כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים), ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI. לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם לא מוגדר אצלכם מרחב צבעים מלא(0-255) בברית מחדל, כדאי שתשנו, יש שיפור משמעותי של התמונה בוידאו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. בעקבות שאלה ששאלתי בפורום לוחות אם (מקור) הופניתי לכאן לברר לגבי כרטיס מסך שיתאים למחשב ישן לצורך הפיכתו לסוג של מדיה סנטר לעניים בסלון. המחשב היינו מחשב pentium D 820 2.8GH ומותקן בו כרטיס מסך GF 6600 ו 1536GH של RAM. השימוש יהיה ניגון סרטי בלו ריי וקבצי 1080P ומעט משחקים (לא כבדים, בשביל זה יש מחשב חדש), השאלה איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות על מנת לענות על דרישות הבסיס הנ"ל (וכמובן שיהיה לא יקר ). הלוח אם המדובר הינו gigabyte ga8i945pl-g בעל חריץ PCIe X16 אחד. תודה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין (ומושקע) בביטקוין וכמו שכולם יודעים ביומיים האחרונים הביטקוין וחבריו הקריפוטגרפיים רשמו ירידות של 40 אחוז ומעלה, כאשר הביטקוין ירד לראשונה מתחת ל-10K מאז שהוא חלף על פניו בעקבות ידיעה חריפה מבלומברג וידיעות שקשורות ברגולציה על כרייה. בשורה התחתונה, כל מה שמעניין אותי זה לקנות מחשב בקרוב והאם לדעתכם בעקבות זה כרטיסי המסך ירשמו ירידה במחירים ועלייה בזמינות בקרוב?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
או שאתם מציאים כרטיס אחר? רעש זה לא הבעיה אני קונה מקנדה כרטיס מסך השאלה איזה כדי לקנות (יש תמיכה לSLI)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי המלצות לכמה כרטיסי מסך עכשיו ראיתי תדגם HD6870 רציתי לדעת איך הוא? אמרו שהוא יותר טוב מ6850 זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשידרוג המחשב שלי. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך, להחליף כונן קשיח לכונן גדול יותר והוספת זיכרון. זה המחשב שלי: מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model K8T800-8237 כרטיס מסך: RADEON X800 PRO 256 MBytes זיכרון: 512 כפול 2 כונן קשיח: 120 ג'יגה כמו שאמרתי אני מעוניין בלהחליף כרטיס מסך + כונן קשיח והוסופת זיכרון. אני יודע שאני מוגבל בהחלפת הכרטיס מסך לחדש ביותר מכיוון שהלוח אם שלי מיושן. חבר המליץ לי להחליף לכרטיס מסך הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710954 ואני רוצה להחליף את הכונן בכונן של 250 ג'גה לפחות והוספת עוד סטיק של זיכרון של 1024. אז כמו שאמרתי אני מוגבל מבחינת החיבורים …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102665 מה אתם אומרים ? מדובר על: SAPPHIRE 100148 Radeon X1600PRO 256MB 128-bit GDDR2 AGP 4X/8X Video Card - 130$ תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב , חשוב לי שהוא יהיה 19 אינג' .. כי אני רוצה ליראות בו סרטים וחשוב לי שיהיה 19 בגלל זה וגם משחקים... בהתלחה חשבתי על מאג ואמרו לי בפורום שהוא לא משהו..אז איך הויסוניק הזה? יותר טוב? יהיה סבבה בשבילי??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך של IBM מדגם P260 קיבלתי אותו אתמול רואים בו בהיר מידי והורדתי את ה Brightness ל-0 ועדיין בהיר האם המוד הבא יוכל לעזור לי ? http://www.hutzelman.com/home/hardware/mods/monitor/
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך חדש CRT , להחליף את ה-PROVIEW המיושן שלי שכבר 5 שנים יש לי אותו סתם הורס לי את העניים ומאמץ אותם שאני שעות יושב מול המסך . צריך מסך טוב ואיכותי כמה שאפשר עד סכום 1000 שקל שיתן לי ביצועים טובים לכרטיס מסך שלי ולמחשב (ראו מפרט) ולמשחקים ! אממ..הבעיה שיש לי עם המסך כרגע זה שלא רק שהוא מיושן , הוא גם דופק לי FPS במשחקים אם זה באמת נכון ..אני לא מסוגל לשחק על רזולוציה גבוהה ולקבל FPS כמו שצריך אני פשוט מקבל דילאי איתו, אפילו בבנצ'ים מול כרטיס מסך דומה 76GT , או באותו כרטיס מסך 9550 של חבר , במחשב הקודם פנטיום 4 .. בקיצור אני רוצה לשמוע את הדעות ונסיון שלכם לגבי מסכים CRT תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך NVIDIA 1050TI על מעבד I3 ותיק - סוקט 1150 - המחובר ל LGOLEDB65 המחשב מיועד לוידאו ומוסיקה. מי יפיק תמונה טובה יותר, הנגן או כרטיס המסך? כלומר האם לתת שליטה לכרטיס המסך על הגדרות התמונה או לנגן - MPC-BE עם MAD-VR וקודי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? GeForce 9600 GT או ATI Radeon 4670 ? Ivory כותבים על GeForce 9600 GT: זכרון 512MB DDR3 256BIT תומך HDCP/HDTV טכנולוגיית SLI תומך DIRECTX 10, OPENGL 2.0 יציאות TV-OUT/DUAL DVI-I חיבור PCIE 2.0 Ivory כותבים על ATI Radeon 4670: תוצרת MSI זכרון 512MB DDR3 ממשק 128BIT מהירות מעבד 750MHz תומך HDMI,HDPC,HDTV תומך Dual Link DVI תומך CROSSFIRE תומך DIRECTX 10.1, OPENGL 2.1 יציאות: DVIx2 מגיע עם מתאם DVI ל VGA חיבור PCIe2.0x16 הכרטיס אמור להיות למסך 22" אז אני אצטרך יותר מ512 MB זיכרון לכרטיס? והממשק BIT, זה ישנה? כי בGeForce יש יותר... ואני צריך איזה ספק מיוחד? מפרט: מעבד: Intel Core 2 Dou E8500 לוח אם: G31 זיכרון: 2 GB 800 MHZ הארדיסק: 500 GB ספק אני …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
]?X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, Saphire לבין ]?X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E? [power Color מבחינת ביצועים הבדל משעמועתי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דור ה-Navi, שצפוי לרשת את Polaris ואת Vega בעת ובעונה אחת, עלול להתעכב ולהגיע אלינו מאוחר מהצפוי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
דיי נמאס לי כבר מהכרטיס הנוכחי, הוא עושה בעיות וכבר זמן מה שאני מחפש כרטיס חדש. אני זקוק לכרטיס בממשק AGP 4X, קראתי באינטרנט שכרטיסי 8X לא יעבדו על חריצים שהם רק 4X אלא אם מצויין במפרט של הכרטיס שהוא תומך גם ב4X העובדה הז מאוד מצמצמת לי את האפשרויות ואני די מתקשה למצוא כרטיס.... שימושים, הכל... משחקים שיפעלו כמה שיותר טוב, סרטים שיפעלו נורמלי (בניגוד לעכשיו שזה נראה כאילו הם צולמו בפלאפון) וכל שימוש אחר אפשרי... חריגה לא גדולה אפשרית אם זה ממש שווה את זה.. בעיקרון מה שאני חשבתי זה לקחת כרטיס לפי ליבה, במילים אחרות אני מחפש OC ופתיחת צינורות, פשוט לקבל יותר תמורה לכסף... אז אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיס שפתיחת צינורות אפשרית בו... עיינתי במידע על הכרטיסים בויקיפדיה …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה נוצרה לאחר שהרצתי תוכנה של maxtor לבדיקת הכונן קשיח.התוכנה רצה בדוס והיא פעלה יומים. חזרתי למחשב כעבור 3 ימים וראיתי שהוא סיים את הבדיקה ואני במצב דוס ( A) עשיתי reboot ואז התצוגה על המסך התחילה "להשתגע" היא התחילה להתכווץ בגובה וברוחב ואז שוב להתרחב והמסך כאילו לא היה יציב . לאחר כמה שניות המסך נכבה וכאשר עשיתי reboot מחדש המחשב עלה אבל המסך אפילו לא נדלק. חיברתי את המסך ישירות לכבל חשמל לבדוק אם זה המסך והוא לא נדלק למחרת שוב בדקתי והוא נדלק , אך כשהפעלתי את המחשב שוב התצוגה לא היתה יציבה כמה שניות עד שבסוף היא התייצבה. הבעייה שאני ברזולוציה 1024X768 והתצוגה על המסך תופסת חצי מסך והיא מאוד כהה (ניסיתי לשחק עם הגדלת המסך וזה המקסימום) כאשר שיניתי לרז…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, היום התקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי - Sapphire Radeon 5850 Extreme חיברתי אותו לטלוויזיה שלי עם כבל HDMI והכל טוב, אבל, כשאני מנגן סרטים ב-720p וב-1080p התמונה לא רצה חלק, ונראית מגורענת ומטושטשת. לעומת זאת כשאני עושה סטרים לאותם סרטים דרך ה-PS3, התמונה חלקה והאיכות מדהימה, אבל משום מה מהמחשב האיכות על הפנים. הטלוויזיה נותנת סיגנל של 1080p @ 60hz, יש לי K Lite Codec Pack מותקן עם WMPlayer Classic, התקנתי גם BSPlayer לראות אם זה עוזר אבל לצערי לא... יש רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. אבקש המלצה לכרטיס מסך שקט. עם עדיפות לקירור פסיבי. השימוש הוא עבור צפייה מיטבית בסרטי DVD בלבד ולא למשחקים. ספק הכח הוא 430W ארחיב את השאלה. הלוח אם הוא : Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET . האם לצורך DVD אוכל להסתפק בצורה אופטימלית בלוח האם והכרטיס מיותר לחלוטין ? תודה מראש ניצוץ
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מוצדק להתקין כרטיס מסך במחשב חזק שיש לו כרטיס ON BOARD? במפרט שהוצע לי למחשב חזק הוצע גם כרטיס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ATI-AMD עוד פעם דוחים: הפעם זה לא R600 אלא R630 השוק הבינוני שיתחרה בG84 =8600 שיגיע אלינו ב17 באפריל. סיבה? יש להם בעיה והם צריכים עוד זמן לתקן אותה- זה אומר דחיה של 4+ שבועות. חודשיים ללא תחרות לכרטסי המיד-רנג ונמוכים של אנוידיה. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=298&Itemid=1
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין לשדרג אותו שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אני לא סגור כמה כדאי להשקיע המחשב שלי מכיל מעבד I5 750, 8GB זיכרון מסך DELL U2312HM וכו' אפשר להגיד שאני גיימר בדימוס שרוצה קצת לחזור ולשחק בנוסף צריך שיהיה לכרטיס (אם כי אני בטוח שזה כבר סטנדרט) כניסת HDMI וכניסת DVI ושיתמוך בריבוי מסכים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-