עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by סמיסביב,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים דומים. שניהם RADEON 9500 PRO ושניהם נמכרים באתר PANDAS. הראשון הוא של ATI ועולה 1193 ש"ח והשני הוא של הרקולס ועולה 1299 ש"ח. לא שאכפת לי מעוד 100 ש"ח, אבל האם יש לכך הצדקה? האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים??? נ.ב. מאוד חשוב לי שניתן יהיה לחבר 2 מסכים לכרטיס (DUAL SCREEN). עד כמה שאני מבין, 2 הכרטיסים תומכים בכך. אם אני טועה, אשמח אם תגידו לי.... תודה מראש! עריכת המודר: הורדו הלינקים.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. יש בידי סקר המראה כי GE FORCE 4 TI4600 יותר יעיל מRADEON 9500 PRO !!! ולעומת זאת באותו הדף יש סקר המראה תוצאה הפוכה בין שני כרטיסי המסך הנ"ל !!! מה שראיתי לא נראה לי הגיוני, אז התבוננתי הייטב ומצאתי הבדל, אבל לא הבנתי מה ההבדל אומר ! אז בבקשה תביטו בלינק ותסבירו לי בבקשה - http://www.xbitlabs.com/video/radeon9500-9700/ למטה בדף איפה שההשוואות במשחקים יש שני סקרים לכל משחק (זה מה שלא הבנתי איפה שכל ה4X 8X). ושמתי לב כי הRADEON 9500 PRO של SAPPHIRE יותר זול מRADEON 9500 PRO של ATI. כדאי לקנות את הכרטיס של ספייר או של איי טי איי היותר איכותיים ואמינים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by heilper,

קראתי את כול הרעיונות האלו על הסבת ה 9500 ל 9700 והתייעצתי אם אבי שהוא חשמלאי כבר למעלה מ 30 שנה והוא אומר שהמוד הזה הוא דווקא לא בעייתי או קשה בכלל כל מה שצריך להיזהר ממנו זה לא לסרוט את המשטח הירוק אבל מאוד מוזר לי שזה כ"כ פשוט האם אילו באמת כרטיסי 9700 שפשוט לא עברו מבדקים ולכן האיטו אותם בכדי שאם יעברו מבדקים? האם הנגד הקטנציק ההוא זה באמת כל ההבדל הפיזי בין שני הכרטיסים מלבד הזכרונות? ואם כן אז למה ati לא עושה recall לכל הכרטיסים ברגע שהבינו שהם מרמים ולוקחים משהו שהיה רע והפכו אותו למוצר?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by Or ei,

הבנתי שהראדון 9500 אמור להתחרות ב4200 האם כדאי לחכות לו או כבר לקנות את ה4200 ? ומה המחיר וביצועים שלו ביחס ל4200 ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ravid,

עדיף לי לחכות איזה שבוע או שבועיים או לקנות את הgf4 ti? כי אני עדין לא יודע מה טוב יותר! ואם זה יוריד את המחירים?! אז מה אני יעשה אם זה יורד את המחירים?! יש לי דילמה קשה!

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by orenc17,

חבר שלי מטלבט בין שני הכרטיסים radeon 9550 ו radeon 9600SE איזה מהם יותר טוב למשחקים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9600 תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by Sma1,

אהלן, אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, הייתי מעוניין בהשוואה בין כרטיס מסך Radeon 9600pro לבין 9600non-pro לבין Radeon 9500 non-pro. מדובר פה על הוצאה של עד 1100 שקלים (כמובן שמבחינתי הכסף מהווה גורם חשוב מאוד ואעדיף להוציא את המינימום). בכל אופן, איזה מבין הכרטיסים הנ"ל יתנו לי תמורה מקסימלית לכספי? בתודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ariebel,

אז ככה, צרבתי את הBIOS מהאתר שהביאו בחדשות של היום על איך לשפר את ביצועי ה RADEON 9500 PRO ולהפכו ל RADEON 9700 NON PRO. אז ככה, עשיתי פלאש לביוס ועכשיו הוא מזדהה לי כ RADEON 9700 PRO !!!! אני רוצה שזה יחזור להיות 9500 בשביל האחריות (אם אצטרך) איפה אני משיג BIOS ישן?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shloosh,

האם הוא תומך ב- 100% אחוז?

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by game kILLer,

קראתי בכמה אתרים על "שיפוץ" ההופך את ה9500 ל 9700 יש דרך חומרתית(הלחמה ....) ושמעתי שיש תוכנה המבצעת את זה מה היא התוכנה והאים זה באמת משנה משהוא @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ עוד שאלה מה כדאי 9500 128MB או 128 9500PRO ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Toaster,

אני רוצה כרטיס מסך למערכת לא רעה, והחלטתי ללכת על 9500/9600 אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יתאים טוב יותר למשחקים בעתיד. לינקים עם מחירים זולים יעזרו גם. אז 9500 או 9600 ? לפעמים המספר הגבוה הוא לא בהכרח הטוב יותר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eliXir,

אז ככה, הזמנתי את ה RADEON 9700 אך כנראה הוא אזל. ישנם את הכרטיסים הבאים: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.98 ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.87 המחירים זהים. איזה כרטיס יותר טוב? (אם זה צריך להיות קשור למארז, הוא מופיע בצד מתחת לשם שלי).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by m_a_t,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ועוד לא סגרתי מה לקנות מבין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע ברגע שאני אקנה את הכרטיס ואוברקלוק חזק יותר כאשר אני אראה כי הכרטיס אשר קניתי מתחיל לקרטע במשחקים. מה כדאי לי יותר לקנות? ההבדל במחירים הוא לא גורם, 50 שקל הבדל.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by iakovl,

OK אנשים אני עומד לקבל 9500P של ATI (על פי הידוע של החברה עצמה אורגינל) האם אני יכול לעשות לו את הSOFTMOD ל9700NP או לא ? זאת השאלה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by game kILLer,

יש לי שאלה יש לי P4 לוח שלDFI עים חריץ AGP4X ולכרטיס יש AGP 8X האם זה יעבו ביחד עים כן אז איך תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by zag_zag,

שמעתי על האפשרות של הפיכת Radeon 9500 ל-9700 בעזרת softmod. האם אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם גרסת ה-Pro ? זה בכלל יתן לי משהו?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by desheh,

אממ, החלטתי כי אני לא צריך כרטיס High-End, וכי אני מסתפק באחד מן הכרטיסים הללו. לאיזה הביצועים הטובים ביותר?

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by RoyShefy,

ma hahevdel bein 2 ha kartisim??? only the Core and the Memories ??? coz at my friend's comp he gets alot better image quality VE YESH HARBE HEVDEL!!! i got 9500 pro and he got 9700.... my screen is pure flat PROVIEW "17 and he got an normal MAG not flat pretty old..... az ma hahevdel beinhem!?!?! ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by NIR-T,

היי, יש ברשותי RADEON 9500PRO של SAPPHIRE ולחבר שלי יש RADEON 9800 SE נראה לי של ATI...... איזה כרטיס מבין השניים יותר טובבב?? מי מביא ביצועים יותר טובים???? כי אין כמעט הפרש במחירים...... תתודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by game kILLer,

יש ב PCHARDWERE הודעה על מכירת RADEON 9500PRO וכתוב ליד זה BULK למה זה מתקשר והאם כדאי?? ;) ויש ליד הכרטיס תמונה של 9700 האם יש טענות בקשר לזה או שזה חפיף

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by Selinko,

שלום! רציתי לדעת איך יפעל ה-R9500PRO על המחשב שלי (תסתכלו במפרט שלי בצד) הלוח אם שלי תומך ב-AGPX2 רציתי לקחת R9000PRO או 9100 אבל העדפתי לקחת משהו חזק שישמש אותי במחשב הבא שלי. הרעיון הוא לקנות ביחד איתו הארד דיסק 80GIG של ווסטרן ושאני אקנה מחשב חדש (אולי עוד חצי שנה ) אני יעביר אותם אז מה אתם אומרים? שווה לא? כמה אתם חושבים שהמערכת שלי תצליח לנצל אותו?? ובכלל שווה לקנות אותו ?הביקורות טובות אבל אנשים פה בפורום מתלוננים עליו ואומרים שהוא עושה בעיות. בקיצור שווה קניין או לא? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by NIR-T,

והאם שווה לקנות את אירזת הRETAIL..??? (בשני הכרטיסים...)

• 55 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. Started by סהרר,

אני חושב לקנות RADEON 9550 אבל השאלה עם הוא לא כרטיס שיפעיל משחקים לכמה חודשים. העם הוא יפעיל מחקים שיצאו בעוד שנה כמו הניד פור ספיד החדש ועוד??

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by ychamp,

חברה אני יכול להשיג 6200 64 BIT באותו מכיר של 9550 128BIT מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by aviran17,

שסיירתי באתר של gigabyte מצאתי את הכרטיס הזה לagp http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2277 זה באמת הגיוני? ודרך אגב מוכרים אותו ב360 בpcenter http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2844 יש עוד כמה דברים לא ברורים כמו מהי המהירות של הזכרון והליבה שלו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.