כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק להמלצות למסכי LCD בגודל 15 ו- 17 אינצ' (חיפשתי בפורום אך לא מצאתי...). תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בס"ד הבנתי שיש הבדל בין סוגי הכרטיסי מסך כאלה שמתאמים למשחקים שזה אני לא צריך - אני לא משחק וכאלה שמתאימים לעבודה, עריכות, גריפקה ותוכנות כמו אדובי פוטושופ וכו' וכו' - שזה השימוש שלי. הבאתי פה מספר כרטיסי מסך על איזה מהם הייתם ממצלים לי? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-pny-nvidia-quadro-k600-low-profile-p-15302?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-7870-2gb-gddr5-pci-hisol-mlai-p-13610?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-gtx750-2gb-ddr5-n75twf2oc-2gi-p-16435?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-ati-sapphire-7870-2gb-gddr5-with-boost-mbtsa-p-145…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שהוא צורך חשמל בצורה בלתי רגילה וחייב ספק של 400Wat... האם זה נכון??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שללום לכם. אני אספר בקצרה. המפרט בצד. רכשתי מחשב מקיאספי בדצמבר 2007 עם כ. מסך 8800GT...לאחר חצי שנה הוא נידפק..המשחקים פשוט התחילו להתחרבש אחרי 10 דק של משחק אפילו פחות. וזה לא נבע מחום או משהו...החלפתי אותו קרוב למועד האחריות. קיאספי אחרי ויכוחים נתנו לי HD4850 SAPPHIRE , אמרו לי שאין לי אחריות.. כי האחריות המקורית ניגמרה לי על הכרטיס מסך הקודם(שנה אחת). אוקי שיחקתי בכל המשחקים על המקסימום כדי לבדוק האם הכרטיס באמת תקין וכן הוא היה תקין הריץ משחקים וכו'.. החלפתי קירור S1 ACCELERO REV2 ושמתי מאורר.. ישבתי עם בדיקת טמפ' והכל תקין זה ירד פלאים ונהיה שקט במחשב. התקנתי גם בצורה מעולה. ועכשיו אחרי חודשיים שלוש, אפילו יותר.. הככרטיס קורס במשחקים.. אני לא יודע מה הבעיה.. אולי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי המפרט הזה <<< גם בגלל המעבד גם בגלל הזכרון וגם בגלל שאין לי הארדסיק מספיק גדול, אני לא יכול להריץ את ויסטה כמו שצריך, משמע אין לי אפשרות ל DX10... עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות 1950PRO או לחכות ל- 8600. חשוב לציין ש : - כמעט בטוח שאני לא אשפר את המחשב בעתיד ושהוא צריך לתפקד כמו שצריך עד 2009-+ למרות שלא יהיה אכפת לשחק משחק "ישנים" מ 2007. - לא כזה בא לי לחכות עד שהם ייצאו ועד שיירדו להם המחירים בנוסף לזה שלא ניראים משחקים בלי תמיכה ב DX9 אפילו לא לא באופק וגם אם יהיו אז זה לא נורא אם זה יהיה משחק או שתיים... - לפי מה שהבנתי המעבד שלי יהיה גם צוואר בקבוק במשחקים עם הרבה פיזקה (CRYSIS ויש עוד כמה שאני לא זוכר) - אני לא רוצה סתם לחכות ל 8600 ושבסו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מאג 19 אינץ (XJ810) ועכשיו שמתי לב שהקצב ריענון שלו הוא 85HZ הנורמלי זה צריך להיות 100HZ לא?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1117 זו תוצאה ממש ממש גרועה נכון ? איך אני יכול לשפר ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך אז: איזה בין הכרטיסים טוב יותר? asus HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GTX 660 Vs 7870 צריך את דעתכם מה דעתם ? בעיקרון הדגמים הם , MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF או Sapphire Radeon HD 7870 GHZ Edition 2GB GDDR5
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערך כרטיסים של שני HD6950 ושני HD6970 ייקרא למעשה CFX6950/CFX6970? אם לא, איזה מערכי כרטיסים נכללים למעשה תחת השם CFX?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם. * את המחשב קניתי לפני למעלה משנתיים ובזמן האחרון מופיעים Artifacts ושגיאות נוספות (במשחקים כמו CoD 4). בדקות הראשונות אין בעיה אבל אז השגיאות מצטברות עד שהמסך קופא \ מסך שחור וברוב המקרים אתחול. ** זו לא הפעם הראשונה שזה קורה: לפני-כן היה לי Asus 7900GT שאחרי שנה הופיעו Artifacts ובבדיקה בעין רואים נקודות שבהן הכרטיס התיך את עצמו מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900 ... שאחרי שנה עושה את אותן בעיות וכנראה נגרם בו נזק פיזי. -תמיכה טכנית של AMD הצביע על 1) נזק פיזי כתוצאה מחימום יתר. 2) הכרטיס דורש לפחות 450w. -בבדיקה של ATITOOL למציאת Artifacts הכרטיס הגיע ל-66 מעלות ואז המחשב קרס. -אני שוקל החלפה ושדרוג של כרטיס המסך ואני מתלבט בין כמה …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר תקלות שונות במחשב, לקחתי את המחשב לחנות שממנה רכשתי אותו כיוון שהחלקים עדיין באחריות. הם אמרו שכרטיס המסך הנ"ל התחמם מאוד במארז ונהרס (הגיע לטמפ' של 96 מעלות), וכי יבדקו מול היבואן איזה כרטיס חלופי ניתן לתת לי, שכן את ה390 כבר לא מייצרים. השאלה היא, אילו כרטיסים יש באותן יכולות גרפיות, באותו טווח מחירים (תאורטי, שכן אינו נמכר, כ 1500 ש"ח), שפחות נוטים להתחמם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב hp pavilion hpe (i7, 16GB RAM). במחשב כרטיס מסך AMD Radeon HD7570. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס לכרטיס Radeon HD7950 כדוגמת http://www.1pc.co.il/product-3262-כרטיס_מסך_Sapphire_HD_7950_3GB_OC_GDDR5_Overclocked.aspx יש לי 2 שאלות: 1. האם השדרוג מספיק משמעותי? 2. האם ספק הכוח (מצורף צילום) מספיק עבורו? פרט חשוב: התקציב הוא 1000₪, והמטרה הי להריץ משחקים חדשים כמו assassin's creed (אם כי ברור שאי אפשר יהיה להריץ אותם בהגדרות מקסימליות) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי אצל הדובים כ.מסך GF3 TI200 של SUMA כשהסתכלתי במפרט שלו היה כתובף "HY 4ns 64MB DDR SDRAM" DDR SDRAM ?? שניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי לרכוש את הכרטיס HD6950 יש לי שתי אפשרויות הראשונה לקנות אותו מהארץ השנייה היא לקנות אותו ממיאמי (יש לי חבר שחוזר לארץ עוד 3שבועות), ומאיפה ? והבנתי שאפשר להפוך את ה 6950 ל 6970 ע"י שינוי ה BIOS, יש דגמים ספיציפים שזה עובד ? או מדובר על כל כרטיסי ה 6950 ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של 3 מסכים שונים (רזולוציות שונות - רסיבר ושני מסכים). חשבתי על ה-Sapphire R7 250 eyefinity ורציתי לשאול: 1. האם אכן הכרטיס יתמוך בשלושה מסכים שונים? אני מבין שה-eyefinity מאפשר את זה אבל לפי מה שאני מבין אני חייב לחבר איזה מפצל ל-displayport ואני לא מעוניין בזה. 2. האם יש הבדל בין הגרסת eyefinity לגרסת ultimate חוץ מהקירור? האם גם בגרסת ה-ultimate אפשר לחבר שלושה מסכים? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי לשדרג את המחשב שלי לכבוד GTA V ואני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי (Radeon HD 4870) לכרטיס חדש יותר שיוכל לתת לי גרפיקה אופטימלית ב- GTA V. יש לי שתי מגבלות עיקריות: 1) המעבד ולוח האם שלי יחסית ישנים - AMD Phenom X4 9550 (ארבע ליבתי מהדורות הראשונים) וכמו כן לוח האם (Asus M3A78-EM) בעל חריץ PCI-E 2.0 x16. למיטב הבנתי ניתן להפעיל כרטיסי מסך PCI-E חדשים יותר על לוחות אם עם גרסאות ישנות של PCI-E, אבל השאלה היא מה הירידה בביצועים? 2) התקציב הוא בערך 600 ש"ח (עבור כרטיס מסך יד שנייה) או 1000 ש"ח (עבור כרטיס יד ראשונה, בהנחה שניתן למצוא אותו יותר זול ביד שנייה). הנחת היסוד שלי היא שעבור משחק כמו GTA V דרוש כרטיס מסך עם כמה שיותר זכרון. אשמח לקבל את עזרתכם! תומר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם כרטיס גרפי nVIDIA GeForce של חברת Zotac ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימוש: הפעלת משחקים חדשים, אפשר להתקמצן על איכות. מחיר: אין לי הערכה לכן אני מתייעץ פה מפרט: מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים וחצי ככה קניתי מחשב נייח ב10 אלף ש"ח: מעבד: Intel Core i5-3570K כרטיס מסך: AMD Radeon Sapphire HD 7970 3GB Opened for OverClocking לוח אם: GIGABYTE - GA-Z77X-D3H זיכרון: 16RAM עכשיו נשרף לי הכרטיס מסך וקיבלתי מהאחריות 50% מהמחיר ששילמתי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר טוב אבל שיעמוד בדרישות של המחשב שאני לא יצטרך להחליף חלקים של המחשב ואני רוצה שיריץ את המשחקים החדשים על איכות גבוהה עם MSAA. תקציב: בלי הגבלה רק שלא יגרום לי להחליף את שאר החלקים וראיתי יש כל מיני שיטות של crossfire לחבר שתי כרטיסי מסך אם אפשר תגידו לי מה לקנות יש לי תקציב
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-