עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני קונה מסך הדילמה שלי היא בעיקר על הגודל כאשר אני מדיף FLATRON אם למישהו יש אז מה המידות של ה19 אני מתכוון גם לעומק על השולחן

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כרטיס המסך החדש של AMD מביא איתו ביצועים מאוד מעניינים ואם מחיר טוב מספיק יקרה עבורו - יש כאן שינוי אפשרי של הסטטוס קוו. הכירו את Radeon RX 9070 XT 16GBלכתבה

3. בעוד מספר שבועות אני חייב לרכוש מסך חדש, עד לפני ימים ספורים אני החלטתי סופית שאני ילך על מסך 19 אינץ לא LCD שיעלה 1000 ש"ח (AOK או היונדאי היפה..) עכשיו אבא שלי לוחץ ואומר שאם כבר קונים אז עדיף לקנות דק, זה יחסוך מקום ובלה בלה.. וגם ההבדל בין ה17 LCD ל19 CRT הוא סה"כ אינץ' בודד.. הצגתי לו את העובדה שמסך דק עולה יותר כסף..אבל הוא הסכים ואמר שמוכן לרכוש מסך דק.. התקציב שלי הוא בערך 1400-1700 ש"ח..(כמובן שכמה שיעלה פחות יותר ככה יותר טוב) השימוש העיקרי הוא אינטרנט, ועבודות.. שכן משחקים אני בקושי משחק וגם כשאני משחק אז זה בטלויזיה... ואחד השימושים הוא עריכת וידאו- אבל זה במקרים פחות תכופים..וגם כשאני משתמש אז אני משתמש בריבוי מסכים אז הLCD לא יהיה הצג היחיד... השאלה האמיתית …

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by DJO,

אהלן, אני מנסה לעשות דבר שחשבתי שהוא דיי פשוט אבל אני לא מצליח. יש לי תמונה שאני רוצה להוריד את הפינות הלבנות שלה, ככה שישאר לי רק האמצע: http://www.emdr.org.il/pics/logo.jpg (אם אתם רוצים לראות למה אני מתכוון תשמרו את זה בתור ותפתחו עם משהו שהרקע שלו לא לבן..) אולי זה לא אפשרי שיהיה לי תמונה מעוגלת? היא חייבת להיות ריבוע? http://www.emdr.org.il זה יהיה יותר יפה עם יהיה הלוגו הזה שזה בעצם עין בלי הלבן שמסביבו.. יש לי פיינטשופ, לא הצלחתי למצוא איך לעשות את זה שם. תודה!

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  5. אבא שלי רוצה לקנות טלויזיה לחדר שלו. הוא רוצה טלויזיה בגודל 25', רציתי לדעת כמה דברים חבר שלו הציע לו לקנות טלויזיה 25' LCD של LG במחיר בערך של 7000 שח וטלויזיה רגילה (עם הקופסא מאחורה אני פשוט לא מצליח להזכר איך קוראים לסוג הזה) אבל איכותית ב2500 שח. הוא מתעניין ב LCD רק במפני שזה דקורטיבי. אז אמרתי לו "אבא לא חבל להשקיע עוד 4500 שח רק בשביל יופי?" אז הוא אמר תשמע.... בלה בלה בלה אז השאלה שלי האם במסכי LCD רואים טוב יותר מאשר בטלויזיה רגילה? (איכותית כמובן) ומה עדיף בסופו של דבר? תודה.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כמה חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך 8800GT והלכתי לחברה שממנה קניתי אותו (סקאי פי סי) והם אמרו שצריך לשלוח את זה לחו"ל ויקח זמן עד שאני אקבל חדש ויכול להיות שאני לא אקבל כי החברה שמייצרת את זה פשטה רגל וחברה אחרת קנתה אותה (זה מה שהבנתי מהם) אחרי חודש הם התקשרו אמרו שלא מחליפים את הכרטיס מסך אז פניתי לאמון הציבור ואז אחרי חודש הם התקשרו ואמרו לי שכן שלחו כרטיס חדש. בכל מקרה אחרי חודשים שהכרטיס מסך היה אצלם קיבלתי אחד חדש לגמרי והוא גם לא היה בסדר אחרי שבועיים המחשב לא היה מעלה את הווינדוס כי הכרטיס מסך גם היה מקולקל. אז הלכתי אליהם שוב ואמרו לי אותו סיפור אבל אז נזכרו שאני לא פראייר אז נתנו לי כרטיס מסך של ATI redaon 4800 series והם אמרו שהוא קצת יותר טוב מהק…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by kokoki,

עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שגם להם יש את המבצע, צעד מבורך שלהם ושל פלונטר הלוואי ועוד חנויות יכניסו אותו אליהם.

8. Started by igal_nazar,

יש לי תקציב של מקסימום 300 ש"ח לקניית כרטיס מסך מאחר והלוח אם שלי ישן מאוד כאשר יש לי בו 4 יציאות pci (לא pci-e !!!) ויציאה אחת של agp שתמוך רק במהירות *2 בפורום לוח אם ומעבדים אמר לי אחד המומחים שאני צריך כרטיס agp שעובד על 3.3v ולא רק על 1.5v אז תציעו מה שאפשר בטוח..(שלא יקרה מצב שאני יקנה וזה לא יתאים) חנות מועדפת ksp תודה מראש

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  9. זה לא בגלל שהמחשב שלי לא עומד בעומס או משהו, הסאונד נשאר קטוע גם אם אני עושה רינדור וגם בקובץ הסופי :'( בפרימייר הכל עובד יפה אבל אני מעדיף לעבוד עם הEDIUS יותר נוח לי.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. יש בארץ חנות שמוכרת? (לפי מה שאני יודע אין ) והשאלה השניה אם הייתה האם הייתם קונים? (בחנות שאני עובד בא אמרתי להם להביא BFG , כדאי?)

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. יש לי YES בבית ואני רוצה לראות גם תוכניות טלויזיה של HOT כמו "האלופה 2" וכו'. רציתי לדעת עם אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה והאם אני יוכל לצפות בתוכניות של HOT. ערב טוב וחג פסח שמח וכשר ירון.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  12. ורציתי לעדכן דרייברים כי המחשב מבצע ריסטרטים באופן עצמאי וכנראה כרטיס המסך הוא מקור הבעיה. נכנסתי לאתר שלהם ודי הסתבכתי עם איתור הדריבר המתאים. יש לי מערכת הפעלה של XP ומעבד אטלון של AMD 64 BIT . מישהו יכול לעזור לאתר לי את הדרייבר המתאים ?? באתר שלהם ???????????

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by snaidis,

רציתי לדעת האם יש הבדל גדול בין הכרטיס: ‏X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E‎ לבין: ‏7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E‎ במה הם נבדלים? אצל מי רמת הביצועים טובה יותר והאם היא טובה בהרבה ממשנהו? ובכלל רציתי לדעת האם ההבדל ברמת הביצועים בין שני הכרטיסים גדול?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. מתלבט קשות בין כמה כרטיסי מסך HD4850..... וצריך לקנות את המחשב בימים הקרובים... (E8400, 4G memory no OC) למשחקים כמו CRYSIS ו- COD4 על מסך 22 בשאיפה להגדרות מקסימליות... חשוב שיתמוך בכל הטכנולוגיות והחיבורים החדשים, שלא ירעיש, שלא יתחמם יותר מדי והכי חשוב שיתפקד מצויין..... תקציב במקרה הכי גרוע שיגיע ל1K.... שאר המפרט מורכב ב-SKYPC.... אז אם יש עדיפות לכרטיס שלא מהחנות הזו תגידו.... אם יש אופציות לכרטיסים שלא ציינתי והם יותר טובים בטווח המחירים אשמח לשמוע.... הכרטיסים: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3 - מבנה שמקשה על חיבור מאווררים נוספים בעתיד... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 1GB DDR3 DVI - לא יודע…

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. קניתי את הכרטיס של EVGA, אהבתי מאוד שהוא קצר באיזה 3 ס"מ מהGTX 285 אותו החלפתי (כן, אני משוגע, אני יודע שסתם מיהרתי ). תוצאות באנצ'מארק של Heaven 2.0 בDX11 שהכל על הכי גבוה ברזולוציה של 1680 על 1050 (DELL 2209): המעבד בכוונה על סטוק לראות איך זה ככה, בלי קשר שגם עדכנתי ביוס וצריך לעשות שוב OC מחדש זה מספרים טובים? אני לא מבין במספרים של הבאנצ' הזה. אשמח לתגובות. Unigine Heaven Benchmark v2.0 FPS: 23.4 Scores: 590 Min FPS: 5.8 Max FPS: 53.6 Hardware Binary: Windows 32bit Visual C++ 1500 Release Mar 7 2010 Operating system: Windows 7 (build 7600) 64bit CPU model: Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz CPU flags: 2698MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT GPU model: …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. איזה חברה יותר טוב ATI או INNO או TIGA בכרטיס מסך 128 זכרון? אני יכול עד 700 שקלים לכרטיס מסך 128 זכרון אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה.... גם אני עולה חדש כאן!!!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תגידו מבחינה בריאותית מה יותר בריא מסך crt (מסך קונבנציונלי או מסך "רגיל") או מסך LCD אני מתלבט מה לקנות אנא עזרו לי האם קצב הריענון הנמוך שנמצא במסכי ה LCD "הורס" את העיניים? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MDK,

אני פונה לכל מי שיש מפרט דומה לשלי מבחינת מעבד,זכרון וכרטיס גרפי...(ראה מפרט) UNREAL 2 עובד לכם טוב? כלומר חלק על 1280X1024 על ההגדרות הכי גבוהות לא כולל AA וAF? כי אצלי כשזה מגיע לאויבים זה קצת מקרטע.... : עוד משהו: הלוח שלי כל הזמן על 38 והמעבד על 56...וAUX על 81!!! מה זה AUX?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by matvey99,

חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס 8600GTS מ FOXPC והוא לא בטוח אם החנות הזאת אמינה .. יש למישהו ממכם נסיון איתה? אתם מכירים אותה? איך היא? תודה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by RayZ,

מה אתם אומרים על כרטיס המסך Gigabyte Geforce FX6600 256mb 128bit ? יפעיל משחקים טוב? או שאולי יש לכם המלצה על כרטיס מסך אחר,עד 700 ש"ח ?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by Styx,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הנ"ל התקנתי את הדריבר הכי חדש (10.4) ופיתאום שאני משחק אחראי כמה שניות מופיע מסך שחור ורק שומעים את המזויקה ובדקתי את המעב' לא מיתחמם יותר מידי(52 מעלות ל I5)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב, אני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלו. ממה שקראתי מסביב הם די דומים בביצועים, אולי ה-1950pro קצת יותר טוב, אבל ההבדלים לא ממש משמעותיים בעיניי. בכל מקרה, קניתי עכשיו מחשב עם לוח מיקרו ATX של ג'יגהבייט, מארז של ANTEC שבא עם ספק 300W, מעבד של AMD בגרסת EE, ואני מתלבט איזה כרטיס מבין השניים מתאים יותר. מעניין אותי לדעת מי חסכוני יותר באנרגיה, מי קטן יותר פיסית, מי שקט יותר (נגיד שאני הולך על הכרטיסים של ג'יגה-בייט ששניהם באים עם אותו קרור של זלמן). לא מעניין אותי לעשות OC, ואני קונה את הכרטיס בעיקר בשביל שני משחקים: neverwinter nights 2, ו-oblivion. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה. נ.ב. אולי בכלל עדיף לחכות ל-8600 שיצאו? נראה לכם שהספק של ANTEC יסחוב אותם? ומתי בכלל הם אמורי…

• 11 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/?article=31730 כנראה אינטל רוצה להיות קצת בשוק כרטיסי הגרפיים. האם זה יועיל?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ארקדי גאיידמק,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 יש לי כרגע FX5200 כשיו הבעיה היא בספק שהוא חלש ואני מחפש כרטיס הכי חזק שהספק יריץ (240וואט) וראיתי שהכרטיס הזה יעבוד טוב עם הספק שלי יש משהו יותר טוב מהכרטיס הזה? אין בעיית תקציב.. הבעייה העיקרית היא הספק ואין לי כסף לקנות ספק+מארז חדש אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שלא צורך הרבה חשמל..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.