עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by le cat,

אני זקוק להמלצות למסכי LCD בגודל 15 ו- 17 אינצ' (חיפשתי בפורום אך לא מצאתי...). תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Judge,

קניתי כבר מחשב עם הכרטיס מסך מסך הזה: http://www.tms.co.il/product/14339 שווה להוסיף 100 שקל בשביל הגרסה G1? הזה: http://www.tms.co.il/product/14596

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. תודה

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, אני רוצה לחבר 2 מסכים למחשב אחד לצורך עבודה שדורשת הרבה שטח מסך, אבל לא דורשת כוח עיבוד חזק. למחשב שלי יש כרטיס מובנה של אינטל. מה הכרטיס הכי זול שבו אוכל לחבר 2 מסכים בחיבור דיגיטלי (DVI)? ראיתי שיש כרטיסים ב-200 שקל בעלי חיבור DVI וHDMI וVGA. האם אפשר לחבר מסכים במקביל לשלושתם ולעבוד על 3 מסכים או יש מגבלה בכרטיס? האם הכרטיס המובנה יפריע לכרטיס מסך, או האם ניתן יהיה להשתמש במובנה וגם בכרטיס הנוסף? ראיתי גם הבדלים של 20-30 שקלים בכל מיני כרטיסי מסך nv 210,nv220. מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שללום לכם. אני אספר בקצרה. המפרט בצד. רכשתי מחשב מקיאספי בדצמבר 2007 עם כ. מסך 8800GT...לאחר חצי שנה הוא נידפק..המשחקים פשוט התחילו להתחרבש אחרי 10 דק של משחק אפילו פחות. וזה לא נבע מחום או משהו...החלפתי אותו קרוב למועד האחריות. קיאספי אחרי ויכוחים נתנו לי HD4850 SAPPHIRE , אמרו לי שאין לי אחריות.. כי האחריות המקורית ניגמרה לי על הכרטיס מסך הקודם(שנה אחת). אוקי שיחקתי בכל המשחקים על המקסימום כדי לבדוק האם הכרטיס באמת תקין וכן הוא היה תקין הריץ משחקים וכו'.. החלפתי קירור S1 ACCELERO REV2 ושמתי מאורר.. ישבתי עם בדיקת טמפ' והכל תקין זה ירד פלאים ונהיה שקט במחשב. התקנתי גם בצורה מעולה. ועכשיו אחרי חודשיים שלוש, אפילו יותר.. הככרטיס קורס במשחקים.. אני לא יודע מה הבעיה.. אולי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by itaysk,

ראיתי אצל הדובים כ.מסך GF3 TI200 של SUMA כשהסתכלתי במפרט שלו היה כתובף "HY 4ns 64MB DDR SDRAM" DDR SDRAM ?? שניהם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קיבלתי היום את הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 שאליו עברתי מ 7900GT 256MB GDDR3. חיברתי את הכרטיס ואת חיבור ה 6 PIN דרך המתאם שהגיעה איתו והכרטיס עבד ללא בעיות מיוחדות התקנתי את הדריבר החדש מהאתר של ATI שהוא 9.5 היום גם קיבלתי את ההארד דיסק שלי מתיקון(החליפו לי לאחד אחר אחרי שהוא נשרף איכשהו אני חושב) ככה שאין לי משחקים לבדוק איתם את הביצועים אז הורדתי 3DMARK06 ואת המשחק TEAM FORTRESS 2 המפרט שלי הוא: Intel Pentium D 945 3.4GHZ 2.5G RAM 667MHZ Intel 946GZIS לוח אם ספק כוח ג'נרי של 480W עם 19A במסילת ה 12V(יוחלף שבוע הבא לCORSAIR CX400 : CMPSU-400CX) הארד דיסק אחד של 250GB והכרטיס המצויין למעלה. הרצתי את המבחנים של הכרטיס מסך ב3DMARK ללא המבחנים של המ…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, אז כן - פרויקט מחשב HTPC (+ גיימינג) התחיל להתפתח בביתי. ואשמח אם תוכלו לעזור טיפה בבחירת הכרטיס המתאים. ההתלבטות נכון לעכשיו היא בין ה-HIS 3850 IceQ TurboX 512MB לבין ה-8800GT 512MB. המחשב יחובר לפלסמה (Pioneer 5080HD למתעניינים) ע"י כבל HDMI. מתוכננת צפיה בתכני HD (בעיקר 720P). אם הרעיון של מחשב בסלון, ישר עלה הרעיון לשחק משחקים על הפלסמה (רזולוציה של 1365 על 768). מי לדעתכם מבין הכרטיסים יעשה את העבודה הטובה ביותר? (מוזמנים להציע כרטיסים נוספים עם יש צורך - עד 250$ לערך). נכון, אני יודע שה 8800GT חזק יותר במשחקים (למרות שלא בהרבה שמדובר ברזולוציות נמוכות), אבל ל-3850 יש: DirectX 10.1 / Shader Model 4.1 / ATI Avivo / HDMI with Video and Audio / ATI …

