עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omera13,

אהלן שלום המפרט הנוכחי: Intel® Core™2 Quad Q8200 4 GB RAM וכרטיס מסך גרוע מאוד שקניתי רק כי נשרף לי הקודם התקציב: לא יותר מ500 גג 600 שקל, (בכל זאת, חייל) הישג נדרש: העיקר שיריץ משחקים חדשים ברמה מספיק טובה, אני משתמש בו פעם בשבועיים בכל מקרה. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כי איזה אחד בפורום חומרה כללית אמר שהוא צורך 66 ומשהו וואט כמו ה6600gt ובאתר של הכרטיס מסך רשום מינימום 350 וואט מה נכון??

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by tavlins,

שלום יש לי כרטיס מסך ראדון 9700 פרו 128 מ"ב.. זיכרון פנימי 512 די די אר. מעבד פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ... כשאני משחק בפיפא המשחק משום מה לפתע קורס, מראה לי לשנייה וחצי מסך כחול כזה מפחיד ודופק ריסט ואז כשהמחשב עולה הוא נותן הודעה שהוא- recovered from seriious error... יש לי את הדרייברים של ati לכן אני לא יודע מה הבעיה! מעבד חלש? קירור? בתודה מראש, שי

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by dante123,

כי כשבדקתי בzap למשל, אין זכר ל256 MB... כמו כן, האם כדאי לקנות אותו (שאני יקנה מחשב חדש) או לשדרג לכרטיסי הX החדשים? תודה מראש.

5. שלום חברים, מצורפת תמונה של המפרט שלי, היה לי כרטיס מסך radeon 4850 שהלך אחרי כמה שנים, אז החלפתי לבינתיים לכרטיס -240 שהיה זרוק לי בצד איפשהו, עכשיו שאלה לי אליכם, איזה כרטיס מסך אני יכול לשים כדי שימקסם לי תביצועים של המפרט הזה (בשביל משחקים) בלי החלפת שום רכיב נוסף? אני מתכנן להזמין מאיביי כנראה. (הספק שיש לי הוא 500 Seasonic) תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום לכולם אני יודע ששאלות ציון הן לא מקובלות אבל לא מצאתי פתרון הציון הוא רק חלק מהבעיה שתיארתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105053.new;topicseen#new הציון שקיבלתי הוא : 2652 זה הגיוני למיפרט הבא או שיש לי בעיה רצינית: מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררים מאחור 80 ממ +המאורר של הספק תודה לכולם גיא

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שוטטתי לי ברשת וראו מה מצאתי - מדריך להפיכת ראדון 9700 פרו ל 9800 תהנו! http://www.icrontic.com/?action=article&id=411&page=1

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Geforce 6600GT PNY 128mg יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל המוצגת כאקטיפקטים כל מי שיש לו את הכרטיס הזה מחברת PNY וAGP אשמח אם יצור איתי קשר דרך הפרטי\איסי\מסנגר\אימייל תודה מראש! זה ממש דחוף!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by TC,

שלום לכולם ... עד שהחלטתי שאני קונה את הרדאון 9800 256 מ"ב ראיתי שהולך לצאת בקרוב גרסה עם דדר-2 מחיר של הרדאון 256 הוא 560 דולר , ובאתרים מסויימים אמרו שהגרסה עם דדר-2 תעלה כ600 דולר. חשבתי שאם אני מוציא כבר כ"כ הרבה כסף על כרטיס אז אני יקנה את הגרסה השנייה ... הבעייה שלא רשום בשום מקום מתי יוצא למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by d.n.a,

הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 7600GT אפשר לראות איתו סרטים באיכות HD(עם מסך תומך כמובן)?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by mano4now,

בוקר טוב, בהנחה שאני רוצה לשחק את המשחקים כיום ואת המשחקים שכבר הוכרזו כמו the witcher 3 לדוגמה, על מסך בודד עם רזולוציות 1920X1200 על הגדרות גבוהות ככל הניתן, על מחשב עם מעבד i7-2600 ו16 ג'יגה זכרון. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 1000 ש"ח ? לא רצה לחרוג ואפילו מעדיף לרדת במחיר. כיום אני עם כרטיס GTX580 שעשה לי בעיות עם far cry 4 . כרגע אני משחק assasin creed unity וזה נראה בסדר אבל אני מכין את הקרקע. מה דעתכם ? מעדיף nvidia על פני amd . תודה מראש מנו

• 12 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. שלום. אני מחפש כרטיס גרפי די טוב, שיריץ לי משחקים לשנים הקרובות ברזולוציות לא גבוהות וחשוב לי שיהיה שקט בזמן מאמץ. אני שונא שהכרטיס מתחיל להרעיש. התקציב שלי הוא עד 400 שקל. אני מודע לזה שחברות שונות משתמשות באמצעי קירור שונים ואין לי בעיה עם קירור פסיבי, בתנאי שהכרטיס לא מתחמם יותר מידי ומחמם לי את כל העסק.. המפרט שלי עומד להשתנות בקרוב, כך שזה ממש לא משנה. אני רוצה כרטיס טוב, למפרט של מעבד כפול ליבה.

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by tevel,

אז יש לי מחשב פנטיום ארבעה מעבד 2.4 משחקים עובדים על המחשב שלי מצויין אבל הכרטיס מסך שיש הוא geforce 4mx ddr לא זכור לי כמה ועכשיו ידוע לי ש ti זה ביצועים מקסימלים נותן יופי יותר למשחק כרטיס מסך פצצה אבל אני רוצה ללכת בכייון הראדון עכשיו יש ברשותי עד 1300 שקל כדי לקנות כריס מסך טוב על איזה אתם אומרים כדי לי? [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים[/glow] ועוד משהו כמה כסף הוא עולה?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by hagay21,

הכרטיס שלי מגיע עם אפשרות vivo ובתוכנה המצורפת אין אפשרות לתכנת הקלטה לשעה מסוימת. מישהוא מכיר תוכנה יותר טובה עם אופצייה לכוון הקלטה לפי שעה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by popmart,

היי חברים. מחפש כרטיס מסך שיריץ יפה וחלק את משחקי אקשן כמו למשל advanced warfare וכאלה. אשמח להמלצות. תודה.

17. Started by none,

האם אפשר להשיג כזה בארץ? אשמח לקבל קישור או לחלופין דגם שניתן להשיג בארץ. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. אני מחפש כרטיס טלווזיה כדי לראות טלווזיה במחשב (לחבר את הממיר ישירות למחשב), להקליט דברים ישירות למחשב וכ'ו תקציב משוער 500-1000 (לא מבין בנושא הזה בכלל, אז סתם זרקתי סביבת מחיר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by BoRiS.K,

יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by lipa,

שזה אומר רק מערכת הפעלה ויסטה http://www.yougamers.com/blogs/nick_r/

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  21. השימושים: 40% עבודה משרדית, 40% סרטים באמצעות טלוויזיה, 20% משחקים קלים Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2498 Palit 9600GT http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28635&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# INNOVISION GEFORCE 9600GSO 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4604 לפני כשנה רכשתי לצורך שימושים זהים כרטיס מסך מסוג Gigabyte ati radeon 3450 256MB DDR3 אך לא הצלחתי לראות דרכו בטלוויזיה והחנות הסכימה להחליף לי (בתוספת מחיר) ל palit geforce 8600GT 256MB DDR3 אך שוב החיבור S-Video לא עבד! ובגלל שהייתי עסוק מאוד באותה תקופה, לא היה לי זמן או כוח להילחם עם החנות. כבר חיברתי המון…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. דבר ראשון אני רוצה לבקש סליחה מהנהלה במקרה שזה לא המקום לשאלה שלי בקשר למסך... כי לא מצאתי שום פורום אחר יותר מתאים... (אם זה לא המקום בבקשה תעבירו ואל תנעלו...) טוב... אני קונה מחשב חדש מKSP ובגלל שאין להם ממש מבחר גדול של מסכים החלטתי לקנות ממקום אחר .... החלטתי רק על 19 .... לא LCD הרבה הציעו לי על המסכים של LG וראיתי שבזגזג יש בדיוק את המסך שהציעו לי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=111 אבל ראיתי שם עוד אחד כמעט עם אותו שם אבל קצת יותר יקר....: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=1232 רוב הסיכויים שאני אלך הזול מבין שתיהם (הראשון) אבל יש הבדל משמעות בין שניהם? ככ…

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by barakhil,

היי, לאחי יש Voodoo 3 3000 ישן ביותר, ולי יש Asus AGP-V7700 Geforce2 GTS. אני רוצה להביא לאחי את הכרטיס שלי, ולעצמי לקנות חדש ;D. הקטע הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך חדש, אז אני צריכה המלצה לכרטיס זול. הוא צריך להריץ טוב את המשחקים החדשים ואם אפשר יהיה לראות בו טלויזיה זה יהיה נפלא עוד יותר. תודה תודה, הילה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רצית לדעת אם אפשר במערך של מס' כרטיסי מסך להקצאות אחד נגיד רק לעיבוד תלת מימד ואחר רק לטקסטורה או עם יש לי כרטיס מרובה ליבו לעשות את זה עם כן איך ואיזה מערך (SLI .קרוספייר) עדיף?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by g1zey,

יש לי שתי שאלות 1) האם שווה להוסיף קצת כסף ולקנות את ה xfx6800 של PINE במקום לקנות את ה 6600GT 2) איזה דגם הכי מומלץ לקנות של 6600GT כי יש כל מיני חברות , ואין לי מושג מה עדיף.. *יש לציין שאני מדבר על גרסאת AGP *

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.