת ה1650XT של ג'יקיוב ב256 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV262~8~0.htm לפי מה שהבנתי הX1650XT שווה בביצועיו ל7600GT. למה ה7600GS SONIC של PALIT שווה? מה הם ביצועיו? במקרה שה7600GS חלש יותר, האם עדיין שווה לקח…
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בעיקר בשביל לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים וקצת משחקים
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בנצ'מרק\דמו חביב של דמויות אנימה, אומנם דובר יפנית שוקל 30MB ונראה בהחלט לא רע, שווה הורדה פרטים בWarp2search פרטים ותמונות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-