עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SpiritKnight,

ראיתי בביקורת בדיגיט-טיימס(על הריידון9700 של ג'יגהבייט, ד"א) שיש שתי גרסאות ריידון9700: RADEON9700PRO, שמגיע באריזת RETAIL והוא במהירויות 325/620 MHz, לעומת RADEON9700 שמגיע בOEM והוא במהירויות 300/600 MHz . האם זה נכון? עוד משהו לאנטיוירוס( )- לא היו תלונות על מאוורר, הבדיקה נעשתה על הכרטיס שבחנויות ולא על כרטיס ההדגמה כמו אננד, לא היו תלונות על המאוורר. ביקורת שווה קריאה:

2. Started by eranmor,

PC-SPOT פירסמו את ההשוואה הגדולה בין השניים. אם תשאלו אותי בשורה התחתונה הראדון לקח http://www.gamespy.com/hardware/june03/videocardshootout/index.shtml

• 64 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

ראיתי את הכרטיס הזה באחת מהחנויות ב1200 שקל... לאיזה כרטיס הוא משתווה? לא מצאתי בשום מקום ביקורת עליו... וכן, עשיתי חיפוש פה לכל העלוקות

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Regev,

תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לאחרונה ראיתי ATI נמכרים בהרבה חנויות תהיתי האם כדאי לקנות יצרניות צד שלישי כמו HERC או GIGABYTE כי ידוע שהן משדרגות מעט את הכרטיסים שלהם.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by vincecarter,

האם ההפרש של ה-400 שקל האלו שווים את הXT או שהפרו מספיק טוב עבורי? אוקי אז אני יכול להחשיב את עצמי כגיימר השאלה מה הבדל מבחינת ביצועים?וגם מבחינת עבודה שקטנה (שמעתי שהפרו מרעיש\מתחמם) אני לא יודע, מה אתם אומרים??? בבקשה דעות בעד כרטיס מסויים או נגד משו יעזור לי להחליט... אגב יש כרטיס מסך בסכום כסף זה השווה מבחינת ביצועים? לפי מה שביררתי כרטיס זה הוא העדיף.(מבחינת מחיר לביצועים) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by mazoneli,

התקנתי את ה catalyst 9.9 משום מה אני לא מצליח להפעיל ב ext את ה VIDEO במסך מלא, אן למישהו יש מושג לגבי פתרון הבעייה אודה. יש לציין שבמצב CLONE הכל תקין.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by shibby15,

אני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן ולשמור על יחס עלות/תמורה טוב דרך אגב בבקשה לא לומר לי לחפש של חברות אחרות או לחכות לסדרות החדשות תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by menybo2,

יש לי כרטיס מסך של RADEON ויש לו יצאת TV רציתי לשאול איך אני רואה tv ואם איזה תוכנה אני משתמש?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by swampfrog,

בשמיר מחשבים נותנים לי את ה9600xt 256mb ב1100 שחח הבעיה זה שאני לא יודה מי היצרו של הכרטים ואם זה מחיר טוב . איזה יצרן של הכרטיס כדי לי לקחת והאם המחיר טוב תודה לכל מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dvirl,

שלום לכולם ברשותי פנטיום 3 733Mhz וכרטיס מסך riva tnt2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס על מנת להנות ממשחקים חדשים יותר ברור לי שהמחשב חלש אך אין לי כסף לשדרג אותו כרגע הוספת כרטיס מסך מתקדם לא תנצל כנראה את כל תכונותיו השאלה האם תחת תנאים אלו שווה לרכוש כרטיס כגון radon 9100 או ללכת על Gforce 4 בתודה מראש דביר

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by dvirl,

לכל המומחים איזה מהכרטיסים הבאים מומלץ ראדון 9000 pro 2 ראדון 9100 או ראדון 9200 אנא צרפו להמלצה גם איזו חברה מומלצת וכמה זיכרון (64 או 128) בתודה מראש דביר

