עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by QttP,

הודעה זו נערכה שכן נושא הדיון הורחב אני מרכיב מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך. הייתי סגור על ה-8800GT משיקולי עלות-תועלת, אך המחירים על ה-9600GT כל-כך נמוכים כרגע, שהוא בהחלט עשוי להיות משתלם יותר. מטרתי היא לבנות מחשב שקט כמה שאפשר, ואני בוחן את האופציות. אופציית הקירור הפאסיבי קורצת, אך אני קצת סקפטי, שכן כרטיסים כאלה לעיתים מתחממים מאוד (מעל 100C במאמץ) ובמצב זה יש חשש שהכרטיס יחמם מאוד את האוויר במארז ויגרום למאווררים הנוספים להרעיש יותר, וכך היתרון שלו יבוטל כלא היה. אז חשבתי דווקא לקנות כרטיס עם מאוורר, אך כזה שלא רועש יותר מידי, ומאפשר שליטה ידנית על מהירות הסיבוב (נגיד באמצעות RivaTuner), מה שיאפשר לי להוריד את המהירות למינימום או לאיזשהו ערך אופטימלי מבחינת קירור לעומת …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. דיי נמאס לי כבר מהכרטיס הנוכחי, הוא עושה בעיות וכבר זמן מה שאני מחפש כרטיס חדש. אני זקוק לכרטיס בממשק AGP 4X, קראתי באינטרנט שכרטיסי 8X לא יעבדו על חריצים שהם רק 4X אלא אם מצויין במפרט של הכרטיס שהוא תומך גם ב4X העובדה הז מאוד מצמצמת לי את האפשרויות ואני די מתקשה למצוא כרטיס.... שימושים, הכל... משחקים שיפעלו כמה שיותר טוב, סרטים שיפעלו נורמלי (בניגוד לעכשיו שזה נראה כאילו הם צולמו בפלאפון) וכל שימוש אחר אפשרי... חריגה לא גדולה אפשרית אם זה ממש שווה את זה.. בעיקרון מה שאני חשבתי זה לקחת כרטיס לפי ליבה, במילים אחרות אני מחפש OC ופתיחת צינורות, פשוט לקבל יותר תמורה לכסף... אז אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיס שפתיחת צינורות אפשרית בו... עיינתי במידע על הכרטיסים בויקיפדיה …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. דיווח חדש טוען ש-AMD לא תייצר מעבדים גרפיים בליתוגרפיית 20 ננומטר - אלא תדלג היישר למעבדי 14 ננומטר בנסיון להעניק לעצמה יתרון תחרותי אל מול המתחרה לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by opaopa,

שלום אני מעוניין בשידרוג המחשב שלי. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך, להחליף כונן קשיח לכונן גדול יותר והוספת זיכרון. זה המחשב שלי: מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model K8T800-8237 כרטיס מסך: RADEON X800 PRO 256 MBytes זיכרון: 512 כפול 2 כונן קשיח: 120 ג'יגה כמו שאמרתי אני מעוניין בלהחליף כרטיס מסך + כונן קשיח והוסופת זיכרון. אני יודע שאני מוגבל בהחלפת הכרטיס מסך לחדש ביותר מכיוון שהלוח אם שלי מיושן. חבר המליץ לי להחליף לכרטיס מסך הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710954 ואני רוצה להחליף את הכונן בכונן של 250 ג'גה לפחות והוספת עוד סטיק של זיכרון של 1024. אז כמו שאמרתי אני מוגבל מבחינת החיבורים …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by zahi,

ראיתי כתבה חדשה שבה כתוב שיש בעיה בכרטיסי 8800 שיש בעיה ב vertx http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=391 האם זה נכון הוא אומר שיש לחכות לדור הבא של הכרטיסים ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by HardTom,

אממ אז ככה למישהו יש מושג מתי יצאו הדור הבא של כרטיסי המסך? גם מחברת נוידיה וגם מati ? בערך כל חצי שנה הם מוצאים לא? כי נכון לעכשיו שהדור הבא של המשחקים כבר כאן,שמחובר אליהם מונעי גראפקיה עצומים...הם חייבים להתחיל ולשחרר סדרת חדשה שתריץ את המנוע הכי כבד קלות לא? שאלה אחרונה! ה7900gtx הוא הכרטיס החזק ביותר כיום? אודה מאוד מאודדדדד למי שיענה לי תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Moty_p,

זה פשוט כרטיס שאני יכול לקנות בממשק AGP רציתי לדעת אם הוא טוב.. אם כדי לקנות אותו ב - 500 שקל..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by RayZ,

אני אמור להחליף את הכרטיס בקרוב. אבל אין אפשרות עכשיו.. בינתים,אני רק סובל. אני לא יכול לשחק במשחקים,אני ממש משתעמם. הוא כל הזמן נתקע במשחקים ! אפילו במשחקים הכי ישנים שיש! מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יתקע,לפחות עד שאחליף אותו?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, המפרט של המחשב שאני עומד לקנות הוא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤331 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤413 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤143 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי ASUS ATI READON 2600XT 256MB PCIe ¤999 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32566 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤393 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by blabla2002,

באתר שלה www.nvidia.com מה דעתכם זה יהיה?

11. Started by lobazain,

amiram what's up? u have recently gave me a link for both ide and agp sis drivers they worked damn good, but since then i'v installed windows xp pro, (without hebrew support : ...)a i wanted to ask if those drivers r still good? i'll appriciate it if u help me with a few details: where can i download those files is "sis for agp" is the chipset on my vga card? what exectly is the ide driver thx

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Danman,

התקציב שלי הוא 800 שקל. אני מתלבט בין Geforce 4 TI4200 Radeon 9600NP Radeon9600SE איזה מהכרטיסים האלה יהוו את האופציה הטובה ביותר? ומה אם יכולות האוברקלוקינג של הרדאונים האלה?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by chenc,

שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין? בתודה, חן!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by sdfljkxcv783,

שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ה- 4890 במחיר טוב? היה מבצע ב- RSM של 750 ש"ח, אך אין יותר כרטיסים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by haim855,

אז ככה יש לי כרטיס מסך gtx560 ti קניתי אותו לא מיזמן מיד 2 חברתי אותו התקנתי דרייבר ולאחר כמה שעות בערך מחשב ניתקע עושה תמסך הכחול הזה..(פתרון רק ריסט) ישר הבנתי שזה בגלל זה נסיתי להתקין דרייבר אחר עד שמצאתי תדרייבר 314 גירסה שהיא לא תוקעת תמחשב ועושה תמסך הכחול.. אבל מה שכן כל גירסה מעל 314 כן תוקעת תמחשב.. מישהו חווה תבעיה הזו ויודע פתרון לזה? נ.ב האמת שאני בטיפול איתם דרך האיימל הם מנסים להבין מימה זה ניגרם שלחתי להם קבצי dmp כמו שבקשו כניראה לאתר תבעיה אבל בכל זאת גמלא קשה לי עם האנגלית ואולי מישהו חווה תבעיה הזו ויש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Shbd,

קיבלתי תמחשב החדש הודות לפורום! תודה תודה רבה....... לא האמנתי איך ש- FAR CRY טס על פילטרים מלאים, אך איזה איכות.... (טוב ג'יפה 4 מחשב קודם) amd 3000 gigabyte k8nf 1 gig ddr adata powercolor x800xl antec truepower 430 איך התוצאה? 4700 עם דריברים 5.3

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לצורכי עריכה וידאו. לצורך העניין מדובר בהקלטה עם מצלמה של בתי ספר לקולנוע (משהו רציני) ואח"כ לערוך במחשב (אין לי מושג עם איזה תוכנה) יותר בקטע של גזירה והדבקה (עריכה גסה). לא מתעסק באנימציה ולא באפקטים או פוטושופ. זה המפרט מחשב שלי, כשקניתי אותו לפני כשנתיים בערך לקחתי בחשבון שאצטרך בעתיד לשדרג את הכרטיס מסך, עד לרגע זה הוא עונה על הצרכים מעל ומעבר (גלישה וסרטים). intel HD graphics 2500 main board - gigabyte h77-ds3h i5 3470 3200MHz 8G ddr3 מסך - dell u2312HM אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול (פחות מ 300 שקל) שעונה על הדרישות.

18. Started by ballcall2,

יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Raul,

אני כרגע עובד, ובסוף החופש (משהו בעוד חודש) אמורים ב"ה להיות לי 3000 שקל לשיפוץ ולשיפור המחשב. אז לאחר OC כושל על 5600XT (ע"ע בת'ארד בפורום תצוגה) תוצרת פליט ( :-\) אני חושב דחוף להעיףףףףף אותו כי הוא מהווה מעצור רציני למחשב שלי (מפרט בחתימה).... אז לכן אני רוצה לקנות את ה6800 ואני נוטה לכיוון GAINWARD זאת חברה שאני מאוד אוהב ומעריך... לכן אשמח לשמוע ביקורות ותגובות עליו. 2. כרגע יש לי ספק ג'נרי ואין מצב שאני מסכן את ה GEFORCE עם ספק כזה לכן אני אצטרך גם לקנות ספק ואשמח לקבל את עצותיכם המקצועיים... (יש לי נטייה לטובת ה טרמלטייק). נ.ב. הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים כבדים.... ואין גמישות בתקציב, 3000 זה המקסימום!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by spider272,

[table][tr][td]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/t][/t] Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 OC[/td][/tr][/table]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חברים מישהוא יכול לעזור לי עם השוואה בין הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by graylight,

שלום לכולם. שדרגתי לא מזמן את המחשב ל לוח אם:880GM-D2H 2gb זכרון ספק כוח:400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET סיסוניק לא קניתי כרטיס מסך משיקולי תקציב ועכשיו אני חושב לקנות.אני לא גיימר כבד אבל חשבתי אם כבר אני אשקיע אז אני אקנה משהו שיספיק לי לשנה שנתיים.חשבתי על הHD 5770 מקיי אס פי ב660 שקלים(מבדיקה קצרה שביצעתי באינטרנט הוא נראה האופצייה הכי משתלמת לטווח מחירים הזה).השאלה שלי עם הספק שקניתי(שהוא ספק איכותי) מספיק כדי להחזיק את הכרטיס הזה כי הוא נמוך במתן הספק וגם עם הלוח יתאים בגלל שיש לו רק סלוט אחד של פיסיאיי-אי. אני אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס אחר שישתלם לי יותר מבחינת יחס עלות\איכות.הכרטיס בעיקר למשחקים כמו mass effect וcall of duty יספיק לי גם להפעיל אות…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ashafir,

שלום, יש לי כבר כמה זמן את הכרטיס המסך GTX 670 ורק עכשיו החלטתי לפתוח פה נושא על ה FPS במשחקים. אממ אני משחק BATTLEFIELD 3 על LOW ורצולוזיה נמוכה ויש לי FPS בין 60-150 . חשבתי שיהיה יותר, ושאני מנסה להקליט עם FRAPS את המשחק יש לי 60-90 FPS והמשחק גם נתקע קצת. בנוסף DIRT 3 בקושי זז הכל תקוע ועל הכרטיס הקודם שלי RADEON 6850 זה עבד חלק.. משהו קצת מוזר. המעבד שלי זה : AMD PHENOM II X4 965 עזרה בבקשה? דרייברים מעודכנים הכל תקין.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הי, כחלק ממפרט שהכנתי עבור חבר בעזרת פורום מפרטים הומלץ ללכת על ה-470GTX עבור מחשב שיהיה למטרות משחקים, והרבה מהם. שתי שאלות: 1. נושא צוואר בקבוק - קראתי כאן בקצרה על הענין ולא הבנתי את אופן ה"חישוב". איך יודעים עם מעבד מסויים (אני לקחתי את ה-i5 750 2.66GHz) ייצור צוואר בקבוק או לא, או אם רכיב אחר יצור צוואר בקבוק לכ.מסך? 2. עלות/תועלת - כנראה שהGTX460-GS לוקח מבחינת עלות/תועלת, אבל ה-GTX470 הוא באמת חיה רעה. אני מפחד שה-GTX470 יהיה חם/רועש מדי (אני לוקח את הגרסה של Inno3D שהיא בסיסית מבחינת הקירור שלה, אין כסף ליותר מזה), בהשוואה ל460 שמקורר כהלכה. עצות/המלצות? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Guy950,

היי, כרגע על הכרטיס הנוכחי שלי אני מריץ שני מסכים 1920x1080 ונפלה בחיקי הזדמנות להביא מסך 4K (מחכה לתשובה בנוגע לדגם המסך) וחשבתי להחליף אותו באחד המסכים הנוכחיים שלי ולהפוך אותו למסך הראשי. העניין הוא שאני די מבין שבמשחקים הכרטיס לא יצליח להתמודד עם מסך 4K כמו שהוא מסתדר עם המסך הנוכחי, אז השאלה היא מה לעשות? האם יהיה עדיף לקנות כרטיס נוסף ביד 2, שזה יהיה בסביבות ה900-1000 ש"ח, ולהקים מערך SLI או שאיכשהו אני אמור להצליח למכור את הכרטיס שלי ולהוסיף כסף ולהשתדרג ל970? בפועל זה פחות סביר שאצליח למכור בקרוב את הכרטיס שלי, ראיתי כמה הצעות בטריידזון וביד 2 שמחכות שם כבר זמן מה. בנוסף, אני יודע שהספק שלי יכול להחזיק שני כרטיסים אבל זה פשוט ישחק אותו יותר מהר. אז השאלה היא עד כמ…

דיונים חדשים בפורומים