עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! אני צריך לרכוש כרטיס מסך למחשב נוסף שיש לי... השאלה מה עדיף לקנות x1900xt-x אחד או שני 7900gt ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הבנתי מפורומים בחו"ל שאם כבר עדיף ללכת על ה גרסא של חברת HIS עם הקירור של ICE Q - 3 כל השאר ידרשו קירור אחר לא של הסטוק אז האם בכלל יגיע הדגם הספציפי הזה ? אםכן לאן ? והאם יעלה יותר בגלל הקירור הטוב ?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by Elite_Sniper,

האם הכרטיס יתמוך בDX10? קניתי לפני 3 שבועות 1900XT וראיתי בדרישות המומלצות של CRISIS שצריך DX10

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by mushee,

אממ בעקבות תקציב לא מתוכנן שעומד ליפול עליי בעוד כחודשיים (7500 ש"ח בערך) החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש....בקשר לכל שאר הרכיבים חוץ מהכרטיס מסך אין עוד על מה לדבר בגלל היציאה של הקונרו ולוחות האם שיתמכו בו, אבל בקשר לכרטיס מסך רציתי לדעת אם יש הבדל כ"כ גדול בין x1900xt לבין ה x1900xtx שמצדיק את ההבדל הגדול במחיר שלהם (בערך 800 ש"ח)...תודה

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by MoMo-P,

רכשתי מחשב חדש (מפרט מימין) וכמובן התקנות מהתחלה... התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI : 1. בהגדרות שם הכרטיס הוא: Radeon X1900 Series האם זה תקין? או שצריך להיות רשום ?XTX 2. הרזולוציה המקסימלית שיש לי היא 1280X1024.. מאוד נמוך ! מה לעשות ???

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by gangst-R,

החלפתי כרטיס לX1900XTX 512 היום, התקנתי את הדרייברים והכל. הבעיה היא שיש משחקים שלא עולים, NFS קארבון למשל, ברגע שמפעילים את המשחק המחשב עושה RESTART. חשוב לציין שהמשחק פעל טוב מאוד עם הכרטיס מסך הקודם שלי. לעוומת זאת יש משחקים שכן עולים על ההגדרות הכי גבוהות ורצים חלק (הסנדק למשל). תאבחנו לי את התקלה בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by dr computer,

מה אתם חושבים עליהם?? מי יותר טוב??

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by itsik2525,

אמרו לשאול אז אני שואל מי לוקח ה1900XTX או ה7900GTX

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by hwforcer,

האם זה הגיוני כי כרטיס אחד X1900XTX יותר טוב משנתיים ב SLI של GEFORCE 7900GT ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי X1900XTX ניסיתי להפעיל את המשחק QUAKE-4 ( מקורי ) והוא בא להיכנס למשחק וישר יוצא חזרה ל DESKTOP... במחשב השני שכולל כרטיס X850XT המשחק עולה ללא שום בעיה... יש פיתרונות ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by hwforcer,

X1900XTX שווה בכוח ל GTX? ראיתי בעבר מאמים שהראו ש XTX יחסית אותו כח כמו 8800 זה תחלס אמיתי?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by T-Flash,

האתר DailyTech הודיע על הכרזתם של כרטיסי ה X1950 ליצרני ה OEM. בנוסף לזה האתר פרסם תמונה של הכרטיס החדש: לדעתי קירור מעוצב מאוד יפה! כאמור, הבשורה הכי חשובה והמשמעותית שבאה עם הכרטיס זה תמיכתו בזיכרון GDDR4, כזכור לנו מהירות הזיכרון תהיה 2GHZ. אך לפי המקורות הקודמים נודע לנו שיהיה רק כ-7% שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם, ה X1900, שמהירות הזיכרון שלו היא רק 1.5GHZ. הכרטיסים הראישונים יגיעו לאתרי הביקורות כבר ב 7 לאוגוסט, זאת אומרת שכמה ימים אחרי זה כבר נדע את ביצועיו האמיתיים של הכרטיס. אין מידע עדיין על התאריך המדוייק של התחלת אספקת הכרטיס, ממה שנודע עד כה זה שהכרטיס אמור לצאת בחודש אוגוסט. עדכונים מהדיון: מידע נוסף על ה X1950XT וכרטיס חדש נוסף, ה X1950GT - שילוב…

• 53 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by avivlevy,

הנה הכרטיסים שהגיעו: CONNECT3D Radeon® X1950 CrossFire Edition 512MB GDDR4 DVI-I + CrossFire CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB אם זה המחיר אז המצב די טוב! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by gurden,

אממ... אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט איזה חברה לקחת ... בג'יקיוב רשום שיש לו תמיכה ב-hdcp ובספייר רשום שיש תמינה ב-hdtv זה אותו דבר ? ועוד משהו, הבנתי שספייר מגיע עם OC "מהקופסא", ועם בנדל גדול יותר... ההבדל הוא בערך 100 שקל, שווה לי להוציא את זה אם הוא באמת טוב יותר המלצות? ניסיון? כל דבר שאפשר להעזר בו ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. Started by constantine16,

tagidu bishvil x1950 pro tsarih sapak tov o she efshar leistapek be ragil?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by OAD77,

האם שווה להשקיע את ה150 ש"ח בשביל להגדיל את הזכרון מ256 מגה ל512 מגה בכרטיס 1950PRO

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by Southpark,

השאלה בכותרת, מי מבין הכרטיסי מסך הבאים הוא המישתלם ביותר מבחינת ביצועים למחיר. ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים שיצאו לשוק? thanks

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Flea,

שלום לום בKSP יש את הכרטיס X1950 PRO של SAPPHIRE. עולה 1250 (או 1230 לא זוכר) וגם בKSP. X1950 PRO EXTREME של POWER COLOR שעולה 1200. עכשיו, מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומי טוב יותר? את מי לקנות מבין שני אלה.. לא מתוכנן OC

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by Cilay,

CPU : Intel P 4 2.8GHZ socket 478 Memory : 1.5GB og RAM DDR MotherBoard : ABIT i865e Graphic Card : FX 5700 256MB Hard Drive : 120GB 7200RPM MAXTOR אגב יש לי את המסך 2007wfp ... וספק ב70 שקל השאלה שלי היא האם המחשב יהיה מספיק טוב? אם לא יהיה צוואר בקבוק ואם אני ארגיש בכלל הבדל משמועתי מבחינת משחקים ... זה הדגם שאני מעוניין לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161082 יש דגם יותר טוב ב 1950 ? והאם בארץ יש מחיר דומה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני כנראה עומד לקבל את הכרטיס הנ"ל של HIS. לפי הדרישות צריך ספק כוח של מינימום 450 watt ו30A ב12V+. מצאתי ספק כוח של JSP-Tech EZcool PS-05 / 420Watt / Super Silent / 12cm fan for ultra silent שהוא בעל Dual Rail ב-12V+ ורשום שההספק הוא 20A. האם הספק הזה יתאים לי להפעלת הכרטיס הזה או לא? (בגלל שהוא לא 450 וואט) מבחינת החומרה שמותקנת במחשב שלי זה שני HDD סאטא 1 וצורב DVD של LG (חיבור רגיל). המחשב הוא פנטיום 4 2.6Ghz עם 4 סטיקים של 512Mb RAM של קינגסטון בDual Channel. ויש גם את זה: JSP-Tech EZcool PS-1000 / 450Watt / Super Silent / 5-pin SATA / 6-pin PCI אם מישהו מכיר ספק אחר שעומד בדרישות האלה והוא +/- 200 ש"ח אני אשמח לשמוע...

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by EyalOnn,

בימים אלה מכרתי את כרטיס ה-agp שלי Radeon ATI 9600XT 256mb ועכשיו אחרי ששמעתי שיוצא X1950 pro ל-agp אני שוקל לקנות זאת ולא רק זאת שכן כרטיס זה אמור לעלות בין 200-250$ שזה הרבה יותר זול מ-7800gs שכיום הוא הכרטיס הכי חזק בשוק ל-agp ועולה הרבה יותר..אז..אם אתם יכולים למצוא פיסות מידע על הכרטיס שתפו אותי ותאמרו לי מה דעתכם.. http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=471&card2=465

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by taimor,

מבין שני כרטיסי המסך האלו, איזה מהם עדיף לפי דעתכם ?? וכמו שהבנתי מחירים דיי דומים. תודה, טימור.

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by reyrey_200,

שלום בזמן האחרון אני מתלבט לגבי קניית מחשב חדש, ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי הכרטיס מסך.... רוב הסיכויים שאני הולך על הX1950P. אני מנסה לעשות את מיטב מאמציי כדי להוריד כסף מהמפרט כי התקציב שלי לא גדול בכלל. בקיצור,ראיתי בזמן האחרון גרסה של הPRO עם קירור פאסיבי...ב-650 ש"ח,לעומת הכרטיס הרגיל עם קירור אורגינל שעולה 780 ש"ח [מאוורר] והשאלה שלי היא, האם הכרטיס עם הקירור הפאסיבי מציג תוצאות יותר טובות מאלה של הכרטיס עם הקירור האורגינל, למה הכרטיס עם הקירור הפאסיבי עולה פחות ? והאם אכן שווה לקנות אותו ? בתודה מראש, ניב

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by RDS,

אוקי, אז יש לי את הכרטיס הנ"ל, ובזמן האחרון (עד כמה שאני זוכר נכון), כנראה מהדרייבר האחרון שהורדתי, במהלך משחקים כמו Oblivion, Rainbow Six Vegas, יש קריסה. לאחר הקריסה, זה נותן לי הודעה של "Send", "Dont Send", של ATI (לכן באתי לפורום הזה)... בעיה מוכרת עם הדרייבר האחרון? יש פתרון? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by o.k,

שלום לכולם!!! עד שסוף סוף החלטתי על המפרט הסופי למחשב שבו הכרטיס מסך הוא: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך ?Powercolor? נתקלתי פתאום בכרטיס הזה: GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-Express x16 Dual DVI ( 2 Dual Link, HDCP שהוא לכאורה של חברת ATI מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה כרטיס לבחור ... בזה של Powercolor או בזה של ATI ??? תודה.....

• 10 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.