עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Danman,

התקציב שלי הוא 800 שקל. אני מתלבט בין Geforce 4 TI4200 Radeon 9600NP Radeon9600SE איזה מהכרטיסים האלה יהוו את האופציה הטובה ביותר? ומה אם יכולות האוברקלוקינג של הרדאונים האלה?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by malcolmx9,

ביקשתי בפורום "מפרטים" שיעזרו לי בשדרוג חלקים במחשב, עם תקציב מאוד נמוך, כשבסוף החלטתי על כרטיס מסך GF 6600. אבל עכשיו, שאלתי בפורום של ביטק לגביי הכרטיס מסך הזה ושם הציעו לי לחכות חודשים או שלוש עד שאצליח לחסוך עוד כסף לתקציב בשביל לקנות 6600GT ולא 6600 הרגיל! הם אמרו שזה ממש שווה, אפילו אם מדובר בהמתנה של חודשיים או שלוש. עכשיו, רציתי לשאול אתכם אם זה באמת שווה את זה? 6600 הרגיל לא יכול לספק את הסחורה במשחקים? איכות גבוהה, רזולוציה גבוהה והכל?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. LEADTEK GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - PCX - retail במחיר של כ-110 שקלים. או GIGABYTE 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail במחיר של כ-1500 שקלים. אני ייקח ת9800 GTX אז המפרט יכלול 2GB , ואם אני ייקח את ה-8800 אז אני ישים 4 GB. המעבד במפרט הוא- Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX המחשב ישמש בעיקר חמשקים כבדים, ולHD. אז על איזה כרטיס משךאתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by saphisto,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני מתלבט בין ה 470 480 1060 או 1070, המחשב שלי בן 3-4 שנים מסך 21' של דל, 1080. אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הכותרים בשנתיים שלוש הקרובות על הגדרות מקסימליות עם המסך הזה. איזה כרטיס עדיף לי לקנות? אני לא בטוח אם ה 1070 יהיה overkill או לא

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Gil300,

לחבר שלי יש כרטיס מסך Radeon 9550, והוא טוען שיש לו Pci Express, 256 מגה בייט של זיכרון ו11 מאיצים גראפיים. הוא גם טוען שהמשחק "Doom 3" עובד על המחשב שלו עם 16 אנטי אליאייזינג, רזולוציית 1024 על 768, פרטים אולטרה וכל האפשרויות(צללים, טקסטורות, מודלים) על האפשרות ההכי גבוהה. שאלותיי הן: 1. מה זה PCI Express? 2. במה עוזרים מאיצים גראפיים בכל מקרה, והאם ניתן לדחוף 11 מהם לרדאון 9550 מצ'וקמק. 3. האם קיים בכלל כרטיס מסך שתומך ב16 AA, שלא לדבר על רדאון 9550. 4. האם יש בכלל סיכוי שהוא דובר-אמת?? תודה מראש על תשובותיכם

• 15 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by idDFdd,

לפני כמה זמן ראיתי בפוקספיסי את הכרטיס הזה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1979 260gtx+ למה הפלוס הזה? אותו קטע כמו 9800GTX ו9800GTX+? זאת גירסה יותר חזקה מ260GTX 216 הרגיל? ואיך הכרטיס הזה? משתלם למחיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by annie,

שלום לכולם, אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אצטרך כדי שיאפשר לי חיבור 3 מסכים במקביל. (במסגרת רכישת מחשב חדש למטרות הבאות: מסחר יומי בבורסה; עריכת תמונות ווידיאו- כתחביב, אינטרנט, סרטים, מוסיקה..) אודה להתייחסותכם המהירה

• 18 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by dbx22,

?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by roylu,

מחר 12.6.08 כרטיסי המסך החדשים אמורים להיות משווקים בחנויות (לפחות בחו"ל) . האם למישהו יש מושג מתי ירדו פה מחירי הכרטיסים הישנים יותר? אני מתחבט אם לחכות או לקנות. כמה שיותר תגובות כך יהיה לי יותר ברור מה עליי לעשות. נ.ב. עוד 9 ימים יום הולדתי בבקשה תנו לי תשובות לפני ה20 לחודש.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. Started by Gill2,

אני קונה Radeon X800XL 256 mb ואין לחנות Sapphir, רק Power colour, האם בכרטיס אותו דבר רק של חברה אחרת? שניהם עולים אותו דבר האם שווה לחכות 10 ימים לספיר או לקחת את הפאוור קולור?

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  11. כשאני ניכנס למשחקים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON אחרי איזה כמה דקות כל המסך שלי ניהיה ריבועים.. עכשיו אני לא יודע אם זה המחשק או שהכרטיס מסך שלי מתחמם..?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by rony1880,

בKSP הסכימו לבא לקראתי ולהחליף לי את הכרטיס בכל מה שארצה , אפילו שהכרטיס הנ"ל ניבדק שוב ונימצא תקין לחלוטין במעבדה אני מאמין להם , יכול שיש לי בעית תאימות בלוח אם , לקחתי במקומו HD6850 , ובלי עין הרע הכל עובד 100%. כל הכבוד לחברת KSP עכשיו הם הראו לי שבאמת יש אחריות ותמיד אפשר לבא לקראת הלקוח, תודה ללירן משרות לקוחות שסידר את כל זה . תודה לKSP רוני

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by slater,

שלום!!! אני רוצה להביא מארה"ב כרטיס מסך..... רציתי להיוועץ איתכם בקשר לכרטיס. בנתיים אני חשבתי ללכת על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814161132 האם לדעתכם הוא המשתלם ביותר לתקציב? אם לא, תוכלו לתת לי לינק לכרטיס אחר משתלם יותר לתקציב הזה? דרך אגב, אין לי יותר מ290 דולר להוציא על כרטיס.... אשמח מאוד אם תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. יש בהגדרות של ה- 3d בכרטיס מסך העדפות מרקם וורמת פירוט מרחד )mipmap) ושאני מפעיל אותם ולא את הפילטרים המשחק נראה כאילו אני משתמש בפילטרים ואפילו נראה יותר טוב משהו מוכן להסביר לי יותר על הדברים הנ"ל? והאם יש צורך להפעיל אותם שמפעילים פילטרים גם?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by DuDsAn,

אהלן קודם כל נתחיל במפרט : מעבד - intel i7 920 לוח אם - MSI Platinum X58 זכרונות - 1066 6GB GEIL דיסק קשיח - 640GB SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte GF9800GTX 1G ספק - Spire 550W כרטיס מסך הלך לעולמו... ואני מעוניין לקנות חדש . תקציב : 1000-1500 ש"ח (מספיק כדי לאפשר לי לקנות כרטיס מסך ברמה גבוהה שיחזיק להרבה זמן ללא צורך החלפה ? ) אשמח לשמוע את דעתכם.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by chenc,

שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין? בתודה, חן!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E???????? ומה הכוונה ל TOXIC?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  18. בפוסט הקודם שאלתי שאלה לגבי הבעיה שהייתה לי שבה הכרטיס מסך קופא לאחר כ 15 שעה של משחק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548322.new#new בכל מקום שהסתכלתי (פורומים בחול), ראיתי את אותה תשובה... הכרטיס תקול יש לקנות כרטיס חדש. פתאום קפצה לי הודעה מסויימת כאשר משחק נתקע לי. מצאתי לה פיתרון וכנראה שזה הפתרון גם לבעייה של תקיעת הכרטיס. כל שעליכם לעשות זה ללכת לקובץ ה EXE של המחשב שאתם רוצים לשחק בו ללחוץ לחצן ימני> מאפיינים > תאימות > ולסמן "הפוך ערכות נושא חזותיות לבלתי זמינות" ולסמן "הפוך קומפוזיציית שולחן עבודה לבלתי זמינה" לאחר שסימנתם את שני האפשרויות יש ללחוץ על "החל" וזה אמור לפתור את הבעייה. שימו לב! עליכם לעשות זאת לכל משחק שתרצו לשחק בו. אז לכל מ…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. Started by rotem_o,

שלום לכולם! ברצוני לחבר מחשב ישן עם יציאת VGA לפלזמה בסלון שבה רק כניסות HDMI. חיברתי לכבל DVI-HDMI מתאם VGA-DVI אז זה לא עבד. רציתי לדעת אם כבל ישיר VGA-HDMI יפתור את הבעייה? תודה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by alergic,

יש לי GEFORCE 6600 של GIGABYTE ורציתי לשדרג אותו למשהו יותר עצבני עכשיו יש לי 2000-2500 ש"ח מזומן ו זיכוי על הכרטיס בחנות הוא 500 ש"ח.... מה אתם מציעים? עוד שאלה: מישהו מכיר את המשחק OBLIVION? ואם כן איזה כרטיס מסך ימשוך אותו בלי שיתקע טיפה אצלי נתקע די הרבה כשיש הרבה דברים...

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  21. אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב, כרגע יש לי כרטיס מסך של NVIDIA. הבנתי שאם אני אחבר כרטיס מסך נוסף אני יוכל להוציא תמונה לעוד 2 צגים נוספים (סה"כ 4) במידה ואני מחבר 2 כרטיסי מסך אחד מסוג GTX580 (שקיים אצלי), והשני כרטיס ממש פשוט. יש אופציה במערכת שהמחשב ידע שאת כל החישובים הגרפיים יתבצעו ע"י הכרטיס החזק, ומהכרטיס החלש רק יצא תמונה. דבר נוסף: יש אפשרות להוציא סאונד שונה ל 2 טלווזיות שונות (ע"י שימוש ב 2 כרטיסי מסך שונים). מקווה שתוכלו לעשות לי סדר בבלאגן

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. שלםו לחבר שלי יש לוח אם Pc Partner BXZ839d/ZXA846d, עם ערכת שבבים Intel bx 440. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דריבר לכרטיס מסך שלו(מובנה בלוח האם)? מישהו יודע איפה כדאי לי לחפש(באתר החבר יש רק דריברים של כ.קול)? גם בדיסק המצורף למחשב אין דריבר לכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. התחרות בין שותפותיה הרבות של NVIDIA מתרוממת לשיאים חדשים עם גירסת ה-Hall of Fame החדשה של GALAX ו-KFA2 לכתבה

24. Started by Rhx,

כרטיס חדש של ATI טיפה יותר טוב מה X800GT ועם ליבה יותר טובה http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNTAw איפה הראש של ATI תגידו לי מתעסקת לי במיד אנד שהכרטיס הכי חזק שלה X850XTPE משתווה לכרטיס אחד של אנוידיה ויש עוד 2 כרטיסים שלא רואים אותו..אחח.. הם הגזימו כבר כמה כרטיסים הם מוציאים למיד אנד...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב, איכותי (עד כמה שאפשר) במחיר של עד בערך 350 ש"ח אני חושב. קראתי ביקורות שונות על כל מיני כרטיסים ואני חושב על אחד מהכרטיסים האלה: MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote (עולה 312 ש"ח). FlyVideo 3000 Internal TV Card + Remote (עולה 282 ש"ח) או Life View FlyVideo TV PRO (שעולה 361 ש"ח). מה ההבדל ביניהם? איך הכרטיסים האלו? הוצאתי את ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP מהרשימה כי קראתי שהאיכות תמונה שלו לא משהו (ראיתי דוגמאות וזה אכן כך).

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.