עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה להרכיב מערך SLI ורציתי לדעת אם מישהו נתקל בביקורת או מנסיון אישי לאיזה מערכת הפעלה יש עדיפות בSLI לא הייתי בטוח אם לשים את השאלה פה או בפורום ווינדוס אז תרגישו חופשי להעביר אם נראה לכם לנכון

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 6600GT ויש לו יציאה לחיבור לטלוויזיה[ראה תמונה] 1.איך קוראים לחיבור הזה(אני חשבתי S-VIDEO) אבל הוא לא מתאים 2.איפה אני יכול להשיג אותו(אין לי אפשרות להשיג את המקורי) תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 01:25:22 חברה מצטער על הספאם אבל התבלבלתי בתמונה.[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. Started by namix,

היי חברה ברצוני לשדרג לכרטיס מסך חדש אשמח לייעוץ והכוונה תקציב עד 1350 מארז : http://www.thermaltake.com/products-...?id=C_00001820 ספק : corsair GS 600w מעבד: I7 3770K קירור mugen 3 + וונטות בכל מקום אפשרי לוח אם אקסטרים dz77ga-70k intel ssd 520 series 180gb WD BLACK 1t זיכרון : corsair 8G 2X4 כרטיס מסך קיים : Gigabyte gtx 560 ti

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם. אני עתיד לקנות מחשב נייח, וקצת מבולבל לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. חשבתי על כרטיס המסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12648 הדרישות שלי הן לשחק במשחקים כמו קרייסיס, סטארקראפט וכו'. האם הכרטיס יעשה את העבודה? האם התקציב בגלל ריאלי? אשמח לכל תשובה לגבי כרטיס המסך, תודה שמוליק

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by RoBiN_HooD,

s3 prosavageDDR toda merosh... sorry i cant write in heborw!!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. שלום. אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך שלי (HD7950) התקציב שלי נע בין ה3200 ש"ח ועד 4500 בלי מרווח מעבר ל4500 (לא מתכון ל50-60 שקל אלא ליותר) אני רוצה להשיג את הביצועים הטובים ביותר לגיימינג וגם לעבודה במידול תלת מימד ורינדור של המודלים (לומד פיתוח משחקים לומד ועובד במידול בתלת מימד) אני יודע (וגם העדפה אישית) שהכרטיסים של AMD טובים יותר לעינין של המידול ורינדור אבל במידה ויש יתרון גדול במערך SLI של כרטיס X של אנוידיה מול CF של AMD אז אעדיף. אשמח להצעות משתי החברות במידה וזה רלוונטי ולהצאות לכרטיסים בניצול מינימלי של הכסף וניצול מרבי. מפרט: מעבד:I7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:2X8GB kingstone ddr4 2400mhz ספק:TT 730W 80+ bronze במידה ויש עוד איזה חו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by warezon,

יש ברשותי כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם 4870 512mb אני מעוניין לרכוש עוד אחד לכרוספייר. השאלה היא האם זה חייב להיות בדיוק אותו דגם אחד לאחד עם אותו זיכרון ושל אותה יצרנית או שהדגש הוא רק על אותו צ'יפסט 4870? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ממי שמבין בעניין כי אסור לי לטעות בנושא מביאים לי את זה מחו"ל ככה שאם זה לא יעבוד לי אין לי למי להחזיר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by barry,

היי שאלה קטנה אליכם אני מחפש crossfire bridge שיתאים ל HD7770 עם למישהו יש מיותר אשמח לרכוש או משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה, ביום ראשון אני הולך לקנות לי את הכרטיס מסך החדש שלי(ATI 5750). כרגע יש לי 8600GT - כלומר, אני מחליף בין החברות. רציתי לדעת - מה הפרוצדורה בעניין זה? עד עכשיו פשוט שידרגתי באותה חברה אז זה היה עניין פשוט של the ol' in out in out וזהו. בקיצור - מה אני צריך לעשות בשביל לוודא שלא נותר שום זכר לדרייברים של nvidia? ולא, אני לא מתכוון לפרמט תודה מראש לעוזרים!$

