כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים יש לי שאלה חשובה אני רוצה לקנות את כרטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme אבל הספק שלי הוא THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W אומרים לי שהספק חלש בשביל כרטיס הזה להחליף אותו אבל אין לי כסף בשביל זה אני חשבתי אולי הכרטיס מסך SAPPHIRE 5830 שספק שלי יהיה חזק בשבילו? עוד שאלה 6850 צרוך הרב יותר חשמל? תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1.Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מחיר בחנות: 687.00 ₪ ע או [table][tr][td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] 689 [/td][/tr][/table] בבקשה תעזור לי תקציב של 700 שקל רק משחקי רשת
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
למה AMD מייצרים ליבות גרפיות חזקות כמו HD6970, ואז מגבילים להן את הביצועים ומוכרים במחיר יותר נמוך (HD6950)? איך זה משתלם להם יותר מלייצר את הליבות הגרפיות ל HD6950 עם פחות מעבדים מאוחדים מלכתחילה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט... מעבד : e7400 2.8Gh core 2 duo לוח אם : Gigabyte Ep43-ud3l כרטיס מסך : nvidia 220GT 1GB זיכרונות : 2GB RAM 800Hz DDR2 דיסק קשיח : 500GB ספק : TECH 450W 12CM FAN EZCOOL מארז : המארזים הפשוטים [אבל הגדול מביניהם] של ivory ה450GTS יעבוד לי בדוק על הספק הזה ? אני מפחד שאני יקנה ואז במאמץ הכל יקרוס ואני ידפק עם הוצאה של 300 שקל ספק חדש =\
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, ב-7-8 שנים האחרונות, כל הכרטיסים שלי היו מבית היוצר של AMD, ומעולם לא יצא לי לעבוד עם כרטיס Nividia. עכשיו רוב הסיכויים שאני אבחר ב-GTX570 על פני ה-HD 6950, ומכיוון שאני לא מבין בכרטיסים של Nvidia, רציתי לדעת מי החברות שמייצרות את הקירור הטוב ביותר לכרטיסים האלה? להבדיל מ-AMD, ראיתי שלכרטיסים של Nvidia יש המון חברות, ולכן אשמח לקבל המלצה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, קניתי בשבוע שעבר מחשב עם המפרט הבא: CPU: Intel i5 2500K Mobo: Asrock Z68 Pro3-M, חריץ PCI-e אחד. Memory: Kingston Hyper-X Blu 2x2GB 1600 MHz PSU: Antec HCG 520W יש לי מסך 22" וגם 19", אשתמש באחד מהם. ארצה להוסיף לו כרטיס מסך שייתן גרפיקה עשירה ברזולוציה בינונית+. אני משחק בעיקר במשחקי First Person Shooter כגון FarCry ו-Real Time Strategy כגון Starcraft ||. טווח מחיר עד 1000 ש"ח, מוכן להוסיף עוד 200 ש"ח אם ההבדל בפונקציונליות יהיה משמעותי. אשמח להמלצה. בשלב מסוים אמהיר את המחשב. האם זה יתבטא גם בהמהרה של כרטיס המסך ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב ולמטרות שרשמתי למעלה, משחקים ברזולוציה 1920x1200. ברמה עקרונית אני מעדיף מבוסס nVidia (רק בגלל שעד עכשיו הניסיון שלי הוא רק עם כרטיסים שלהם) למרות שאם יש כרטיס ATI באותו סכום שמספק ביצועים טובים יותר אז מן הסתם אני אלך על ATI. כמו כן אני צריך שבכרטיס יהיו 2 יציאות dvi ויציאת hdmi הנה מפרט המחשב: intel core i5-2500 8gb ddr3 1333mhz gigabyte ga-ph67-ud3-b3 antec EartWatts EA-500 (יש לי במחשב 2 הארד דיסקים, אבל לא אמורה להיות בעיה עם כרטיס מסך שדורש הרבה חשמל למיטב הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה) תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום שתי HD4870 בcrossfire והגיע הזמן לשדרג. חשבתי על crossfire של HD6870 של ASUS. הערות או המלצות למשהו אחר? מעבד: AMD phenom II X4 955 @3.2GHZ ספק: everst 80 plus 700WATT תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב בחנות IQPC ומתלבט לגבי הכרטיס מסך . כרגע זה הכרטיס שאני מתכוון לקנות והוא עולה 630 שח. אני מתכוון להשתמש במחשב לכל מיני דברים כאשר אני רוצה להשתמש בו למשחקים כמו STARCRAFT 2 וHEROES 6 אשמח לקבל עצה בנושא לכרטיס מסך שבחרתי.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום נשרף לי כרטיס מסך במחשב 9400GT במסגרת אחריות החליפו לי ATI 5450 נאמר לי שאין יותר 9400 השאלה שלי אם לא עבדו עליי או שהייהו צריכים לתת לי משהוא אחר תודה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום חברים. קודם כל אני צריך את עצתכם לגבי אם בכלל כרטיס מסך זה מה שאני צריך. יש לי מחשב כמעט בן 5 שעבר שידרוגים עם השנים, כרטיס המסך הינו 8800gts שיש לי מהיום הראשון של המחשב. בשנה האחרונה המחשב היה נתקע לי לעיתים קרובות (קרובות יותר וקרובות פחות) - נתקע = תמונה קופאת ומקלדת לא מגיבה אבל סאונד ממשיך להתנגן ברקע לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. רק כיבוי פיזי היה פותר את הבעיה. לאחרונה הוספתי עוד מסך לקונפיגורציה כך שאני עובד עם 2 מסכים ולעיתים מנתק אחד ומחבר את הטלויזיה. אתמול המחשב עשה קולות של גסיסה אחרונה. הוא נתקע מספר פעמים רצוף (פעמיים עם מסך כחול לשניה שהספקתי לראות רק משהו שקשור לזריקת זיכרון מהסטאק אני חושב). ולאחר מכן הוא שווק חיים לגמרי. ז"א אני מדליק את המחש…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן כיום המעבד נדמה לי 6850 c2d על 3.4 ג'יגהרץ 4 ג'יגה ראם הבעייה היא (בין השאר) שהלוח אם ממש מעאפן ואני מעוניין להשתמש בתקציב שלי לקנות מחשב נייד ולא נייח חדש, הלוח אם הוא מסדרת G31 ומתוצרת ג'יגהבייט וכעת יושב עליו כרטיס מסך 8400 של NVIDIA. המפרט מוזר כי המחשב הוא אלתור מחלקים שהיו לי בבית אחרי שהמחשב הקודם שלי טבע בהצפה הספק שלי הוא 500W של TT השימושים שלי הם סרטים, משחקים (לא אכפת לי כבר באיזה איכות הם ירוצו העיקר שירוצו, זה פחות קריטי), ושהמחשב ירוץ חלק מהבחינה הזו. אני מריץ (נוח בתכנות) 3 מסכים עם 1920*1080 ככה שאני חייב כרטיס עם 2 יציאות DVI (אפילו שהיום זה בטח ברור) (השלישי מחובר לבילט אין), אני מעדיף NVIDIA כי הדרייברים שלהם יותר נוחי…
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
Gforce 9500GT 1gb vs Radeon x1950xtx 512mb מה עדיף לי מביניהם לpc ומה לhtpc?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני שוקד על מפרט למחשב הבא שלי , שבעיקר יהיה מחשב לgaming ועוד דברים "קטנים" כמו אופיס וסרטים קראתי לא מעט השוואות וראיתי שהGTX 580 הרבה יותר טוב מה HD6970, אבל הוא גם יותר יקר ב700 ש"ח בממוצע , השאלה היא האם שווה להשקיע בו (המטרה היא להריץ משחקים כמו rage,skyrim,nba2k12 בהגדרות הכי גבוהות ) , כאשר מבחינת מעבד כנראה שזה יהיה I5 . תודה רבה לכל המגיבים , שהיה אחלה של בוקר
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן פתחתי נושא על "מה יותר כדאי ? 6870 או GTX560TI?" אז עכשיו עלה קצת התקציב ואני רוצה להכניס את ה- 6950 ולעשות לו המרה ל-6970. אבל עדיין אני לא יודע מה יותר כדאי ה-GTX או ה-6950 (שיהפוך ל-6970) ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לי Radeon HD4870 מפרט של המחשב intel Core 2 Duo Processor E8500 3.16GHz 1333MHz 6MB LGA775 3.25 GB זיכרון כרטיס שהוא לא יקר יותר מידי (נגיד גג 1500 ש"ח) אבל גם לא משהו שאני בקושי ארגיש את ההבדל. תודה מראש לעונים, אני אוסיף עוד מידע אם צריך
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שבת שלום. אתמול קיבלתי סוף סוף את הHD6450 (לאחר שנים שהייתי עם 7600GS). הסיבה שהחלפתי את הGS היא שהוא לא הצליח לנגן סרטי Blueray FHD. הבעיה,שכעט הניגון של סרטים אלה יותר גרועה עם ה6450. עכשיו יש ריבועים בסרטים והסרט בקושי זז. הנגנים שאני משתמש בהם: BSPlayer,PowerDVD,KMPlayer וmpc-hc. בכולם התגובה זהה. זה עניין של הגדרות בדרייבר או בנגן?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיס מסך למחשב נייד, איזה מבינהם יותר חזק למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX295 על לוח אם GIGABYTE EX58-EXTREME (עם מעבד COREi7). כפי שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת הוא על 87 מעלות במנוחה. כשאני מריץ משחקים הוא מגיע עד ל105 מעלות. האם זו תופעה מוכרת? (אני מנקה אבק בתוך המחשב פעם בשלושה חודשים). [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את ה4870 שלי ל6950 ורציתי לדעת אם זה יעבוד טוב עם המחשב הנוכחי שלי. יש לי E8500 oc 3.8 Ghz ספק כוח 550W זכרונות 2X2GB DDR2 האם יהיה שיפור משמעותי מה4870 שלי? ראיתי שניתן לפתוח את ה50' ל70' ורציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזה מהם ניתנים לפתיחה? לינק לכרטיס שאפשר לפתוח יתקבל בברכה תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את ה 570GTX מה אתם אומרים עליו ? אני ארגיש ביצועים בין ה 460GTX לבין ה 570GTX ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך, הזול ביותר שניתן, שיתמוך ב 4 מסכים ברזולציית מינימום של 768X1024 כאשר על כל מסך תצוגה שונה (למטרת מסחר בבורסה, כל מסך יציג גרף אחר). אני לא מתכוון לשחק או לעשות דברים מעבר לגלוש באינטרנט, אני זקוק להמלצה לכרטיס המסך במינימום כסף. אם יש הפרש מחיר גדול בין 2 - 3 ו-4 מסכים אשמח להמלצה לכרטיסים שתומכים בתצורות האלה גם (הפרש גדול = מעל 250 שקל בין כל תצורה) שאלה נוספת - יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח, האם ניתן להשתמש גם בו וגם בכרטיס פיזי?להבנתי לא. הכרטיס מספק HDMI, DVI, D-SUB וDP! אבל ממה שקראתי באתר היצרן ניתן להשתמש רק ביציאה דיגיטלית ואנולוגית אחת בו זמנית ולא יותר מדיגיטלית אחת בלבד. בברכה ותודה!!
-
- 7 תגובות
- 7.9k צפיות
-