עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW עם מפרט כזה אני יכול להריץ fullhd 1080p? ועם מפרט כזה ומסך 22-24 אני יכול גם המטרה זה צפיית סרטים

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Gliding,

היי, חבר שלי מתעניין בקניית מסך LCD 19". כן, זה מטורף ומאוד יקר, אבל בעינו עדיף לקנות מסך שיהיה גם טלוויזיה ואז הסכום המצטער של מסך וטלוויזיה הוא גובה מלקנות מסך 19" של LCD. המלצה שהוא קיבל היא SONY SDM HS94PS . המחיר מטורף בעיניי, אבל בעיניו זה מקובל. לעומתו יש בפנדה את ה-913N של SAMASUNG. אני מכיר את הסדרה של SYNCMASTER כסדרה איכותית, ואני מניח שגם המסך הזה הוא חלק מהסדרה. הנתונים שהוא מציע הם מטורפים (8mS למשל). אני לא בטוח שהם נכונים. אבל בכל מקרה המחיר שלו נמוך ב-1300 ש"ח מ SONY. השאלות הן כאלה, אןם תוכלו לענות על כולן... 1. מישהו מכיר מסכי LCD 19" אחרים שהם מומלצים (גם מבחינת מוניטין החברה, האחריות, מספר הנקודות השרופות, וכמובן, זמן התגובה ושאר הנתנונים הרגילים למס…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. התשובה: http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850.jpg או ככה http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850-2.jpg http://www.elitebastards.com/#news9248

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, פירקתי לגמרי את קירור המים כדי לעשות ניקוי יסודי... כשחיברתי הכל חזרה שמתי לב שכרטיס אחד עובד והכרטיס השני לא עובד. כנראה שהכרטיסים קיבלו מכה במהלך תהליך הניקיון... ושמתי לב שחלק אחד חסר על אחד הכרטיסים. כרגע המחשב עולה עם כרטיס אחד בלבד. מצ"ב תמונות ... ניסיתי להריץ בגוגל את הטקסט שע"ג הרכיב -אך לצערי ללא תוצאות. יש למישהו רעיון איך/איפה אפשר להשיג כזה דבר? תודה רבה! תומר עריכה: החלק החסר נמצא בתחתית הכרטיס, קצת מעל לחיבור ה-PCIe מצד ימין...

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. מה דעתכם על הצג הזה? האם הוא טוב? תגידו לי בבקשה מה הדברים הטובים\רעים או כל הערה לגביו.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  6. מה זה FireGL BIOS Updates ולמה זה טוב? יש לי x800 xt pe אני צריך לעדכן ביוס? איך זה נעשה? ולמה זה טוב אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך של הmacbook החדש לג'י פורס או משהו ואם אני יכול ליראות במה שיש בו עכשיו hd 1080 או כל hd אחר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. אורח

שלום לכולם קיבלתי כרטיס טלויזיה ככל הניראה די ישן אבל אני מנסה לברר איזה דגם הוא כדי להוריד דרייברים ותוכנה יש לי WIN XP והוא לא מזהה אותו הוא מזהה שיש איזשהו התקן multimedia video controller ניסיתי להתקין דריברים של FastcomTV לא הזיז לו ??? ניסיתי לכתוב EMAIL לחברת LG עם תיאור של הכרטיס אבל עדיין לא חזרו אלי בבקשה זקוק לעזרתכם בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by Bengo5,

שאלה.. כמה עולה 8600gt 1g

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by WarSoul,

שלום , חבר המליץ לי ללכת על שני כרטיסי 5750 בקרוספייר מאשר כרטיס 5850 אחד , מה יותר חזק ?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by tzuriel18,

אם יש לי חיבור של PCI EXPRES 2 X16 של הלוח אם זה ישפיע על ביצועים של כרטיס מסך שתומך ב PCI EPRESS 3 עד כמה יהיה הבדל ?

12. Started by u_o,

התקציב שלי הוא 1600 שקל אפשר להתגמש קצת אם יש ממש הבדלים אני רוצה להפעיל משחקים כמו קרייסיס חלק על מה אתם ממליצים ? אני קונה מKSP דרך אגב

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by gman_il,

מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שמעתי שרדאון יותר טובים, אבל אני לא בטוח. אני חושב שהכי כדאי לי לקנות את R9500 PRO, אבל אני לא בטוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by idanrm,

שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by shloosh,

איפה שהמאוורר של הכרטיס,אז מתחתיו שמתי מאוור גנריק 80 מ"מ שמאוורר כאילו יחד עם המאוורר של הכרטיס ונותן יותר אוויר. השאלה היא האם זה לא יכול להזיק למאוורר של הכרטיס?? אם נניח 2 המאווררים לא מסתובבים באותו כיוון? אבל עדיין מאווררים לאותה נקודה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום, אני מחפש כרטיס מסך אשר יתן ביצועים סבירים במשחקים אך גם בתוכנות (דגש על SOLIDWORKS ו-AUTOCAD MECHANICAL עדיפות לכ. מסך של ATI תודה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  18. Started by SavageNahum,

שלום, אני שוקל לקנות מחשב נייד, ואני חסר ידע לחלוטין בכל הנוגע לכרטיסי מסך של מחשבים ניידים. מישהו יכול להפנות אותי לסקירה היסטורית של כרטיסים וביצועיהם? אני רוצה להריץ משחקים בסגנון Warcraft 3 ו Half Life 2 על הנייד, אבל אני רוצה לשמוע גם על כרטיסים יותר חזקים / חלשים. בתודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by alone66,

שלום למה כשאני צורב על דיסק של DVD בתוכנת הנרו אין לי את האפשרות האומטית של המרת סרט DVD ל s.video את האופציה יש רק על דיסק צריבה רגיל של 700MB שאני מעביר את האופציה לצריבת DVD אין את האופציה הזו איך אני עושה המרה אוטומטית תוך כדי צריבה לדיסק של DVD מפורמט divax 2. האם יש תוכנה לצרוב svideo על דיסק DVD כמו הnero על דיסק רגיל

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Dr.Drek,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ שטוח מסוג שפופרת (ולא LCD). הדרישות הן: 1600X1200, וגודל נקודה קטן שווה מ 0.24....(האם כדאי יותר קטן?) שמעתי על LG שעולה 1000 שקל....האם כדאי? האם יש צורך בתיקונים לדרישות? מומלצים אחרים? תודה, אמיר.

21. אהלן. קניתי לפני כמה ימים את המשחק BFBC2 וגיליתי שהכרטיס מסך שלי לא מחזיק את המשחק בגרפיקה סבירה (לא ממש רוצה לשחק על LOW). אני מחפש כרטיס מסך שיריץ אותו בצורה נורמלית על medium-high לפחות בלי לעשות אוברקלוק ועניינים, ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי, בסביבות ה500 שקל.. המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Dou E6600 2.4Ghz Gigabyte 965p-ds3 2gb ram Enermax Liberty 500w אח שלי בא בקרוב מארהב אז הוא יוכל להביא לי משם גם כרטיס, אז אין בעיה להזמין מnewegg או אתרים אחרים. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://hwzone.co.il/reviews/1800gto/8/ משהו נראה לי מוזר בF.E.A.R כי אחרי הפעלת פילטרים הביצועים דווקא משתפרים יש מצב שהחליפו בטעות בין הגרפים?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by Mr-Snow,

שלום, רציתי לדעת בהנחה שאני קונה מחשב המיועד לצפייה בסרטים (וכנראה גם בטלויזיה עם כרטיס טלויזיה) ועבודה משרדית עם מסך 22, כנראה 2209wa אך לא סופי (לא למשחקים), האם יש משמעות לכרטיס מסך או שהכרטיסים המובנים על לוחות האם (כדוגמת GIGABYTE GA-73PVM-S2H) יספיקו? במידה ולא, איזה כרטיס לדעתכם מתאים לדרישות?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. מישהו יודע? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. היי, הילדים בחופשת הקיץ וזה הזמן לשדרג את המחשב. יש לי מפרט עם ה- 570gtx או 560gtx448 שניהם בסביבות 1500 ש"ח. האם שווה להמתין להכרזת ה- 660gtx ולרכש אותו או לרכש את הקודמים במחירים זולים יותר (במידה והמחירים יירדו) או שההמתנה מיותרת? מה דעתכם? תודה, ירון.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.