כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הי כולם, יש לי בעיה ספציפית שלא מצאתי לה פתרון בחיפוש פה - קניתי סוף סוף טלוויזיה חדשה, ואני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לנגן עליה וידאו ב-4K מהמחשב. האתגר הוא שהמחשב בפרופיל נמוך (או צר, תלוי איך מסתכלים) אז צריך כרטיס ב-Low Profile. מה שמצאתי עד כה הוא ג'יפורס 1030 פה (מפרט פה) השאלה היא האם הוא מספיק חזק בשביל לסחוב 4K על המחשב הלא חדש שלי - מעבד i5 3.2 GHz, ו-8 ג'יגה RAM. מה דעתכם? אני לא רוצה להוציא כסף סתם... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שום לכולם במידה ואני קונה לוח אם אם שני סלוטים של PCI EXPRESS ומחבר ללוח אם שני כרטיסי מסך ,לדוגמא שני כרטיסי מסך של NVIDIA’s GeForce GT 240 ומחבר למחשב 4 מסכים של 24 אינץ האם מסך אחד יהיה מרכזי,וכל השאר ההמשך שלו? האם אני צריך מעבד חזק בשביל קונפיגרציה כזו? והאם חיבור של שני כרטיסי מסך עדיפה על חיבור אחד (מאוד יקר) של Quadro NVS 450 המחשב אינו מיועד למשחקים,אלה לעבדות משרד! מה האופציה הטובה ביותר שעליי לבחור ? תודה רבה שי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם הרבה זמן צברתי לכלוכים ועבדתי במחשב עם דרייברים ישנים. אז חשבתי, הגיע הזמן לנקות ולהתחיל חדש. התקנתי (86) WIN7 התקנה נקיה (כמובן דיסק מקורי שאצלי ברשיון) טרם לכך הורדתי את כל הדרייבים מהאתר של לוח האם שלי GA-870A-UD3 ואת הקטליסט האחרון (12.4) מהאתר של ATI (מחובר כרטיס RADEON HD5600 ואם יש צורך במיידע מעבד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. סיימתי את ההתקנה והתחלתי עם הדרייבים. בהתחלה התקנתי את כל חבילת הקטליסט כ"דרייבר" הראשון או השני. לאחר ההתקנה הוא דרש איתחול. אתחלתי. המחשב עבר את שלב הביוס אבל לא הצליח להעלות את ה-WIN7. ניסיתי שוב ואותה תוצאה. הדרך היחידה להעלות היתה במצב בטוח. ממצב זה גם ניסיתי למחוק את הקטליסט אבל הוא טען שאין מה למחוק (ולפני זה …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום את הgod old 753DF של סמסונג. וכרטיס GF4 (bad and old) 440 השאלה שלי היא, אם אני יחליף כרטיס מסך (6600GT אולי), אז אני יוכל לעבוד על 85HZ ברזולוציה של 1152X864 (מתחת לזה זה בעיה בהרבה תוכנות)? ומה תהיה הרזולוציה הכי גבוה שאני יוכל לעבוד בה ב85HZ עם 6600GT?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מרכיב מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של 600-700 ש"ח עד עכשיו הייתי משחק משחקים ב- XBOX 360 אבל הוא נהרס מאוד חשוב שזה יהיה כרטיס מסך חזק שאני אוכל להריץ עליו את המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות חבר שלי המליץ לי על הכרטיס Gainward GTS 450 1GB GDDR5 core clock 783 Mhz http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8134 1. זה כרטיס חזק ומומלץ ? 2. יש כרטיסי מסך יותר חזקים שיתאימו לתקציב שלי ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה:GIGABYTE R9 280X יש לי ספק 600W של ZALMAN המפרט שלי:מעבד:2.8 760 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:4RAM כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb אני מוסיף עוד 4RAM
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס מסך עד סכום של 600 ש"ח (עדיפות קלה לכרטיסי Nvidia). המעבד הוא i3-4160 ספק הכח הוא seasonic s12II 430w תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כ. מסך מדגם HD 6870 (אחרי שהשתכנעתי לקחת אותו במקום 560 ) ויש שני חברות (מתוך כמה) שמייצרות את הכרטיס ואני לא יודע איזה לקחת, כי לשניהם יש "שם". אז אלו שני החברות שאני חושב לקחת: Gigabyte או Sapphire ? ועוד שאלה: ב- KSP נגיד ב- SAPPHIRE יש כמה פעמים את אותו הכרטיס במחירים שונים: מה ההבדלים בניהם ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם ה-Maxwell 2.0 הזול ביותר כבר כאן, ומקווה להוכיח את עצמו כתחליף ראוי עבור ה-GeForce GTX 750 Ti האהוב לכתבה: http://hwzone.co.il/מקסוול-לתפרנים-הכירו-את-ה-geforce-gtx-950/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתמוך בDirectX 11 ובמשחקים החדשים שיוצאים עכשיו לשוק וישמש אותי לפחות לשנה שנתיים. בקיצור, מה כרטיס המסך הכי חזק שאפשר לקנות במקסימום 600ש"ח? תודה רבה=] עדכון: המפרט שלי - * 6GB RAM DDR2 800MHZ * מעבד Q6600 2.4 GHZ * לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L * כרטיס מסך 1950X PRO 512MB אגב, מערכת הפעלה WIN7.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ככה קניתי מחשב לפני איזה 3 חודשים והמוכר הבן זונה מכר לי readon 2900GT (באותה תקופה הייתי בצבא ולא ממש התעמקתי במה שהולך מסביב...) בכל מקרה, זה המפרט שלי, שאר החלקים ממה שקראתי הם יחסית בסדר... אבל הכרטיס די הורס לי.. השימוש הוא למשחקים חדשים יותר כמו, Battlefield Bad Company2 NBA2k10 Sims 3 Need for speed וכאלה... לרוב זה גם מה שאני עושה במחשב. אני מחפש משהו יותר עדכני, לא בהכרח כרטיס DX11 (אלא אם זה במחיר טובים היום..) כרגע הרזולוציה שלי היא 1440 על 900 וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם אפשר להתפשר על פחות אז מה רע? חוץ מזה עד היום היה לי רק NVIDIA, רק במחשב הזה התחלתי עם ATI.. ואני לא ממש יודע מי כרגע יותר "בעסק" בעיניין הכרטיסים אז לא …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב ל LCD עם כבל DVI TO HDMI המחשב עובד רואים יפה אבל יש לי בעיה שבכל רזולוציה שאני שם התצוגה בורחת מהמסך כלומר אני לא רוה את החלון לדוגמא בשולחן עבודה הכל בורח אני רואה חצי ממהתחל ומהסרגל כלים , ככה זה לכל כיווני המסך ולא חשוב באיזה רזולוציה אני נמצא אפילו 800 על 600 מה עושים ????????????????????????????????????????? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני תקוע עכשיו עם ג'יפה 4 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות 750 ש''ח אבל..... אני לא משחק במשחקים מפחידים, הנה רשימה קטנה של המשחקים שאני רוצה שיפעלו אצלי חלק וככה תמליצו לי על כרטיס מסך מתאים: nfs: mw serious sam 2 half life 2 שייצא call of duty 2 ומשחקים בסגנון הזה........אני כמעט ולא משחק במשחקי פעולה עם מנוע כבד כמו doom או f.e.a.r אז גם בזה תתחשבו. תודה!!!!!!
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח. אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs) קישור לכרטיס מסך אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני איזה שנה פתחתי ת'רד בנושא, יש לי R9000 והוא מציג אך ורק בשחור לבן בTV-OUT. זה לא הTV מפני שזו בערך השלישית שניסיתי עליה, ניסיתי את כל האזורים PAL,B H L I K... וNTSC ניסיתי לשחק שם עם כל ההגדרות וכלום לא עובד!! אני משתגע בבקשה נסו לעזור לי!!!
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב 14.7 שלחתי את מסכי היקר לתיקון Lg L1780Q משום שהיו בו כ 20 פיקסלים שרופים, בקיצור היום המסך הגיע, לאחר 3 שבועות כמעט אבל איך שהוצאתי אותו מהקופסא הרגשתי שהוא קצת רופף, הסתכלתי, וקבילתי פשוט מסך מפורק, כל הפאנל היה בחוץ ולאחר שחיברתי את הפאנ ללמקום ראיתי סימנים של פלסטיק שעבר היתוך קל =[ המסך עצמו מציג תמונה מעולה, אבל בצד יש שבר בפאנל, וגם סימנים של פלסטיק שעבר התכה קלה מה לעזאזל קרה פה? גרר, איזה מעצבנים !@%!%
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 בהמלצת המוכר את המעבד לא החלפתי, יש לי מעבד ליבה אחת,Intel Pentium 4 630, 3000 MHz 15 x 200 בנוסף לוח האם שלי גם די ישן D915GUX כיצד זה ישפיע על הביצועים במשחקים? בתודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס GTX 275 896MB ורציתי לשדרג אותו (של GIGABYTE) ראיתי למכירה שני כרטיסים (מה שרשמתי בכותרת) הם אותו מחיר של חברת ZOTAC 1150 ש"ח 1. רציתי לדעת מי משני הכרטיסים יותר חזק? 2. האם כדאי לקנות כרטיס מחברה כזאת? 3. האם אני אקבל FPS גבוה יותר במשחקים חדשים כמו MAFIA 2 עם PHYSX פועל מכיוון שעם הכרטיס שלי אני מקבל בממוצע 65-70 FPS על הכל גבוה רזולוציה של 1400 על 900 (זה המקסימלי שלי - למסך) ללא PHYSX פועל, ועם PHYSX פועל זה אני מקבל 30 בערך... המחשב שלי הוא Intel Q9400 2.66 Ghz לוח אם ASUS P5QLE 1333 MHZ DDR2 1066MHZ 2x2 GB DDR2 1066 Cheiftec 650W GTX275 896MB מסך 20 אינץ תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1117 זו תוצאה ממש ממש גרועה נכון ? איך אני יכול לשפר ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך, כפתרון זמני, למערכת שמיועדת למשחקים. לוח אם: Foxconn nForce 4 Ultra מעבד: AMD Athlon64 3000+ כרגע אין לי אפשרות להשקיע סכום גדול במחשב, ולכן החלטתי להשקיע ב"בסיס" עדכני שיאפשר שדרוגים עתידיים (מעבד ולוח אם) ואת שאר הרכיבים להוסיף לאט לאט. מכיוון שאין ברשותי כרטיס PCIe אני רוצה לרכוש אחד, שיריץ משחקים ברמה סבירה בתקופה הקרובה. אני מעדיף להשקיע בכרטיס כמה שפחות, אבל אם כדאי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר, אני אעשה זאת. אשמח להצעות...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון היו לי בעיות עם כרטיס המסך במשחקים. (הפרעות מהירות) היום גיליתי שהם נובעים מהכרטיס. במחשב שלי יש 3 מאוורים. של הספק,של המעבד,ואחד במארז. ועל הכרטיס מסך יש מאוור וגוף קירור. כשאני נוגע בכרטיס מסך הוא חם. (יש לי אפילו הפרעות במשחקים דו מימדיים משנת 2000.. לא של DOS)
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב, שיתאים גם לגיימינג. המחיר שלי הוא עד 3500. בהצעת מחיר שקיבלתי המוכר מאוד המליץ לי לקנות כרטיס מסך: Evga gtx750ti superclocked 2gb gddr5 זה כרטיס די יקר שעולה סביבות ה 900 שח. מה אתם חושבים עליו? הבנתי שהוא לא כזה מומלץ ולא שווה את המכיר. אם הוא באמת לא שווה, אז איזה כרטיס יותר מומלץ ובמחיר סביר יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-