עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ezman,

שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by WarMachine,

אז אחרי שצחקנו , השמצנו , ולא האמנו לביצועים של הכרטיס יש אולי אור אחד קטנטן בקצה פיר המעלית של נוידיה שאולי יעצור את הנפילה אל הקרשים. ציטוט על דום3 מפי גון קארמק על רדאון VS גיפורס: At the moment, the NV30 is slightly faster on most scenes in Doom than the R300, but I can still find some scenes where the R300 pulls a little bit ahead. The issue is complicated because of the different ways the cards can choose to run the game. אולי זה יחזיר את הישועה לנוידיה?(האמת לא...)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ראיתי שב KSP ה 3870 עם 512MB עולה כמעט כמו ה 8800GT עם 256MB. רציתי לדעת מה עדיף מבין השניים (עזבו את הקטע של הזיכרון) ? האם בחודש הקרוב אמורים לצאת דגמים טובים יותר שיהיה שווה לחכות עבורם? רציתי לדעת האם מבין שני הדגמים הנ"ל יש כאלו עם קירור פסיבי ואם כן אודה ללינקים לחנויות במרכז.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. Started by nadav1379,

יש לי רדון 9600XT ואני רוצה לחליף אותו. אני משחק הרבה במשחקים אם גרפיקה ואני רוצה לדעת איזה כרטיס טוב יש במחיר 1100 שח אני רוצה כרטיס אם 256MB ו256BIT יש לי עוד שאלה הכרטיסי מסך של רדון X1600 ומעלה טובים בהרבה מהרדון שלי?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שלום היה לי כרטיס מסך gigabyte nvidia 9800gtx שהתקלקל והיה במסגרת האחריות, החנות ממנה קניתי את הכרטיס אמרה שאין להם את הכרטיס הזה במלאי יותר, ויתנו לי כרטיס אחר במקום (עדיין לא אמרו לי איזה). איזה כרטיס לדעתכם שווה ערך לכרטיס שלי? במה לפי דעתכם יחליפו לי? gigabyte nvidia 9800gtx כרטיס שהיה חזק מאוד ויקר מאוד בזמנו כשנרכש - היום מן הסתם ירד ערכו עם כל הכרטיסים החדשים. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 6800GT AGPX8 אני יעשה לו אובר קלוק , כדי להגיע בערך לביצועים של ה Ultra איזה חברה הוציאה אותו עם הקירור הכי טוב? בלי אסוס אני לא יוסיף עוד 1000 שקל בשביל זה :\ אהבתי בעיקרון את ה Gainward , הוא נראה ממש רציני , גם ה Gigabyte נראה קירור רציני עם הצינורות. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה עדיף 8800 ULTRA או שני כרטיסים של - ATI 3870 חברה אני קונה מחשב חדש אני גיימר לא קטן ואני ממש בדילמה המפרט שחשבתי אליו הוא ASUS MAXIMUS EXTREME 2G 1333 MHZ DDR3 Q6600 ובקשר לכרטיס מסך אני לא יודע בבקשה תעזרו לי תודה

8. Started by yaelll,

במחיר של 3000-3300. בינתיים מצאתי שני מסכים שנראים לי עם איפיונים טובים: HYUNDAI Q17 VIEWSONIC VG700 שניהם הוצעו לי ב 3300. מישהו מכיר ? יש המלצות אחרות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. אתמול, ה11.4, כרטיס המסך שלי (msi 8800gts 320m), שבק חיים, והוחזר לחנות (אייבורי) ע"מ שיוחלף. היום הוא יום ההולדת ה3- לכרטיס, והיום האחרון לאחריות עליו. במקרה שהוא לא יוחלף בזהה, או שהאחריות לא מכסה את הכרטיס, מה כדאי לקנות במקומו? התקציב הוא גמיש, מכיוון שהכוונה היא לבחור בכרטיס שינצל את המעבד והמסך בצורה המיטבית, ויחזיק מעמד לפחות שנה. לצורך הדיון, 1500 זה המחיר המקסימאלי, אבל אני אשמח לשלם באיזור ה500 אם אפשר לקבל יתרון מספיק גדול). מפרט: e6600 @3ghz msi neo p35 4gb שני מסכים: אחד עם רזולוציה טבעית של 1680x1050, השני (לא בשימוש במסך מלא) ברזולוציה של 1280x1024. אין העדפה לnvidia / amd, כל עוד יש תמיכה ב openCl.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. כבר די הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, התקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia ובכל משחק עכשיו כשמופעל צל, יש לי לאגים נוראים :s05: וזה לא רק עם הדרייבר האחרון אלא גם עם כמה קודמים (כבר לא זוכר איזה...) זה קורה אפילו במשחקים ישנים כמו quake 3 וזה ממש מעצבן שאני צריך לכבות כל הזמן את הצל.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. איזה מהכרטיסים הבאים תומכים ב-DirectX8.1 תמיכה מלאה: 1. ATI RADEON 9000PRO 2. NVIDIA GEFORCE3 TI200 3. NVIDIA GEFORCE4 MX לכל סוגיו לפי מה שקראתי ה-9000PRO תומך תמיכה מלאה אבל אני לא יזמין סתם אז אני שואל אתכם. אני יקנה אולי את ה-TI200 מפני שאחרי זה יהיה לי קל יותר להפטר ממנו בגלל שקוראים לו Geforce וזה מה שכולם מכירים. וה-Geforce4 Mx לכל סוגיו, רשום בכל אתרי היצרניות שהם תומכים אבל כולם אומרים שהם לא, אז הם כן או לא? תודה מראש, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בשעה טובה קניתי כרטיס מסך רציני למסך החדש שלי (T260 סמסונג). במסגרת התקציב שלי קניתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי היתה שגיאה בצבע אדום , בעיה מוכרת יחסית לכרטיסים החזקים. נאמר לי בהודעה שלא חיברתי חיבור מתח לכרטיס. חיפשתי וחיפשתי ואין לי חיבור 6 פינים מהספק כוח שלי (HEC 400W TR-TF ) יש לי 2 חיבורי 4 פינים אבל אחד הולך לATX 12V והשני הולך לחיבור בלוח אם ליד החיבור הענק ששמים על הלוח, בצמוד אליו. בחוברת הפעלה כתוב שאני אמור לקבל איזשהוא מתאם, יכול להיות? בכל מקרה לא היה בקופסה משהו שהזכיר את זה. מה אני עושה עכשיו? החזרתי את הכרטיס הישן בשביל להמשיך לעבוד עד שאני אמצא פיתרון .. אני אהיה מאוכזב מאוד אם אגלה שא…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי ati 4850 שהמאוורר שלו מרעיש מאד, הוצאתי וניקיתי אותו בעזרת לחץ אויר, אבל שום דבר לא עוזר. האם יש מצב להפעיל אחריות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by okarmi,

שלום, שאלה מהירה, טמפרטורה של 6600 של 49 בעבודה רגילה לגמרי על המחשב זה הגיוני? שום משחק לא פתוח רק מערכת הפעלה XP. תודה.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  15. קניתי מחשב בלי כרטיס במטרה לקנות בהמשך והמשך הזה ממש בפתח. במקור תכננתי על 750TI כך שלא ציפיתי לבעיה מיוחדת מידי מבחינת הספק בנוסף לקחתי 'מרחק בטיחות' ושדרגתי את הספק עוד במעמד הרכישה ל 500W (ג'נרי) אין לי מושג מה יהיו הדרישות של 960 שעתיד לבוא עלינו בסוף החודש ואני ממש לא מתכוון להחליף ספק. המחשב הוא כזה: I5 4460 בלוח MSI 8GRAM סטיק בודד מארז thermaltake v3 עם ספק 500W ג'נרי וכל השאר סטנדרט. מה עושים ? ובאותה הזדמנות נשאל האם מומלץ לרדת חזרה לווינדוס 7 במקום 10 מבחינת ביצועים גרפיים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yosh co.,

אני מנסה לארגן מערכת שתוציא OPENGL על שלושה מסכים. שניים מהכרטיס הראשי ואחד מהמישני. לשם העניין החלטתי ללכת על כרטיס AGP וכרטיס PCI משיטוט ברשת וניסוי עם כמה כרטיסים שונים הגעתי למצב עובד של כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני radeon 9250 agp התצוגה עובדת ואפשר לחבר עד ארבע מסכים, אבל... opengl יש רק במסכים המחוברים לכרטיס המרכזי. את החלוקה מישני\ראשי עושים ב bios. לשם הפרוטוקול, ניסיתי גם סט-אפ אחר שנתן לי תוצאות דומות כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני geforce fx 5200 agp למישהו יש ניסיון עם אירגון כזה? מהאתר המרכז דיונים בעניין הצלחית להבין ששני כרטיסי ג'יפורס יכולים לבצא את הנס הזה, אבל אין לי ג'יפורס pci כדי לנסות... וליבואנים בארץ נגמר.. אני רק מצי…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by Doron404,

עקב מעבר ללוח-אם תומך PCI-E (בשעה טובה! ) אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי במחשב הזה בנתיים, אז על איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של כ420 שקל?

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  18. שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע, הרצתי את הבדיקה של 3DMARK bench וזו התוצאה. מה אתם אומרים עליה (רק המומחים בבקשה)? תודה מראש ! http://3dmark.com/3dm11/2872487;jsessionid=az76edt5fuay1ruqppz60pk9q

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  19. Started by EagleX2,

שלום, לפני כמה ימים הראדאון שלי החליט למות. בדובים הציעו לי להחליפו ב6600gt (רק נגיד שאני לא סומך עליהם יותר מדי, כמה טריקים מלוכלכים שהם עשו לי בעבר) הם לא אמרו של איזו חברה. בכל מקרה, רציתי לדעת, יש 6600gt עם 256 bit? והאם 128mb לא יהווה חסרון בזמן הקרוב? לסיכום, בתוספת של 300 ש"ח בערך, שווה לי להחליף? (הם אומרים שמפסיקים בקרוב לייצר את הradeon9800pro ויהיה להם קשה למצוא אחד אחר. זה לא נראה לי הגיוני ואני צריך את דעתכם בנושא.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איזה חברה יותר טוב כרטיס מסך 128 זכרון הם ATI או INNO או TIGA? אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה....

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  21. http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719440 למטרת משחקים דרך מסך { lcd 32 lg סקרלט} אני רוצה לחבר דרך חוט HDMI. כך שאני צריך 2 חיבורים של DVI אחד לLCD של המחשב והשני ל LCD הTV שלי אני רוצה להפעיל את המשחקים על רזולוציה של 1920 על 1080 לפחות ועל רמת פריטים מאד גבוה יש לי כרטיס מסך שאני מפעיל משחקים במסך ברמה הזאת אבל הכל הולך כבד לאט. אז רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה יעשה את העבודה כמו שצריך?!?!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. ברור לי שהמעבד הוא צוואר בקבוק, אבל השאלה היא, ואני מקווה שאני שואל נכון בכלל, האם במשחקים של היום כוח העיבוד לא הולך ברובו לכ"מ? או שזה בכלל קשור בויסטה? בכל אופן, כדאי לשדרג? הכרטיס נמכר ב KSP עבור 690 ש"ח. משחקים מיועדים: gears of war, rainbow six vegas 2 תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. מתלבט בין 6850/6870/560ti ואיזה חברות טובות שמתי עין על asus אבל ראיתי שהכרטיסים שלהם יקרים מאוד האם הגוף קירור שלהם טוב ושווה את הקנייה? מה לגבי ג'יגבייט? אודה לכם על התשובות

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רציתי לדעת מה הסיבה שזה קורה ?<? האם זה בעיה עם הדריבר או שאני ציך להתחיל לדאוג לכרטיס מסך ? תודה אני אשמח לתשובות רציניות כי זה מאוד חשוב.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by ome152,

http://www.tms.co.il/product/11016 אני קונה היום 6950 הנ"ל מעבד : CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם : Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון : System Memory 4080 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) מסך : ' http://www.tms.co.il/product/10845 DELL 23 הספק בתמונות .. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.