כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
כמה שאלות.. הכרטיס יתאים למחשב הזה : מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) וגיגה זיכרון ספק 500 ולח אם של גיגהבייט מסך 19 LCD שהרזולוציה הטבעית שלו 1280 על 1024 יתאים הכרטיס?? וכמה עולה הכרטיס?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וגם- האם ניתן לחבר שני כרטיסי כאלו בלוח שיש בו רק שני חריצי PCI-E? אם לא, איזה לוח מומלץ עבור אינטל לחיבור של שניים כאלו? אה, ולא פחות חשוב, האם ספק של 650 וואט יספיק כדי להחיק מערכת כזו עם שני הארדיסקים ומעבד מרובע ליבות, או שצריך יותר? תודה שחר
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם יש לפחות אתר לחברת הקבר הזאת רכשתי כרטיס מסך מהם לאחרונה(אחת השטויות הגמורות שעשיתי הקיץ) ואני לא מוצא שום מידע עליהם ברשת. אז אולי מישהו שמע עליהם כי למען האמת היא אפילו לא מוזכרת ברשימת חברות הקבר הנצחית נ.ב הכרטיס עדין עובד ;D
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני ירכוש כ. מסך חדש ואתקין אותו על המחשב הנ"ל הוא יריץ משחקים חדשים חלק. מעבד: intel core2duo e6550 @ 2333mhz זכרון פנימי: 4GB ddr2 וכמה אמור לעלות בערך שדרוג של כ. מסך סבבה שיחזיק כמה שיותר? תודה לכם.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה הלך לי הHD4870 עם לוח האם ואני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שלא יפול מהנוכחי, ניתן לקרוא עוד פרטים בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528698.new#new תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש טעם בכלל להשקיע במסך 1080P כשכל חצי שנה- שנה תצתרך להחליף לHI-END כדי שיחזיק אותו... ואם אני יקנה 720P זה יתן לי יותר זמן לכל דבר, גם עד כמה ההבדל ביניהם כזה משמעותי.. שלא נדבר על הכסף, שרק הולך וגדל עם גודל המסך שגדל
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. הכל פועל בסדר גמור, אבל ישנן שתי תופעות שאני רוצה לברר לגביהן: א)הכתוביות של הBIOS בזמן הבוט מופיעות לכל היותר לחצי שניה. אמנם המחשב עולה יותר מהר, אבל זה ממש מוזר שפתאום הביוס כמעט ולא מופיע או בכלל לא מופיע. האם למישהו קרה כזה דבר? האם זה נשמע תקין? ב)ב DEVICE MANAGER מופיעים תחת הכותרת DISPLAY ADAPTERS שני פריטים: השם של הכרטיס שלי, ובנוסף לכך גם השם של הכרטיס שלי פלוס התוספת "SECONDARY". מה זה? האם אפשר להוריד את השני? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס (רשום בפרטים שלי) אף פעם לא עבד במהירות סטנדרטית, תמיד נמוך יותר. אבל עכשיו זה הגיע למצב של נפילות ב FPS מ60 ל10, מחזיק ככה כמה שניות ואז חוזר למהירות גבוהה. בדקתי את זה עם כמה משחקים, כמו - CoD4, BattleForge, Mass Effect. Prototype התחלתי לעשות בדיקות עמוקות יותר - Memtest (מיוחד לGPU שלא הרבה בעיה), בדיקה ב OCCT. הטמפ' בלי מאמץ היא 84~ צלסיוס! במאמץ זה מגיע למספרים של 104 אפילו. האם זה בעייתי? בימים האחרונים, זה קרה אולי 3-4 פעמים, היו הבזקים שכל המסך נהיה בהיר לשניה ואז חזר לרגיל. אני חושש להפעיל משחקים עכשיו שאולי ישרף לי הכ. מסך. אז ככה - האם נפילות המהירות בגלל ההתחממות או שצריך לפסול קודם דברים אחרים? (דרייברים הכי עדכניים) האם הכרטיס הולך להתפגר? ועוד מש…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנתיים תובעניות בתפקיד שבהן הצליח להחזיר חלק מהכוח המסחרי שאבד למפתחת השבבים האדומה, ראג׳ה קודורי יפנה את מקומו באופן זמני לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי אתמול את המחשב הנ"ל, עם הנתונים הבאים: מעבד Intel® CoreTMi3 Processor 330M 2.13GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache מסך רחב 15.6 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator HD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR3 1066MHz dual channel הנתונים שהמחשב קיבל בווינדוס אינדקסינג: מעבד - 6.2 זיכרון - 5.9 גראפיקה - 4.6 גראפיקה במשחקים - 5.1 הארד דיסק - 5.7 עכשיו, ברמת העיקרון המחשב לא למטרת משחקים, אבל הופתעתי לראות כמה שה-FPS נמוך בצורה חריגה במשחק ישן כמו DoD 1.3. אפילו שהכרטיס מסך על ההגדרות הכי נמוכות, עם הרזולוציה הכי נמוכה במשחק (640X480), אני לא עובר את ה-50 FPS אפילו שאני מסת…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שהיה לי באוברקלוק הכי מהיר(דגש על האוברקלוק) חשבתי על אחד מאלה: רציתי לדעת באיזה מהם יש חיישן טמפ' באיזה אני יקבל תוצאה הכי טובה באוברלוק ולמי יש את הקירור הכי טוב(או שאני יוסיף מאוורר דלטא 60 מ"מ והוא היה הכי טוב http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1457 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=702 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=704 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3762 תודה מראש יונתן 8)
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי (gigabyte 8800GTX) ל gigabyte 460GTX המערכת שברשותי : gigabyte 965p ds3 core 2 e6400 2.13GHZ @2400 2X2GB geil dragon 800MHZ @900MHZ thermaltake toughpower 650w מסך 1280X1024 אתם חושבים שהשדרוג כדאי ? זאת אומרת לא יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד או משהו כזה ? ודרך אגב בהתחלה רציתי לקחת כרטיס של ATI מסדרה 5 (5830,5850) אבל בגלל שקראתי תגובות של מלא אנשים שיציאת מסך שני (טלוויזיה וכו') עושה המון בעיות אז ויתרתי על זה. תודה לעוזרים ולמביעי דעתם מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הכונברטר לVGA והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI המחשב עובד והמסך לא עולה! {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי למחשב חדש הוא 6000, בלי כרטיס מסך המחשב יעלה בערך 3600-3700 שקל, ובשאר אני מקווה לקנות רדאון 9700. השאלה שלי היא אם התקציב הנשאר (מקסימום פלוס 200-500 שקל יותק) יספיק לרדאון 9700?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel Arc B580 - למה לא נמכר בישראל ? האם שווה ? התקלקל לי כרטיס 2060 סופר היום ובפעם הראשונה התקנתי את הדרייבר של אינטל בכרטיס Intel® UHD Graphics 770 ואני חייב לומר לא התאכזבתי - נכון שמגיע עד 30HZ ב 4K וחלש ב HDR סרטים כי הבאפר שלו קטן אבל הדרייבר שלו בעברית - עובד טוב למה לא מוכרים בישראל את Intel Arc B580 ?
-
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל הפורום,אני הולך לקנות את הX800GTO2 של חברת Sapphire. אני מתכנן לעשות אוברקלוק ופתיחת צינורות עיבוד כך שיגיע לרמה של X850XTPE. האם הקירור של הכרטיס יכול לעמוד בזה? והאם הקירור שקט? נ.ב: האם מומלץ לעשות לכרטיס אוברקלוק איך שהוא מגיע?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום חיברתי מסך נוסף ליצאת ה DVI של ה Radeon 8500le שלי עם מתאם DVI TO VGA. בווינדוס העבודה היא על שני מסכים ללא בעיות, אך כאשר אני מפעיל משחקים המשחק נראה רק במסך הראשי, כאשר המסך השני ממשיך להראות את חלקו בשולחן העבודה. האם זו בעיה של תמיכה של המשחק ב Dual display ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
סתם במקרה נפלתי על הפריט הבא http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1646809&Tab=2&NoMapp=0 למי שאין לו כוח להיכנס מדובר ב... XFX GeForce 6200 A / 512MB DDR2 / AGP 8x / DVI / VGA / TV-Out / Video Card כןכן עיניכם לא טועות בפירוט: עכשיו לפי מה שאני זוכר אפשר לפתוח את ה 6200 (צינורות) לרמה של 6600 כולל עוד קצת MHZ ואת הזיכרון אפשר לדעתי להביא ל 800MHZ... וזה 512MB של זיכרון ! מה אני מפספס כאן ???? הפינה לשיקולכם
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך חדש CRT , להחליף את ה-PROVIEW המיושן שלי שכבר 5 שנים יש לי אותו סתם הורס לי את העניים ומאמץ אותם שאני שעות יושב מול המסך . צריך מסך טוב ואיכותי כמה שאפשר עד סכום 1000 שקל שיתן לי ביצועים טובים לכרטיס מסך שלי ולמחשב (ראו מפרט) ולמשחקים ! אממ..הבעיה שיש לי עם המסך כרגע זה שלא רק שהוא מיושן , הוא גם דופק לי FPS במשחקים אם זה באמת נכון ..אני לא מסוגל לשחק על רזולוציה גבוהה ולקבל FPS כמו שצריך אני פשוט מקבל דילאי איתו, אפילו בבנצ'ים מול כרטיס מסך דומה 76GT , או באותו כרטיס מסך 9550 של חבר , במחשב הקודם פנטיום 4 .. בקיצור אני רוצה לשמוע את הדעות ונסיון שלכם לגבי מסכים CRT תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יכול יותר, כל היום אני בחיפושים אחרי כרטיס מסך, אני מנסה לקרוא ולהבין איך לבחור כרטיס מסך, על איזה פרמטרים להסתכל, נכנס לכל מיני השוואת ולא מבין כלום ! הכרטיס ישמש אותי לגימינג קל , משחקים ברמה של בטלפילד 4 .. GTA V ... NFS .. ולתוכנות עריכה כמו סוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס .. פוטושופ/./ התקציב שעומד לרשותי , 600-700 ש"ח , עדיפות לקנות בKSP כי שם אני קונה את כל המחשב אבל אם יש צורך בחנות אחרת, אז אני בא בראש פתוח זה המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-PLUS LGA115…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
וחשוב לי מאוד מאוד שיתמוך בDX9 תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח גמיש הנתונים של המחשב שלי הם: מעבד: intel e5200 ram: 3GB לוח אם: http://www.nextag.com/Biostar-G31-M7-TE-623892854/specs-html תודה מראש עריכה: ראיתי את הכרטיס הבא האם הוא מתאים? http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=1117
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך מסירים את הדרייברים כמו שצריך כדי שלא יהיו בעיות?? ובנוגע להתקנת החדשים... איזו גרסה הכי מומלצת והכי יציבה ומה מתקינים קודם דרייבים או קונטרול פאנל? המון תודה לכל המגיבים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם ה-Maxwell 2.0 הזול ביותר כבר כאן, ומקווה להוכיח את עצמו כתחליף ראוי עבור ה-GeForce GTX 750 Ti האהוב לכתבה: http://hwzone.co.il/מקסוול-לתפרנים-הכירו-את-ה-geforce-gtx-950/
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-