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by FatherBoard,

חבריה, אחרי התקנת דרייברים חדשים (40.41 - אני לא כ"כ מצליח להתקין את ה-40.72 שהורדתי פה באתר), קיבלתי תוצאת 3DMARK של 9330! זה לא משהו אבל זה שיפור רציני! תארו לכם מה היה קורה אם הייתי מתקין את ה-40.72???

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by fish,

שמעו יש לי כרטיס מסך geforce 8800GTS 640MB שאני משחק בקרבון על הדברים הכי גבוהים זה עובד לי בסדר אבל חלק מהמקומות עובד לי איטי מה עושים? תעזרו לי בבקשה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. צריך כרטיס עד 1100 ש"ח שתומך בDX10 ושיכול להפעיל ויסטה ובבקשה הסברה קטנה מזה DX10 ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מפת הדרכים, אני לא יודע אם רשמית או לא, של ATi נחשפה באתר AnandTech, אין שום דבר חדש כ"כ מלבד פרטים עסיסיים על הRV530 והRV515, מחליפי הMid-End והLow-End בהתאמה ותאריכי יציאה שגם ככה ידועים. R520: R520XT Crossfire Edition יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא במאמצע-סוף אוקטובר. R520XT גם כן יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא בתחילת אוקטובר. R520XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא בתחילת ספטמבר, כנראה יוכל לעבוד בCF ביחד עם הXT CFE. RV530: RV530 Crossfire Edition יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף אוקטובר כמו הR520XT CFE. RV515: RV515XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף ספטמבר. ועכשיו לפרטים העסיסיים באמת: המפרט של הRV530: 600MHz Core Clock 1400MHz Memory Clock 512MB Maximum Memor…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by d.c.n,

שלום, יש לי כרטיס מסך HD 6970 רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים בתלת מימד...? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by צביקה3,

יש לי כרטיס מסך GTX650, כשאני מחבר אותו למחשב המאוורר שלו פועל אבל אין תצוגה, המחשב מעביר את התצוגה דרך הכ.מ. המובנה בלוח- כאילו הכרטיס שלי לא מזוהה. ניסיתי לחבר כ.מ. אחר ועובד מצוין, ניסיתי להעביר את הכרטיס התקול למחשב אחר והבעיה נמשכת. הבעיה היא שאין לי מושג איפה קנו את הכרטיס (קיבלתי אותו), ואני לא יודע אם עדיין יש עליו אחריות. פניתי ל-Nvidia והנציגה בדקה ואמרה שלפי מספר החלק זה נראה שהוא שייך לחברה בשם Palit, (למרות שעל המאוורר שלו כתוב Gainward). הסתכלתי באתר של Palit ושם כתוב שאני צריך לממש את האחריות דרך החנות שקניתי. איך אני יכול לבדוק אם יש אחריות, ואיך אפשר לממש את האחריות? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה ויכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם. המחשב שלי כרגע הוא - e5200 2gb ram ddr2 800 7800gt hec 400w *אני הולך לקנות עוד 2 GB זכרון, אם זה משנה הסיפור הוא כזה - פנדה מחשבים (יהיה לכלוך כי זה בלתי נפרד מהבקשה לעזרה) התקשרו אלי שבוע לאחר ההזמנה של הPOWERCOLOR 4770 כדי להודיע לי שאין להם אותו. בתור פיצוי, הם יכולים לתת לי הנחה של 10% בערך על כרטיס מסך חלופי, אני מאמין שאוכל למתוח את זה עוד קצת. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך ששווה את השימוש בהנחה, שיעבוד עם הספק ויכנס בתקציב של 500 שקל ~, או שפשוט לבטל את ההזמנה וללכת לקנות במקום אחר (לא חושב שיש 4770 בבאר שבע חוץ מאצלם). תודה וסליחה על החפירה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. {אני מקווה שזה המקום המתאים כי לא מצאתי} אני חושב לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1200 בערך .אבל תמיד חבר שלי אומר לי שזה ביזבוז כסף וחבל .הוא אומר שיש בסכום הזה סוני פלייסטיישן 2 שמריץ משחקים בהגדרות גבוהות לכמה שנים ומי שקונה כרטיס מסך בסכום כזה למשחקים הוא פשוט זורק את הכסף שלו ובכלל אלה שקונים ב 3000 ש"ח בקיצור כמעט שיכנע אותי . בגלל זה אני שואל האם באמת למשחקים עדיף כבר פלייסטיישן 2 ? ואם כן למה באמת אנשים משקיעים הרבה כסף על כרטיס מסך .מה היתרון שלו?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by tphss,