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by mazoneli,

שלום אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס הנ"ל במצב הנ"ל, לא דרך התפריט של הDISPLAY ולא דרך ה CATALYST אציין שבמצב CLONE הכל תקין ובנוסף הכרטיס עובד תקין ב XP המוד הנ"ל. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח תודה למתייחסים.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by neil4,

מהי ליבתו? אחד מאלו?-RV250/RV280/R300/RV350 אם לא אז איזה?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by neil4,

מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by neil4,

האם הוא בעייתי מבחינת משחקים כי קראתי כבר בכמה רידמי וכל בעם יש איזה issue עם הרדאון 8500 זה נכון? והאם כדאי לי להחליפו ב xabre 400?

18. Started by elmi,

שלום רבותי האם יש אופציה בכרטיס הנ"ל, להציג ב TV OUT רק חלק של המסך, כלומר אני מגדיר חלק מהתצוגה ואני מציג אותה "החוצה" כמו ZOOM IN בתודה מראש ELMI

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. Started by neil4,

מה כדאי יותר? מכל הבחינות?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by Linkin Park,

היי, זה אני עם התקלה במאוור של הכרטיס.. מסתבר שהמעבד נשרף אז אני צריך כרטיס חדש עכשיו עשיתי קצת סקר וקראתי בפורום ואני חושב שהכרטיס שמתאים לי הוא ה-9550. אני לא ממש גיימר (קצת מנג'ר לפעמים) אבל חשוב לי שהכרטיס יוכל לתפקד עם משחקים לפחות כמו ה-TI4200 שהיה לי.. (דרישות צנועות אני יודע) ובנוסף שיציג תמונה טובה ושיהיה בעל חיבור DVI. השאלה שלי היא האם ה150 שקל שאני יוסיף ל9550 256MB כדאיים והאם אני ירגיש איזה שהוא הבדל במשחקים כמו GTA NBA live וכאלה.. ואם למישהו יש הצעה טובה יותר לכרטיס ביתאים לי באותו תחום מחירים מוזמן להגיד.. תודה

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

ATI RAGE יעבוד על GIGABYTE 8SQ800??? רק מי שיודע בוודאות שיגיד!!! דחוף רצח! תודה

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by nec_000,

קישור ישיר לדמו עצמו של crytech - שימו לב כי זה רנדור ב- 4K (לא 1080P), וזה רץ על vega 56 המיושן:

23. Started by coch,

בוקר טוב כתבה מעניינת. המפתחת האגדית של Max Payne 1\2, Alan Wake והמשחק הבינוני אבל המדהים גרפית Quantum Break מדברת קצת בצירוף סרטון על הטכנולוגיה בגיימינג. מה שאפשר לקרוא זה שבפרקטיקה הפגיעה בביצועים במצב של שימוש חלקי* בטכנולוגיה הזו, יש פגיעה ב 1080P עם 2080Ti של עד פי 2 ! ! צניחת פריימים דו-מספרית לשימוש לא מלא של RT זה לא צחוק. 1440P כלומר יהיה לא שמיש בעליל בדור הזה, אם זה המצב. אני חושב שזה נראה מצוין ונקי מאוד ( גרפית.. ) אבל פי 2 ? על כרטיס שעולה היום 6000 ש-ק-ל ב FHD זה רחוק רחוק מלהיות מקובל מבחינת ביצועים. בבקשה - https://www.guru3d.com/news-story/remedy-shows-rtx-raytraing-performance-cost.h…

24. Started by Devil Servant,

האם הכבלים שאיתם מחברים את הPS2 לTV הם RCA? כל TV ממוצעת כיום תומכת בכך? תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by nahum8,

מה יותר טוב מבינהם? לדעתי ה 9550 הרגיל...אבל לפי הבדיקות שעשיתי ב 3DMARK 2005 ה 9550 קיבל ציון של 684 וה 9600SE קיבל 708 אבל עדיין אני שומע דברים שה 9550 יותר טוב! מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.