כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היום נחשפים מבחני הביצועים הבלתי-תלויים של סדרת Radeon RX 9070, התחרות הגדולה של AMD עבור סדרת RTX 5070 של NVIDIA. הנה כל המספרים של ה-RX 9070, הזול מבין צמד כרטיסי ה-Radeon החדשיםלכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אממ היום נרשמתי לפורום אני מקוה שאני אהנה בו , אמממ אני רציתי לבקש ממך שאולי תמליצו לי על כרטיס מסך ההכי טוב שאני יכול להשיג עד 400 שקל בעיקרון אני רוצה את הכרטיס מסך שיתאים למשחקים תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש, עם FX5700 של MSI. שלשום הוא קיבל את המחשב, ורשום בביוס של הכרטיס מסך ובכל מקום אחר, שהכרטיס הוא 5700VE זאת לא טעות (אין הכוונה לLE). עכשיו השאלה היא, מה זה החיה הזאת? לא מצאתי אישור לקיומו של הכרטיס באתר הרשמי של MSI וגם לא בזה של nVidia. יש לציין, כי באוורסט, רשום שם בנתונים שזה בא עם DDR2. אשמח עם תוכלו לתת קצת מידע ולשפוך קצת אור על הכרטיס המסתורי (והאם הוא פחות/יותר טוב מה5700הרגיל). ד"א, המחשב נקנה באייבורי.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה והורדתי דרייברים עדכניים מהאתר של NVIDIA ל7800 שלי. עכשיו, משום מה, לא קופץ לי חלון שאמור לשאול אם אני רוצה להפעיל את חיבורי הSLI. איך אני מתקין את זה? (וד"א יש לי 2 7800 :)
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שזה ממש משפר, אבל לפי מה שאני יודע DX10 זה רק לוויסטה... יש כזה לXP? איפה מורידים כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי כ.מסך של Nvidia דגם GeForce 9600M GT קניתי אותו לפני כ3 שנים בערך יש לו 512MB זכרון +1G משותף. והוא סיפק אותי עד כה לשביעות רצוני, הפעיל לי את מאפיה 2 חלק לצורך השוואה. משהו ששמתי לב אליו לאחרונה כשאני רואה סרטים ב720P\1080P דרך הHD out במחשב אני שם לב לבעיות בהחלקת התמונה. שללתי שהתקלה היא מהטלוויזיה כי באמצעות דיסק און קי רואים מעולה. התקלה עצמה היא לא בסנכרון של זמן דיבור תמונה אלא יותר כאילו הFPS הוא על 4-5 בערך ואז נוצרת תמונה רובוטית שלא זורמת כ"כ בעין. מישהו יודע אולי איפה נעוצה בדיוק הבעיה שבגללה זה קורה? וכיצד ניתן לצמצם את זה או לפתור לגמרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/p/a/1/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501130545206343/200501180908098075/p-05.jpg [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר את מקור הבעיה.. פרטים:חומרה: מעבד e-8500 לוח אם p5q-e זכרון 4 גיגה crosshair (נדמה לי) כרטיס מסך readon 4870 500mb מערכת הפעלה נכון להרגע win7 אני נוטה לחשוב שמקור הבעיה הוא דווקא בכרטיס המסך, אך עם זאת אני לא בטוח בכך.. הייתי רוצה לאתר את מקור הבעיה במדויק ואיני יודע איזה כלים צריך כל עזרה תתקבל בברכה g0vner_x3
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מסך המחשב שלי DELL 2408WFP הולך לקנות מחשב חדש עם מער הפעלה WIN7 64 ביט, Core i7 860 . כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 דרישות מכרטיס מסך: מחיר עד 600 שקל + חייב להיות שקט מאוד ורצוי פסיבי כי אני רגיש מאוד לרעש. חשוב לי איכות הווידאו במסך שלי במחשב וגם בעדיפות שניה ווידאו יציאה ל- TV. רצוי בלבד תמיכה במשחקים לא כבדים ..אולי בעתיד. רצוי תמיכה ב- 3 מסכים. שאלותי: 1. הגעתי למסקנה שכרטיס מסך ATI's Radeon HD 5450 עונה על הדרישות שלי. אשמח להתייחסות לבחירה או הצעות אחרות. 2. האם יש לו DRIVER 64 ביט? 3. מה החשיבות של גודל זכרון 500 או 1000? 4. היצרנים מציעים יציאות DIPLAY MODE או HDMI-- מה ההבדלים ביניהם ( המסך שלי תומך בשניהם) ואיזה מהם יתן לי איכות ווידאו טובה יותר במסך שלי ואיזה מ…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים? יש למה לחכות? נראה שיש להם מה להציע שעוד לא ראינו? זה יעורר את השוק, תחרות, הורדת מחירים??
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות ? אני כבר לא יודע מה לעשות ....
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לפני כשבועיים קיבלתי 3200 עם הליטק 6600GT שלי. היום החלטתי לנסות להריץ שוב.....כבר בטסטים שמתי לב שאיכות התמונה גרועה יותר, ובסוף קיבלתי 2500... :o שמתי לב גם שלאחרונה יש עלייה בטמפ' של כרטיס המסך, והוא נמצא ב 41-42 מעלות במנוחה... מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Mitsubishi Diamond Pro 930SB or Mitsubishi Diamond Pro 930SB-BK (Black) או אותו מסך בדיוק רק על השם של נק NEC MultiSync FP912SB עכשיו יש אופציה גם ל Viewsonic P97f+SB לא מייצרים את חלקים וזה בעיה. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מכיר מישהו שמוכר אנא תגידו לי... תודה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוחב כבר כמעט 4 שנים עם הכרטיס הנוכחי שלי (Radeon 2900 Pro 1 GB) והוא כבר משמיע חרחורי גסיסה (מילולית). הייתי שמח לקבל המלצה לכ"מ עד 800 שקל, שיענה על הצרכים הבאים: ביצועים טובים במשחקים (לכל הפחות בצורה משמעותית יותר מהכרטיס שלי כרגע). יכולת עמידה בפילטרים גבוהים. שקט (!!!), בין הדברים הכי חשובים לי בכרטיס (הנוכחי רועש וזה משגע אותי). ולא מעניין אותי יכולת OC או משהו בסגנון, כי לא אתעסק בזה. שיגיע אופטימלי מהמפעל בלי התעסקויות. אני לא משחק ברזולוציות מטורפות, כיום 1280*1024, אולי אם החדש יתמוך בצורה טובה, אז 1600*1200 (שזה ה-native של המסך שלי). המפרט שלי הוא כזה: Q6600 @ 3 GHZ 4 GB DDR2 לוח אם: P35-DS3L ספק: ENERMAX TRUE POWER 400W מסך: Dell 20" 2007FP …
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זה מה שאמר לי מוכר, באחת החנויות בארץ. הדגם של הכרטיס הוא: geforce 9400GT. למה הוא התכוון בדיוק והאם זה יתכן בכלל?
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
Hello ppl I got this card and i need help in installing it on my system whatever i do, the damn thing wont work, my system does not install the drivers for it my system spec are these 8RDA+ mobo and latest bios athelon 2600 512MB ddr333 radeon 9700 pro win xp pro + sp1a if any1 have this card or knows about it, please reply thank you
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם אני עומד לקנות מחשב חדש מהסוג החדש של PCIexpress יש לי הכל מוכן. נשאר לי רק לבחור כרטיס מסך... התכנאי המעפן שלי אמר לי ללכת על - ATI Gigabyte pcx5300 128mb pci APGx18 מה אתם אומרים עליו הוא טוב? * אני משתמש במחשב לגיימינג חזק!! הוא טוב לי??? יש כרטיסים אחרים שעולים בערך אותו דבר וגם מתאימים לPCI ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הנתון הוא לרזולוציה 1280 על 1024 מפרט: מעבד: q6600 (עם קרור freezer 7pro) כ.מסך:8800gt (מעודכן לדרייבר החדש ביותר) זיכרון:2gb לוח אם: gigabyte ep35ds3r ספק: termaltake 450w לפי האתר של 3dmark זו תוצאה נמוכה יחסית למפרטים דומים, השאלה היא איך אפשר לשפר? (בלי אוברקלוק)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
התקשרתי לקבל הצעת מחיר עבור GTX295, הציעו לי ZOTAC ב2850 ש"ח, אמרתי שיש לי הצעה טובה יותר , אמרו שלח לינק ונתחרה בהם.... שלחתי לינק מFOXPC ב2600...מה הם אומרים לי? שלנו זה ZOTAC..... אם זה לא בלוף אז מה כן? לא עומדים בדיבורם...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחר הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני בהתלבטות אם לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6911&perur=2&t=8&c=191 או את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873&CatCode=400 המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Asus P5VD2-VM RAM GB2 Dual Core Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz התקציב שלי עד 350 ש"ח תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשמע משונה כי היא התחילה אם שמות קוד מסוג g כנראה יהיה מהפכך גדול http://www.theinquirer.net/?article=21409
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל על סמך כמה מבחנים שראיתי וגם המדריך בפורום עזר לי להגיע להחלטה הזו. הסוגייה היא כזו: הבנתי שהכרטיס שאני רוצה לקנות מגיע ב2 גרסאות, אחת עם 128MB GDDR3 השניה עם 256MB DDR2 בסך הכל אני מחפש איכות תצוגה גבוהה בווינדוס שאני בטוח ש2 הגרסאות יתנו לי ומבחינת משחקים אני משחק UT99, זאת אומרת שכאן אין בעיה.. ואני ירצה לשחק מדי פעם איזה NFL NHL NBA 2006 וגם איזה NFS MW לא חובה על פול גרפיקס עם פול אפקטס. סך הכל אני גם חייל שלומד אז אין לי הרבה זמן לשחק. אודה לכם על תשובה תודה רבה. ישנה גרסא של ספיר ב750 שקל בערך~ או של פליט גרסא גולדן עם מאוורר שקט, ב650~ איזה מהם כדאי לקחת? את השקט יותר לא?? באותה נשימה, גם ראיתי X800TO 128MB DDR3 ב700 שקל!!…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש NVIDIA מספיק חזק לשנים הבאות עבור ילד בן 11 הכרטיס ישודך למחשב חדש I5 + 8GB זיכרון חשוב לי לדעת איזה מעבד או סוג לקנות תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-