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. יש ברשותי מחשב לא רע אבל לדעתי הכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ( HD3600 ) , עיקר השימוש הגרפי במחשב הוא אוטוקד , פוטושופ ותוכנות תלת מימד כמו מאיה ו 3DMAX אני לא בטוח שבא לי להשקיע כמו אלפים , אלא להישאר בתקציב של עד 1000 אולי , עדיף פחות כמובן עכשיו כמה שאלות האם כל הכטיסים הרגילים סידרה 4000 למשל של ATI טובה לדברים האלה , או חובה ללכת על קוואטרו ? והאם כרטיסי הקוואטרו האלה מתאימים גם למשימות פשוטות כמו סרטים ומשחקים בקטנה ... אז מה אתם אומרים ? ניסיתי להביןו לבד ויצאתי כבר משוגע , ללכת על כרטיס מהסדרות הרגילות ואם כן אז איזה או חובה קוואטרו ? מה דעתכם על הכרטיס הזה לדוגמא : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/7365?osCsid=a7d5a9f37d9b1468…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by NiMo1771,

כמה שווה לשלם על sapphire 7950 יד שנייה? הכרטיס הוא זה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1439&psn=&lid=1&leg=0# לא הצלחתי למצוא ביקורת על הגרסא הזאת, מישהו מכיר אותה? האם הקירור הזה קריר גם בשביל אוברקלוק עם העלאת מתח?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. אוקיי נניח ויש לכם שני מחשבים ובאחד יש מעבד כדוגמת QX9650 או משהו כזה (בקיצור הכי אחרון ומהיר שיש בשוק) ובשני יש מעבד הרבה פחות מהיר כדוגמת Q6600 או אפילו משהו הרבה פחות כמו AMD X2 4600. השאלה שלי בהנחה שיש במחשבים כרטיסי מסך זהים וחזקים מאוד (נניח 9800GX2) ואתם מריצים ברזולציות גבוהות (שפחות מוגבלות בגלל המעבד), כמה הבדלי ביצועים יהיה אם בכלל? השאלה כולה, האם יש סיבה לGAMER להחליף בתדירות גבוהה יחסית מעבדים בגלל שיצא משהו חזק יותר, או שעדיף לו להשקיע יותר בכרטיסי מסך חזקים.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by Tuvok,

חיפשתי ב-Zap כרטיס טלויזה למחשב, והמבחר השאיר אותי די מבולבל ??? מישהו יכול להמליץ על כרטיס פשוט. 90% מהשימוש בכרטיס יהיה עבור צפיה ב-TV ו-10% עבור Encoding של צילומי וידאו (מה שאומר שאני מעוניין שלכרטיס יהיה Video In). תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  14. איזה כרטיס מסך יותר כדי לקנות בחינת מחיר בצועים הכל ‏ZOTAC GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ מחיר: 880 או ‏Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מחיר: 790

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by slrr,

בדקתי קצת בגוגל ונירא שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת(עם מפרטי מחשב שונים)(ככה שזה לא בעיה חומרתית)... ואני עדיין לא מצליח להבין מה הפתרון.....!!!! אז ככה: המסך קופא שום דבר לא מגיב לפרקי זמן שונים 5,10,30 שניות, ומשתחרר ואז שוב אחרי כמה שניות או דקות. זה קורה בעבודה מגוונת במחשב. (משחק,סרט,אינטרנט) פעמים אחדות אחרי הקפיאה הוא רושם בהודעה קטנה למטה: display driver stopped responding and has successfully recovered 258.96 נסיתי להתקין את הווינדוס מחדש(עוד אנשים ניסו גם גירסאות של 32 ו64).. לא עזר.. נסיתי להתקין גרסאות דרייבר יותר ישנות לא עזר..(כרגע יש לי את הכי חדש) בבקשה עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! הודעה זו נכתבה מ-SAFEMOD כי אחרת לא הייתי מסיים בחיים..... תודה רבה רבה…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  16. חשבתי לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט, ועד אז צריך לעשות החלטה ,חשבתי ששניי Nvidia ge-force 7600GT בSLI יהיו חזקים כמו 7900gtx , ויותר זולים גם (אני קונה במחיריי ספק אז זה מבוסס מה שאני אומר) , עכשיו צריך לבדוק עם הוא תומך בSLI (ה-7600 ) והאם המחיר של לוחות שתומכים בזה שווים את המחיר הנוסף

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  17. אם אני אקנה 8800GTS אני יוכל להינות מקרייסיס? כלומר האם זה יפעל טוב אני יודע שאנשים לא בדיוק יודעים אבל לפי השערות כי ראיתי בחשיפה של קרייסיס שהריצו אותו על 8800GTX וזה קצת קירטע פה ושם ככה שאני לא יודע מה לעשות... ???

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני מעונין בלהחליף כרטיס מסך (הנוכחי הוא HD7950) השאלה האם כדאי לחכות לדור החדש של הכרטיסים שיצא השנה או לקנות מהדור הנוכחי ואם מהדור הנוכחי איזה כרטיס. תקציב 3500~ והולך לשמש למשחקים באיכות גבוהה יתחבר ל2 מסכי FHD 24" ועבודה בתלת מימד בתוכנות מאיה מאד בוקס זיבראש וכו וגרפיקה בכללי (פוטושופ לייט רום וכו) ועריכת וידואו בפרימייאר. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Milk-Inc,

מה זה בכלל , מה ההבדלים , מה יותר טוב.. (אני לא ממש ידעתי איפה לשים אז תעבירו אם צריך)

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. אממ ככה... יש לי מחשב יחסית ישן.. לא ממש בראש שלי לקנות חדש, למה אני בצבא והיציאות שלי הן 11-3 המפרט שלו הוא כזה amd 3200+ 512mb ram geforce 6200 tc 256mb (הבעיה הכי גדולה במחשב) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו.. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס שימצה את הפוטנציאל (הלא גדול של המחשב).. בהנחה שאני מוסיף עוד 512 מגה זיכרון (עדיפות לתומך HD)

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  21. יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. לפני בערך שבועיים nVidia הוציאה דרייברים חדשים 45.33 ו45.23 בצורה רשמית באתר שלה. זה שיפר לי את התוצאה ב3DMark בצורה ענקית!!! שתי הגרסות נותנות ביצועים כמעט זהיים! היתרון של ה45.33 הוא שהם באים עם דרייביר WDM מעולה(לVIVO) שתיקן בעיות רבות מגרסות קודמות(הWDM כמעט ולא עודכן). 45.33: 3DMark Score 6703 Game 1 - Car Chase - Low Detail 102.4 fps Game 1 - Car Chase - High Detail 36.8 fps Game 2 - Dragothic - Low Detail 100.1 fps Game 2 - Dragothic - High Detail 58.5 fps Game 3 - Lobby - Low Detail 100.5 fps Game 3 - Lobby - High Detail 47.5 fps Game 4 - Nature 46.2 fps 44.03: 3DMark Score 5986 Game 1 - Car Chase - Low Detail 89.2 fps Game 1 - Car Chase - High…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני החלטתי לקנות מחשב מKSP ובחרתי למפרט שלי את כרטיס ההמסך 7600GS אבל אני לא יודע מאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס מevga או gigabyte אני בכלל לא מבין מה שונה בין שני הכרטיסים אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין הכרטיסים. ואיזה חברה הכי טובה והכי אמינה ובקיצור מאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס אני ממש יודה לו !

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  24. סוף-סוף סדרה 6 מספקת איכות תמונה נורמלית שימו לב לשיפור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=74790 הדרייברים ניתנים להורדה כאן: ftp://download.nvidia.com/Windows/91.45/ וכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1468

25. גולש במערכת הפורומים Geek3D הצליח להניח את ידיו על מסמך פנימי של NVIDIA המפרט את דגמי ליבות דור ה-Pascal הקיימות - וביניהן ליבות GP106 משלושה תתי דגמים אשר ישמשו לכאורה ל-GTX 1060 Ti, ל-GTX 1060 ול-GTX 1050, וגם ליבת GP102 אחת שלכאורה תהיה זו שעליה יבוסס דגם ה-GTX 1080 Ti שיגיע בעתיד. מידע זה מאשר לכאורה את הדיווחים המקדימים לפיהם ליבת ה-GP100 האימתנית שהוצגה לשוק העיבוד עתיר הביצועים מוקדם יותר השנה לא תגיע בשלב זה לשוק הביתי - ובמקומה נקבל ליבה שתהיה איפשהו באמצע הדרך בינה לבין ה-GP104 שאנו מכירים כעת. ה-GP102. https://goo.gl/0LInbT

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.