עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shaulking,

אני רוצה לקנות RADEON 9700 מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות ואני רוצה שיכלול VIDEO IN - VIDEO OUT

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by asafmanor,

מה ההבדל בין הרדיאון 9700 הרגיל לבין הFireGL המקביל שלו? האם יש לרדיאון גרסת פרו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by zoloboy,

זאת שאלה למי שיש את הכרטיס הזה או למי שבאמת מבין שווה לקנות?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by freerider,

קיבלתי היום את ה-9700 פרו שקניתי ב-EBAY, ה-ATI הסטנדרטי, רצתי כמובן ישר להתקין אותו, ולהפתעתי קיבלתי את התוצאות הנמוכות הבאות: פתאום, אני מגלה שמהירויות הליבה והזכרונות נמוכות באופן מחשיד: כמובן שאני לא שיניתי את המהירויות, איך זה הגיוני ? איך אני יכול לוודא שאכן קיבלתי 9700 פרו "מקורי" ? איזה באעסה :-(

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yuvalg,

יש לי מחשב בן 3 לפחות שרוב רכיביו כבר התיישנו. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתלבט באם לשמור על כרטיס המסך (שהיה בזמנו בין הטובים) ולשדרג אותו רק בעוד שנה? הכרטיס הינו radeon 9700 pro 128mb המחשב משמש גם למשחקים ורצוי לאחרונים שבהם יובל

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. Started by Debugger,

אבא שלי טס עוד מעט ליניו יורק וביקשתי מימנו שיקנה לי שם את haradeon 9700 pro. והוא קונה לי. אז אני שואל אותכם איזו חברה עדיף ואיזה חברות ביכלל יש. תודה!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  8. Started by bootsy,

טוב אז ככה, יש לי R9700 Pro של power-color האם הוא טוב? :-X ..ומה ההבדלים והביצועים שלו? כי הרבה המליצו לי עליו אבל אני לא בטוח ב100% ...

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by OR007,

מבחינת ביצועים אנחנו יודעים מי השולט פה, השאלה מבחינת O/C, אם מי אני אגיע יותר רחוק ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by bah10,

בדקתי באתר של ATI וגם בGIGABYTE ולא ראיתי שיש תמיכה בOPEN GL ואם באמת אין זה חסר וןענק למי שיש את הRADEON 9700, במה אתם בוחרים במשחקים? OPEN GL DIRECT3D או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני חייב להחליט איזה חברה לקחת ונעזוב את המחירים בצד כרגע ניתן להשיג 3 חברות 1. GIGABYTE 2. HERCULES 3. ATI מי עדיף? ההבדל היחיד שראיתי שיש ביניהם שהATI לא מגיע עם קירור לזכרונות. מי הכי טוב?

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Gaid,

קניתי RADEON 9700 GOLD של POWER COLOR פצצה של כרטיס ,בפעם הראשונה שהתקנתי אותו השתמשתי ב CATALYST 3.4 אני חושב המעודכנים ביותר שהיו באתר של ( ATI ) ובמנהל ההתקנים וב DXDIAG מופיע לי הכרטיס כ 9700 PRO ? האם יכול להיות שהתבלבלו ב POWER COLOR וקיבלתי 9700 PRO במקום 9700 ???. עוד משהו יש לי AMD 1333 עם 256 MB ועם כל האופציות מופעלות בסאטאפ ( ANI X 16 ) וכו... קיבלתי רק 4280 . מה דעתכם ? דרך אגב הכרטיס מריץ משחקים ( 1600 * 1200 ) בלי בעיות חוץ מדום 3 אלפא.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by dino,

חנות מסוימת הציעה לי היום ATI RADEON 9700 128MB + DVI + TV/OUT RETAIL ב-1650ש"ח, שווה? ה-9500PRO שהוא פחות טוב עולה 1290ש"ח ככה שחשבתי ששווה כבר את ה-9700, מה אתם אומרים? {רמז לחנות, הם היבואנים של מסכי Iiyama לארץ, והם השתפרו מאוד בזמן האחרון בנושא אמינות ואחריות ושירות}. תודה מראש, DINO.

• 99 תגובות
    • 8.3k צפיות
  14. Started by TeaTime,

יש לי WIN XP וכל פעם שאני מריץ משקים כבדים(מהחודשיים האחרונים) המחשב נתקע כשנגעתי בכרטיס הוא רתח האם זו הסיבה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Ibrow-Now,

מישהו יודע?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by someone,

במחיר סביר ביותר של 2350 שקל! אני לא בטוח שזה RETAIL עדיין אבל שלחתי אימייל לחנות ואישרו שהכרטיס צריך להגיע בתחילת שבוע הבא אם לא יהיו עיקובים, כתוב שזה 9700 PRO ככה שגם אם זה OEM זה עובד באותה מהירות של הRETAIL... שלחתי להם אימייל נוסף עם השאלה האם זה RETAIL ואני אעדכן ברגע שאקבל תשובה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eliXir,

Well, my friend arranged my Radeon9700p card but he warned me that the card have configurations problem, he is saying that by that some people that bought the card couldn't play games, the screen turned black right away. I would like to know a few things things, do someone is fimilar with this problem? there's anyway to fix it but change the whole computer? someone have this card and DON'T have this problem? Is it a problem with the all radeon's cards? Because If I don't buy this one I go for the 9800NP THANKS EVERYONE FOR POSTING

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by dino,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש לקראת החופש הגדול ואני מתלבט בין שתי כרטיסים, ה-Radeon 9700Pro וה-GeforceFX 5800 לא בגירסת ה-Ultra הכוונה הפשוט יותר מבין ה-5800. מבחינת ביצועים אני יודע שהרדאון 9700פרו עולה על ה-GFX שאני רוצה אבל בגלל ההתפתחויות ש-Nvidia חותמת הסכמים עם חברות משחקים שהמשחקים שלהם יתמכו בכרטיסי Nvidia יותר טוב אני קצת מפחד לקנות ATI {למרות שיש לי כרגע Radeon 9500Pro ואין בעיות עם אף משחק} אבל מה יהיה בעוד שנה שלדוגמא Electronics Arts תשחרר את כל סדרת משחקי הספורט של שנת 2004, האם כרטיסי Ati יציגו בעיות מסוימות עם המשחקים האלו? {מי שלא יודע Nvidia חתמה על הסכם עם EA שהמשחקים שלה יותאמו לכרטיסים של Nvidia יותר מאשר ATI, דעתי האישית שזה גועל שזה נעשה ככה במק…

• 66 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. שלום חברה, אז ככה ..נכון לעכשיו יש לי מחשב פנטיום 3 866 מגה הרץ ו512 מיגה בייט זכרון .. בנוסף יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5600 FX ולהגיד לכם את האמת אני קצת מאוכזב מהביצועים של הכרטיס .. בדקתי אותו אצל חבר שיש לו A-XP2500 וגם שם הכרטיס מראה ביצועים לא טובים . אבל את זה נעזוב לעכשיו ! עכשיו לעניין: חבר שלי יכול להשיג לי ראדיון 9700P עם 256 ביט ו128 MB זכרון .. וכל זה במחיר של 500 שקל ! אני יודע שזה שווה אבל יש לי שאלה חשובה .. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה רמה הכרטיס הזה עומד היום (למשל:האם הכרטיס יותר טוב מX600XT?)?, בנוסף אני לא מבין גדול בתחום אבל אני יודע שלDX9 מתווספים כל הזמן שיידרים חדשים או משהו כזה ואני יודע שהראדיון 9700P הוא2 דורות אחורה מהכרטיסים החדשים( עוד מעט דור 3)…

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Chymes,

מצאתי ב-Ebay R9700PRO ב-800 ש"ח כולל משלוח. הכרטיס חדש לחלוטין. שווה קנייה? ראיתי איפשהו טבלה שמשווה בין כרטיסים שונים, ועפ"י הטבלה R9700PRO יותר חזק מ-GeForce 5900XT, זה נכון? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=40158&item=5109630954&rd=1

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by parker,

נאמר לי שאפשר להפוך radeon 9800 רגיל לpro ובגלל שהוא עולה הרבה פחות מpro הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה, בבקשה תעזרו לי D:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by 8-Ball,

אני קונה מחשב לעריכת וידאו דיגיטלית (עם FIRE WIRE ולא עם כרטיס דגימה)....הבנתי של ALL IN WONDER יש יכולות מיוחדות שאולי יוכלו לעזורל י בעריכת וידאו...אבל מצד שני לא חייבים כרטיס מסך חזק בשביל העריכה שאני אעשה (כי העריכה תנצל את הזיכרון המעבד ואת ההארד דיסק) התיכנון המקורי שלי היה לקנות את ה9800np בארץ..שעולה כ1600 אבל ה RADEON 9800 PRO 128MB ALL IN WONDER עולה בחו"ל בערך 1600 שקל... בארץ עוד לא נקלתי בו..אבל הוא יעלה לפחות 2500 אני מאמין... למומחים שבכם...כדאי???

24. Started by 8-Ball,

המחיר שלהם כמעט זהה..וחשבתי..שבגלל שהצ'יפים גם ככה של ATI אז הם כנראה ידעו לנצל אותו יותר טוב..ויהיה עדיף לקנות את הכרטיס מ ATI... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.