כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON HD 3470. הכל עבד מעולה, עד שהתקנתי WINDOWS 7. הבעיה היא שאני לא מוצא אף דרייבר זמין עבור הכרטיס מסך שלי, גם לא באתר של ATI (או AMD) וגם לא באתר של LENOVO, עבור ווינדוס 7 שהוא לא גירסת בטא. לכן אני עובד כרגע עם הדרייבר של מיקרוסופט, שהוא לא משהו כיוון שיש לי כל מיני בעיות בצפיית סרטים וכו'. מישהו ניתקל בבעיה דומה ויודע מה הפתרון? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך הקיים 7800GTX כבר מספר לא קצר של שנים (מפרט מלא בחתימה) בקרוב הולך לצאת DIABLO 3 שרק לכבודו אני רוצה לשדרג - ויש לי שלושה חודשים לערך לחשוב ולשים קצת כסף בצד לכרטיס מסך חדש. אז הגיע הזמן לעשות את השדרוג שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים חדשים, אין לי בעיה לחכות חודש או חודשיים אם הם יהיו בתקציב שהקצבתי לעצמי. רציתי לדעת האם בתקציב של 700 - 800 ש"ח אני יכול למצוא כרטיס טוב מזה? והאם הספק כוח יגביל אותי? סה"כ הוא אמור להיות 600W (לא ג'אנרי! של חברת OCZ) אבל הוא יחסית נחשב לדגם ישן. האם הוא יחזיק מעמד והאם יש לו את החיבור הדרוש לספק כוח? בנוגע לצוור בקבוק יהיה טיפשי לשאול כי המעבד סה"כ מעולה (אפשר לתקן אותי...) ושאלה אחרונה איך חשובה: כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו מזה שיידרים ואיך זה מצטייר על המסך למי שיש תמונה שיעלה.. כי ראיתי שכרטיסי ATI לוקחים ב הלף לייף2 את NVIDIA בגלל שיידרים...רק בגלל זה הם לוקחים או שיש עוד משו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת שאר הרכיבים במערכת: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GA-880GM-UD2H Samsung Spinpoint F3 1000GB Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz X2 Sony Optiarc AD-7260S X24 CoolerMaster Hyper 212 Plus Scythe Sleap Stream 1200rpm 120mm בנוסף עוד מאוורר 120MMשבא עם המארז
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא חושב שאני צריך לפרט יותר המחיר שלו הוא 1349 ש"ח ולהלן המפרט : תכונות עיקריות: כולל רמקולים מובנים גודל מסך: Display Size 15" TFT 304.1(H) x228.1(V)mm רזולוציה : Resolution XGA 1,024x768 pixel Input Signal Analog RGB 0.7Vp-p תדר: Frequency H/30~61KHz, V/50~75Hz עומק צבעים: Color Depth 16.7M בהירות: Brightness 250 cd/m2 קונטרסט Contrast Rate 350:1 זמן תגובה Response Time 8ms/Tr, 22ms/Tf זוית צפייה Viewing Angle 150(H)/140(V) degree אורך חיי מנורה: Lamp Life40,000~50,000 hrs מתח חשמלי Power Supply AC 100~250V/50/60hz DC 12V רמקולים Speakers Yes. תקנים בין לאומיים Certifications FCC-B, CE,TUV,CB,BSMI, TCO Physical Size 355x390x215 mm (H)x (W)x(D) משקל Net Weight 4.…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין קניית שני כרטיסי מסך (אלה שבכותרת הדיון).... לפי הכתבה באתר, ה- 7600GT טיפה יותר טוב מה- X1800GTO (נכתב בפירוש בסיכום), כמו כן, הוא עולה בסביבות ה- 300 ש"ח פחות מה- X1800GTO. למה בכל זאת אתם ממליצים לאנשים לקנות את ה- X1800GTO? אני לא ממש רואה שה- 128BIT של ה- 7600GT מגבילים אותו....
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שובר תראש יענו עם השקעה של עוד 400 שקל שווה לקחת מסך 19 של מאג לא יודע תאמת מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
well, אני מחליף כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1K עם חריגה של גג 100 - 200 שקל. איזה מבין 2 הכרטיסים יתן לי את הכי הרבה ביצועים? (אני גם מקבל מסך 17" אז אני אשחק לפחות על 1024*780) אפשר גם כרטיסים אחרים שנכנסים בתקציב אבל לא לשכוח, agp בלבד
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה4870 1GB אבל יש מלא חברות, עם OC, בלי OC רציתי את הPALIT SONIC אבל קראתי שהוא רועש.. איזה גרסא הכי טובה שמשלבת שקט עם ביצועים? שלא יעבור את ה1100 +-
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך power color x800 xl עדכנתי את הדרייברים שהגיעו איתו אבל אני כמעט בטוח שצריך לעדכן אותו גם מהאינטרנט. אני מבקש את עזרתכם מאיפה אני מוריד את העדכון הכי חדש בשבילו? וגם איך אני יודע אם יצאו עדכונים חדשים במשך הזמן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השמח שמישהו פעם ואחת לתמיד יסביר לי אם יש לי כרטיס מסך טוב או ההפך , קניתי מחשב all in one (טאצ' + מוניטור ) והייתי בטוח שזה כרטיס מסך טוב והוא לא לוקח טוב משחקים , תנו חוות דעת בונה ורצינית ותוציאו אותי מהבעיה הזו , תודה. (אם הכרטיס מסך חלש אולי יש אפשרות לחזק אותו או בגלל המערכת הכבדה זה ככה + הטאצ' ) AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לדעתי כן אבל אני רוצה לשמוע מאחרים. זה מעניין אותי כי ראיתי שמישהו רוצה לקנות את הכרטיס הזה וחושב שזה ייתן לו ביצועים טובים. מה גם שהכרטיס בא עם 64 ביט... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814145121&ATT=Video+Cards&CMP=OTC-d3alt1me
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש הבדל כל כך גדול בין 128 ביט 164 ביט ?תפרטו קצת בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השבוע קיבלתי את המחשב החדש, והתקנתי ויסטה 64 ביט עם SP1. היום לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המחשב המסך נהיה שחור, והמאוורר של ה 4850 (של גיגהבייט) התחיל להרעיש מאוד - חשבתי שהמחשב עומד להמריא! המקלדת ננעלה ולא היתה לי אפשרות אחרת מלבד כיבוי המחשב. חיכיתי מספר דקות והדלקתי אותו שוב, הפעם פתחתי את ה Catalyst כדי לבדוק את טמפרטורת הכרטיס. היא התחילה ב 70 וטיפסה עד ל 78 (כשהמחשב לא עושה כלום!) ואז שוב חזרה הבעיה - המסך נכבה והמאוורר חשב שהוא מטוס סילון. האם הכרטיס שלי לא תקין? האם יש דרייברים חדשים שיכולים לעזור?? מפרט המחשב: מעבד E8400 קירור למעבד Freezer pro 7 לוח אם DS3L gigabyte P35 זיכרון 4 גי'גה של AData 800 DDR2 ספק כוח Corsair 450VX מארז Antec 300 תודה לכל העוזרים.. זה…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני רוכש כרטיס מסך 5850 HD רציתי נורא כרטיס של SAPPHIRE אך אין אותו במלאי(בחנות הקרובה אליי ) אלא רק של CLUB 3D או POWERCOLOR לטענת המוכר , אין הבדל בין המותגים והם בדיוק אותו דבר ( רק מדבקות אחרות) האם יש צדק בדבר ? האם אני יכול לקחת כרטיס של CLUB 3D ולהיות רגוע ? או שעדיין SAPPHIRE עולה על האחרים מבחינת איכות.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כותרת, מה הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים/מחיר?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גרסה חדשה של המארז החיצוני לכרטיסי מסך כוללת ספק כוח נדיב מאוד - והארה צבעונית ניתנת לתכנות כמובן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי את הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=497&lid=1 לאחר שנה+ של שימוש, המאוורר שלו התחיל להשמיע חרחורי גסיסה ותקיעות, ניסיתי לנקות אותו וזה ממש לא עזר. לכן אני צריך המלצות לדגמי קירורים לדגם הנ"ל. כמו כן יש לציין שהכרטיס הוא חלק ממערך CF ולכן יש לי מקום של שני חריצים בין הכרטיס הראשון לשני (ובערך אותו מרחק בין הכרטיס השני לרצפת המארז. עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך, בחנות במרכז שאוכל להגיע אליה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין PCI-Express 2.0 ל-PCI-Express 2.1 מבחינת ביצועים? והאם לוח האם שלי Gigabyte UD2 יתאים ל-PCI-Express 2.1 (לא מבחינת חיבור פיסי, אלא מבחינת ניצול התקן)? לפי מה שרשום באתר של ג'יגה בייט זה תואם ל-2.0, יכולה להיות אפשרות לעשות עידכון דרך הביוס או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, החלפתי מסך מחשב למסך full hd 1900x1200 האם כרטיס המסך הנוכחי יחזיק משחקים וסרטים ברזולוציה מרבית עם הגדרות גבוהות? במידה ולא יש המלצה לכרטיס חזק יותר? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת ואם יתאים לי הכרטיס מסך מסוג GeForce 8800 ולסוג של דגם ללוח אם שלי ? הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-8ip775-g מעבד שלי intel p-4 ht 3.0ghz 775p 800-fsb :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגמי MacBook Pro מעודכנים חושפים לנו כרטיסים גראפיים חדשים המבוססים על הארכיטקטורה העדכנית ביותר של מפתחת השבבים האדומה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980709,00.html האא, איזה יופי, עוד טכנולוגיה חדשה. אולי עכשיו מחירי הLCD ירדו עוד קצת וגם לי יהיה מסך LCD :
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-