כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לסרוק פילים ולראות אותם כתמונה ולא כנגטיב? אני יודע שיש סורקים שבאים עם איזו תוספת שנותנת לסרוק פילים מה בדיוק התוספת הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי רוצה להתחדש בכרטיס מסך למטרת גיימינג המפרט שלו: מעבד i5 650 מסך 22 אינץ ספק יותאם לאחר בחירת הכרטיס מה האופציות בתקציב תודה ובוקר טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך. עד עכשיו היה לי HD4670 אבל הוא הפסיק לעבוד(נראה לי הוא נשרף). אין לי מחשב ממש חדש אבל זה מה יש. הנה המפרט: http://www.siz.co.il/my.php?i=dnkyjnhytzv3.jpg הנה הספק: http://www.siz.co.il/my.php?i=kmdawo0ed2mt.jpg הנה המסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 אשמח אם תמליצו לי על אחד. דרך אגב מה ההבדל בין 512 מגה לגיגה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עובד כבר שנה עם מעבד אינטל דואל כור E6550 1333 FSB עם לוח אסוס מדגם: G31 P5KPL-VM וזיכרון של 2GB אני עובד איתו עם כרטיס מסך ON BOARD מסוג INTEL X3100 OB בסך הכל הוא עובד טוב, העיניין הוא שהזיכרון מתמלא דיי מהר כשאני עובד עם כמה תוכנות במקביל (פוטושופ וכמה עמודי אינטרנט פתוחים בו זמנית) אני עובד עם ווינדוס 7, חשבתי שעל מנת לשפר אותו כדי לקנות כרטיס מסך, אני לא גיימר, אני בעיקר עובד עם גרפיקה ורואה לפעמים סרטי HD (שהם גם עובדים בסדר גמור כרגע) השאלה היא, האם קניית כרטיס מסך פשוט כמו Ti Radeon HD4350 Silent LP יתרום לביצועי המחשב או שלא ישנה הרבה.. אגב הספק שלי גם פשוט, 200W. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס שאוכל לעבוד איתו עם הספק הזה ושבאמת ישפר לי את הביצועיים…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זכיתי פה באתר ב-6870 של MSI ויש בבעלותי 5850 השאלה היא איזה מהם כדאי למכור אני לא עושה אוברקלוק בכלל ויש לי מסך 22" בבקשה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני שוקל שידרוג של כ.המסך והשיקול העיקרי בין שני המתמודדים העיקריים (כאמור, GTX 570 מול ה560 Ti) הם גודל פיזי וצריכת חשמל. אני כרגע עם 8800GTS 640MB בן 3.5 שנים. מארז הוא Gigabyte Aurora 570S (Sumo 5115)z והספק הוא Enermax Liberty 500W ה560 הוא באותו הגודל הפיזי כמו ה8800 שלי, כך שאין בעיה עם זה. ולפי Nvidia דרישות הספק הן 500W. כך שמבחינתי ה560 הוא הדיפולט. ההפרש של 400 שקלים ותוספת הביצועים המשמעותית (בהתחשב בעובדה שהכרטיס הזה אמור לסחוב אותי שנתיים עד המחשב הבא ועוד כשנה וחצי לאחר מכן) מטה את הכף לכיוון ה570. אך אבוי, ה570 ארוך באינץ' וחצי (10.5 לעומת 9") ודרישות הספק הינם 550W. אני מאמין שהמארז יכול להתמודד עם תוספת של 4 ס"מ לאורך הכרטיס (חיבורי החשמל עוב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה כשהאפשרות מופעלת לוקח למשחקים הרבה יותר זמן לטעון? זה לא אמור בסה"כ להוריד בהרבה את ה-FPS? גם לוקח הרבה יותר זמן לצאת מהמשחק כשזה מופעל.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתוב באתר שהרזולוציה האופטימלית היא 1280X1024 על 85HZ.. והמסך הזה עושה לפחות 100HZ אם לא 120HZ ברזולוציה הזאת! למה הם ממליצים על 85HZ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותקן אצלי pentium 3 866 mhz. על לוח אם סיאטל 2 או 3 . האם בקונפיגורציה הזאת שווה לי להשקיע ב geforce 4 ti או לבחור כרטיס מסך מתקדם פחות בגלל חולשת המעבד והלוח ? מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היבואן: "השבוע יגיע משלוח נוסף של הרדאון 9700 לארץ" וכמובן שאני קונה אחד ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK 2001 תוצאה של 12435 http://service.madonion.com/compare?2k1=4829593 אם אני מריץ אותה על 800*600 אני מקבל 14162 מה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת , חשוב לי שיהיה מאותה חנות עדיפות גבוה לKSP או אבל זה לא חובה. מעוניין בכרטיס למטרות גיימיניג עד כמה שהתקציב מאפשר , מיפרט בצד אני הזמנתי את ה3850 אבל נגמר המלאי בחנות ולא יהיה אז אני צריך המלצה חדשה. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T80G-GHF9&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1665 שקל... התחיל ב2100 אם אני זוכר נכון? מחיר לא רע..
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש הוא כמובן משחקים-בינוניים עד כבדים המפרט הוא P4 2.8Ghz עם ג'יגה ראם וכרגע יש FX5200 תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
8600GT : תדר ליבה-540MHZ 256MB DDR3 128BIT תדר זיכרון -1400MHZ מחיר- 686 ש"ח 7900GS : תדר ליבה-525MHZ 256MB DDR3 256BIT תדר זיכרון-1440MHZ מחיר-930 ש"ח בהנחה שאני משחק רק משחקי DX9 האם לא עדיף לקנות כרטיס מסדרה חדשה לשוק הנמוך מאשר סדרה קודמת לשוק הגבוה? השיקול שלי הוא כזה: אני צריך לקנות מחשב בשבועיים הקרובים וחבל לי להשקיע כסף ב 8800GTS 320MB בלי לדעת איך הוא מריץ משחקי DX10 לדעתי כדאי לקנות כרטיס טוב עבור DX9 וכאשר יהיו משחקי DX10 וכרטיסים בשלים יותר אז להחליף כרטיס. השאלה שלי איזה מבני שני הכרטיסים טוב יותר? (בלי התיחסות ל-עלות)
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיי נמאס לי כבר מהכרטיס הנוכחי, הוא עושה בעיות וכבר זמן מה שאני מחפש כרטיס חדש. אני זקוק לכרטיס בממשק AGP 4X, קראתי באינטרנט שכרטיסי 8X לא יעבדו על חריצים שהם רק 4X אלא אם מצויין במפרט של הכרטיס שהוא תומך גם ב4X העובדה הז מאוד מצמצמת לי את האפשרויות ואני די מתקשה למצוא כרטיס.... שימושים, הכל... משחקים שיפעלו כמה שיותר טוב, סרטים שיפעלו נורמלי (בניגוד לעכשיו שזה נראה כאילו הם צולמו בפלאפון) וכל שימוש אחר אפשרי... חריגה לא גדולה אפשרית אם זה ממש שווה את זה.. בעיקרון מה שאני חשבתי זה לקחת כרטיס לפי ליבה, במילים אחרות אני מחפש OC ופתיחת צינורות, פשוט לקבל יותר תמורה לכסף... אז אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיס שפתיחת צינורות אפשרית בו... עיינתי במידע על הכרטיסים בויקיפדיה …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בעבר כשהייתי מקיש מקש ימני בעכבר על שולחן העבודה,אחד מן האפשרויות הייתה ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו זה לא מופיע... כשהייתי מחבר את המחשב ל-LCD אז הייתי צריך לסדר את הגודל של שולחן העבודה שלי כך שאני ייראה את כולו ולא את חלקו. ואת זה הייתי עושה ב-ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו כשהוא אינו,אין לי אפשרות לסדר את זה. את הדבר הכי דומה לזה,מצאתי ב-הגדרות תצוגה שלי-->הגדרות מתקדמות-->GeForce 8800 GTS 512 ואז ב-Additional Properties יש את רוב האפשרויות שהיו קיימות ב-Control Panel שהיה לי אך מה שחסר,זה הסידור של הגודל של שולחן העבודה. יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר(195.62) איך אני מסדר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, הבעיה היא שהמחשב שלה ישן. החיבור היחידי שמובנה בלוח אם הוא VGA, ובכל מקרה יהיה מסורבל להעביר וידאו וקול בנפרד. חשבתי אולי לקנות לה כרטיס מסך זול שיש לו יציאת HDMI, אני רק רוצה לוודא שזו האופציה הנכונה. ב-TMS כרטיס המסך gt 210 עולה 143 ש"ח, הוא כולל יציאת HDMI ולהבנתי מהעמוד שלו באתר של nVidia הוא מוציא גם סאונד. לוח האם שלה הוא MSI G41TM-P33, וספק הכוח שלה הוא POWER MAN IP-S350BQ3-3 350W. המטרה היא לא לשדרג לה את המחשב, אלא רק לאפשר וידאו ב-HD. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הכרטיס הנוכחי שלי מציג ארטיפקטים אפילו בעליה מהביוס, זה הזמן לכרטיס חדש. המשחק העיקרי שאני משחק בו זה Assetto Corsa המשחק יהיה בשני מסכי FHD, והפעלת סופר רזולוציה מהדרייבר (2560x1440 - שזה מה שהמסך תומך ומריץ) האם 1070 יריץ את המשחק על מקסימום הגדרות בשני המסכים, ולא ירד בכלל מ-60FPS? מעבד: i7 920. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס 6600GT שהזמנתי אמור להגיע עוד מעט. ויש לי שאלה האם יכולה להיות איזו בעיה עם הספק? יש לי מחשב: P4 2.4 512DDR הארדיסק 80GB צורב DVD וצורב רגיל כרגע יש לי ספק ג'נרי 400W - אף פעם לא הייתה לי איתו בעיה, היו אצלי הרבה הפסקות חשמל ואף פעם שום דבר לא נשרף, הספק נמצא אצלי כשנתיים וחצי וכשאני משאיר את המחשב דלוק מספר ימים הכל ממשיך לפעול כמו שצריך. האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך? אני פשוט לא יכול להוציא כסף כרגע על ספק חדש... תודה רבה!!!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב לא מחייב...תרגישו חופשי להציע את מה שאתם חושבים מפרט: זכרון- 1024RAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 400W לוח אם - Asus P4S800D-X מה הכרטיס AGP הכי משתלם ביחס עלות-תועלת כיום? האם יש כרטיס AGP שאיתו אני אוכל להריץ ביחד עם המפרט הזה משחקים של היום בצורה טובה? האם יהיה צוואר בקבוק מהמעבד? *בקיצור, איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות? (AGP) עריכה: חשבתי על ה- HD3850... יהיה לי צוואר בקבוק איתו?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר הייתי עם האצבע על העכבר להזמין את ה HD4870 sonic 1gb של Palit, ואני רואה המון שיחות כאן על זה שהם הפסיקו לייצר כרטיסים מבוססי ATI ותהיה בעיה לממש אחריות... מה לעשות? האם לשלם עוד 150~ שקל בשביל Sapphire Toxic (חברה שכנראה יהיה יותר קל לממש את האחריות שלה)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני קורא הרבה בפורום לאחרונה, והבנתי שהכי משתלם מבחינת עלות\ביצועים הוא ה 9600.. עדיין יש לי התלבטות בין 3 כרטיסים בטווח מחירים של 450-625 ש"ח: Palit GeForce 9800GT 512MB 625 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB 540 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 XFX GeForce 8800GTS XXX edition 640MB משומש כשנה, 450 ש"ח 625 ש"ח זה עם חריגה מהתקציב שעומד על 550 ש"ח, האם שווה תוספת של 85 ש"ח לעומת ה 9600 בשביל ה 9800? איך הוא כזה זול יחסית לחברות אחרות? (שנתיים אחריות) או שכדאי בכלל ללכת על המשומש? חשוב שהכרטיס יהיה nVidia, כרטיסים של ATI עושים בעיות בלינוקס המטרה היא משחקים, ולא אכפת…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי לי בכרטיס של ATI HD4870 והשאלה שלי היא איך ניתן להתקין DX10.1 על XP SP2 אם בכלל? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי במחשב כרטיס מסך מהדגם הרשום מעלה. אלה הפרטים המלאים: manufacturer : ATI type : ATI Mobility Radeon HD 3650 supporting HyperMemory technology memory amount : 512 MB dedicated VRAM (up to 1.279 MB total available graphics memory using HyperMemory technology with 2 GB system memory) memory type : DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined) connected bus : 16x PCI Express חיפשתי באתר של ATI בכתובת הזו http://ati.amd.com/support/driver.html אבל לא מצאתי את הדגם של הכרטיס מסך שלי.... מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי בבקשה? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-