מה הכי טוב מבין אלה למשחקים? (זה למחשב השני שלי...) יש לי על 2 מחשבים שלי, על אחד Geforce3 Ti200 ועל השני Geforce2 Ultra. מה לקנות, RADEON 9200 128MB או Ti4200 64MB ? בהשוואה לאלה, איך ה9600 הרגיל (לא הPRO!). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by natanel42,

R9 280 BOOST או GTX 960 ? אמרו לי שה960 יותר חזק אבל לפי הFPS TEST הזה : ה280 יותר טוב מה 960 מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ABLB,

מה מומלץ לגיימר בינוני, לצפייה בסרטים, מסך 26 , מעבד 2200 , 2 גיגה: Asus GeForce EN8800GS 384MB ב- 565 ש"ח או GEFORCE 9600 GSO 384M ב- 460 ש"ח או האם מומלץ משהו אחר לגמרי? (עד 550ש"ח) תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by evy,

המפרט שלי בצד... והתוצאה שהתקבלה היא : 12,488 מה אתם אומרים? איך היא נראית לכם? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by etamarraz,

נכנסתי דרךC:\NVIDIA\DisplayDriver\382.53\Win8_Win7_64\International\GFExperienceזאת ההודעה שאני מקבלhttps://i.imgur.com/9WG1Qjk.pngעזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אני מסתבך עם העניין הזה כבר עם כמה מחשבים ומחפש תשובה קונקרטית. כאשר מדובר על מחשב עם כרטיס מסך בעל שני ממשקים, נגיד VGA ו DVI או שתי יציאות DVI, אפשר להשתמש באחת משתי תצורות ריבוי צגים: 1. Clone בה הרזולוציה בשני המסכים תהיה זהה, מה שאומר שאם המסך של המחשב מחובר ב 1024*768 אז זו גם הרזולוציה שתהיה על פלאזמה של 42" ולכן לא יראו בה כמעט כלום. 2. Extended Desktop בה אפשר לקבוע רזולוציה שונה לכל מסך אבל בתצורה הזו צריך "לגרור חלונות" למסך המשני שזו לדעתי אופציה לא שימושית ולא פרקטית. האם יש חומרה כלשהי בימינו בעלת שני ממשקים דיגיטליים (DVI או HDMI) שאפשר לקבוע להם רזולוציות שונות? כלומר לחבר למחשב אחד מסך מחשב רגיל ובנוסף גם מסך גדול בחיבור דיגיטלי ולהראות בכל אחד רזולוציה ש…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Coca Cola,

אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום , יש לי מחשב ישן יחסית בן שנתיים , ניתן לחבר לו כרטיס מסך חדש של GEFORCE בלי בעיות וזה יכיר אותו ? כעיקרון ניתן לחבר לכל מחשב כרטיס מסך חדיש והוא יזהה אותו ויעבוד איתו טוב ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by BUTER,

שלום, אני מזמין מחשב חדש, בהתחלה תכננתי לקנות את הכרטיס Gigabyte gtx 460 oc 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GVN460G1OC~8~0.htm ובחנות המליצו לי לקנות את הכרטיס Gainward gtx 465 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GWGTX465PCX1024~8~0.htm מחיר הכרטיס הראשון 1067 ₪ ומחיר הכרטיס השני 999 ₪ ככה שהפרשי המחיר לא משמעותיים הייתי שמח לדעת מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים, ראיתי טבלת השוואה אך אני לא בקיא בכל הפרטים הטכניים. הייתי שמח לשמוע מה ההמלצות בנושא. http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series אשמח לקבל גם הערות/הארות נוספות בנוגע למפרט (מעבד, זיכרון, מארז וכל השאר...) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים