כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הפורום אני מעונין לרכוש כרטיס מסך איכותי למשחקים ובעיקר למשחקים כבדים ושאני יוכל לנצל אותו לתקופה ארוכה אני מיתלבט בין 6600 gt או ati x700xt 256m מי משניהם עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את 7600GT עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. חפשתי לקנות כרטיס מסך במחיר זול וגיליתי שבאליבאבא מוכרים כרטיסי מסך במחיר מגוחך כמו TITAN Z ב500 דולר והם מוכרים שני יחידות מינימום והם ספקי זהב אז נראה לכם שאפשר לקנות מהם? http://www.alibaba.com/product-detail/Buy-2-Get-1-Free-EVGA_50016469604.html אשמח לתשובה מהירה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 2 גיגה זכרון רדאון 9600 עם ויסטה אולטימט שרץ לי ממש מעל ומעבר אפילו במשחקים לא הכי חדשים רציתי לדעת אם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל 7600GT של גיגהבייט 128 ביט עם 256 מגה זכרון ב 350 שח לחדש
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בחודש-חודשים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD גדול 30-40 אינצ' לצפייה בסרטים, וגם משחקים בין היתר. הכרטיס מסך שיש לי זה 260GTX..(כתוב במפרט בצד), הוא יסתדר עם רזולוציה של 1920X1080?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קפצתי היום לKSP והבאתי את הכרטיס אחרי התלבטויות רבות. יש לי שאלה קטנה הספקתי להכניס את הכרטיס לOC יציב והכל אבל למה בGPU-Z זה מראה כאילו הזיכרון עובד על 2000 mhz? (זה לא אמור להתחיל מ7000?) GPU +150mhz mem +500mhz מתח +87mv Power limit 112% אני מאמין שיש אפשרות למתוח את הגבול עוד מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לחברה שלי חשב עם I5 לא זוכר איזה במיד רינג והיה לה כרטיס מסך של gigabyte 210 והוא עשה בעיות אז נתתי לה את הכרטיס הישן שלי GT8800 אך הוא גם מקרטע וקורס והיא צריכה לרסט תמחשב שהיא משחקת משחקים כמו LOL או borderlands 2 ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כידי לקנות לה בשביל סיגנון המשחקים האילה יש לה מסך 24" חיבור DVI וספק כוח של 400W השמח לעזרה תודה מראש מצטער על השגיאות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיניתי 2 כרטיסי מסך GTX 560 TI של GIGABIT ואני יודע שצריך גשר לSLI אבל לא קיבלתי אם הכרטיסים וגם לא אם לוח אם שגם הוא אותו חברה אחשב ראיתי גשרים ב10 שח השאלה איזה גשר צריך לקנות לכרטיסים האלו ואם זה גם יקר ??? אם מישהו יש לו קישור לאתר מוכר באזור נתניה או אפילו סתם מספר קטלוגי של המצור זה יעזור... תודה לעוזרים תודה בנוסף שאלות נוספות רק מי שמביין בזה או יצא לו אותו קטע אם GTX560TI אמרו לי שצרייך לעשות עידכון לביוס של הכרטיס ישר מאתר יצרן כי הוא לא טוב, וצריך לעשות בנוסף עידכון דרייבר מNVIDIA כי גם בכרטיס מגיע לא טוב הוא נופל במשחק ספציפי הבנתי בלי הדרייב החדש אז מישהו מבין בכריטס הזה GTX 560 TI שיעזור לי ובקשה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולן, האם ניתן ואיך להשתמש בגוסטיק של סוני פליסטיישן בחיבור usb של המחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ברשותי 9800gx2 ,מעבד 8400 ומסך 17" כשאני משחק ב COD5 אני רואה את כל העשן מהבהב מרחוק.. ואני מריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות,והוא לא עושה לי שום בעיות. יש פתרון ? סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=b2mgf1CVlGE תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
היי חברים הסיבה שאני לא רושם מחיר למעלה תיכף תדעו אני קניתי לפני שנה מחשב קומפלט + כרטיס מסך של 8800GT 512 לצערי אחרי שנה הוא התקלקל ודפק לי מסכים כחולים, שלחתי למעבדה והם אמרו שהוא לא תקין והם לא יכולים להחליף לי אותו בתמורה הם הציעו לשדרג לי ל- 9800GT 1024MB בתמורה ל- 300 ש"ח השאלה האם זה משתלם ? חשוב לציין שיש לי את המפרט הבא ספק כוח CROSAIR 450 מעבד Q6600 זכרונות 4 גיגה של ADATA לוח אם ASUS P5kC מסך 24 אינץ של SAMSUNG T240 השאלה האם שווה לשדרג ל- 9800 ? או לקחת מהם כרטיס יותר חזק כמו למשל ה- GTX260 ? השאלה האם הוא ירוץ לי טוב עם המפרט שיש לי.. ואם אפשר לדעת בכללי האם ה9800GT 1024MB טוב מבחינת ביצועים ? עידכנתי את הכותרת בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום אך הנושא נשאר אותו דב…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לבנות מערכת מחשב המסוגלת: 1. להקרין טלויזיה ל-3 מסכים שונים. 2. בעת הצורך, לעבור לשמיעת מוסיקה מהמחשב במקביל לצפיה בטלויזיה. פירוט מלא של החומרה הנדרשת ,ביצוע, והיכן ניתן להשיג את החומרה המתאימה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
במהלך קריאת ביקורת על מסך LCD 17" (כמו שהבנתם אני עומד לקנות אחד), נתקלתי בזה (אני אצטט): "The 191T's whites had a yellowish hue, and the 172T in Analog mode had a pinkish-hue to its whites. No amount of color temperature, brightness/contrast, and auto-adjustments would correct this difference. A week or two later, I grew tired of getting 1800 3DMark03 points with my XP2700+ system and dropped hard-earned coin on an ATi Radeon 9700 Pro. Guess what happened after I made the swap? The 191T's yellow hue and 172T's pinkish hue were GONE! I heard that ATi cards had better 2D image quality, but I never dreamed that they'd have this much impact over NVIDIA's offering on LCD disp…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל מוצע לדעתי במחיר זול מאוד בפנדה 1699 לא צריך להגיד לי שלא כדאי לקנות אצלם, כי אני בסך הכל מרוצה. כרגע יש לי 9500 פרו של הרקולס ובא לי להקיא ממנו, אי יציבות בלתי נסבלת, והוא גם חלש יחסית.. לא סוחב בDETAILS הכי גבוהים, לא ציפיתי ממנו לכזאת שפלות , מה גם בזמן האחרון הוא עושה בעיות. קיצור, החלטתי לעבור לnVidia בשל היותם יציבים יותר. מה דעתכם, שווה לקחת את הכרטיס הזה ? FX 5800 זיכרון 800 MHZ מהירות ליבה כנ"ל תודה לכולםםםםםםםםםםם :-*
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש בכרטיס 4580 של גיגביט והוא מתחיל לקרטע המחשב נתקע.משחקים נתקעים. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HD כמו זה כי הוא מחובר גם ל LCD pc:e8400 4gb ram
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לדרייבר של VOODOO MONSTER 3DFX 6MB 128BIT . כרטיס ישן מאוד אך זה מה שיש לקרוב משפחה. התקנתי לו ווינדוס 2000 אך עדיין לא זוהה הכרטיס מסך ע"י מערכת ההפעלה. יש לי דרייבר של ווינדוס 95 בלבד(הדרייבר המקורי) ומין הסתם הוא לא מתאים. אני מוכרח שתעזרו לי במציאת דרייבר לכרטיס זה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
רק NVIDIA! תודה נמאס כבר מה X1950 עושה מלא בעיות חרא של דבר.
-
- 19 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים ללא בעייה. אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? האם יש בכלל צורך בחיבור ישיר של כרטיס המסך לספק - או שזה טוב רק כאשר מחברים יותר מכרטיס אחד (קוראים לזה SLI אם אני לא טועה)? תודה מראש, רם
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס מסך. התקציב: 1500 שקל. כמובן שאני מעדיף לשלם 1000 שקל אבל אין בעיה להוסיף את ה500 בשביל השקט ותוספת הביצועים. הכרטיס ישמש למשחקים כמו BFBC2 אך בעיקר לעבודות גרפיות ותלת מימד. בנוסף, מידי פעם יהיה שימוש ב GPU RENDERING ככה שיש איזושהי חשיבות לכמות זכרון ומהירות דרישות נוספות בפן הטכני הן: DX11 Tessellation CUDA עבור ה GPU Rendering דרישות בפן האישי: קריר ושקט (עד כמה שניתן לשלב בין השניים אבל שקט חשוב יותר). המחשב נמצא בחדר שינה והוא כבר די חמים מה OC. המפרט שלי בצד מעדיף מחנות IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה! (: *אה ודבר נוסף. לא רוצה להכנס לדיון הזה אבל אם חשבתם להמליץ לי על קוואדרו, בבקשה אל תמליצו (: …
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב היום קיבלתי אותו ביחד עם אחיו הצעיר מאג 776 (שניהם 17 אינצ ) המסך מדהים -תמונה מדהימה ללא ספק . http://www.ctx.com.tw/Frame-product-pv722E.htm אין מספיק מילים בפי לתאר לכם את איכות התמונה
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מדובר במסך חדש 17 אינץ' CRT, אין לי מושג כיצד לנקות, ניסיתי עם מים וחתיכת נייר שעוטפים איתו סנדויצ'ים כמו במסך הקודם, אבל הפעם זה רק ליכלך יותר. מה ההמלצות לניקוי?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היצרן המליץ להתקין כרטיס מסך בחוצץ העליון , אך אני רוצה להתקין כרטיס מסך בחריץ התחתון כי יש לי גם לשים עוד כרטיס סאונד האם כרטיס מסך בחריץ תחתון יפגע במחשב ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין 2 הכרטיסי מסך האלו: LeadTeak GeForce 8800GTS BFG GeForce 8800GTS OC2 מה אתם מציעים??.. האובר קליק יקצר את חייו? ויש לי על שתיהם אחריות לכל החיים... מה יותר מומלץץ?????..
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם : אני קניתי מחשב חדש עם מעבד I7 ולוח אם גיגביט EX58-UD3R ויש לי שאלה לגבי איזה כרטיס מסך לשים עליו ... המוכר הציעה לי את הגירסה GTX 260 896MB של זוטק , בטענה שהיא יותר טובה מה- GTS 250 512MB היותר חדש ... הגג שאני מוכן להשקיע על כרטיס מסך הוא 1000 שקל , מה מבין הכרטיסים יותר טוב והאם במחיר הזה שווה לקנות כרטיס מסך אחר ? תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-