כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי הרבה בפורום ובאתר של ATI, לא מצאתי תשובה חד משמעית למקרה שלי. הגעתי להתלבטות בין HD 5670 ,HD 6570, וגם HD 5570 למערכת שמבוססת על AMD Athlon II x3 450 gigabyte GA MA 78 זיכרון 4 GB 1333 המטרה של המערכת היא שימוש כללי אבל שתוכל לעמוד במשחקים חדשים וישנים פה ושם עם ווינדוס 7, מסך 19" והגדרות בינוניות. התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיסים 300-400 בערך. סרטי HD וכו' לא חשוב. איזה מביניהם [או בעצם תוכלו להמליץ לי על אחד אחר יותר טוב?] הכי כדאי? ואיזה ספק כוח אני אצטרך למערכת הנ"ל עם הכרטיס הנבחר?
-
כותרת* קראתי תדיון על זה אבל לא כל כך הבנתי מי נגד מי אפשר הסבר קטן על OFF/ON של VSYNC אני כרגע על OFF גם בהגדרות של נווידיה וגם במשחקים יש לי מסך 120HZ LCD
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת למה צריך משקפיים מטעם NVIDIA? למה אי אפשר להשתמש במשקפיים רגילות? האם זה 'במקום' המסך או שזה תוספת? ואם כן, אז מה העניין של הכבל USB או אלחוטי בהם?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש דרך שאני יכול לצלם את המסך בוידאו כדי להראות לכם במה מדובר? תמונה קופצת זה נראה לי התאור הכי קרוב לבעייה. והיא מופיעה בעיקר בזמן ניגון סרטים וגלישה בדפדפן, במשחקים לא, בזמן סרט במשחק עצמו כן. יש למשהו מושג על מה אני מדבר ואיזה פתרונות יש לדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק בneed for speed hot pursuit עכשיו לפעמים באמצע במשחק בזמן מרוץ מתחילה לרצד לי התמונה בעיקר בצדדים מה הבעיה למה זה קורה איך אני פותר את זה.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה geforce gt 230m עושה לי בעיות. לפני חצי שנה שיחקתי BFBC2 והכל היה מצוין! על הרצת מדיום! עכשיו אחרי פרישה חזרתי לשחק והמצב גרוע! אני מריץ LOW כמו HIGH!! לא היה לי משטח קירור למחשב נייד אולי משהו קרה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כמה כרטיסי מסך כאלה יריצו לי BFBC HIGH??? XFX HD-485X-ZNFC Radeon HD 4850 1GB 256-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card 1680x1050 הרוולוציה וגם אלהSAPPHIRE 100293-2GL Radeon HD 5570 2GB DDR3 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. לספק הכוח שלי - 500W - יש רק 6Pin אחד. כרטיס המסך 560 Ti דורש שניים כאלה. יש לי מתאם, שמעביר מ Molex ל 6pin. האם פתרון זה הוא פתרון בטוח / מספק / ראוי? או שכדאי לשדרג את הספק? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן שהלוח שלו כבר גמר את הקריירה ונשאר לי ממנו SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד קורא דיסקים לצרוב עד לא ניסיתי) ספק Corsair HX520W (שעדיין עובד) [אבל איך אפשר לדעת אם יש ירידה בביצועים מהספק שיתמוך בכרטיס מסך החדש] מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS קניתי רכיבים חדשים והם: (הרכבתי בעצמי) מעבד Intel Core I5 2500 trey לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 השאלה היא האם הכרטיס מסך של המעבד Intel Core I5 2500 + הכרטיס מסך שעל הלוח Gigabyte H67MA-UD2H תומך במשחקים בכלל? ואם כן עד איזה רמה של משחקים / רזולוציה ? מה רמת הרזולוציה המקסימלית של מסכים עד "24 ? ואיזה כרטיס מסך מו…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. מסיבות שלא אפרט עכשיו, הגיע לידי כרטיס מסך GTX 560 Ti. א-ב-ל, מדובר על כרטיס שמיוצר כולו על ידי NVIDIA. ז"א - לא מדובר, אם אני מבין נכון, ב Reference Card השאלה: האם אכן אני צודק? ממתי NVIDIA מייצרים כרטיסי מסך בעצמם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלו הכי טוב לצורך חישובי פיזיקה של NVIDIA, ההגדרה הנכונה יותר היא מי מבין השניים הכי חזק, מי מבין השניים הכי חסכוני באנרגיה, ומי מבין השניים הכי קריר מבחינת ליבה ? על אחד מי הכרטיסים יורכב קירור DUO ORB של TT ככה שהקירור לא כזה משנה. ראוי לציין שזה יורכב על מערכת "בולדוזר" אשר יתבצע אליה בנוסף OC קל-בינוני, וכרטיס מסך הHD6970, לכן חשוב כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל. הספק כוח יהיה הספק שלי כרגע הHEC WIN+ 700W ולקראת סוף השנה יקנה ספק חדש הANTEC HCG 900W שיאפשר לי לבצע OC גבוה סביב ה4.5GHZ ואולי חודש חודשיים אחרי זה יקנה כרטיס פיזיקה חזק יותר בסגנון הGTX460 1GB SE אבל על זה אני כבר יפתח נושא חדש לקראת סוף השנה.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני חודשיים מחשב עם כרטיס מסך RADEON SAPPHIRE HD6950, היות וניתן לפתוח אותו לHD6970 (זה היה יחסית יקר וקניתי אותו למען האופציה בעתיד שאוכל לפתוח אותו) מה כדאי לעשות? לפתוח עכשיו? לחכות? במידה ואני אחכה, האם בעתיד עדיין אוכל לפתוח אותו? יתכנו עדכונים שלא יאפשרו לי? בבקשה עזרו לי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה איזה כרטיס מסך טוב ושווה לקחת אותו: יש לו גוף קירור שקט וטוב, ולא עושה רשע הרבה דגם הוא 6850 החברות :asus VS SAPPHIRE vs gigabyte
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בכרטיס למשחקים עבור מחשב עם 4ג'יגה ראם ומעבד c2d 6320. מחפש מקסימום ביצועים שאפשר ב-500 ש"ח, הלוח עם PCIE X16. תודה מראש לאן נעלם הסטיקי כרטיסי מסך אגב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך הנוכחי שלי GEFORCE 8800 (מתגעגע לימיי הגיימינג שלי ). המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח P35-DS3 זיכרון 8GB DDR2 6400 ספק CORSAIR HX520 אני משתמש במסך מחשב 22 שעובד ברזולוציה של 1680 * 1050 ובמסך טלוויזיה 32 שעובד ברזולוציה של 1360 * 768. חשבתי ללכת על 6950, השאלה האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק? אשמח לתגובות והמלצות נוספות. תודה מראש לכל העוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שדרגתי לכרטיס מסך 6990 ואני רוצה למכור את הישן להלן הפרטים שהוצאתי מהSIW Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series Video Processor ATI display adapter (0x9440) Adapter DAC Type Internal DAC(400MHz) Memory 1024 MBytes Dedicated Video Memory 1008 MB (1057992704) Dedicated System Memory 0 MB (0) Shared System Memory 1791 MB (1878093824) כמה אני יכול למכור כרטיס כזה היום ? הכל תקין איתו אין בעיה ולא עשיתי OC עליו .
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מערכת: לוח אם xfx nforce 780i מעבד intel quad q9450 ספק seasonic M12 700 זיכרון 4gb תקציב: 1500 ש"ח בערך כרטיס קודם ככל הנראה נהרס, אז אני מנצל את האפשרות לשדרוג. כרטיסים קודמים: sli geforce 9800gtx ובכמה השיפור יהיה משמעותי כי עד כה משחקים רצים יפה מאוד? או בכמה שנים הוא יחזיק לי את המערכת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הדגם המדוייק הוא GALAXY GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI השאלה היא האם צריך ספק כח מיוחד עם חיבורים מיוחדים כדי להפעיל אותו ואם כן כמה חיבורי 6 פינים? ושאלה כללית איך אני יכול לדעת בכרטיסי מסך האם צריך חיבורי חשמל מיוחדים כי במפרט של הכרטיס מסך לא ראיתי שכותבים אז רק ליידע כללי איך יודעים?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, טוב, נשרף לי הכרטיס מסך בעקבות בחירה לא כ"כ טובה של ספק כח. עכשיו החלטתי שאני צריך לקנות אחד חדש הקריטי במפרט שלי: 1. CPU- Intel core2 duo E6550 2. לוח אם-Intel DG31PR 3. ראם- 3 GIGABYTE של DDR2 אני יודע שזה די מיושן אבל בכנות, המחשב עשה עבודה לא רעה בכלל [הריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות על רזולוציה גבוהה] ההתלבטות היא על מה ללכת? אני שחקן די כבד, אבל לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה על המקס' ואין לי מסך מפלצתי [LCD 17 אינטש סטנדרטי] החלטתי לקנות Thermaltake TR2 RX 550W Retail בתור ספק כח [התרשמתי שהוא איכותי מפיק, אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה] Gigabyte GeForce GTX460 SE 1GB DDR5 PCI-E או Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 ובכלל, האם המחשב שלי יוכל לנצל את הדבר הז…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד I5 2500 ובמשחק, הגדרתי את הגדרות הגרפיקה על HARDCORE. כל חצי דקה, המסך שלי יצא מתצוגה לגמרי למשך מס' שניות והיה רשום שאין אות. כשהחזרתי את ההגדרות ל- GAMER, המצב לא חזר על עצמו. כרטיס המסך הוא חדש לחלוטין. פתרון כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום, לאחר הסרת כל הדרייברים הקודמים דרך nvidia uninstaller, ודרייבר סוויפר. התקנתי לראשונה את הCCC מכאן: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx לאחר ההתקנה, לא השתנה כלום, הרזולוציה המקסימלית נמוכה (1440 1050). הCCC לא נפתח ולא מופיע בTASK TRAY, אבל פעיל במנהל המשימות, ובמנהל ההתקנים הכרטיס מזוהה כtandard vga graphic adapter בקיצור הדרייבר לא מותקן. בנוסף לזה, בעיה נוספת, מאותו רגע שחברתי את הכרטיס מסך יש מסגרת שחורה סביב התצוגה מהרגע שמדליקים את המחשב, בביוס, בBOOT, ובמע"ה. אשמח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי לכולם המעבד : amd 5200+ מה יכול להיות תחליף טוב ל 8800GT שיש לי כבר 4 שנים בערך. משהו שיריץ טוב משחקים למה היום הוא כבר סוס "מת". אשמח להמלצה טובה בתקציב שרשמתי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נייד עם HD3200 ואני רוצה לשדרג למקבוק איר, שיש לו את ה 320M ורציתי לדעת לצורך השוואה איזה מהם יותר חזק ויחסית בכמה? (לא מצאתי בנצ'מרקים של שני אילה בשום מקום...)
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום.שאני מדליק את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב רק אחרי שאני מניע אותו בעצמי הוא מתחיל לעבוד, מה לעשות? 1)להחליף את המשחה התרמית אם זה בכלל בגלל זה או 2)לשים wd 40 על המנוע של המאוורר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1 . מה יהיה עדיף SLI או כרטיס 1? 2.asus p8z68-v pro יסחוב SLI כזה? 3.ספק Seasonic S12D-850 (SS-850HT יספיק? כרטיסי מסך של AMD לא רוצה מעבד יהיה 2500K עם מוגן 2 יהיה OC של 4.5 מסך 1920 1080 SLI אני רוצה לעשות עם 2 כרטיסי מומהרים Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI)
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-