עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למי שזוכר לפני כ3 שבועות נפטר לי הקירור של הכרטיס מסך , ניסיתי למצוא גוף קירור ספציפי שהמליצו עליו פה אבל הורידו אותו מהמדפים. (ל4870X2) אני גיימר לא קטן ואני צריך כרטיס מסך שיתן ביצועים טובים גם על מסך 22 וגם על 42 אינץ'. והאם יש כרטיס חזק דיו שיכול להשתלב עם המפרט שלי בלי צוואר בקבוק מכיוון המעבד . תודה מראש

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by אושריקו4,

יש לי אותו ואני מפחד שהוא לא מספיק חזק למשחקים של השנה שנתיים הבאים (ברזו' 1920X1020 על הכי גבוה או לפחות מדיום) מה אתם אומרים? יש לי אותו גם עם מעבד INTEL CORE I5 2500 ו4 זיכרון אבל משו בכרטיס הזה לא מוצא חן בעיניי....יש לי איתו כבר כמה תקלות מוזרות עם ANTI ALSIGING הזה וגם למשל את GTA IV על הכי הכי הכי הכי גבוה הוא מריץ אבל בואו נגיד שעל FPS די חרא .... בדקתי דרך המשחק פעפ יצא 27, פעם 35, פעם 42..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by etis10,

אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים שיריץ כל משחק על מקסימום איכות שהיה קטלני מעבד i5 760 טורבו נדיר מאד gigabyte h55m-s2v היה לי כרטיס מסך GT430 1GB אבל יש לי 2 כאלה וספק iso 550 ויש תקציב של 1800 שקל אבל בבקשה באמת כרטיס מסך לגיימרי רצחניים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by original,

עד כמה הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/10039 חזק ביחס לHD6950/HD6970/GTX570?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי מחשב מעבד : E8400 כרטיס מסך : ZOTAC GTX260 ספק כוח : SPIRE 12CM FAN 550W REAL לוח אם : P43 NEO RAM : 2G DDR2 800MHZ GEIL *2 מסך : SAMSUNG 19" SYNCMASTER940BW רציתי לעשות שדרוג קטן של כרטיס מסך + מסך 21" אפשר המלצות לכרטיס טוב לתקציב של עד 1000 שקל לכרטיס מסך ושלא אצטרך להחליף ספק כוח ודברים שמסביב זה לא הפורום אבל אם אפשר המלצה למסך טוב גם עד 1000 שקל אודה לכם אם לא אפרסם מודעה נוספת בפורום מסכים *הצרכים שלי הם : משחקים חדשים שואף למקסימום ביצועים ואיכות , אינטרנט , שירים . תודה לעוזרים מראש אביחי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Spirox,

אצטרך בבקשה עזרה לגבי קריסה של הכרטיס הנ"ל. קניתי מלפני שבועיים את הכרטיס מדגם ג'יגהבייט, 2gb,gddr5,265 bit. פתחתי אותו ל6970 ללא כל בעיה, הריץ לי משחקים והכל היה תקין עד לרגע שבו עדכנתי את הדרייבר ע"י windows update(אני חושב שזה היה הגורם לתקלה..) ישר לאחר מכן, בכל פעם שהדלקתי את המחשב, המערכת קרסה בדיוק בשלב שלאחר starting windows. לדעתי הבעיה היא בדרייבר, כי בsafe mode המחשב עובד תקין, וגם כאשר אני עושה uninstall לדרייבר דרך הdevice manager המחשב עולה ללא כל בעיה. ניסיתי להעלות את הגיבוי של הביוס שלקחתי מלפני פתיחת הכרטיס - לא עזר. אח"כ ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של ati ולמרבה הפלא הכל חזר לעבוד, אז ניסיתי לפתוח שוב את הכרטיס - ומאז שוב חזרה הקריסה בעצם. ני…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ghreg,

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB GDDR5 PCI-e Super OC וספק 500 enermax נתקע המסך קופא ויש תסאונד של המשחק עדין הדרייבר עדכני אני עים ווינדוס XP לעבור לשבע אולי או אין קשרררר בעיה חמורה מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. הוא גורם לכך שהמחשב נדלק רק במצב שכיבה ולא בעמידה. במעבדה המליצו לי להחליף את כרטיס המסך. אבל בזמנו שקניתי אותו (לפני קרוב ל-4 שנים)השקעתי הרבה בשביל כרטיס המסך שהיה בטופ אז. GeForce 8800 GTX איזה כרטיס מסך היום נותן ביצועים דומים ויעלה לי הכי זול שאתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. שלום רב האם אפשר להשתמש ב CrossfireX - ב 2 כרטיסי מסך HD6950 ו HD6970 ? או שמוכרח שיהיה 2 כרטיסים מאותו דגם בדיוק

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by YARONGT,

תגידו אחים שלי יש הבדל משמעותי בין GF 550 לGF 450 אני רוצה לדעת הכל הכל עליהם כמה עולים מה ההבדלים תמיכה בטכנולוגיות והאם 550 נמכר בארץ ?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש של אסוס מארצות הברית לפני כמה ימים ולצערי יש בעיה עם הכרטיס מסך או עם הדרייבירים שלו, הבעיה מתחלקת ל-2 1. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוזיה LCD התמונה נחתכת מעט בכל הצדדים, הבנתי שזה יכולה להיות בעיה עם NR ואמרו לי שניתן לסדר את באמצעות שינוי הגדרות בדרייברים Adjust Desktop size and position אבל האפשרויות היחידות שקיימות הם . Adjust video/audio settings .2התקנתי את PES 11 החדש כאשר רציתי להעלות את איכות הגרפיקה בsettings לא ניתנה לי האפשרות בטענה שהכרטיס לא מספיק חזק. חשבתי שזה בעיה בדרייברים, ניסיתי למחוק ולהתקין כמה פעמים, דרייברים שונים, וזה לא עבד? יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? תודה רבה לכל מי שיענה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים תקציב עד 1800 שקל אבל רק לגיימרים רציניים שמריץ הכל חלק על מקסימום איכות

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by 1900GT,

יש לי מחשב ישן של IBM שקיבלתי (נראה לי ג'יגה זכרון פנימי) יש לו כרטיס מסך FX5500 ואני רוצה לחבר אותו לפלאזמה 42' ולהריץ סרטי 720P. הבעיה כרגע שלכרטיס יש שלוש רזולוציות אפשריות לכן אני צריך כרטיס מסך חדש. אני מחפש כרטיס מסך יוכל להריץ סרטי HD (כרגע הוא מריץ כמו שצריך רק מרוח) ושכבר על הדרך יהיה עם חיבור HDMI. הכרטיס צריך להיות AGP X8. התקציב עד 300. מה המלצות? ראיתי את הכרטיסים SAPPHIRE 3450 AGP 512MB GDDR - DVI / HDMI - RETAIL SAPPHIRE 3650 AGP 512MB GDDR2 - 2XDVI / TV OUT - RETAIL. מה ההבדלים ביניהם והאם הם יספקו אותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש פתרון כדי לחבר מסך שלישי לכרטיס שלי ולראות בו זמנית את שלושת התצוגות. כרגע יש לי שני מסכים ואני מחפש אפשרות לחבר מסך שלישי שיפעל כ clone לאחד מהשניים הנוכחיים. האם מוצר כזה יעשה את העבודה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16812200674&cm_re=Video_Splitter-_-12-200-674-_-Product אם כן מה הם החסרונות בעיות שעלולות לצוץ? אם לא, האם יש דרך אחרת להשיג את התוצאה המבוקשת? אני מתכנן איזשהו פרוייקט בו אהפוך את העט הגרפית שלי למסך. משהו בסגנון של DIY CINTIQ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by alex28,

למה לחבר DVI או VGA? ומה הבדל בניהם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tzach_n,

אוקיי אז קניתי לי Sapphire Radeon 5850 Xtreme, אני מאוד מרוצה ממנו, כרטיס שנותן תמורה נהדרת לכסף, מצליח להריץ את Metro 2033 על High ב-1920x1080 על DX11 עם Tessellation מופעל ו-Vsync ואני מקבל בערך 50-60 FPS. ב Very High הוא קצת מתקשה, בכל זאת כרטיס מיד ריינג'... (עבור ה-GTX460 שמשתווה לו NVIDIA ממליצים גם לשחק על HIGH ברזולוציה הזו) אני משחק על טלוויזית לד 42" וחשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס אחד שייתן לי פי 2 ביצועים, במחיר שלו כרגע (700 שח) זו פשוט מציאה. הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P ספק: Enermax Modu82+ 525W זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 עכשיו, על הקופסא של הספק שלי כתוב שהוא Crossfire Certified, והלוח שלי גם תומך CFX (אבל הסלוט PCI-E השני שלי הוא X8 ולא X16, …

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  17. ואם כן, כיצד ניתן לתקן? המחשב נוהג לכבות עצמו בתחילתם של משחקים. הנתונים ב GPU-Z (במצב מנוחה- ווינדוז) הם : (2 כרטיסי 4850 בקרוספייר) בראשון - GPU TEMP 80 FAN SPEED 27% GPU LOAD 0-1% Fan Speed 1937 RPM GPU TEMP DISPIO 79.5 GPU TEMP MEMIO 83.5 GPU TEMP SHADERCORE 80 VDDC 1.046 V בשני - GPU TEMP 89 FAN SPEED 48% GPU LOAD 0% FAN SPEED 5189 RPM GPU TEMP DISPIO 88.5 GPU TEMP MEMIO 96 GPU TEMP SHADERCORE 89.5 תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by DAVIDKI19,

Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI) : Asus PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024MB DDR5 (256bit) (830/4000) (2xDVI, HDMI) (ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5) : /הג'יגה בייט מומהר יותר אבל האסוס נראה עם קירור יותר רציני שני הכרטיסים עולים אותו הדבר איזה כדאי לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by lesForce,

שלום לכולם כרגע אני עובד על מחשב ישן שמשמש אותי לעבודה משרדית בעיקר (סטודנט) ולעיתים משחקים קלים כמו Warcraft 3. המאוורר של הכרטיס מסך נהרס (ד"א הכרטיס הוא NVIDIA 5200 ;D ) חשבתי להביא איזה כרטיס זול במקומו משהו כמו : http://www.dealextreme.com/p/agp-ati-radeon-hd-3650-512m-ddr2-agp-4x-8x-video-card-45922 (ד"א זה מקורי או חיקוי?) האם הכרטיס הזה מתאים ללוח ASUS P5P800? זה כדאי בכלל? יהיה לי שיפור משמעותי במשחקים - אני יוכל למשל להריץ את הRED ALERT החדש?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  20. שלום , אז ככה , יש לי כרטיס מסך מסוג Intel HD Graphics ואני אמור להיות על רזולוציה של 1080X1920 . המחשב שלי עבר פרמוט אתמול , התקנתי דרייבר מהאתר של החברה ( ACER ) והוא אמנם נתן לי רזולוציה של 1080X1920 אך הוא לא נתן את כל האופציות שהווינדוס מציע ( המעבר בין חלונות וכו' .. ) אז עידכנתי לדרייבר חדש יותר . וכעת הוא באמת נותן את האופציה של מעבר בין חלונות בעזרת הWIN + TAB ומציג הכל כמו שצריך , הבעיה היחידה היא שזה על 1366X768 . נכנסתי לכאן : http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-028366.htm וראיתי את הפתרון , כאשר הורדתי ובאתי להתחיל בהתקנה קפץ לי חלון שאמר כי ההתקנה הזו יותר ישנה מההתקנה הקיימת . למישהו יש מושג מה עליי לעשות ? תודה מראש , יקיר .

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. אני רואה שהשאלות והתהיות עולות פה הרבה , אז הנה קישור לכתבה עם הסברים על השימוש בהאצת וידאו לתכני 1080P/720P: http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/1 תהנו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ** לפני הכל קראו את כל הנושא , לא רק חלקים . שלום , יש לי בעיה במחשב / כרטיס מסך - אני לא יודע איפה!. אני לא יודע כבר מה לעשות , אין לי אחריות על אף אחד במחשב חוץ מהכרטיס מסך. * יש לי כנראה אחריות יצרן(אני לא יודע איך זה הולך) , את המחשב קניתי מחברת FOXPC ואחרי חצי שנה הם פשטו רגל. * את הכרטיס מסך קניתי לפני שנה וקצת מחברת ivory מחשבים. הכרטיס מסך שלי חדש ( הוחלף ברשת Ivory לכרטיס חדש של הספק לפני שבוע ) . * הכרטיס הוחלף בגלל רעש הנובע מהכרטיס אחרי התקנת הדרייבר של ATI . אולי זו בעיה במסך? איך אני יכל בדוק זאת?.. * המסך LG מגדם FLATRON W2042T - נקנה לפני שנתיים וחצי אולי יותר. אז הבעיה היא כזו , כתמים בצבע וורוד ולפעמים גם כחול מופיעים לי במסך בזמן שאני משחק במש…

• 47 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by NeoTrix,

שלום חברים, יש לי שאלה.. איזה מהכרטיסים יותר טובים? בתכלס אני רואה הבדל עצום במחירים. מצד שני, עם הידע הממוצע פחות או יותר שלי בחומרה, אני רואה שהנתונים שלו יותר גבוהים (אני צודק בכלל?) אז אני רוצה לברר, בתכלס, איזה מהם יותר חזק? אני צריך כרטיס בשביל גיימינג, לא למטרות כמו עריכה וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by marik,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי כרטיס הנוכחי 9500GT השאלה שלי האם כרטיס 430GT צריך שידרוג ספק או לא? האם יש לו חיבור מתח לספק כוח??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Kirma,

למישהו יש מושג איך שולטים במאווררים של ה TwinFrozr III אני לא מדבר דרך AfterBurner של MSI אלא דרך הפרופילים שמגיעים עם הכרטים לטענת MSI מקור: http://www.msi.com/product/vga/R6950-Twin-Frozr-III-Power-Edition-OC.html#/?div=Overview

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים