עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alienboo,

i have an old abit bh6 bx440 board with 512mb and P933, if i'll put that card on it, will it work ?? or what is the best card to buy for this system ?? thank you

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל ושהסתכלתי במהירות שעון ראיתי שהמהירות היא 300 על 900 למה?? עריכה:הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אוקי, אני יודע שממבט ראשון זה נראה כאילו הנושא הזה לא קשור לכאן, אבל במידה מסויימת הוא כן. מאז צאת חלונות 2000 ועד צאת חלונות XP אף אחת מהחברות הנוגעות בדבר לא טרחה לפתור את הבעיה שגורמת לכולנו כאבי ראש(מילולית!), סחרחורות וצרבת בעניים. כן, אני מדבר על בעית הRefresh Rate בישומי תלת-מימד הן של OpenGL והן של D3D. כבר עברו כמה עשרות גרסאות של דרייברים של החברות, מיקרוסופט הוציאה מליוני עדכונים(עברנו כבר את SP2 של חלונות 2000 ואת העדכון שיצא עבורו, וגם את כל העדכונים של חלונות XP) אבל עדיין לא פטרו את הבעיה הזאתי באופן סופי ע"י הגורמים הרשמיים. נכון, ישנם מספר פתרונות צד שלישי שמאפשר לפתור את זה, אבל הם ממש מועטים, חלקם מפסיקים לעבוד עם גרסאות דרייברים עדכניות,שגם ATI וגם NVI…

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by eins,

שלום, בשעה טובה קניתי gigabyte 970 g1 שמתי לב aהלד על הכרטיס לא נדלק בשיטוט באינטרנט מצאתי שאפשר להפעיל את הלד בעזרת התוכנה Gforce experience אבל שאני משחק עם האפשרויות אני לא רואה שהלד נדלק בנוסף שאני חוזר בחזרה לתפריט של ה LED בתוכנה אני רואה שהממשק הזה לא שומר את ההגדרות עדכנתי את התוכנה לגרסא העדכנתי ביותר אך זה לא עזר, מישהו נתקל בזה ? האם יש פתרון ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ranrubin1,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש מה מהכרטיסים מומלץ למשחקים כמו BF3/4 FIFA 14 וכו' (משחקים מודרניים) המסך שלי FHD gtx760 - http://www.tms.co.il/product/12832 hd7950 - http://www.tms.co.il/product/12328 המארז שלי יהיה IPPON S1 + 500W SEASONIC

• 71 תגובות
    • 10k צפיות
  6. Started by שי מכירות,

כרטיס מסך ATI RADEON HD 4250 במחשב AMD לא מזוהה ובגלל זה המחשב משתמש ב Card name: Microsoft Basic Display Driverמה אפשר לעשות ? לא נותן לי לעדכן את הכרטיס מסך אם זה אבוד אז מה הכרטיס מסך שאני צריך לקנות (הבסיסי ביותר ) שיתאים למחשב שלי מצורף המידע שהוצאתי על המחשב System Information------------------Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 16299) (16299.rs3_release.170928-1534)Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew)System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.System Model: GA-880GM-D2HBIOS: Award Modular BIOS v6.00PGProcessor: AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~3.8GHzMemory: 4096MB RAMAvailable OS Memory: 3566MB RAMPage File: 2315MB used, …

7. http://www.engadget.com/2008/11/28/windows-7-warp-system-to-allow-for-directx-10-cpu-acceleration/ http://www.custompc.co.uk/news/605271/windows-7-allows-directx-10-acceleration-on-the-cpu.html

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. שלום לכולם, עדכנתי ל 8.1 ואני תוהה אם יהיה שיפור בביצועי המשחקים הקרובים כמו BF4 ו Batman וכו' שיבואו עלינו לטובה. האם כרטיסים שתומכים ב DX11 ׁ(כמו שלי למשל - GTX 680 ) יוכלו להנות משיפורים המדוברים ? יש את הסרטון של MS הזה שמדבר קצת על הביצועים שהצליחו להגיע אליהם :

9. Started by Wormy,

הבעיה קיימת רק כאשר ערכת נושא של aero פעילה (וינדוס 7) הבעיה נגרמת בעיקר כשפותחים חלונות (שיחת מסנג'ר לדוגמה) אחרי פעמיים שזה נותן את ה-error, זה מחזיר לערכת נושא שהיא לא aero. שם התהליך ב- task manager הוא Dwm.exe חיפשתי בגוגל, וראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אבל לא מצאתי לה פיתרון מישהו יותר איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by rotemz76,

שלום אני מנסה להפעיל את Windows Vista Aero לצערי כל פעם נירשם לי שאין לי מספיק זיכרון RAM ולכן הצבע הנ"ל לא יעבד שאני פותח איתו סרט . יש לי 2 GB זיכרון 700+ MB פנויים תמיד אז למה רמת הצבע הזאת שאיכותית ב-HD מסרבת לפעול לי ??? בסרטי HD ???

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. לא מזמן התקנתי תוינדוס החדש. הכרטיס מסך שלי זה ג'יפורס 4 MX הכל טוב ויפה רק ששמתי לב שאין דריברים של הכרטיס מסך לויסטה. בלי הדרייברים אני לא מצליח לעשות תמונה כפולה גם למסך וגם לטלוויזיה (זתאומרת שהם עובדים ביחד) ולא מצליח לעצב את התמונה שמוצגת לי על הטלוויזיה. יש אולי איזה שהוא תחליף כמו תוכנה או משו לויסטה??

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. Started by co11,

שלום לכולם , היום קיבלתי בשעה טובה את הכרטיס מסך SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP . חיברתי אותו למחשב והwindows vista לא מזהה אותו . הוא כותב לי במנהל התקנים מתחת למתאמי תצוגה "מתאם גראפי vga רגיל" . באתי להתקין את הדרייבר והוא מסיים את התקנה ועדיין לא מזהה אותו . יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. יש לי RIVA TNT2 שעובדת על SHARED MEMORY בביוס כיוונתי שהSAHED MEMORY יהיה 32 מגה אבל היום כשבדקתי בהגדרות כרטיס מסך ב-WIN הוא כותב שיש לי 24 מגה מה הבעייה?! אני משתמש בדרייוורים 41.09 ובדיירקטס 9 תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  14. האים זה משפיע על התוצאה של הבדיקה ולמה זה כך ב-VISTA זה לא קרה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. Started by nicirnTAL,

OK, אני מתכוון לקנות את ה WinFast A250LETD, ולא הצלחתי למצוא את דרישות הספק! לי יש ספק כוח 250W. P4 1.5 עם היטסינק+מעבד, ומאוור על המארז... אם כבר פתחתי דיון אז: כאשר ( מתי בערך? ) ייצא ה Radeon 9500, אז תהיה ירידת מחירים ישירה של ה GF4Ti, אם בכלל??? ? ? ? ? ? ? ? ? ? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שיריץ לי משחקים חדשים, אני לא מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואני רוצה שישמש אותי לאורך זמן. אם זה משנה אני בד"כ משחק משחקי פעולה חדשים שיוצאים, מסיים ועובר לשני וכך זה נמשך... בחרתי בכרטיס הזה ביגלל שאני יודע שלידטק לא יאכזבו אותי. אם יש לכם הצעות בבקשה...

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by roadrunner,

בגירסת AGP כמובן. לא מצאתי שום סקירה שבה פתחו את הצינורות הנוספים בכרטיס הזה . יש למישהו מושג האם זה אפשרי (או לינק לסקירה כזאת) ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  18. אני ניסיתי לגלוש ברשת ולבדוק איזה הבדל ישנם בכרטיסים הנ"ל כי לפי המפרט הטכני של שניהם הם שווים אז מה בעצם ההבדל פה? WinFast A6600 GT TDH http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=160&lineid=1&act=1 WinFast A6600 GT TDH 20th Anniversary Limited Edition http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 מאוד הייתי רוצה לדעת מה הבדל בינהם כי הכרטיס המיוחד ברשותי.... והייתי רוצה לדעת עליו תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by Bartleby,

אני קונה מחשב חדש וזה הכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות. הייעוד של המחשב הוא משחקים. האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. האם יש כרטיסים יותר טובים במחיר הזה? ושוב האם הכרטיס הזה הוא כדאי? לינק למפרט של הכרטיס: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_2.html באתר פנדס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512 תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by iakovl,

יש לי כרגע GV-NX66T128D, אחלה כרטיס (6600GT למי שלא יודע) ויש לי כרגע אופציה להחליף אותו בWinFast PX6800 TDH האם שווה לי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by יניב51,

שלום לכולם הפעלתי היום את coolbits וראיתי בהגדרות שהמהירות של השעון לא תואמת לזו שיש באתר של לידיטק... באתר לידיטק: GPU/Memory clock 450/1320MHz אצלי: GPU/Memory clock 450\660 רק לי ניראה שיש כאן משהו מסריח? זה לא הבדל קטן, זה פחות חצי! יכול להיות שיש משהו עם הדרייברים? התקנתי עם הדיסק שקיבלתי ורשום שיש לי דרייבר 91.45 האם להוריד משהו אחר? מקווה שתעזרו לי, יניב

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by acoca_net,

שלום רב. הכרטיס פעל תקופה לא מבוטלת על מסך DVI, המסך נכנס לתיקון, ובתקופה זו קיבלתי מסך חלופי בעל חיבור VGA. כאשר חיברתי את המסך שחזר מתיקון (בעל חיבור DVI) הוא לא פועל..... בדקתי את המסך (DVI) על מחשב אחר והוא נמצא כתקין. נאמר לי שבתקופה בה הכרטיס עבד עם חיבור VGA ההגדרות שלו השתנו לעבודה עם מסך VGA, וצריך לשנות אותם להגדרות לעבודה עם מסך DVI. כל זאת במצב ביוס. בצעתי את כל הדיקות האפשריות. אשמח אם תשיבו לי תשובה: האם זה היגיוני? (הסיפור על ההגדרות)?, או שאולי יציאת הDVI באמת התקלקלה, וצריך להחליף כרטיס. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. אני רוצה לקנות את הכרטיס מה אתם אומרים מה עדיף 1950 GT יש הרבה בעיות ככה שמעתי וגם אני מתלבט לגבי palit 8600 gt ן WinFast PX8600 GT TDH Extreme

24. Started by TomB,

בתחום המחיר שלו כמובן. כדאי ללכת על WINTV PVR-USB?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. אוקיי,קניתי לפני כשבועיים ,מהסניף של פנדה בבאר-שבע את הכרטיס pvr150 שוטטתי קצת באינטרנט וראיתי שכל התמונות אפילו לא דומות בשיט לערכה שקיבלתי השלט נראה שונה לגמרי,אבל הוא פועל הרסיבר נראה מעט דומה אבל הוא בצבע שחור כולו -במקום לבן והכי חשוב-הכרטיס עצמו לא ממש דומה והאיכות שלו לא טובה דוגמא-לחבר שלי יש כרטיס בן 7-8 שנים של MSI והוא נותן איכות יותר טובה-לא מצלצל לכם קצת מוזר??? יש לו גם שני pinnacle ישנים גם הם שנותנים איכות מעט יותר טובה אצלי יש המון מריחות בצבעים-GHOSTING והפיקסלים מעט גדולים מדי ז"א אפילו לא מתקרב לטלוויזיה בסלון (CRT) האם יכול להיות מצב שנפלתי על אחד מזוייף? כי זה נשמע קצת מוזר,הרי כולכם משבחים את פנדס לא??? בבקשה תעזרו...

• 1 תגובה
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.