עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תוצאה טרייה וגבוהה מאוד במבחן הביצועים של המשחק Ashes of the Singularity גורמת לנו לחשוד כי מדובר בתצוגת תכלית ממשית ראשונה של מלך הגיימינג העתידי לכתבה

2. Started by kw,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5798 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה - לא קצת יקר ל- gs ? או שבגלל שהוא oc זה אומר שהוא בעצם בכוח של gt ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kokoki,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך gtx 970 אבל הבנתי שיש לו כל מיני סוגים ואני די מבולבל, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בעניין ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין הסוגים השונים והחברות השונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. סתם במקרה נפלתי על הפריט הבא http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1646809&Tab=2&NoMapp=0 למי שאין לו כוח להיכנס מדובר ב... XFX GeForce 6200 A / 512MB DDR2 / AGP 8x / DVI / VGA / TV-Out / Video Card כןכן עיניכם לא טועות בפירוט: עכשיו לפי מה שאני זוכר אפשר לפתוח את ה 6200 (צינורות) לרמה של 6600 כולל עוד קצת MHZ ואת הזיכרון אפשר לדעתי להביא ל 800MHZ... וזה 512MB של זיכרון ! מה אני מפספס כאן ???? הפינה לשיקולכם

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, המחשב כל הזמן נכבה. שמתי אותו אצל טכנאי שאמר שהמאוור של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. הוא חושב שזו הסיבה או הספק. יש דרך להחליף רק מאוורר או לשים קירור בנוסף ולהימנע מהחלפת ספק, רוצה 250 ש"ח על ספק. יאם כן אשמח לשמוע מה מומלץ ומתאים לכרטיס מסך שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני צריך המלצה למסך דק LCD של 17/18 אניץ' עם זמן תגובה לא יותר מ 15MS (אני מעדיף בסביבות ה 10 11) זוית ראיה 170 רזולוציה לא פחות מ 1280x1024 (לפי דעתי זה החי טוב) תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by simplitech,

מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ראיתי איזה אינפוגרפיק של בלומברג וחשבתי שאולי עוד כמה אנשים ירצו לראות אותו לדבר עליו טיפה ועל המשמעויות בו. בתמונה הזאת אפשר לראות את כל בעיות הייצור במכה אחת, מכל החברות שמתעסקות בייצור שבבים רק שלוש מציעות את היכולת ייצור שלהן למתכנני שבבים(AMD ונוידיה לדוגמה) ומתוכן רק שתיים יכולות לייצר ברמה גבוהה והן אחראיות לייצור של כל השבבים העולמיים שהם לא בייצור עצמי וזה כולל שבבים למכוניות, קונסולות משחק וכדומה. הכתבה היא על העובדה שהאיחוד האירופי רוצה להגדיל את חלקו בעוגה בשיתוף פעולה עם סמסונג\TSMC. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-11/europe-weighs-semiconductor-foundry-to-fix-supply-chain-risk

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. דגמי MacBook Pro מעודכנים חושפים לנו כרטיסים גראפיים חדשים המבוססים על הארכיטקטורה העדכנית ביותר של מפתחת השבבים האדומה לכתבה

10. אז ככה הזמנתי את הכרטיס הנ"ל של חברת Powercolor הכרטיס הראה ביצועים לא אנושיים בייחוד אחרי OC ונורא התאהבתי בו... אחרי שהזמנתי אותו התקשרו אלי מהחנות בטענה שכדאי לי להחליף ל - club3d (אח"כ הם הסבירו שפשוט אין להם את ה PC במלאי) כמובן שלא הסכמתי , אבל המוכר שם התעקש שזה אותו כרטיס בדיוק רק מדבקה שונה .. ושאין הבדל בין 2 החברות האלו והכרטיסים שלהם בכל זאת לא הסכמתי כי אני יודע שמוכרים חרטטנים.... אבל בכל זה הולך לעכב לי את ההזמנה בשבועיים ולכן החלטתי לשאול כאן יש מצב שהוא צודק ? האם PowerColor ו Club 3d מיצרות כרטיסים כביכול זהים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. תמליצו לי על כרטיס מסך טוב עד 500 ש"ח, אין לי יותר מזה, כי אני מתכנן לקנות גם את הקונרו. אה, ואני רוצה שCRYSIS יעבוד לי כמובן , הנה הדרישות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193043.0 יש משהו כזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by TheHungryOne,

היי. רציתי לשאול, מה לדעתכם עדיף, כרטיס מסך High End מדור ישן יותר או כרטיס מסך Entry Level חדש יותר? אני מדבר בעיקר על הכרטיסים של NVIDIA. הפרמטרים שאני מעוניין להשוות הם: ביצועים, תאימות, זמינות לרכישה, מחיר (אפשר גם מיד שניה), כדאיות ופיצ'ר נוסף - חיבור HDMI מובנה. האם ללוח אם ישן שתומך בזיכרון DDR2 יש השפעה על כרטיס מסך עם DDR3? האם הוא בולם את המהירות ויגרום לכרטיס להתנהג כמו DDR2? High End ישנים לדוגמה: 9800, 8800. Entry Level חדשים לדוגמה: 220, 240. תרגישו חופשי להציע כרטיסים נוספים, לא בהכרח NVIDIA, אמנם תינתן לו עדיפות על פני ATI. תודה לכל המגיבים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בהשוואה הבאה בדקו באתר של טומס האם יש הבדלים בין יצרנים שונים בכרטיסי ה 4870, מומלץ למי שמתלבט: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4870-palit,2096.html

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ההתלבטות בין שניהם נעוצה עכשיו בשאלה בכמה ה780TI חזק מהמתחרה. אני שומע ממקורות שונים דברים שונים..ואני אציין שהייתי חוסך את הכסף אם אין הבדל משמעותי כל כך..אתם יודעים או מבינים איזה מביניהם כדאי? ואגב זה נכון שיש בעיות התחממות קשות ב290X?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז ככה, המחשב הנוכחי שלי כנראה שכבר התפגר ומה שנשאר לי ממנו הם זוג כרטיסי 260 GTX. יש לי כבר מפרט קומפלט שהוזמן ומוכן להרכבה אצל חבר שמנהל את אחד מסניפי KSP. הדילמה היחידה שנותרה לי היא בנוגע לכרטיס המסך. במקור התוכנית הייתה לקנות את ה-7970 לייטנינג ואחרי חודש להוסיף עוד אחד. עכשיו כשיצאו עם מבצעים על דגמים קצת פחות טובים של 7970 אבל זולים ב-800 שקל לפחות מהלייטנינג, חשבתי שאקנה 2 כאלו במקום. בעודי מתקשר ל-IQPC חשבתי לעצמי שבכלל מה הטעם לקנות כבר עכשיו כשבעוד מס' חודשים בודדים אמורה להיכנס סדרת 8000? עדיף "לסחוב" עם שני 260 ומחשב חדש דנדש, וכשיצאו החדשים אז לפעול בהתאם. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sxs,

אני שואל ספציפיט לכרטיס הזה: GF4 4200, האם יהיה הבדל בצועים בין 128MB ל64MB ? אם כן אז בכמה :-\

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by sagi_10,

אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by BoJlk,

יש לי ATI 1800GTO שהיה בזמנו ברמה בינונית ומעלה, זה היה לפני שנתיים. זה היה הכרטיס הראשון של ATI שרציתי לנסות אחרי NVIDIA שיהיה לי לפני. הגיע הזמן לשדרג כנראה ויש לזה כמה סיבות. ATI 1800GTO הוא בריא רק בחורף כי הוא מגיע לי ל 80 מעלות בעת עבודה מאומצת ואני חייב להחזיק את ה FAN DUTY על 100% כדי להשאיר אותו בסביבות 80 מעלות :-\ למה NV 8600GT אתם שואלים זה כדי שהמחשב לא יהיה לי ל BOTTLE NECK כיון שיש לי מפרט הבא: Asus P5WD2 Premium 2048 MB DDR2 667 DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz ATI Radeon X1800 GTO R520 המליצו לי על NVIDIA 8600GT כי הוא מתאים למפרט שלי, לקחת את הדגם הכי חדיש לא יעשה צדק למחשב. אני אשמח לשמוע המלצות שלכם בענין.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לפני משהו כמו חודש הלך לי כרטיס מסך Radeon HD 5670 במחשב ה-"עיקרי" (לא רוצה לקרוא לו "מחשב ראשי"). את הסיפור הזה אפשר לקרוא כאן (אבל ממש לא חובה): היה לי (ועדיין יש לי) "מחשב גיבוי" ישן שישב בתוך קרטון במחסן במשך 5 שנים. לפני שהכנסתי אותו לתוך הקרטון דאגתי להתקין שם את כל מה שהיה עלול לשמש אותי במצב בו המחשב העיקרי קורס בצורה קטסטרופית. ואחרי 5 שנים ללא תקלות רציניות זה קרה... ועוד בסוף שבוע. המחשב (העיקרי) לא עולה... יש לי אינדיקציה חזקה שזה אכן הכרטיס מסך כשאני לא יכול להיות בטוח ב-100%. נו טוב.. יום שישי... מה עושים?.. הוצאתי את המחשב הישן מהקרטון.. חיברתי אליו את כל מה שצריך.. והוקוס פוקוס... אפילו התאריך היה מדוייק... רק השע…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by y_i_c,

מה דעתכם על הכרטיס INNOVISION TORNADO GF2 MX400 איך החברה???? זה כרטיס זול שיעשה את העבודה..אני לא צריל יותר מזה... מישהו מכיר את החברה?? יש לו כרטיסים של החברה הנ"ל???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

איזה רדאון עדיף HERCULES או GIGABYTE תגיבו זה חשוב ותגידו למה! תודה!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by סקיווקר,

איבחנתי בסאמסונג 730B שלי מריחות צבע קלות (בלי קשר לזליגת אור), למשל שמזיזים חלון עם העכבר ומנסים לראות מה כתוב באותו זמן רואים מריחה או שמתסכלים על תמונה ומזיזים את החלון גם היא מעט נמרחת. ככה שזה לא מדויק להגיד שמתחת ל 12MS אין מריחות נראה לי... כי ככה גרמו לי לחשוב. אם זאת לא נראה לי שזה כבר ממש קריטי יחסית לעבר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by CouchPatrol,

אשמח לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש\שילוב של 2 כרטיסי מסך באמצעות SLI במידה וזה יועיל. מפרט: ספק כח: codegen 600w

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם! ברשותי מחשב חדש עם פ4 512מ דדר של קינגסטון אם אני לא טועה 400 מעבד 3ג ולוח 785 של גיגה בייט עם כל הפיצרים חוץ מרייד הדבר היחיד ששמתי מהמחשב הקודם הוא הרדאון 8500 128 של ספייר אז או קי מאז שיש לי מחשב כזה סבבה התחלתי לשחק משחקים חדשים פיפה 2004 פאנדורה טומארוו נסיך פרס וכו .טוב לא אשקר ניסיתייייייייי גם פאר קרי אבל הכרטיס מסך כנראה באמת פאר ואני התחלתי קרי עכשיו מה אתם ממליצים ובבקשה לא נ-וידיה אלה אם כן יש לכם ממש נימוק משכנע!!!!! המסגרת היא בין 700 ל1000 שח טודע

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים