עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הייתי אמור לקב לאת המסך היום אבא שלי הלך להביא והוא אמר לי lcd 17 LG והוא עשה לי הפתעה והיא את הדגם lcd 19 LG L1910S FLATRON לא ידעתי שמסך יכל להציג כל כך חד !!!!! כל שניה זה הנאה עכשיו נתקעתי במשהו קיבלתי עם המסך דיסק התקנה וכרטיס כחול כזה עם קוד כתוב עליו color card ועליו רשום קוד ובהתקנה הוא מבקש את הקוד הזה אני רושם ואז הוא אומר שהקוד לא נכון וזה תוכנה מיוחדת למסך עם כרטיס מיוחד למסך הזה ....... מישהו יודע ? אני יכל לעלות תמונות עם את לא יודעים על מה אני מדבר .

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nore0,

GIL FORSA AGP FX6800 128MB RETAIL 1,336 Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP 1,083 אני הזמנתי את ה-6600GT לפניי כמה ימים כדאי לבטל את ההזמנה ולקחת את ה-FX6800 ?? מה ההבדל בין שתיי הכרטיסים מה יותר טוב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=8250

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bafty,

הכרטיס מסך הזה טוב? הוא נמכר במחיר הזה בstartpc לרגל הblkac friday

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מתלבט איזה מסך כדאי בשביל הכרטיס הזה.. בפורום מסכים אמרו 22 אבל לא יודע אני רוצה להיות בטוח... אני רוצה לראות כמה שיותר איכותי.. תודה מראש!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך עם הצרכים הבאים: 1. יכולת לנגן FHD, כשכל העיבוד בכרטיס 2. שיהיה קרררר, עם קירור פסיבי בלבד (מחשב HTPC בחדר משפחה) 3. ניגון סאונד עם HDMI תומך 7.1 surround 4. משחקים לא מעמיסים מדי 5. המארז הוא ANTEC NSK2480 (עם 380W EARTHWATTS) - שהכרטיס יעמוד בהספק הזה תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gil_elgazar,

שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכל התותחים: חזר בי החשק לשחק משחקי מחשב אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי משחק, קניתי לאחרונה starcradt II ולמרות שלמשחק אין דרישות גבוהות ,בואו נגיד הוא קצת מקרטע. חשבתי להשקיע ורכוש איזה asus 465 gtx . הבעיה היא שיש לי מחשב לא כך כך חדש, כבר 3 שנים ללא שום שדרוג, האם כדאי לי לרכוש את הכרטיס למרות המפרט?, אגב הזמנתי עוד 2 G זיכרון כך שבקרוב יהיה לי 4. האם יהיה לי בעיות עם הספק ? האם כדאי לרכוש משהו אחר ולשדרג דברים אחרים ? תודה על העזרה. המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by --Adidas,

יש לי כרגע 7300gs שהוא פשוט על הפנים ואני לא יכול לשחק איתו כמעט כלום ..!! המפרט שלי זה מעבד רגיל של אינטל 3.0 Compucase HEC 6A19 300ART Black זה הספק והמארז זיכרון 2*512 לוח אם gigabyte 915p לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג שלא יהיה צוואר בקבוק איך שלא קוראים לזה התקציב הוא עד 1000 רצוי פחות

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by gerdamen,

שלום, לאחרונה קניתי LCD פנסוניק אשר תומכת ב1080P רזולוציה 1152 כמובן בחיבור דיגיטלי (HDMI). מפרט המחשב e6750 P35C-DS3 gigabyte 2048 ram 8800 GTS זכרון320מגה.)כולל OC. TT 500w RT מארז TT ARMOR האם כרטיס מסך חדש יעשה עבודה יותר טובה מהכרטיס הנוכחי? האם כדאי לעבוד בSLI? תקציב 500-800 בברכה,

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום כולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 315, ומחוברים אליו שני מסכים באופן קבוע: 1. מסך LCD די ישן samsung syncmaster 171s שמחובר ב- VGA 2. מסך טלוויזיה 32" LCD של LG (לא זוכר את הדגם, אבל לא משמעותי). כמובן שאני משתמש בטלוויזיה רק כשאני רואה סרטים, וכד'... בשאר הזמן, מסך המחשב מתפקד כמסך הראשי. הבעיה היא שכשאר אני סוגר את המחשב ופותח אותו לאחר מכן, הרזולוציה משתנה לבד, וכל פעם אני צריך לשנות מחדש! פתאום סמלים ענקיים... למישהו יש רעיון מה צריך לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אם זה אפשרי, האם כל כרטיס תומך בזה? ומה זה דורש מבחינתי? האם התקנת שקע וממיר דיגיטלי נוסף? והאם התוכנה הנלוית מספקת את כל הפונקציות של שלט של ממיר דיגיטלי? איך מחברים ביניהם? ומשהו נוסף: אני רואה כרטיסי טלויזיה במחירים שבין 300-800 ש"ח. האם ההבדלים מתבטאים גם באיכות התמונה או שרק בפיצ'רים הנוספים (רדיו וכו')? והאם בכל כרטיס ניתן להקליט ל-mpeg באיכות סבירה או שאני צריך לחפש את הפונקציה הזאת במפרט של הכרטיס?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=14467421 אני לא הולך לקחת את הסיכון אפילו אם זה אמיתי. אבל אולי מישהו פה כן חח it's the epitome of -> shut up and take my money

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MDK,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה. לפי מה שקראתי פה בת'רדים שונים אני מבין ששתיהן חברות איכותיות מאוד ונחשבות לטובות בעולם. השאלה היא מה עדיף - ti 4400 של לידטק או של גיינוורד. נדמה לי שהgainward ultra 700 XP מציע VIVO שאין ל-leadtek. האם הפילטרים שלהם שווים באיכותם? האם יש יתרון כלשהו של לידטק ביחס לגיינווד? שימו לב כי הלידטק עולה 1600 בערך, אולי פחות, ואילו הגיינווד עולה הכי זול 1700 ש"ח. איזה מהם לדעתכם עדיף ומדוע? תודה מראש על התגובות, MB

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by EyalOnn,

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qua…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Zinger777,

היי, היו לי שני מסכים בעבודה בגדלי 17" ו 19". הכל היה בסדר ואז המנהל קנה מסך FHD 24" S24C650 והחלפתי אותו במקום ה19". ז"א שעכשיו אני עובד עם 17" ו24". מאז שחיברתי את המסך החדש מדיי כמה זמן במסך של ה17" יש ריצודים שחורים שמאוד מפריעים לעבודה. למסך שעובד ב17" יש רזולוציה טבעית 1024 * 1280 ואיתה אני עובד. אני חושד שהמסך הקטן תקין והבעיה נמצאת בכרטיס המסך - geforce 210 ישן עם 512MB זיכרון. לוח האם שבמחשב הינו Intel DZ77SL-50K. אם לא צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש לדעת איך אפשר לתקן את הבעיה. אם צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש המלצות לכרטיס שמתאים ללוח האם שנתון ושיתמוך בשני מסכי FHD (בשביל העתיד). המסכים מיועדים לתכנות. בגלל שזה דרך העבודה אז ניתן לקנות רק דרך חנות מסוימת ופה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הי, כחלק ממפרט שהכנתי עבור חבר בעזרת פורום מפרטים הומלץ ללכת על ה-470GTX עבור מחשב שיהיה למטרות משחקים, והרבה מהם. שתי שאלות: 1. נושא צוואר בקבוק - קראתי כאן בקצרה על הענין ולא הבנתי את אופן ה"חישוב". איך יודעים עם מעבד מסויים (אני לקחתי את ה-i5 750 2.66GHz) ייצור צוואר בקבוק או לא, או אם רכיב אחר יצור צוואר בקבוק לכ.מסך? 2. עלות/תועלת - כנראה שהGTX460-GS לוקח מבחינת עלות/תועלת, אבל ה-GTX470 הוא באמת חיה רעה. אני מפחד שה-GTX470 יהיה חם/רועש מדי (אני לוקח את הגרסה של Inno3D שהיא בסיסית מבחינת הקירור שלה, אין כסף ליותר מזה), בהשוואה ל460 שמקורר כהלכה. עצות/המלצות? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dids22,

המסך שלי הוא syncmaster 793df crt ובזמן האחרון זה קורה לי די הרבה וכדי לסדר את זה אני צריך לשנות את ה Refresh Rate מ85 ל 75 בדקתי באתר של היצרן והוא כן תומך ב85 (הרזולוציה שלי היא 1024*768) http://www.samsung.com/Products/Monitor/CRT_Flat/LE17KSBBQ.asp?page=Specifications יודעים מה הבעיה?הלך המסך? ד"א כמה זמן samsung נותנת אחריות על המסכים שלה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sambusak,

שלום. NVIDIA הוציאו את QUADRO550 XGL שמחירו אמור להיות בסביבות 300-400 USD. אלשה הוציאו כרטיס מבוסס עליו. http://www.elsa.de/international/europe/produkte/grafikkarten/synergy4_550.htm האם הוא מומלץ? (לא למשחקים) איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by irbaboon,

שוב שלום לכם, לא מזמן שאלתי אתכם לגבי כדאיות של שידרוג מחשב והחלטתי להחליף אותו ולקנות חדש. פירסמתי את השאלה הבאה בטעות בפורום של תקלות טכניות, אז אני מפרסם אותה כאן שוב. איזה כרטיס מסך עדיף למסך 17" (אשמח גם לדעת למה)? Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail או Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי לכולם בכמה אחוזים יותר חזק ה-7600GT מה-7600GS ?<אם אפשר תשובה מדוייקת,או קרוב למדוייקת.אנא זה מאוד חשוב> התשובה מאוד חשובה,כי אני אם אני לוקח את ה-7600GS אני לוקח מעבד של אינטל כפול ליבה,ואם אני לוקח את ה-7600GT אני אצטרך "להתפשר" על ה-AMD כפול ליבה. הכל עניין של תקציב בסופו של דבר. מחכה לתשובתכם. בתודה מראש שי. נ.ב-יש לי הצעה לקחת באותו מחיר את ה-7600GT או של ג'יגה בייט או של לידטק,איזה מהם עדיף לקחת?<מבחינת אמינות,קירור,אחריות,וכו'..>?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by m3tr0x,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש אך אני לא יודע מה הכי משתלם ומה הכי כדאי לקנות התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואני צריך כרטיס מסך טוב להפעלת המשחקים החדשים בצורה טובה וחלקה יש לי windows XP ולוח אם של gigabyte מדגם GA-8S648FXRZ תודה מראש על העזרה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by GOLD_BOMB,

יש לי HD 5850 שעושה לי צרות כבר מעלה שנה ואני מרוב חוסר תשומת לב שחכתי שיש אחריות, בכל מקרה האחריות כבר הסתיימה. מה שכן עשיתי זה לפרק את הכרטיס ולהחליף משחה, דבר שפתר את הרעש באופן זמני בלבד, כל פעם אני מסדר איזה קומבינה אך הפעם זה כבר לא עובד. ניסיתי להגיע למאוורר אך אני לא מצליח להוציא כמה ברגים שמגיעים לאזור (כנראה הרסתי כמה מהברגים או שאין לי את המברג הנכון). מה לדעתם כדאי לעשות? ניסיתי בIVORY אבל אין להם אומץ לפתוח את הכרטיס, לנסות אצל טכנאי פרטי? להחליף את הכרטיס? מה האלטרנטיבות? ניצול שרשור - הלך לי גם מאוורר למעבד (am3 heat-pipe cold bit), הקליפסים שתופסים ללוח-אם נשברו לי, גם בזה הם לא יכולים לעזור לי, האם אפשר לסדר משהו אחר? לקנות חדש? ואם כן יש המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gll,

כיום יש לי Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (1048256 KB) אך הוא כבר לא מתפקד הכי טוב עם משחקים שיש להם דרישות בינוניות פלוס... אני מעדיף כרטיס בלי OC שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ושלא יתחמם הרבה במנוחה, בזמן משחק לא איכפת לי... מתי הסדרה האחרונה של נוידיה יצאה? יש סידרה חדשה באופק - חודש חודשיים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים