עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bora-aa,

זה שווה זה טוב.? אני קונה כרטיס מסך מחבר שלי Geforce 6600GT מהירות מעבד 500 מגה הרץ! מהירות זיכרונות DDR3 1000 מגה הרץ ב600 שקל ? AGP זה שווה? ואם הוא יותר חזק ה ATI SHAPIRE X1600 PRO 512 MB? או מ 246 מגה? אפשר לקבל ביקורת על הכרטיס שלמעלה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני לא מתכוון לקנות כרטיס DX 10 בחודש הבא (סדרה 8 של NV) כי הם יעלו מלא... אז השאלה שלי היא האם ידוע לכרטיסי ה DX9 יירד המחיר כאשר כרטיס ה DX10 ייצאו? (כמו ה X1950 PRO וה X1900 XT :שניהם 512 MB י)

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Crazy Dude,

היי. עלה לי משהו לראש,אם אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה לקנות R 9550 ובעתיד אני ירצה לשדרג את הכרטיס מסך אני לא יוכל לשים כרטיס מסך עם PCI-E בגלל הלוח אם?ככה שאם אני רוצה לשים כרטיס מסך PCI-E כשיש לי ממקודם R 9550 אז אני יצטרך לקנות גם לוח אם חדש כדי לשים כ' מסך עם PCI-E? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי מסך 19" ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כל פעם נותנים לי תשובה אחרת... אני צריך תשובה חד משעמית איזה כרטיס מסך הכי טוב למסך בגודל 19". מפרט: http://www.upit.ws/picture.php?file=993c94750233c.bmp * אם ממש צריך את אז אני יכול להוסיף עוד קצת כסף...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by brk2k,

אני יודע שהרבה (גם פה) , וגם אני , שמו לב שהאיכות תמונה בקונסולות כמו אקס בוקס או פלייסטיישן 2 שונות מאיכות התמונה של המחשב , וזה מתבטא בכמה דברים - קונסולות - תמונה יותר חלקה , קצוות מעוגלים , הצללה נמוכה יותר. מחשב - יותר צבעים , הצללה יותר גבוהה. אמנם המחשב צריך להוביל בביצועים גרפיים (אני מדבר על 9800 פרו ) , אבל משום מה הקונסולות נותנות תמונה יותר ריאליסטית. מישהו יכול להסביר לי למה ההבדל הזה ? אני בייחוד מדבר על משחקים שהומרו מהקונסולות למחשב , או להפך , אומנם המשחקים מותאמים המיוחד לקונסולות אך זה אותו מנוע גרפי. ואני חושב שגם אם הייתי שם במחשב עם 9800 פרו על 1600*1200 לא הייתה אותה תמונה כמו בקונסולות. נ.ב. למרות זאת אני עדיין יותר אוהב את התמונה של המחשב , לא י…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by asta,

היום שמעתי שניתן להפוך את כול הכרטיסים x800pro vivo ל ---x800xt היות ובכרטיסים אלו ישנם עוד 4 צינורות עיבוד תקינים שניחסמו בצורה מכוונת על מנת לייצור הבדל מלאכותי בין שתי רמות מחיר של x800pro vivo ו-x800xt בניגוד למצב של 6800 שבחלק גדול מהם יש 4 צינורות עיבוד שניחסמו בגלל שהם פגומים אם זה נכון הרי שx800pro vivo -של חברת elsa הוא הכרטיס המשתלם ביותר בארץ היות וניתן להשיג אותו ב-2400+ שזה בעצם מחיר של 6800gt ואני עדיין לא מדבר על היתרון הברור של vivo איכותי , שמשום מה nvidia לא טורחת ליישם בכרטיסים מתוצרתה מה אתם חושבים? אין צורך ליקטול ולגלות ציניות , אני לא קובע פה עובדות אלא מבקש לשמוע דעות נוספות של אנשים שיתכן ובקיאים בנושא זה זה יותר ממני

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. דגמי MacBook Pro מעודכנים חושפים לנו כרטיסים גראפיים חדשים המבוססים על הארכיטקטורה העדכנית ביותר של מפתחת השבבים האדומה לכתבה

8. אשמח להמלצה לכרטיס מסך עד סכום של 600 ש"ח (עדיפות קלה לכרטיסי Nvidia). המעבד הוא i3-4160 ספק הכח הוא seasonic s12II 430w תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי MSI NX6800GT TD256 מעבד: P4 3.0GHz זיכרון: 512DDR 400MHz X2 וכל הזמן במשחקים, אפילו לא בהגדרות הכי גבוההות אני על קצב פרימים איטי...(10-20) אני מדבר על משחקים כמו Far Cry, NFSU2, Battlefield 2. לדעתי זו בעית חום.... עכשיו קשה לי לדעת מה הטמפרטורה... התוכנה Everest 2.20 אומרת שהמעבד של לדוגמא 50 והתוכנה של הלוח אם אומרת 43, וגם בטמפרטורה של הכרטיס מסך ככה: הדרייבר אומר 60 וEverest 2.20 אומר 52.... מה אפשר לעשות? ??? תודה רבה על העזרה ובבקשה לא לנעול לי כי אני ממש תקוע ומייואש... שוב תודה אלון

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by soft40,

היי , לאחר הפסקה קלה חזרתי "להתעסקות" , רכשתי מחשב יד שניה : מעבד AMD FX8150 + קירור מים לוח אם GIGABYTE 990XA-UD3 (16GB DDR3 (2X8 ספק SEASONIC 12M 750W מודולרי מארז COLLMASTER CM STORM ENFORCER (פירקתי את אחד הכלובים כדי שיהיה יותר מקום וזרימת אויר) 60GB SSD + 2TB אחרי סידורים וניקיון עכשיו חסר כרטיס מסך (את ה GFORCE 610 פרקתי), בהתחלה חשבתי ללכת על 970 חדש אהבתי את הדגם הקטן של GIGABYTE. השאלה הנשאלת האם המעבד מספיק כדי להפיק את המקסימום או לחפש משהו אחר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by roy88,

היי, יש לי מחשב בחדר סמוך לסלון בו הטלויזיה (קיר משותף) וברצוני לחברם כך שאוכל לשלוט על המחשב מהסלון וכמובן לראות את התוכן בטלויזיה (בעצם לחסוך לקנות מחשב סלוני נוסף). המרחק הפיזי בין המחשב לטלויזיה לאורך הקירות הוא כ-10 מטר. את השליטה אני מתכנן לעשות ע"י מקלדת אלחוטית כאשר המקלט USB שלה יהיה בפתח המזנון מתחת לטלויזיה (אורך הכבל של ה USB הוא כ- 6 מטר). כעת אני צריך לחבר את האודיו/וידאו בין המחשב ל TV. ב TV יש לי HDMI פנוי ובמסך יש DVI. חשבתי לרכוש כרטיס מסך עם יציאות DVI ן HDMI. כך אחבר את ה TV ל HDMI (אורך של כ- 10 מטר) מקווה שתוכלו לעזור לי עם: 1. האם הפתרון נשמע ישים באופן כללי? אשמח לפידבק ורעיונות בכלל... 2. האם בעצם אקבל את אותו מידע על ה TV כמו על מסך המחשב בו זמ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מישהו יכול לתת לי המלצה והסבר על הסוגים השונים של הכרטיס HD5850 יש של גיגבייט אסוס ספיר גרסת טוקסיק ווויפור של ספיר של איזה חברה הכי מומלץ? ומה מיוחד בטוקסיק ווייפור והאם הם שווים את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. גרסה חדשה של המארז החיצוני לכרטיסי מסך כוללת ספק כוח נדיב מאוד - והארה צבעונית ניתנת לתכנות כמובן לכתבה

14. טוב אני לא יודע מה לקנות RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB ATI או את Gforce ti4200128 ddr Asus האם אתם יכולים להגיד לי מה יותר טוב ולמה ?? שמעתי שהראדאון יתמוך יותר טוב ב Dx9 אז האם זה יתרון משמעותי לזכותו?? תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by coch,

נראה לי אחרי כל הדיבורים על AMD, צריך לתת גם קצת במה ~ לדשא הירוק. אז אני אעדכן את הדיון כל פעם שאמצא משהו מגניב במידת הצורך. או שלא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sagi_10,

אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Tzion,

אני מתכוון שגם יצאו הגרסא של ה4200 שתומכת בAGP*8 אבל לא התמיכה הזאת משנה, מה שיותר קריטי זה השימוש בזכרונות יותר איכותיים, ומהירויות שעון גבוהות יותר... האם זה באמת משנה בעיקר הקטע של הזכרונות והחברה שמיצרת את הזכרונות??? ??? וכמה זמן יקח לכרטיסי הAGP*8 להגיע לארץ ומה יהיה ההפרש במחיר? והאם בכלל כדאי לקנות TI4200, או לחכות עוד חודש+ לרידון 9500??? הוא יותר טוב?? ומה המחיר שלו פחות או יותר? והאם יש לו עוד יתרונות טכניים על הTI4200 מלבד התמיכה שלו בDX9??? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כרטיס הביניים החדש של NVIDIA עתיד להיחשף ב-22 בינואר, אך נראה שיש מי שלא מוכנים להמתין וחושפים לנו כבר עכשיו את הפרטים המלאים על החומרה והביצועים שממתינים לנו. מהפכה מעבר לפינה? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-geforce-gtx-960-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%97%d7%a9/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by zolder,

והאם הוא שווה קניה ב-1300 שקל בערך.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=24-116-216 על כזה מסך אתם ממליצים? 1931 שקל הייתי זורק עוד על משהו שלוקח לו 20 דקות "להתחמם".... נראה לי אני חוזר לF900P של LG.... מה אתם אומרים? תודה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by kokoki,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך gtx 970 אבל הבנתי שיש לו כל מיני סוגים ואני די מבולבל, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בעניין ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין הסוגים השונים והחברות השונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. סתם במקרה נפלתי על הפריט הבא http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1646809&Tab=2&NoMapp=0 למי שאין לו כוח להיכנס מדובר ב... XFX GeForce 6200 A / 512MB DDR2 / AGP 8x / DVI / VGA / TV-Out / Video Card כןכן עיניכם לא טועות בפירוט: עכשיו לפי מה שאני זוכר אפשר לפתוח את ה 6200 (צינורות) לרמה של 6600 כולל עוד קצת MHZ ואת הזיכרון אפשר לדעתי להביא ל 800MHZ... וזה 512MB של זיכרון ! מה אני מפספס כאן ???? הפינה לשיקולכם

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Yoniarnon,

היי אני מעוניין לקנות מחשב, שיתאים גם לגיימינג. המחיר שלי הוא עד 3500. בהצעת מחיר שקיבלתי המוכר מאוד המליץ לי לקנות כרטיס מסך: Evga gtx750ti superclocked 2gb gddr5 זה כרטיס די יקר שעולה סביבות ה 900 שח. מה אתם חושבים עליו? הבנתי שהוא לא כזה מומלץ ולא שווה את המכיר. אם הוא באמת לא שווה, אז איזה כרטיס יותר מומלץ ובמחיר סביר יותר?

24. Started by y_i_c,

מה דעתכם על הכרטיס INNOVISION TORNADO GF2 MX400 איך החברה???? זה כרטיס זול שיעשה את העבודה..אני לא צריל יותר מזה... מישהו מכיר את החברה?? יש לו כרטיסים של החברה הנ"ל???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כ. מסך מדגם HD 6870 (אחרי שהשתכנעתי לקחת אותו במקום 560 ) ויש שני חברות (מתוך כמה) שמייצרות את הכרטיס ואני לא יודע איזה לקחת, כי לשניהם יש "שם". אז אלו שני החברות שאני חושב לקחת: Gigabyte או Sapphire ? ועוד שאלה: ב- KSP נגיד ב- SAPPHIRE יש כמה פעמים את אותו הכרטיס במחירים שונים: מה ההבדלים בניהם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים